Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


Acai Berry - A természet fogyókúrás étrendkiegészítője

Acai bogyó: Az egyik legegészségesebb étel és legjobb antioxidánsAz elmúlt években az acai berry kapszula (ejtsd: ászáj beri - egy áfonya fajta) Amerika egyik legkeresettebb fogyást segítő természetes étrendkiegészítője lett.

És túlzások nélkül bátran állítható, hogy az acai gyümölcs az egyik legegészségesebb étel ma a Földön; hihetetlen magas az antioxidáns tartalma (lásd ORAC besorolás) és nagyon sok mikrotápanyagot tartalmaz olyan komplex formában, amelyekhez hagyományos étrenddel nem jutnánk hozzá.


A Wikipédia ezt írja:
"Az Acai vagy Açaí az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyó terméséről híres, mely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, mivel nagyon gazdag tápanyagokban, mint az aminosavak, létfontosságú zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételében a legjobb antioxidáns."

Acai berry természetes súlycsökkentő megoldás
Acai Berry => Fogyás
Lehetséges ez? Mi a titok?
És miért kapta az acai áfonya
a szuper élelmiszer vagy csoda bogyó elnevezést?


"Rájöttem, hogy a fogyás nem valami misztikus dolog, HA megfelelő természetes fogyókúrás kiegészítőt használsz, ami az én esetemben az Acai Berry volt." - B.P.

Rejtett éhség - Öntudatlan testi erőfeszítés: ENNI KELL!

Mielőtt rátérnénk az Acai bogyóra, érdemes közelebbről megvizsgálni, mi köze a táplálkozás minőségének az elhízáshoz!

Dr. Bruce N. Ames neves biokémikus - a mindenkori amerikai elnök által adható legmagasabb tudományos elismerésnek a "National Medal of Science" (Nemzeti Tudományos Díj) kitüntetettje - nemcsak elméletben támasztotta alá, hanem a gyakorlatban is igazolta, hogy egyes mikrotápanyagoknak, elsősorban vitaminoknak és ásványianyagoknak a hiánya hosszabb távon elhízást okoz. A folyamatot természetesen a pozitív oldaláról bizonyította, miszerint amikor a tesztelt túlsúlyos egyének komplex multivitamint kaptak, csak ettől a változástól fogyni kezdtek.

Dr. Ames állítása szerint: "Senkinek nem kellene kövérnek lennie. Amennyiben valaki kövér, az a rossz étrendjének köszönhető és ezzel lehet kezdeni valamit." Módszerét "anyagcsere tuningolás"-nak, illetve szkeptikus kollégái által "egy flakon vitamin" eljárásnak nevezik. Mellesleg a módszer igen egyszerű. Egy elhízott embernek anélkül, hogy bármit változtatnának az életmódján, megfelelő minőségű multivitamint adnak és ettől kevesebbszer lesz éhes, és kevesebbet eszik.

Elhízás - Miért eszünk többet a kelleténél?

Az elhízás a folyamatosan fennálló mikrotápanyag-hiány miatt fellépő éhségérzet következménye. Többet eszünk a kelleténél, mert megpróbáljuk testünk öntudatlan erőfeszítését kielégíteni, hogy hozzájussunk a szükséges tápanyagokhoz. Azonban a legtöbb étel noha kalóriákban gazdag, vitaminokban, ásványianyagokban és enzimekben szegény, s igaz, hogy eszünk, testünk mégis "éhezik".

Dr. Ames 20 elhízott oaklandi tizenévesnél be is bizonyította állításának igazát. A fiataloktól vett vérminták igazolták a vitamin és ásványianyag hiányt. A megszokott, főként feldolgozott és gyenge minőségű ételekből álló étrendjüket kiegészítették multivitamin és ásványianyag tablettával, hogy így pótolják azt a hiányt, amit a hamburgerek nem képesek. Az eredmény magáért beszélt...

Acai bogyó, a természet ajándéka - Az acai berry hatása

Az acai bogyó (acai berry) az áfonyák közt a legmagasabb mikrotápanyag tartalommal bír; több ezer ismert és lehet hogy sokkal több ismeretlen mikrotápanyagot tartalmaz. Az acai gyümölcs hatalmas pálmákon nő az amazóniai esőerdőben, és olyan mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonya fajtáknak. Komplex formában pedig számos olyan tápanyagot tartalmaz, amit a hagyományos étrend nem.

Az acai berry, acai bogyó természetesen segíti a fogyást! Visszajelzések alapján az acai berry - acai bogyó:
  • természetes úton csökkentheti az éhségérzetet;

  • gyorsítólag hathat az anyagcserére, a kalóriák égetésére;

  • mikrotápanyagokkal látja el a szervezetet;

  • növelheti az energiaszintet!

Manapság annyira hozzá vagyunk szokva a gyenge minőségű, tartósítószerekkel és mesterséges adalékanyagokkal dúsított élelmiszerekhez, hogy bármennyit is eszünk, szervezetünk szó szerint éhezik!

Persze, ha nagyon odafigyelünk, tudunk javítani táplálkozásunk minőségén, és ezt meg is kellene tennünk!

Ennek ellenére, vannak dolgok, melyek alól nem tudunk kibújni; az általános környezetszennyezés hatására pl. a zöldségek és gyümölcsök vitamin és ásványianyag tartalma az elmúlt 20 évben 40%-kal csökkent! Ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, és ne hízzunk el, illetve képesek legyünk visszaállítani ideális testsúlyunkat, szükségünk van egy kis utánpótlásra.

A jó minőségű és természetes táplálék-kiegészítők (vitaminok, ásványianyagok stb.) segítenek szervezetünknek az optimális működés fenntartásában! Az acai bogyó valóban az egyik legtökéletesebb élelmiszer. Érdemes kihasználni a természet eme ajándékát, amíg nem késő...

