Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Aszpartám

Titok az aszpartám mérgezés mögöttHa kedveled az édes ízeket, azonban szeretnél fogyókúrásan, azaz cukormentesen táplálkozni, kénytelen leszel édesítőszereket használni. Az egyik legelterjedtebb édesítőszer az aszpartám. Nagyon kevés kivétellel, az aspartam minden light, diétás vagy cukormentes élelmiszerben megtalálható. (Csak nézd meg az összetevők felsorolásánál! Száma: E951)


Az aszpartám hatása - Titok az aszpartám mérgezés mögött


Sokan gondolják úgy, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, és szinte minden nagyobb élelmiszeripari cég használja, az csakis egészséges lehet. Pedig nem!

Az aszpartám mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok. Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását. Az aspartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltő anyagokra bomlik, és amit odabent művel modernkori horrornak is elmegy. De vajon miért nem lehetett hallani erről eddig?

Történelmi titok

Az aspartam üzlet kezdete

A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná, hogy a könyvek szerzői vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy hasznot belőle. Pedig nem. A játszma igazi nyertese a gyógyszeripar. És mi köze a gyógyszernek az aszpartámhoz? A válasz egyszerű...

  • 1965 decemberében James Schlatter a G.D. Searle nevű gyógyszercég kémikusa egy fekély elleni szerrel való kísérletezés közben véletlenül felfedezi az aszpartámot – egy olyan anyagot, amely 180-szor édesebb a cukornál, s kalóriatartalma nulla.

  • 1967 tavaszán a Searle megkezdi az aszpartám engedélyezéséhez szükséges biztonsági tesztek végzését.

  • 1973 februárjában, miután a Searle több tíz millió dollárt költött biztonsági ellenőrzésekre, benyújtja az aspartam engedélyezési kérelmét az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatalhoz (FDA).

  • 1973 május 5-én az FDA visszautasítja a Searle kérelmet azzal az indoklással, hogy: „a benyújtott adatok nem megfelelőek az aszpartám lehetséges mérgező hatásának kiértékeléséhez”.

  • Az elkövetkezendő években tovább folytatódik a huzavona az aszpartám hatásait illetően. 1980. szeptember 30-án az FDA vizsgálati testülete végül nem engedélyezi az aszpartám bevezetését.

  • 1981-ben Donald Rumsfeld a Searle ügyvezetője egy értékesítési megbeszélésen kijelenti, hogy a tudományos eszközöket félretéve politikai erejét fogja érvényesíteni, hogy az aszpartám egy éven belül engedélyezésre kerüljön.

  • 1981 januárjában Ronald Reagan – elnöki beiktatásának másnapján – leváltja az FDA addigi aszpartám ellenes elnökét, s ifj. dr. Arthur Hull Hayes-t teszi meg az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (FDA) új elnökének.

  • Ezt követően Hayes felülvizsgálja az aszpartámmal kapcsolatos „túl szigorú” megkötéseket, és 1981 július 15-én engedélyezi az aszpartám használatát a száraz élelmiszerekben.

  • 1985-ben a Monsanto cég megvásárolja a Searle-t, megszabadulva a Searle neve körüli aszpartám botrányok hatásaitól, s a terméket NutraSweet néven piacra dobja.

  • 1992-re pedig már engedélyük van az aszpartám üdítőitalokban és gyerekvitaminokban való felhasználására, valamint szerződést kötnek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartám ellátója. „Természetesen” az FDA ekkora már elfogadja az aszpartám nagy mennyiségű, szabad forgalomba hozatalát...

Az aszpartám hatása

Miket okozhat az aszpartám fogyasztása?

A 90-es években kezdődött, hogy emberek megmagyarázhatatlan betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz, a tudomány pedig széttárta karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Az aszpartám mellékhatásai lehetnek fokozatosak vagy azonnali reakciók is. Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved az aspartam káros mellékhatásaitól, de fogalmuk sincs, hogy a gyógyszerek, a különböző kezelések és gyógynövények miért nem enyhítik a tüneteiket.

Több mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartám fogyasztásának. Hihetetlennek tűnik, nem? Pedig nagyon is igaz! (Az aszpartám a vérbe kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és bármilyen szövetbe lerakódni. A ciklamáttal vagy a szacharinnal ellentétben, szervezetünk az aszpartámot megemészti.)

Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több mint tízezer NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az összes beérkező panasz 80 százalékát tette ki! Ennek ellenére az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal semmit sem tett annak érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelműnek gondolják, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis egészséges lehet.


Az aszpartám-ellenesek elnöke szerint:

„Az aszpartám az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyről tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténeteink vannak, melyek azt bizonyítják, hogy tömegbetegségeket és halált okozhat.”

Az aszpartám édesítőszer mellékhatásai

Az aszpartám néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

És ez nem vicc. Ha ezen mellékhatásokból többet is észleltél már magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal tedd le a diétás kólát! És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartám fogyasztást, már amennyiben mától kezdve egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket!


Az aszpartám hatása - Az aszpartám 10 leggyakoribb felhasználása

Az aszpartám jövője

Valószínűleg az sem véletlen, hogy a gyógynövényből nyert és teljesen ártalmatlan steviát, mint elterjedt versenytársat jó időre betiltották az Egyesült Államokban, épp pár hónappal az előtt, hogy a NutraSweet, mint asztali édesítő forgalomba került volna. (Ma már természetesen nincs betiltva a stevia.)

És talán az sem véletlen, hogy az aszpartám Új-Zélandon ma már tiltott adalékanyagnak számít. Hogy miért nem mindenhol? Nos a NutraSweet szenzációs PR-gépezetet vezet.

Nagyon meggyőzőek, és ahol az aszpartám ellen szólók felütik a fejüket, ők megjelennek, és elhiteltelenítik a forrást. Mindezt a több milliárd dollár éves bevételért...

