Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Testkontroll - Testkontroll diéta

Fehérje szénhidrát szétválasztó diétaHarvey és Marilyn Diamond "Testkontroll" (eredeti címe "Fit for Life") könyve a 90-es években jelent meg Magyarországon. A fehérje szénhidrát szétválasztó diéta akkor forradalmian újnak számított.

A testkontroll diéta a táplálkozási szakemberek körében nem aratott egyöntetű sikert, ami inkább újszerűségének, mintsem minőségének vagy tartalmának volt köszönhető. Mindazonáltal a testkontroll diéta a mai napig az egyik legsikeresebb diéták egyikének számít.

A testkontroll könyv lényege

A testkontroll diéta lényege az élelmiszerek, ételek megfelelő kombinációjában, összeállításában van. Nincs szükség kalória számlálásra, vagy az adagok csökkentésére, hanem elegendő megtanulnunk, hogy kedvenc ételeinket milyen összeállításban érdemes fogyasztanunk ahhoz, hogy azok összhangban legyenek szervezetünk természetes emésztési folyamatával.

A testkontroll diéta alkalmazásával szervezetünk automatikusan és természetes módon éri el a kívánt optimális testsúlyt, melyet ily módon képes lesz hosszú távon fenntartani.

Ezen az oldalon leírjuk a testkontroll diéta főbb elemét. Természetesen nem tudjuk, és nincs is szándékunkban a könyv teljes tartalmát visszaadni. Ha valakit komolyabban érdekel a téma, érdemes elolvasnia Harvey és Marilyn Diamond: Testkontroll c. könyvét.

A testkontroll étrend néhány alapelve

1. Testkontroll diéta - Együnk magas víztartalmú ételeket

Testkontroll diéta - A gyümölcs kulcsszerepet kap! Testünk 70%-ban vízből áll. Következésképpen akkor vagyunk leginkább összhangban szervezetünkkel, ha a magunkhoz vett táplálék szintén magas víztartalmú.

Noha a folyadék bevitele fontos, itt most nem a víz ívásáról van szó, hanem a táplálék minőségéről.

Egyedül a zöldség és a gyümölcs számít magas víztartalmú ételnek, vagyis, a táplálékunknak 70%-ban zöldségből és gyümölcsből kellene állnia.

A víz létfontosságú a táplálék részecskék szállításában, továbbá a salakanyagok, a mérgek kiürítésében, szervezetünk megtisztításában. Magas víztartalmú táplálék esetén elősegítjük a test méregtelenítését, ami elkerülhetetlenül zsírégetéshez vezet.
(Ha érdekel a zsírégetés egyéb aspektusa, olvasd el az erről szóló cikket: Zsírégetés)

2. Testkontroll diéta - Az ételek megfelelő társítása

Az emésztés nagyon sok energiát igényel. Amikor többféle táplálékkal terheljük emésztőrendszerünket, nem marad elegendő energiánk a méregtelenítésre. Az ételek megfelelő társítása azt jelenti, hogy egy étkezés alatt, vagy fehérje vagy szénhidrát tartalmú ételt eszünk, magas víztartalmú táplálékkal (zöldséggel) kombinálva.

3. Testkontroll diéta - Helyes gyümölcsfogyasztás

Magas víz, vitamin és ásványi anyag összetevői miatt a gyümölcs az egyik legfontosabb táplálékunk. Mivel a legtöbb gyümölcs emésztése nem a gyomorban történik, a gyümölcs 20-30 perc alatt keresztülmegy a gyomrunkon, s emésztése nem igényel energiát. Ezáltal az energia nagy része felhasználható lesz a méregtelenítésre.

A testkontroll diéta szerint a gyümölcsfogyasztás legfontosabb szabálya, hogy csak üres gyomorral együnk gyümölcsöt. Ez a fenti adatokból következik; ha a gyomrunkban már van valamilyen táplálék, a gyümölcs útja el van zárva, s a gyors áthaladás helyett gyomrunkban reked, nem biztosítja a méregtelenítéshez szükséges plusz energiát és folyadékot, s ráadásul puffadáshoz, felfújódáshoz vezet.

Ha a gyümölcsöt nem a reggeli éhgyomorra esszük, akkor más ételek után bizonyos időt várnunk kell, amíg ismét üres nem lesz a gyomrunk a gyümölcs befogadására. Zöldségek után 2 órát, helyesen összeállított ételeket követően 3 órát (ha húst ettünk 4 órát), nem helyesen összeállított étel után pedig 8 órát kell várni, hogy gyümölcsöt ehessünk.

