Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


Narancsbőr kezelés - Mit tehetünk a narancsbőr ellen?

A narancsbőr (cellulit) kialakulása és kezeléseA narancsbőr, más néven cellulit szinte kizárólag a nőknél előforduló, a bőr göröngyös, narancshéjra emlékeztető elváltozására utal. Noha a nők túlnyomó többségét érinti, s esztétikai szempontból zavarja, a narancsbőr nem természetes jelenség, hanem sokkal inkább egy mögöttes problémára vagy helytelen életmódra utaló jelzés, megnyilvánulás.

A narancsbőr a túlnyomórészt helytelen táplálkozás és életvitel következtében ma már sajnos a fiatalokat sem kíméli. S jóllehet egy túlsúlyos személy esetén nagyobb a narancsbőr kialakulásának valószínűsége, a sovány testalkat még nem garancia a cellulit-mentes feszes combokra!

Ha megértjük, miért és hogyan alakulhat ki a narancsbőr, könnyebben átlátjuk, hogy mit is tehetünk a narancsbőr ellen.

A narancsbőr kialakulása

A narancsbőr kialakulását a női kötőszövet jellege teszi lehetővé. A férfiak keresztszálas kötőszöveteivel ellentétben, a nők kötőszövetei párhuzamosak, valamint nagymértékben és könnyen tágulnak. Akkor beszélünk narancsbőrről vagy cellulitról, amikor megváltozik a bőr alatti laza, rostos kötőszövet alapállománya, a kötőszövetek megnyúlnak, a bőr felszíne pedig rücskössé és göröngyössé válik.

A nem megfelelő életvitel (helytelen táplálkozás, kevés mozgás, halmozott környezeti ártalmak...) következtében a szervezet nem képes megszabadulni a túlzott mennyiségben bevitt méreganyagoktól, így kénytelen azokat zsírba burkolva elraktározni. A sejtek a lerakódott zsír és folyadék következtében megduzzadnak, lassítják a vér- és nyirokkeringést, valamint az anyagcserét. A megnagyobbodott zsírsejtek által előidézett gödröcskék a bőr felső hámrétege alatt dudorokként láthatóvá válnak.

A női test leginkább a combokon, a fenéken, a hason és a karokon képes nagyobb mennyiségű zsír raktározására, így a cellulit is elsősorban ezeken a helyeken jelenik meg.

A narancsbőr kialakulásának elsődleges tényezői

1. Helytelen táplálkozás

Valamennyire vitatott téma, mit értünk pontosan helytelen táplálkozáson, és mi lenne ennek ellenkezője, az egészséges táplálkozás. Azonban a józan gondolkodás alapján is van néhány olyan pont, amiben talán e téren egyetérthetünk:

  1. Amikor a kalóriafogyasztásunk meghaladja energiaigényünket, szervezetünk kénytelen lesz a fölösleget zsír formájában elraktározni.

  2. Minél több nem természetes adalékanyag kerül a szervezetünkbe (tartósítószerek, finomított vagy hormonkezelt élelmiszerek, túl sok kész-, félkész étel, stb.), a testben rekedt méreganyagok következtében egyre nehezebb fenntartani a tökéletes testműködést, s nő a betegségek vagy egyéb nem optimális fizikai állapotok (elhízás, narancsbőr...) kialakulásának a lehetősége.

2. Túlsúly

Narancsbőr - Cellulit - Narancsbőr kezelés - Mit tehetünk a narancsbőr ellen? A zsírsejtek méretüktől és mennyiségüktől fogva egy túlsúlyos személynél nagyobb mértékben korlátozzák a vér- és nyirokkeringést, s így elősegítik a salakanyagok lerakódását, ami végül cellulit képződéséhez vezet.

3. Kevés mozgás

A nem elegendő testmozgás következtében romlik a szervezet vérkeringése és anyagcseréje, ami fokozza a méreganyagok lerakódását, valamint csökkenti a zsírégetés lehetőségét.

4. Hormonzavar

Az ösztrogén nevű női hormon mennyiségének növekedése (pl. fogamzásgátló tabletták következtében) elősegíti a zsír és víz tárolását, s ezen keresztül a cellulit kialakulását.

Narancsbőr kezelés - Mit tehetünk a narancsbőr ellen?

A narancsbőr, cellulit kezelés kulcsa a vérkeringés és az anyagcsere helyreállításában, valamint a méreganyagoktól való megszabadulásban van. Ebből kifolyólag az alábbi pontok betartása nyújthat segítséget a narancsbőr ellen:

Mit tehetünk a narancsbőr ellen?

Cellulit vagy cellulitisz?

A cellulit kifejezést Nicole Ronsard francia táplálkozás-szakértő vezette be a 60-as évek végén. A szó eredetét tekintve megegyezik a cellulitisz kifejezéssel (amely a cell=sejt és a titis=betegség szavakból áll), jelentése azonban a köznyelvben teljesen átalakult, s a kettő nem össze-tévesztendő egymással! A cellulit egy nem orvosi kifejezés, ellentétben a cellulitisszal, ami a bőr, különösen a bőr alatti kötőszövetek gyulladásának megbetegedését jelenti.