Szerencsére mára az Egyesült Királyság és az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek független kutatásokat az aszpartám biztonságos mivoltával kapcsolatban.

Az aszpartám szerepe a fogyásban

Ha számodra a fenti adatok hihetetlennek hangzanak, és „egyszer élünk” alapon akkor is a diétás (aszpartamos) termékeket részesíted előnyben, mert azok legalább nem hizlalnak... sajna ennek pont az ellenkezője igaz.

Alapvetően a cukormentes termékek jó alternatívát nyújtanak a kalóriabevitel csökkentésére és így a fogyás elősegítésére. DE NEM A MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZEREK!

A mesterséges édesítőszerek több okból kifolyólag sem segítik a fogyást, hanem ellenkezőleg, hizlalnak. Részletek itt: Miért hizlalnak a mesterséges édesítőszerek?

A mesterséges édesítőszereket amúgy csak a diétaiparban adják el „fogyási” céllal, az élelmiszeriparban és az állatok etetésénél ezeket étvágynövelésre használják.

Sajnálatos módon, az aszpartám nemcsak, hogy az egyik legmérgezőbb adalékanyag, hanem a fogyás segítése helyett, súlynövekedést eredményez.

Érdemes hát résen lenni mindennel, ami „light” vagy „cukormentes” (az aszpartám száma: E951), mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon csak aszpartámba botlik!

Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAz aszpartám édesítőszer hatása:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Alexandra (24): Edzés

Renáta (33): Az abonett

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Anita (24): kevesseb eves

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Vivien (29): Torna,bicikli

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Marika (63): többször kevés etkezés

Kati (49): kerékpározás

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Erika (43): sok fojadekot iszok

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Melinda (29): kalóriaszámolás

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Bogica (13): Evés

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Ili (39): Diétázás.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Gyöngyi (53): Még nem

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Roland (39): A kalória tábla használata

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Beáta (41): Az infóitok!

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Anna (22): mozgás

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Tunde (36): Meg nem tudom

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Gabriella (44): diéta,mozgás

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Eva (28): torna

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Mária (28): most már semmi.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Reka (34): a napi otszori etkezes

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Adel (62): dieta

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Éva (60): étrendváltozás,

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Julia (52): akupunktura

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Vivien (23): Mozgás

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Kata (28): update1

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Attila (40): betartottam a dietat

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Edit (53): a 90 napos diéta

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Péter (30): Diéta és test mozgás

Judit (36): diéta,sport

Kati (72): nem ettem

Petra (19): Nem ettem.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Csilla (49): csoportos tornázás

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Anita (22): Adipex

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Anna (20): 90 napos diéta

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Ferenc (38): kalória számolás

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Viktória (48): almakúra

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Judit (34): Norbi Update

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Timea (30): Volt aki hajtott

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Tibor (59): 90 napos diéta

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Jutka (49): cm-ek változása

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Alexa (23): seta

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Gyula (54): eddig semmi

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Monika (32): Dieta

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Eniko (39): A kemeny edzes

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Zsuzsa (39): még semmi

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Kati (30): koplalás

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

János (55): monitorozás

Zsuzsa (40): mozgás

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Brigi (43): Dieta

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Kati (32): sport

Ilona (50): életmódváltás

Éva (34): Kevesebb étel

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Marianna (28): kitartás

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Éva (51): A króm tabletta.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Madonna (25): Mozgás

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

László (17): moyg's

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Lives (20): életmód váltás

Tímea (46): nagyon kevés étel

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Kriszti (28): mozgás

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Lizzy (52): saját magam motiválása

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Etelka (61): diét,torna

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Rita (44): Léböjt

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Krisztina (24): atkins diéta..

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Pamela (21): Sport, rágógumi

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Ibolya (41): több mozgás

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Klári (38): 600kal./nap

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Sibeli (18): még nem probáltam

Teréz (63): rendszeres evés

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Babu (19): több test mozgás

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Paksi melinda (35): diéta és sport

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Zsóka (53): többször kis adag

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Gabi (27): Futás

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Ági (51): többet mozogtam

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Eszter (36): CH szegény étrend

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Viola (18): dieta, sport

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

István (28): diéta,sulyzós torna

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Zita (48): étrendváltás

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Adriana (45): 90 napos diéta

Petra (22): a pékárú megvonása.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Tündi (26): még semmi :)

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Csilla (27): ehezes

Szandra (23): Update táplálkozás

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Zita (37): kalória számolás

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Hajnalka (31): Tartos dieta

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Judit (58): oda figyelés

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Bea (25): Mozgás

Brigitta (38): Sport

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Bernadett (19): Sport

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Judit (44): sport

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Alexa (19): Életmód váltás

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Emese (32): rendszeres edzés

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Daniel (28): akaraterő

Gina (27): betegség

Marika (50): onuralom

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Piroska (20): sok mozgás

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Gyöngyi (53): mozgás

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Otto (51): Kitartas

Brigitta (38): Sport

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Joci (13): futás

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Mária (44): diéta

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Frida (22): futás sokat használ

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Niki (18): 90 napos dieta

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Ibolya (57): ?trend,

László (50): Diéta és mozgás

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Maja (44): 90 napos diéta

József (44): rendszer

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Anikó (50): az idegesség

Kristóf (20): keveset ettem

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Anikó (36): torna

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

éva (34): a mozgás

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Ágota (20): Diéta

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Etelka (43): sport

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Mercédesz (23): Bio karnitin

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Zoli (19): Étrend változtatása.

Réka (32): sokat ittam

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Anita (38): még nem

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Móni (28): Életmódváltás

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Szilvia (41): REGENOR

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Sara (24): Nem esz