Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


Fogyás sikertörténetek

Soha nem késő változtatni!De jó látni, hogy van, akinek sikerült!

Az alábbi történetből az is kiderül, hogy a kor sem akadály. Lehetnek persze jogos kifogások, de ha valaki tudja, hogy változtathatna, és mégsem teszi... Nos, akkor az már tényleg csak rajta múlik!

A döntést mindenkinek magának kell meghoznia, s a célok is eltérőek. A lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben! Ha pedig nem érzed jól magad, tedd meg a szükséges lépéseket, hogy javíts a helyzeten!

Dr. Jeffry Life

Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


1997-ben 59 évesen háziorvosként dolgoztam. Túlsúlyos voltam, fizikai kondícióm gyenge volt, s egészségi állapotom rohamosan romlott. Már a cipőmet sem tudtam lihegés nélkül bekötni. A hasam nagy volt, izmaim, ízületeim fájtak, szörnyű állapotban voltam. Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy saját egészségemmel is törődjek.

Mivel nem igazán tudtam, hogy fogjak neki, elkezdtem Fitness magazinokat olvasni, s így bukkantam rá egy cikkre, amely a Body-for-LIFE verseny (egy fizikai átalakulási verseny) győzteseit mutatta be. [...]

Elkezdtem egy alacsony glikémiás indexű és zsírszegény diétát, szedtem étrend-kiegészítőket, s egy korábbi haditengerészeti személyi edző segítségével belevágtam egy kemény edzésprogramba. 1998 végére, 60 évesen, miután következetesen helyesen étkeztem és megfelelően edzettem, megnyertem a Body-for-LIFE fizikai átalakulási versenyt. [...]

Mindez nem történt volna meg, ha nem hozom meg a döntést, hogy egészségesebben éljek.

Jól lehet, a Te életed máshogy alakul, mint az enyém, nagyon valószínű, hogy sokkal tovább élhetsz termelékenyebb, boldogabb és egészségesebb életet, ha törődsz magaddal.

Soha nem túl késő vagy korai, hogy valaki elkezdjen egészséges és aktív életet élni!

Kövér, öreges, fáradt és motiválatlan voltam. Most pedig sovány, erős, energetikus és magasan motivált vagyok, hihetetlen élet- és szerelem-kedvvel.

A teljes sztori itt olvasható: www.drlife.com

Hircsú-Szabó Zsófia


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Egész életemben szokványos testalkattal rendelkeztem, míg 28 éves koromban, azt vettem észre, hogy egyre rakódnak rám a kilók. Eleinte, nem tűnt nagy dolognak, mondván ahogy felszedtem úgy le is adom.... Aztán egyre elkeseredettebb lettem ahogy jöttek fel a kilók, majd ezt kezdték szóvá tenni a régebben nem látott családtagok, ismerősök...

Egyre kellemetlenebb lett a találkozás a régi ismerősökkel... első kérdésük a szia hogy vagy helyett: aztaaa hogy híztál így meg, kérdés váltotta fel...

Majd bűntudatot kezdtem érezni, ha megettem egy süteményt, ha leültem egy kávézóba, és egy szelet tortát is rendeltem a kávé mellé... a vékonyabb lányok összesúgtak... nézd milyen kövér és nem szégyell még enni...

Barátnő szintén 100 kiló feletti volt, de ő sugárzott, ragyogott, megtanulta magát elfogadni, anno még én tanítottam hogyan lehetséges... Nekem nem ment... rosszul éreztem magam, nehéz volt a mindennapi teendők elvégzése is...

És ami a legrosszabb az én képem volt, nem láttam, hogy mennyire meghíztam, még mindig az m-es ruhákat próbáltam magamra tuszmákolni...

Aztán egy nap mikor leültem fényképeket nézegetni, tudatosult bennem, hogy nagyon meghíztam... jött a pánik, a fogyókúra, ami természetesen nagy evésekbe torkollott a végén, és kudarcba...

És mikor már végképp elkeseredtem, elkezdtem felismerni a helyzetet... elkezdtem női lapokat böngészni, olvasni mások sikereit, tanácsait. Mindenkinek más a recept, de szerintem a fogyás lélekben kezdődik, egy elhatározással... Én elhatároztam, hogy elég volt tennem kell azért, hogy lefogyjak.

Én nem fogyasztottam fehér kenyeret, cukrot és nem nassoltam... Nem vontam meg mindent magamtól, de tudtam, hogy minden másnap megméredzkedem. És ha úgy éreztem az aznapi ételmennyiség sok volt, akkor zöldséget, gyümölcsöt fogyasztottam. Nehezen indult be a fogyás, de mikor az első 3-4 kiló lement, jobban éreztem magam. Persze csodát vártam, és egy hónap alatt 60 kilós akartam lenni... de tudtam, hogy türelmesnek kell lennem, és kitartónak.