Narancsbőr kezelés:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Kata (28): update1

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Zsóka (53): többször kis adag

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Andrea (50): Adipex

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Marika (63): többször kevés etkezés

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Rita (24): Étrend változás

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Zita (18): sok mozgás

Péter (30): Diéta és test mozgás

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Ági (51): többet mozogtam

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Kinga (19): Citromlé

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Melinda (29): kalóriaszámolás

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Róbert (18): A testmozgás

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Andi (37): rendszeres edzés

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Maria (53): Sok mozg?s

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Alisa (35): torna és kevés kaja

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Tímea (46): nagyon kevés étel

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Monika (36): mozgas es az etrend

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Rita (18): Rendszeres mozgás

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Maja (44): 90 napos diéta

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Niki (19): edzés + diéta

Judit (21): nem volt még

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Anna (54): Étrend változás,torna

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Terez (41): a teak

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Meli (33): diéta+mozgás

Zita (48): étrendváltás

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Zita (37): kalória számolás

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Ilona (50): életmódváltás

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Zoli (19): Étrend változtatása.

Andrea (50): stressz a legjobb

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Ági (50): almaecet kúra

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Timi (24): anorexia

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Ágnes (64): 90 napos diéta

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Veronika (30): Mozgás és diéta

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Robi (41): kalória számlálás

Csilla (27): diéta

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Attila (40): betartottam a dietat

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

István (46): A sok futás és a ninja

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Vivien (29): Torna,bicikli

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

László (17): moyg's

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Ferenc (38): kalória számolás

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Ilona (41): a sportolas

Judit (36): diéta,sport

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Gábor (30): Ketogén diéta

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

István (40): Norbi Update

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Anna (22): mozgás

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Beáta (41): Az infóitok!

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Teréz Dorina (19): nem ettem

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Tibor (59): 90 napos diéta

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Kati (32): sport

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Hanna (23): Több mozgás

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Judit (50): Mérsékletesség

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Szandra (23): Update táplálkozás

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Éva (34): Kevesebb étel

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

János (58): akarat!!!

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Adriana (45): 90 napos diéta

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Rita (31): Eletmod-valtas

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Lizzy (52): saját magam motiválása

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Nóra (33): Étel rendelés

Sibeli (18): még nem probáltam

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Mónika (38): torna,diéta,

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Alexa (19): Életmód váltás

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Marika (50): onuralom

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Tunde (36): Meg nem tudom

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Pamela (21): Sport, rágógumi

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Piroska (20): sok mozgás

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Frici (46): Testépítés, Fitness

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Erika (53): kevesebbet eszem

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Ezsbet (53): diéta

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Jutka (49): cm-ek változása

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Mesko (34): nem

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Nikolett (18): torna

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Manka (27): önmegtartóztatás

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Edit (53): böjtölés

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Ibolya (41): több mozgás

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Kata (28): sport

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Anita (33): Diéta mozgás

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Annamari (22): mértékletes étkezés

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Emese (47): Mozgás

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Szilvia (34): Étrend

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Évi (21): diéta

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Judit (49): 90 napos diéta

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Adel (62): dieta

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Judit (58): oda figyelés

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Edit (37): 90napossal 16 kg

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Zsolt (19): sport és diéta

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Kata (35): sport

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Tünde (39): fülakupunktura

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Magdi (53): nem ettem édességet!

Bea (25): Mozgás

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Edit (25): Életmódváltás

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Tibor (42): kalória számolás

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Alexandra (22): Regenor

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Emese (32): rendszeres edzés

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

?va (38): Futás

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Lives (20): életmód váltás

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Renáta (33): Az abonett

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Ilona (42): prutein dieta

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Zsani (35): diéta és torna

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Nikolett (15): Sport

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Róbert (37): Fehérje diéta

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Virág (20): sport és sok zöldség

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Marika (41): Norbi uptad diéta

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Frida (22): futás sokat használ

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Mária (44): diéta

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Csaba (47): mozgás+diéta

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Brigi (43): Dieta

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Otto (51): Kitartas

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Julia (52): akupunktura

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Paksi melinda (35): diéta és sport

Etelka (43): sport

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Anita (24): kevesseb eves

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Emoke (38): a mozgas

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Anita (38): még nem

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Judit (44): sport

Gabi (38): Diéta, sportolás

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Gina (19): fehérjediéta

Gina (27): betegség

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Gabi (51): lé kúra

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Gyöngyi (53): mozgás

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Ibolya (57): ?trend,

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Erika (43): sok fojadekot iszok

Laura (20): kaloriaszamlalas

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

József (44): rendszer

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Móni (28): Életmódváltás

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Ágota (20): Diéta

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Zsuzsa (40): mozgás

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Hajni (18): Próbáltam lassan étkez