Fontos kiegészítés - Amit a vitaminokról, táplálékkiegészítőkről tudni kell

A jó minőségű és természetes táplálékkiegészítők (vitaminok, ásványi anyagok, egyéb kiegészítők, mint pl. az acai berry kapszula is) fontos részét képezik bármely sikeres fogyás programnak, használatukkal megkönnyítheted és felgyorsíthatod fogyásodat.

A vitamin szó már jelentésében is magában hordozza a lényegét: az élethez szükséges. A vitaminok elengedhetetlenek a sejtekben zajló anyagcsere-folyamatokhoz, közreműködnek a testben zajló biokémiai folyamatok szabályozásában, melyek során a táplálék hasznosul és energia keletkezik belőle.

A fogyásnál azonban nem szabad egyedül a táplálékkiegészítőkre hagyatkozni! A kiegészítők óriási segítséget tudnak nyújtani abban, hogy a test zsírégető folyamatai beinduljanak, de nem helyettesítik a fogyáshoz szükséges - kisebb vagy komolyabb - életmód váltást.


Acai berry:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Anett (30): Atkins diéta és torna

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Kristian (25): szigoru dieta

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Vivien (23): Mozgás

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Emese (22): futás

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Marika (63): többször kevés etkezés

Anna (53): a léböjt

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Anna (54): Étrend változás,torna

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Mariann (35): A mozgás

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Virág (20): sport és sok zöldség

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Brigitta (38): Sport

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Szilvia (43): mozgás

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Magdi (53): nem ettem édességet!

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Krisztina (24): atkins diéta..

Judit (21): nem volt még

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Rita (24): Étrend változás

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Reni (40): fehérje dita

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Andi (37): rendszeres edzés

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Ildikó (41): diéta és torna

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Szilvia (41): REGENOR

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Nóra (33): Étel rendelés

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Vinczeller (30): fogyokura

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Gabriella (44): diéta,mozgás

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

László (39): Mozgás és koplalás

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Mesko (34): nem

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Juraj (58): a minusz háron kilo

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Kristóf (20): keveset ettem

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Frida (22): futás sokat használ

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Ibolya (41): A testmozgás.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Kata (35): sport

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Judit (58): oda figyelés

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Edit (25): Életmódváltás

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Gábor (30): Ketogén diéta

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Ibolya (40): a ch csökkentés

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Etelka (61): diét,torna

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Annaa (56): torna

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Andrea (23): ha nem ettem

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Niki (18): 90 napos dieta

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Reka (34): a napi otszori etkezes

Bogika (27): Sport

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Csilla (27): ehezes

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Alisa (35): torna és kevés kaja

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Bea (25): Mozgás

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Imre (23): étrend váltás

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Renáta (33): Az abonett

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Ilona (42): prutein dieta

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Aniko (43): Mozgás,folyadék

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Babu (19): több test mozgás

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Dóra (21): Mozgás

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Jutka (49): cm-ek változása

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Emese (32): rendszeres edzés

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Ágota (20): Diéta

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Tímea (36): Sport

Judit (45): Torna, torna felülés.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Robi (41): kalória számlálás

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Petra (22): a pékárú megvonása.

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Alexandra (24): Edzés

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Eva (28): torna

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Zsuzsa (40): mozgás

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Kriszti (28): mozgás

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Roland (39): A kalória tábla használata

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Ibolya (58): feleztem az adaot

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Brigitta (38): Sport

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Gabi (27): Futás

Beáta (41): Az infóitok!

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Anita (18): nem tudom

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Hajnalka (31): Tartos dieta

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Kinga (19): Citromlé

Gabi (51): lé kúra

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Manka (27): önmegtartóztatás

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Mária (44): diéta

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Ibolya (57): ?trend,

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Marika (50): onuralom

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Annamari (22): mértékletes étkezés

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Krisztina (39): mozgás

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Györgyi (58): Level diéta

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Eniko (39): A kemeny edzes

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

?va (38): Futás

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Ani (25): mozgás, diéta

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Etelka (43): sport

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Enikő (19): rubint rékás edzés

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Erika (43): sok fojadekot iszok

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Tunde (36): Meg nem tudom

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Ágnes (60): protein kura

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Erzsi (53): a csal'di bajok

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Tibor (59): 90 napos diéta

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Edit (53): a 90 napos diéta

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Gabriella (36): Sok séta...

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Györgyi (44): Kevesebb evés

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Zsani (35): diéta és torna

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Agnes (32): Mozgas

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Dorottya (26): testmozgás

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Valéria (55): Még nem fogytam.

Brigitta (23): étvágytalanság

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Lives (20): életmód váltás

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Ági (31): Életmód váltás

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Zsuzsa (39): még semmi

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Dika (21): koplalás

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Bea (36): Ganoderma lucidum

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

István (46): A sok futás és a ninja

Mária (28): most már semmi.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Laura (20): kaloriaszamlalas

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

János (58): akarat!!!

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

László (50): Diéta és mozgás

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

János (54): csak csirke

Éva (60): étrendváltozás,

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Andrea (50): Adipex

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Rita (18): Rendszeres mozgás

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Csilla (27): diéta

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Bogica (13): Evés

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Anna (22): mozgás

Paksi melinda (35): diéta és sport

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Timi (24): anorexia

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Vera (28): 90 napos diéta

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Terez (41): a teak

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Brigita (38): a torna

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Tibor (42): kalória számolás

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Petra (19): Nem ettem.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Zsófi (22): kardió,diéta

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Anita (33): zöld tea kúra

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Nóra (21): futás

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Erzsók (51): 6+1 diéta

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!