Eleinte próbáltam mindenfélét sportolni, nekem a tánc volt az ami felpezsdített... nem edzőterem, nem külön táncóra, otthon kezdtem mozogni, táncolni. És egy mérettel kisebb nadrágot tettem ki, szem elé, az volt az első cél... és egy hónap alatt meg is lett. Aztán másfél hónap alatt lement 10 kiló.... és 3 és fél hónap után 76 kiló lettem, majd fél év után 61. Fél év alatt 37 kilót fogytam.

Az én receptem, hogy mértékkel együnk, lassan, naponta többször, és tényleg felejtsük el az esti nagy bekajálásokat. Mértékkel fogyasszunk mindent. Ne habzsoljunk, ne érezzünk bűntudatot, ha eszünk, de tegyünk ellene, ha kileng a mérleg nyelve!

És soha de soha ne mondjuk azt hogy nekünk nem fog menni, meg azt sem hogy erősek a csontjaink, azért tűnök nagyobb darabnak.... ne kifogásokat keressünk, nézzünk szembe a félelmeinkkel, mert csak egyedül mi tudjuk leküzdeni őket, ha nincs kitartásunk, akaraterőnk, hitünk önmagunkban, akkor a legjobb szándékú ember sem tud segíteni nekünk.

És a legfontosabb hogy ne törődjünk bele, abba hogy nagyon meghíztunk, hanem, ha a lelkünk mélyén úgy érezzük nem jó a túlsúly, úgy érezzük elvesztettük a nőiességünk, tegyünk érte most azonnal, nem hétfőtől, nem majd később! Most dobjuk el azt a csokoládét, azt a chipset, azt a cukrozott italt, mert azt kell megértenünk, hogy az az egy csoki, kenyér, vagy chips is sokat számít! Számít mert annál kevesebb kalóriát viszünk be! És legyünk büszkék, hogy nem ettük meg azt a nassolnivalót. Apró lépések, türelem, és lelki béke. Így kell kezdeni. És az evés ne élvezet habzsolás, ne pótcselekvés és főleg ne bánat-evés legyen.

Én már több mint egy éve tartom a súlyomat, mindent eszek, hurkát, csokit, chipset, sütit... csak mértékkel. És minden héten kétszer megmérem magam. És ha túlszalad a mérleg nyelve, kevesebb mennyiségű ételt fogyasztok. Azóta is táncolok, itthon, a tükör előtt, házi munka végzése közben is és sétálok, kirándulok. A természetben találtam meg az én lelki kikapcsolódásomat.

És soha ne kényszernek érezzük a mozgást, a sportot, hanem egy olyan jó dolognak, amivel kedvezünk testünknek-lelkünknek! És ne gyűlöljük magunk, vegyük észre hogy a túlsúly egy pillanatnyi állapot, amin ha akarunk igen is tudunk változtatni!

Török Richárd


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Sohase késő elkezdni és nem szabad ezt az egészet feladni, mert ez a sport arról szól, hogy napról napra legyőzzük magunkat! (-35 kilo)

Fánczi Balázs
Ha beledöglök is, ezen változtatok!

Az újévi fogadalmam is ez volt: AZ IDÉN MEGVÁLTOZOM! (2012.12.31.) MŰKÖDÖTT! A diéta bevált! Fogytam vele -30, -35 kilót! kevesebb, mint 7 hónap alatt!

Szegvári Klaudia


Soha nem késő változtatni! - Fogyás sikertörténetek képekben


Pontosan 1 éve volt, hogy végleg eldöntöttem, hogy ennek vége... és LEFOGYOK.

Annyira elszánt voltam és annyira akartam, hogy engem nem állíthatott meg semmi és senki. Elkezdtem edzeni járni, és egészségesen táplálkoztam. Jóval kevesebbet ettem, mint előtte és jóval többet sportoltam.

Mindössze 1 év kellett ahhoz, hogy 40 kg-tól szabaduljak meg! Tettem ezért a kitűzött célért, rengeteget küzdöttem. Persze, voltak nehezebb napok, amikor a fogyásom stagnált, azonban a cél lobogott előttem!

Ma már nem tudnám elképzelni az életemet a sport nélkül. Lefáraszt fizikailag, és feltölt szellemileg. És a fáradt, de mégis feltöltődött érzés csak a Tiéd, és nem veheti el Tőled senki! Isteni érzés... persze mindezt csak az tudja, aki sportol rendszeresen.

Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
– Mi a titok?Fogyás sikertörténetek képekben:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

István (40): Norbi Update

Emese (47): Mozgás

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Timea (30): Volt aki hajtott

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Gábor (30): Ketogén diéta

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Gabriella (36): Sok séta...

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Erika (19): Dietaztam.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Ibolya (40): a ch csökkentés

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Kati (72): nem ettem

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Gabi (51): lé kúra

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Andrea (50): Adipex

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Anita (33): Mozgás+diéta

Éva (51): A króm tabletta.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Etelka (43): sport

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Juraj (58): a minusz háron kilo

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Zita (18): sok mozgás

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Bogika (27): Sport

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Györgyi (44): Kevesebb evés

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Valéria (55): Még nem fogytam.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Péter (37): Sport , étrend

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Vera (28): 90 napos diéta

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Réka (16): nem ettem

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Edit (53): a 90 napos diéta

Anna (22): mozgás

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Zsuzsa (40): mozgás

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Melinda (23): torna

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Klári (38): 600kal./nap

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Ferenc (38): kalória számolás

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Marika (50): onuralom

Melinda (29): kalóriaszámolás

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Annaa (56): torna

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Brigi (43): Dieta

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Alexandra (24): Edzés

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Anita (24): kevesseb eves

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Maja (44): 90 napos diéta

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Bea (25): Mozgás

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Ibolya (41): A testmozgás.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Tündi (26): még semmi :)

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Erika (43): sok fojadekot iszok

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Valika (35): testmozgas

Ani (25): mozgás, diéta

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Judit (49): 90 napos diéta

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Erika (53): kevesebbet eszem

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Veronika (30): Mozgás és diéta

Rita (18): Rendszeres mozgás

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Gyöngyi (53): mozgás

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Laura (20): kaloriaszamlalas

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Petra (22): a pékárú megvonása.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Erzsók (51): 6+1 diéta

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Niki (19): edzés + diéta

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Zsuzsi (53): Nem ettem

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Csilla (27): diéta

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Marika (63): többször kevés etkezés

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Zsuzsanna (50): több mozgás

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Bogica (13): Evés

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Zita (37): kalória számolás

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Brigita (38): a torna

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Anita (33): zöld tea kúra

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Rene (46): Muay Thai edzés

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Gyöngyi (53): Még nem

Szilvia (34): Étrend

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Zsolt (19): sport és diéta

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Anna (54): Étrend változás,torna

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Szilvia (41): REGENOR

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Róbert (18): A testmozgás

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Kati (49): kerékpározás

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Monika (32): Dieta

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Gabi (27): Futás

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Monika (36): mozgas es az etrend

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Tímea (36): Sport

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Szandra (23): Update táplálkozás

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Edit (53): böjtölés

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

éva (34): a mozgás

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Ági (51): többet mozogtam

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Nóra (33): Étel rendelés

Ibolya (57): ?trend,

Frida (22): futás sokat használ

Anikó (36): torna

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Ilona (50): életmódváltás

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Tibor (42): kalória számolás

Ivett (28): almaecet

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Tomi (48): többet kell mozogni.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

János (55): monitorozás

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Viki (18): Kalória számolás

Krisztina (39): mozgás

Ibolya (58): feleztem az adaot

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Joci (13): futás

Glória (21): sok vizet iszok

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Zoli (19): Étrend változtatása.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Ilonka (24): Étrend betartása

Niki (19): kétnaponta -1 kg

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Tibor (59): 90 napos diéta

Kristóf (20): keveset ettem

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Csaba (61): diéta,mozgás

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Bernadett (19): Sport

Anita (30): kevest ettem

Frici (46): Testépítés, Fitness

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Réka (32): sokat ittam

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Erika (31): Kisebb adagok

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Madonna (25): Mozgás

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Lívia (47): Mozgás

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

László (62): Egészséges táplálkozás

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Imola (24): a stresz

Brigitta (38): Sport

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Gina (27): betegség

Éva (60): étrendváltozás,

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Edina (33): napi többszöri étkezés

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Viktória (48): almakúra

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Meli (33): diéta+mozgás

Gyula (54): eddig semmi

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Adel (62): dieta

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Vivien (29): Torna,bicikli

Anna (62): Testmozgás

Mariann (35): A mozgás

Alexa (19): Életmód váltás

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Eszter (36): CH szegény étrend

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Tamara (19): Futâs

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Móni (28): Életmódváltás

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

László (50): Diéta és mozgás

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Melinda (35): torna,sok folyadék

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Dika (21): koplalás

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Babu (19): több test mozgás

?va (38): Futás

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Nóra (21): futás

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs