Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Fogyás sikertörténetek

Soha nem késő változtatni!De jó látni, hogy van, akinek sikerült!

Az alábbi történetből az is kiderül, hogy a kor sem akadály. Lehetnek persze jogos kifogások, de ha valaki tudja, hogy változtathatna, és mégsem teszi... Nos, akkor az már tényleg csak rajta múlik!

A döntést mindenkinek magának kell meghoznia, s a célok is eltérőek. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ha pedig nem érzed jól magad, tedd meg a szükséges lépéseket, hogy javíts a helyzeten!

Dr. Jeffry Life

Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


1997-ben 59 évesen háziorvosként dolgoztam. Túlsúlyos voltam, fizikai kondícióm gyenge volt, s egészségi állapotom rohamosan romlott. Már a cipőmet sem tudtam lihegés nélkül bekötni. A hasam nagy volt, izmaim, ízületeim fájtak, szörnyű állapotban voltam. Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy saját egészségemmel is törődjek.

Mivel nem igazán tudtam, hogy fogjak neki, elkezdtem Fitness magazinokat olvasni, s így bukkantam rá egy cikkre, amely a Body-for-LIFE verseny (egy fizikai átalakulási verseny) győzteseit mutatta be. [...]

Elkezdtem egy alacsony glikémiás indexű és zsírszegény diétát, szedtem étrend-kiegészítőket, s egy korábbi haditengerészeti személyi edző segítségével belevágtam egy kemény edzésprogramba. 1998 végére, 60 évesen, miután következetesen helyesen étkeztem és megfelelően edzettem, megnyertem a Body-for-LIFE fizikai átalakulási versenyt. [...]

Mindez nem történt volna meg, ha nem hozom meg a döntést, hogy egészségesebben éljek.

Jól lehet, a Te életed máshogy alakul, mint az enyém, nagyon valószínű, hogy sokkal tovább élhetsz termelékenyebb, boldogabb és egészségesebb életet, ha törődsz magaddal.

Soha nem túl késő vagy korai, hogy valaki elkezdjen egészséges és aktív életet élni!

Kövér, öreges, fáradt és motiválatlan voltam. Most pedig sovány, erős, energetikus és magasan motivált vagyok, hihetetlen élet- és szerelem-kedvvel.

A teljes sztori itt olvasható: www.drlife.com

Hircsú-Szabó Zsófia


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Egész életemben szokványos testalkattal rendelkeztem, míg 28 éves koromban, azt vettem észre, hogy egyre rakódnak rám a kilók. Eleinte, nem tűnt nagy dolognak, mondván ahogy felszedtem úgy le is adom.... Aztán egyre elkeseredettebb lettem ahogy jöttek fel a kilók, majd ezt kezdték szóvá tenni a régebben nem látott családtagok, ismerősök...

Egyre kellemetlenebb lett a találkozás a régi ismerősökkel... első kérdésük a szia hogy vagy helyett: aztaaa hogy híztál így meg, kérdés váltotta fel...

Majd bűntudatot kezdtem érezni, ha megettem egy süteményt, ha leültem egy kávézóba, és egy szelet tortát is rendeltem a kávé mellé... a vékonyabb lányok összesúgtak... nézd milyen kövér és nem szégyell még enni...

Barátnő szintén 100 kiló feletti volt, de ő sugárzott, ragyogott, megtanulta magát elfogadni, anno még én tanítottam hogyan lehetséges... Nekem nem ment... rosszul éreztem magam, nehéz volt a mindennapi teendők elvégzése is...

És ami a legrosszabb az én képem volt, nem láttam, hogy mennyire meghíztam, még mindig az m-es ruhákat próbáltam magamra tuszmákolni...

Aztán egy nap mikor leültem fényképeket nézegetni, tudatosult bennem, hogy nagyon meghíztam... jött a pánik, a fogyókúra, ami természetesen nagy evésekbe torkollott a végén, és kudarcba...

És mikor már végképp elkeseredtem, elkezdtem felismerni a helyzetet... elkezdtem női lapokat böngészni, olvasni mások sikereit, tanácsait. Mindenkinek más a recept, de szerintem a fogyás lélekben kezdődik, egy elhatározással... Én elhatároztam, hogy elég volt tennem kell azért, hogy lefogyjak.

