Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


Aszpartám

Titok az aszpartám mérgezés mögöttHa kedveled az édes ízeket, azonban szeretnél fogyókúrásan, azaz cukormentesen táplálkozni, kénytelen leszel édesítőszereket használni. Az egyik legelterjedtebb édesítőszer az aszpartám. Nagyon kevés kivétellel, az aspartam minden light, diétás vagy cukormentes élelmiszerben megtalálható. (Csak nézd meg az összetevők felsorolásánál! Száma: E951)


Az aszpartám hatása - Titok az aszpartám mérgezés mögött


Sokan gondolják úgy, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, és szinte minden nagyobb élelmiszeripari cég használja, az csakis egészséges lehet. Pedig nem!

Az aszpartám mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok. Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását. Az aspartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltő anyagokra bomlik, és amit odabent művel modernkori horrornak is elmegy. De vajon miért nem lehetett hallani erről eddig?

Történelmi titok

Az aspartam üzlet kezdete

A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná, hogy a könyvek szerzői vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy hasznot belőle. Pedig nem. A játszma igazi nyertese a gyógyszeripar. És mi köze a gyógyszernek az aszpartámhoz? A válasz egyszerű...

  • 1965 decemberében James Schlatter a G.D. Searle nevű gyógyszercég kémikusa egy fekély elleni szerrel való kísérletezés közben véletlenül felfedezi az aszpartámot – egy olyan anyagot, amely 180-szor édesebb a cukornál, s kalóriatartalma nulla.

  • 1967 tavaszán a Searle megkezdi az aszpartám engedélyezéséhez szükséges biztonsági tesztek végzését.

  • 1973 februárjában, miután a Searle több tíz millió dollárt költött biztonsági ellenőrzésekre, benyújtja az aspartam engedélyezési kérelmét az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatalhoz (FDA).

  • 1973 május 5-én az FDA visszautasítja a Searle kérelmet azzal az indoklással, hogy: „a benyújtott adatok nem megfelelőek az aszpartám lehetséges mérgező hatásának kiértékeléséhez”.

  • Az elkövetkezendő években tovább folytatódik a huzavona az aszpartám hatásait illetően. 1980. szeptember 30-án az FDA vizsgálati testülete végül nem engedélyezi az aszpartám bevezetését.

  • 1981-ben Donald Rumsfeld a Searle ügyvezetője egy értékesítési megbeszélésen kijelenti, hogy a tudományos eszközöket félretéve politikai erejét fogja érvényesíteni, hogy az aszpartám egy éven belül engedélyezésre kerüljön.

  • 1981 januárjában Ronald Reagan – elnöki beiktatásának másnapján – leváltja az FDA addigi aszpartám ellenes elnökét, s ifj. dr. Arthur Hull Hayes-t teszi meg az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (FDA) új elnökének.

  • Ezt követően Hayes felülvizsgálja az aszpartámmal kapcsolatos „túl szigorú” megkötéseket, és 1981 július 15-én engedélyezi az aszpartám használatát a száraz élelmiszerekben.

  • 1985-ben a Monsanto cég megvásárolja a Searle-t, megszabadulva a Searle neve körüli aszpartám botrányok hatásaitól, s a terméket NutraSweet néven piacra dobja.

  • 1992-re pedig már engedélyük van az aszpartám üdítőitalokban és gyerekvitaminokban való felhasználására, valamint szerződést kötnek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartám ellátója. „Természetesen” az FDA ekkora már elfogadja az aszpartám nagy mennyiségű, szabad forgalomba hozatalát...

Az aszpartám hatása

Miket okozhat az aszpartám fogyasztása?

A 90-es években kezdődött, hogy emberek megmagyarázhatatlan betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz, a tudomány pedig széttárta karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Az aszpartám mellékhatásai lehetnek fokozatosak vagy azonnali reakciók is. Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved az aspartam káros mellékhatásaitól, de fogalmuk sincs, hogy a gyógyszerek, a különböző kezelések és gyógynövények miért nem enyhítik a tüneteiket.