4. Testkontroll diéta - Az emberi test természetes ciklusaira való odafigyelés

A test természetes ciklusai alatt a mindenki által ismert, noha "ciklusként" nem feltétlenül tudatosított testi folyamatokat értjük. Ide tartozik a táplálék felvétele (evés), ezt követi a táplálék felszívása és felhasználása, majd a salakanyagok eltávolítása.

Jóllehet, hogy ezek a folyamatok valamilyen szinten állandóan működésben vannak, mégis minden egyes folyamatnál megállapítható, hogy melyik napszakban fejti ki fő tevékenységét.

12:00 órától este 20:00 óráig: táplálékfelvétel

20:00 órától reggel 4:00 óráig: felhasználás

4:00 órától 12:00 óráig: kiválasztás, méregtelenítés

Testkontroll diéta, testkontroll fogyás

A testkontroll diéta nem más, mint az egészséget helyreállító méregtelenítő kúra. A fogyás szempontjából a kiválasztás, a méreganyagoktól való megszabadulás a legfontosabb, amire figyelnünk kell. Ha elő tudjuk segíteni a méregtelenítést, automatikusan zsírégetést végzünk, és fogyni fogunk.

A testkontroll diéta fő pillére: 1. Délelőtt csak gyümölcsöt együnk

A testkontroll diéta legfontosabb szabálya, hogy délig ne együnk mást csak gyümölcsöt!

Ennek oka:
  • a gyümölcs a legnagyobb víztartalommal rendelkező táplálék (kb. 90%);
  • a gyümölcs emésztése nem kíván extra energiát;
  • déli 12 óráig, a kiválasztási folyamat részeként gyümölccsel lehet legjobban hozzájárulni a méreganyagok eltávolításához, s így a fogyáshoz.

A testkontroll diéta fő pillére: 2. Fehérje szénhidrát szétválasztása

Testkontroll diéta - Fehérje szénhidrát szétválasztó diéta A fehérje szénhidrát szétválasztó diéta lényege, hogy egy étkezés alatt ne keverjük a fehérjét a szénhidráttal. A fehérje emésztéséhez savas, a szénhidrát emésztéséhez pedig lúgos közeg szükséges. A savas és lúgos oldat semlegesíti egymást, melynek következtében egyik sem tudja az emésztési feladatát optimálisan ellátni; szervezetünk kénytelen lesz az emésztéshez újabb és újabb savakat mozgósítani.

Testkontroll diéta - Fehérje szénhidrát szétválasztó diéta Alapvetően semmi baj sincs azzal, hogy az emésztés - különösen a fehérje szénhidrát együttes emésztése - sok energiát igényel. A fogyás, a méregtelenítés szemszögéből viszont már nem érdemes e felett ilyen könnyen elsiklani. Ami energiát a szervezet "fölöslegesen" az emésztésre fordít, annyival kevesebb energiája marad a méregtelenítésre! A fehérje szénhidrát együttes emésztése igényli a legtöbb energiát.

Ha fogyni szeretnénk - nehezítés helyett - a szétválasztó diéta elveinek alkalmazásával inkább segítsük elő szervezetünk optimális működését!

Tápanyag összetétel - Tápanyagtáblázat

A testkontroll diéta pontos alkalmazásához érdemes ismerni az élelmiszerek fehérje, szénhidrát és zsír tartalmát! Tápanyagtáblázatunkban megtalálod az ehhez szükséges adatokat!


Hasznos tipp: Egy idő után a legtöbb ember besokall, ha túl erősek a korlátozások. És éppen ebben rejlik a fogyás egyik kulcsa; a fogyókúrát csak mankónak, útmutatónak szabad használni a fogyás beindításához és megvalósításához, nem kötelező szabályrendszernek!