Én nem fogyasztottam fehér kenyeret, cukrot és nem nassoltam... Nem vontam meg mindent magamtól, de tudtam, hogy minden másnap megméredzkedem. És ha úgy éreztem az aznapi ételmennyiség sok volt, akkor zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam. Nehezen indult be a fogyás, de mikor az első 3-4 kiló lement, jobban éreztem magam. Persze csodát vártam, és egy hónap alatt 60 kilós akartam lenni... de tudtam, hogy türelmesnek kell lennem, és kitartónak.

Eleinte próbáltam mindenfélét sportolni, nekem a tánc volt az ami felpezsdített... nem edzőterem, nem külön táncóra, otthon kezdtem mozogni, táncolni. És egy mérettel kisebb nadrágot tettem ki, szem elé, az volt az első cél... és egy hónap alatt meg is lett. Aztán másfél hónap alatt lement 10 kiló.... és 3 és fél hónap után 76 kiló lettem, majd fél év után 61. Fél év alatt 37 kilót fogytam.

Az én receptem, hogy mértékkel együnk, lassan, naponta többször, és tényleg felejtsük el az esti nagy bekajálásokat. Mértékkel fogyasszunk mindent. Ne habzsoljunk, ne érezzünk bűntudatot, ha eszünk, de tegyünk ellene, ha kileng a mérleg nyelve!

És soha de soha ne mondjuk azt hogy nekünk nem fog menni, meg azt sem hogy erősek a csontjaink, azért tűnök nagyobb darabnak.... ne kifogásokat keressünk, nézzünk szembe a félelmeinkkel, mert csak egyedül mi tudjuk leküzdeni őket, ha nincs kitartásunk, akaraterőnk, hitünk önmagunkban, akkor a legjobb szándékú ember sem tud segíteni nekünk.

És a legfontosabb hogy ne törődjünk bele, abba hogy nagyon meghíztunk, hanem, ha a lelkünk mélyén úgy érezzük nem jó a túlsúly, úgy érezzük elvesztettük a nőiességünk, tegyünk érte most azonnal, nem hétfőtől, nem majd később! Most dobjuk el azt a csokoládét, azt a chipset, azt a cukrozott italt, mert azt kell megértenünk, hogy az az egy csoki, kenyér, vagy chips is sokat számít! Számít mert annál kevesebb kalóriát viszünk be! És legyünk büszkék, hogy nem ettük meg azt a nassolnivalót. Apró lépések, türelem, és lelki béke. Így kell kezdeni. És az evés ne élvezet habzsolás, ne pótcselekvés és főleg ne bánat-evés legyen.

Én már több mint egy éve tartom a súlyomat, mindent eszek, hurkát, csokit, chipset, sütit... csak mértékkel. És minden héten kétszer megmérem magam. És ha túlszalad a mérleg nyelve, kevesebb mennyiségű ételt fogyasztok. Azóta is táncolok, itthon, a tükör előtt, házi munka végzése közben is és sétálok, kirándulok. A természetben találtam meg az én lelki kikapcsolódásomat.

És soha ne kényszernek érezzük a mozgást, a sportot, hanem egy olyan jó dolognak, amivel kedvezünk testünknek-lelkünknek! És ne gyűlöljük magunk, vegyük észre hogy a túlsúly egy pillanatnyi állapot, amin ha akarunk igen is tudunk változtatni!

Török Richárd


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Sohase késő elkezdni és nem szabad ezt az egészet feladni, mert ez a sport arról szól, hogy napról napra legyőzzük magunkat! (-35 kilo)

Fánczi Balázs
Ha beledöglök is, ezen változtatok!

Az újévi fogadalmam is ez volt: AZ IDÉN MEGVÁLTOZOM! (2012.12.31.) MŰKÖDÖTT! A diéta bevált! Fogytam vele -30, -35 kilót! kevesebb, mint 7 hónap alatt!

Szegvári Klaudia


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Pontosan 1 éve volt, hogy végleg eldöntöttem, hogy ennek vége... és LEFOGYOK.

Annyira elszánt voltam és annyira akartam, hogy engem nem állíthatott meg semmi és senki. Elkezdtem edzeni járni, és egészségesen táplálkoztam. Jóval kevesebbet ettem, mint előtte és jóval többet sportoltam.

Mindössze 1 év kellett ahhoz, hogy 40 kg-tól szabaduljak meg! Tettem ezért a kitűzött célért, rengeteget küzdöttem. Persze, voltak nehezebb napok, amikor a fogyásom stagnált, azonban a cél lobogott előttem!

