Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Zsírégetés - Melyek a legjobb zsírégető diéták?

A méregtelenítés egyben automatikus zsírégetés is...Az energiaszükséglet felett elfogyasztott szénhidrátok zsír formájában raktározódnak el. Már napi 5 gramm feleslegesen elfogyasztott szénhidrát egy év alatt 1,5 kg zsír lerakódásához vezet!

Napjainkban az elhízás az egyik legsúlyosabb egészségügyi probléma, a fogyókúrázás pedig valóságos rögeszme lett.

Az elmúlt évek felmérései szerint az elhízás, a túlsúly mint egy fajta "népbetegség" egyre elterjedtebbé vált. Angliában már minden 3. gyerek túlsúlyosnak számít, Amerikában pedig még ennél is rosszabbak az arányok! Hazánkban még nem ilyen súlyos a helyzet, de ha körülnézünk láthatjuk, hogy a fogyás, a zsírégetés itthon sem csupán egy elszigetelt réteget érintő kérdés, hanem sajnos sokakat - jogosan - foglalkoztató problémakör.

Zsírégetés - Zsírégető diéta

Nem hiszem, hogy létezik olyan fogyókúra vagy diéta, amely kiváltaná minden érintett fél elégedettségét, mi több, melynek segítségével mindenki egyaránt le tudna fogyni! Van, aki erre, van, aki arra a "tuti" módszerre esküszik. Éppen ezért nem könnyű 'Zsírégetés - Zsírégető diéta' címszó alatt egy mindenki által elfogadott módszert javasolni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tudunk hasznos tanácsokat adni az "egyéni legjobb zsírégető diéta" megtalálásához!

"Legjobb zsírégető diéta" alatt javasolt módszerek, megközelítések:Egyik módszert sem érdemes szentírásnak tekinteni. Mindegyik megközelítés tartalmaz igazságot és a tapasztalatok alapján működő sikeres megoldásokat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a fogyókúrák mindenkire ugyanolyan hatással vannak. Mindannyian mások vagyunk, s a testi tényezőkön kívül sokkal fontosabb a személyiségünk kihatása, még a fogyás, zsírégetés területén is!

Éppen ezért nem szabad elfelejtenünk, hogy a fogyás, a zsírégetés is csak akkor működik, ha összhangban van saját személyiségünkkel! Nekünk kell eldöntenünk, számunkra melyik módszer, vagy inkább a számos módszerben található mely adatok igazak, melyek nem, s nekünk mit érdemes mindebből alkalmaznunk.

Zsírégetés = Méregtelenítés | Méregtelenítés = Zsírégetés

A méregtelenítés oldaláról közelítve megállapíthatjuk, hogy zsírégetés nélkül nincs méregtelenítés. Szervezetünk, hogy meg tudja védeni egészségét, a különböző méreganyagokat, toxinokat a test zsírszövetébe burkolja. Minél több olyan idegen anyag kerül a szervezetbe, melynek lebontásával már nem képes megbirkózni, „kénytelen” újabb és újabb zsírrétegeket biztosítani a mérgek tárolásához.

A fentiekből következik, hogy a méregtelenítés, vagyis a méreganyagok, toxinok eltávolítása kizárólag a zsírok száműzésével együtt történhet meg.

A zsírégetés (méregtelenítés) mellékhatása

A fogyás, a zsírégetés beindítása mozgásba hozza a zsírszövetekben lerakódott méreganyagokat, melyek így ismét bekerülnek a véráramlatba. A méregtelenítés folyamatának köszönhető, hogy a zsírégetés olykor negatív mellékhatásokkal, érzetekkel jár (fáradság, szédülés, fejfájás, rossz közérzet...).

Ettől nem kell megijedni! Ha az ember a józan ész alapján, egészséges diétával, valamint vitaminok szedésével együtt közelíti meg a fogyást, illetve a zsírégetést, gyorsan keresztülmegy ezen a negatív szakaszon, s hamarosan megtapasztalja szervezete energia szintjének újjáéledését!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenLegjobb zsírégető diéták:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Gina (19): fehérjediéta

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Anita (34): gi diéta, több torna

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Ágota (20): Diéta

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Krisztina (24): atkins diéta..

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Vivien (29): Torna,bicikli

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

László (62): Egészséges táplálkozás

Jutka (49): cm-ek változása

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Eva (28): torna

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Tünde (39): fülakupunktura

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Ibolya (41): több mozgás

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Györgyi (58): Level diéta

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Petra (19): Nem ettem.