A különböző fogyókúrák jó segítséget nyújthatnak a fogyáshoz, és érdemes is használni azok útmutatásait. De fontos, hogy megtaláld, mi az, ami számodra hosszú távon alkalmazható. Használd a fogyókúrákban tanult ismereteket, de ne legyél azok hatása! Sokkal fontosabb, hogy saját döntésed alapján Te mond meg, mit, mikor egyél! Ha így teszel, hosszú távon is ki tudsz majd tartani a saját szabályaid mellett!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenTestkontroll:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Csilla (49): csoportos tornázás

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Ágnes (60): protein kura

Annamari (22): mértékletes étkezés

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Adel (62): dieta

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Emoke (38): a mozgas

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Viki (18): Kalória számolás

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Gabi (38): Diéta, sportolás

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Mercédesz (23): Bio karnitin

Ibolya (58): feleztem az adaot

Gábor (30): Ketogén diéta

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Kristian (25): szigoru dieta

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Dóra (21): Mozgás

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Anett (20): kevesebbet eszek

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Tunde (36): Meg nem tudom

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Emese (42): edzés, diéta

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Csaba (47): mozgás+diéta

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Tündi (26): még semmi :)

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Monika (36): mozgas es az etrend

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Anna (62): Testmozgás

Éva (34): Kevesebb étel

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Ilona (50): életmódváltás

Kriszti (28): mozgás

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Edina (33): napi többszöri étkezés

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Gina (19): fehérjediéta

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Réka (32): sokat ittam

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Alexa (23): seta

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Csaba (28): étrend+edzés

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Anita (33): Diéta mozgás

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Gyöngyi (53): Még nem

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Madonna (25): Mozgás

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Erika (31): Kisebb adagok

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

László (50): Diéta és mozgás

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Andrea (50): stressz a legjobb

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Anita (34): gi diéta, több torna

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Gina (27): betegség

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Anett (30): Atkins diéta és torna

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Magdi (53): nem ettem édességet!

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Ágnes (64): 90 napos diéta

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Andrea (23): ha nem ettem

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Judit (49): 90 napos diéta

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Alexa (19): Életmód váltás

János (54): csak csirke

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

János (58): akarat!!!

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Anita (24): kevesseb eves

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Kata (28): sport

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

József (44): rendszer

Kata (28): update1

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Éva (60): étrendváltozás,

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Anna (53): a léböjt

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Ági (51): többet mozogtam

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Timea (30): Volt aki hajtott

Csaba (61): diéta,mozgás

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Kinga (19): Citromlé

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Imola (24): a stresz

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Zsóka (53): többször kis adag

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Judit (36): diéta,sport

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Niki (18): 90 napos dieta

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Vera (28): 90 napos diéta

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Brigitta (38): Sport

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Monika (32): Dieta

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Dorottya (26): testmozgás

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Gyöngyi (53): mozgás

Anna (40): 90 napos diéta

Juraj (58): a minusz háron kilo

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Szilvia (34): Étrend

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Reni (40): fehérje dita

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Brigi (43): Dieta

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Ancsa (37): A mozgád

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Ezsbet (53): diéta

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Róbert (37): Fehérje diéta

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Monika (24): renceres etkezes

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Ibolya (40): a ch csökkentés

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Manka (27): önmegtartóztatás

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Brigita (38): a torna

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Évi (49): Szerelmi bánat.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Anikó (36): torna

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Enikő (19): rubint rékás edzés

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Zsuzsa (40): mozgás

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Melinda (29): kalóriaszámolás

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Ibolya (41): A testmozgás.

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Brigitta (23): étvágytalanság

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

István (46): A sok futás és a ninja

Adriana (45): 90 napos diéta

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Szilvia (41): REGENOR

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Zsanett (22): szénhidrát számolás

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Anita (22): Adipex

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Péter (30): Diéta és test mozgás

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Gabi (51): lé kúra

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Lives (20): életmód váltás

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Emese (22): futás

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Renáta (33): Az abonett

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Anita (38): még nem

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Edit (37): 90napossal 16 kg

Timi (27): Szétválasztó diéta

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Kati (72): nem ettem

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Joci (13): futás

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Glória (21): sok vizet iszok

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Rita (24): Étrend változás

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Gabi (27): Futás

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

éva (34): a mozgás

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Zsuzsi (53): Nem ettem

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Vivien (23): Mozgás

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Krisztina (39): mozgás

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Petra (19): Nem ettem.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

József (40): Sport.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Marika (50): onuralom

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Tibor (42): kalória számolás

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Ili (39): Diétázás.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Etelka (43): sport

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Erika (19): Dietaztam.

Melinda (35): torna,sok folyadék

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Paula (20): A nem evés

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Attila (40): betartottam a dietat

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Tímea (46): nagyon kevés étel

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Rita (44): Léböjt

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Zsuzsa (39): még semmi

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Agnes (32): Mozgas

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Zita (18): sok mozgás

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Ani (25): mozgás, diéta

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Viktória (48): almakúra

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Ilonka (24): Étrend betartása

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.