Ma már nem tudnám elképzelni az életemet a sport nélkül. Lefáraszt fizikailag, és feltölt szellemileg. És a fáradt, de mégis feltöltődött érzés csak a Tiéd, és nem veheti el Tőled senki! Isteni érzés... persze mindezt csak az tudja, aki sportol rendszeresen.

Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenFogyás sikertörténetek képekben:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Zita (18): sok mozgás

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Paksi melinda (35): diéta és sport

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Anita (33): Diéta mozgás

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

István (40): Norbi Update

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Anna (53): a léböjt

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Meli (33): diéta+mozgás

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Anna (22): mozgás

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Melinda (35): torna,sok folyadék

Róbert (18): A testmozgás

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Kata (35): sport

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Otto (51): Kitartas

Ilona (42): prutein dieta

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Anita (30): kevest ettem

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Judit (44): sport

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Gyöngyi (53): Még nem

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Reni (40): fehérje dita

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Manka (27): önmegtartóztatás

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Mercédesz (23): Bio karnitin

Tomi (48): többet kell mozogni.

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Ibolya (40): a ch csökkentés

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Sibeli (18): még nem probáltam

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Marianna (28): kitartás

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Évi (49): Szerelmi bánat.

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Roland (39): A kalória tábla használata

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Tímea (46): nagyon kevés étel

Zita (48): étrendváltás

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Etelka (43): sport

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Imola (24): a stresz

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Monika (36): mozgas es az etrend

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Ági (50): almaecet kúra

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Emese (47): Mozgás

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Magdi (53): nem ettem édességet!

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Anita (18): nem tudom

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Vivien (23): Mozgás

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Viki (18): Kalória számolás

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Anita (33): Mozgás+diéta

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Annamari (22): mértékletes étkezés

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Frici (46): Testépítés, Fitness

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Éva (34): Kevesebb étel

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Lizzy (52): saját magam motiválása

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Babu (19): több test mozgás

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Évi (21): diéta

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Melinda (29): kalóriaszámolás

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Kati (32): sport

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Ágota (20): Diéta

Judit (45): Torna, torna felülés.

Hanna (23): Több mozgás

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Kati (30): koplalás

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Teréz Dorina (19): nem ettem

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Maja (44): 90 napos diéta

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Rita (44): Léböjt

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Lívia (47): Mozgás

Melinda (23): torna

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Frida (22): futás sokat használ

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Lives (20): életmód váltás

László (50): Diéta és mozgás

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Ili (39): Diétázás.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Mesko (34): nem

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Timi (24): anorexia

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Csaba (61): diéta,mozgás

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Anita (38): még nem

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Tibor (42): kalória számolás

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Brigita (38): a torna

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Brigi (43): Dieta

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Judit (49): 90 napos diéta

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Anna (20): 90 napos diéta

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Veronika (30): Mozgás és diéta

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

János (58): akarat!!!

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

?va (38): Futás

Anikó (36): torna

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Erika (43): sok fojadekot iszok

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Szilvia (43): mozgás

Réka (16): nem ettem

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Ilona (41): a sportolas

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Péter (37): Sport , étrend

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Eniko (39): A kemeny edzes

Angéla (19): kevesebb étkezés

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Emese (42): edzés, diéta

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Éva (60): étrendváltozás,

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Mária (37): torna

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Kata (28): sport

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Gabi (27): Futás

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Krisztina (24): atkins diéta..

Ibolya (57): ?trend,

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Erika (19): Dietaztam.

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

László (17): moyg's

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Viktória (48): almakúra

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

István (28): diéta,sulyzós torna

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Anett (30): Atkins diéta és torna

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Imre (23): étrend váltás

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Edit (53): a 90 napos diéta

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Eszter (36): CH szegény étrend

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Éva (51): A króm tabletta.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Ági (51): többet mozogtam

Judit (21): nem volt még

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Daniel (28): akaraterő

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Etelka (61): diét,torna

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Csaba (28): étrend+edzés

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Kati (49): kerékpározás

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Zsuzsi (53): Nem ettem

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Ibolya (41): A testmozgás.

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Mária (28): most már semmi.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Nóra (21): futás

Györgyi (58): Level diéta

Judit (58): oda figyelés

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Tímea (36): Sport

János (54): csak csirke

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Györgyi (44): Kevesebb evés

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Mónika (38): torna,diéta,

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Annaa (56): torna

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Gyöngyi (53): mozgás

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Anita (24): kevesseb eves

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Emese (32): rendszeres edzés

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Zsófi (22): kardió,diéta

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Andrea (50): stressz a legjobb

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Vera (28): 90 napos diéta

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.