Több mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartám fogyasztásának. Hihetetlennek tűnik, nem? Pedig nagyon is igaz! (Az aszpartám a vérbe kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és bármilyen szövetbe lerakódni. A ciklamáttal vagy a szacharinnal ellentétben, szervezetünk az aszpartámot megemészti.)

Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több mint tízezer NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az összes beérkező panasz 80 százalékát tette ki! Ennek ellenére az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal semmit sem tett annak érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelműnek gondolják, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis egészséges lehet.


Az aszpartám-ellenesek elnöke szerint:

„Az aszpartám az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyről tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténeteink vannak, melyek azt bizonyítják, hogy tömegbetegségeket és halált okozhat.”

Az aszpartám édesítőszer mellékhatásai

Az aszpartám néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

És ez nem vicc. Ha ezen mellékhatásokból többet is észleltél már magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal tedd le a diétás kólát! És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartám fogyasztást, már amennyiben mától kezdve egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket!


Az aszpartám hatása - Az aszpartám 10 leggyakoribb felhasználása

Az aszpartám jövője

Valószínűleg az sem véletlen, hogy a gyógynövényből nyert és teljesen ártalmatlan steviát, mint elterjedt versenytársat jó időre betiltották az Egyesült Államokban, épp pár hónappal az előtt, hogy a NutraSweet, mint asztali édesítő forgalomba került volna. (Ma már természetesen nincs betiltva a stevia.)

És talán az sem véletlen, hogy az aszpartám Új-Zélandon ma már tiltott adalékanyagnak számít. Hogy miért nem mindenhol? Nos a NutraSweet szenzációs PR-gépezetet vezet.

Nagyon meggyőzőek, és ahol az aszpartám ellen szólók felütik a fejüket, ők megjelennek, és elhiteltelenítik a forrást. Mindezt a több milliárd dollár éves bevételért...

Szerencsére mára az Egyesült Királyság és az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek független kutatásokat az aszpartám biztonságos mivoltával kapcsolatban.

Az aszpartám szerepe a fogyásban

Ha számodra a fenti adatok hihetetlennek hangzanak, és „egyszer élünk” alapon akkor is a diétás (aszpartamos) termékeket részesíted előnyben, mert azok legalább nem hizlalnak... sajna ennek pont az ellenkezője igaz.

Alapvetően a cukormentes termékek jó alternatívát nyújtanak a kalóriabevitel csökkentésére és így a fogyás elősegítésére. DE NEM A MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZEREK!

A mesterséges édesítőszerek több okból kifolyólag sem segítik a fogyást, hanem ellenkezőleg, hizlalnak. Részletek itt: Miért hizlalnak a mesterséges édesítőszerek?

A mesterséges édesítőszereket amúgy csak a diétaiparban adják el „fogyási” céllal, az élelmiszeriparban és az állatok etetésénél ezeket étvágynövelésre használják.

Sajnálatos módon, az aszpartám nemcsak, hogy az egyik legmérgezőbb adalékanyag, hanem a fogyás segítése helyett, súlynövekedést eredményez.

Érdemes hát résen lenni mindennel, ami „light” vagy „cukormentes” (az aszpartám száma: E951), mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon csak aszpartámba botlik!

Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
– Mi a titok?Az aszpartám édesítőszer hatása:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Ágnes (64): 90 napos diéta

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Csaba (47): mozgás+diéta

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Anna (22): mozgás

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Anna (53): a léböjt

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Tibor (42): kalória számolás

Kristian (25): szigoru dieta

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Ági (51): többet mozogtam

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Réka (16): nem ettem

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Gyöngyi (53): mozgás

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Mariann (35): A mozgás

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Rita (31): Eletmod-valtas

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Enikő (19): rubint rékás edzés

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Frici (46): Testépítés, Fitness

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

János (54): csak csirke

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Kriszti (28): mozgás

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Bea (36): Ganoderma lucidum

Manka (27): önmegtartóztatás

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Lizzy (52): saját magam motiválása

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Robi (41): kalória számlálás

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Györgyi (58): Level diéta

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

éva (34): a mozgás

Éva (60): étrendváltozás,

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Rita (44): Léböjt

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Szandra (23): Update táplálkozás

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Gabriella (36): Sok séta...

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Annaa (56): torna

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Ilona (55): sport

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Babu (19): több test mozgás

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Madonna (25): Mozgás

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Monika (36): mozgas es az etrend

Alisa (35): torna és kevés kaja

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Csaba (28): étrend+edzés

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Anita (38): még nem

Emoke (38): a mozgas

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Dorottya (26): testmozgás

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Gina (27): betegség

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

László (62): Egészséges táplálkozás

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Zoli (19): Étrend változtatása.

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Valika (35): testmozgas

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Bogica (13): Evés

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Marika (50): onuralom

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

József (40): Sport.

Vinczeller (30): fogyokura

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Anita (34): gi diéta, több torna

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Lives (20): életmód váltás

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Anna (62): Testmozgás

Rita (24): Étrend változás

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Etelka (43): sport

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Ferenc (38): kalória számolás

Vivien (23): Mozgás

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Julia (52): akupunktura

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Ilona (50): életmódváltás

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Andrea (23): ha nem ettem

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Csaba (61): diéta,mozgás

Tamas (29): Futas

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Györgyi (44): Kevesebb evés

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Ági (31): Életmód váltás

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Andi (37): rendszeres edzés

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Erika (53): kevesebbet eszem

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Tamara (19): Futâs

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Erzsi (53): a csal'di bajok

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Daniel (28): akaraterő

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Niki (18): 90 napos dieta

Szilvia (34): Étrend

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Ibolya (41): több mozgás

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Dika (21): koplalás

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Judit (21): nem volt még

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Angéla (19): kevesebb étkezés

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Imre (23): étrend váltás

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Edina (33): napi többszöri étkezés

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Zsuzsanna (50): több mozgás

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Edit (53): böjtölés

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Judit (45): Torna, torna felülés.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Meli (33): diéta+mozgás

Melinda (29): kalóriaszámolás

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Gina (19): fehérjediéta

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Edit (37): 90napossal 16 kg

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Roland (39): A kalória tábla használata

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Kata (28): update1

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Magdi (53): nem ettem édességet!

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Jutka (49): cm-ek változása

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Anita (33): Mozgás+diéta

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Hanna (23): Több mozgás

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Ilona (42): prutein dieta

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Sibeli (18): még nem probáltam

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Gyöngyi (53): Még nem

Anita (24): kevesseb eves

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Szilvia (43): mozgás

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Maja (44): 90 napos diéta

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Bernadett (19): Sport

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Ezsbet (53): diéta

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Petra (19): Nem ettem.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Brigita (38): a torna

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Teréz (63): rendszeres evés

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Kati (32): sport

Maria (53): Sok mozg?s

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Nikolett (18): torna

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Róbert (37): Fehérje diéta

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Frida (22): futás sokat használ

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Erzsók (51): 6+1 diéta

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Rita (18): Rendszeres mozgás

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Kinga (19): Citromlé

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Juraj (58): a minusz háron kilo

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Móni (28): Életmódváltás

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Laura (20): kaloriaszamlalas

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Anita (33): zöld tea kúra

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Ibolya (41): A testmozgás.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

László (17): moyg's

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Judit (49): 90 napos diéta

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Virág (20): sport és sok zöldség

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Péter (30): Diéta és test mozgás

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Tünde (39): fülakupunktura

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Szilvia (41): REGENOR

János (55): monitorozás

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Anikó (32): étrend változtatás

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.