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Mária (28): most már semmi.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Renáta (33): Az abonett

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Timi (22): Koplalás.. :)

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Judit (44): sport

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Bogika (27): Sport

Ági (31): Életmód váltás

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Emese (22): futás

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Rene (46): Muay Thai edzés

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

István (40): Norbi Update

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Viola (18): dieta, sport

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Tibor (42): kalória számolás

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Vera (28): 90 napos diéta

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Károly (62): Szénhidrát megvonás

János (58): akarat!!!

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Andrea (23): ha nem ettem

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Maria (53): Sok mozg?s

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Enikő (19): rubint rékás edzés

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Klári (61): rendszeres mozgás

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Tamas (29): Futas

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Roland (39): A kalória tábla használata

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

József (40): Sport.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Erika (50): Betartottam a szabályt

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Csaba (28): étrend+edzés

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Virág (20): sport és sok zöldség

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Kata (35): sport

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Gábor (30): Ketogén diéta

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Emese (47): Mozgás

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Ilona (55): sport

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Eniko (39): A kemeny edzes

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Robi (41): kalória számlálás

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Gabriella (36): Sok séta...

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Timea (30): Volt aki hajtott

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Daniel (28): akaraterő

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Attila (40): betartottam a dietat

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Melinda (29): kalóriaszámolás

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Julia (52): akupunktura

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Imola (24): a stresz

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Vivien (23): Mozgás

János (54): csak csirke

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Imre (23): étrend váltás

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Kinga (19): Citromlé

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Gina (27): betegség

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Tímea (46): nagyon kevés étel

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Borbála (58): betegség :(

Csaba (47): mozgás+diéta

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

József (44): rendszer

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Glória (21): sok vizet iszok

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Meli (33): diéta+mozgás

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Móni (28): Életmódváltás

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Melinda (23): torna

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Teréz (63): rendszeres evés

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Monika (24): renceres etkezes

Ivett (28): almaecet

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Ilona (50): életmódváltás

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Frici (46): Testépítés, Fitness

Andrea (50): Adipex

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Bernadett (19): Sport

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Etelka (61): diét,torna

Beáta (41): Az infóitok!

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Gabi (27): Futás

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Monika (32): Dieta

Eszter (36): CH szegény étrend

Kati (32): sport

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Csilla (27): ehezes

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Frida (22): futás sokat használ

Anita (33): zöld tea kúra

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Erika (53): kevesebbet eszem

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Ibolya (57): ?trend,

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Alexandra (22): Regenor

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Vinczeller (30): fogyokura

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Teréz Dorina (19): nem ettem

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Tomi (48): többet kell mozogni.

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Marianna (28): kitartás

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Marika (65): káposztaleves(részben)

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Veronika (30): Mozgás és diéta

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Timi (24): anorexia

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Dóra (21): Mozgás

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Adriana (45): 90 napos diéta

Rita (31): Eletmod-valtas

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Mária (37): torna

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Rita (44): Léböjt

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Timi (27): Szétválasztó diéta

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Monika (36): mozgas es az etrend

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Dika (21): koplalás

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Judit (45): Torna, torna felülés.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Anna (62): Testmozgás

Valika (35): testmozgas

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

István (46): A sok futás és a ninja

Györgyi (44): Kevesebb evés

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Ilonka (24): Étrend betartása

Sibeli (18): még nem probáltam

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Emese (42): edzés, diéta

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Adel (62): dieta

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Maja (44): 90 napos diéta

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Kristóf (20): keveset ettem

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Niki (18): 90 napos dieta

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Ági (51): többet mozogtam

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Évi (27): a kevés kalória bevitel

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Madonna (25): Mozgás

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Magdi (53): nem ettem édességet!

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Agnes (32): Mozgas

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Anna (40): 90 napos diéta

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Kati (72): nem ettem

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Gyöngyi (53): mozgás

Ibolya (40): a ch csökkentés

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Judit (36): diéta,sport

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Lívia (47): Mozgás

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Ilona (41): a sportolas

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Erika (43): sok fojadekot iszok

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Tunde (36): Meg nem tudom

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Szandra (23): Update táplálkozás

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Szilvia (34): Étrend

Judit (50): Mérsékletesség

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben