Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Aszpartám

Titok az aszpartám mérgezés mögöttHa kedveled az édes ízeket, azonban szeretnél fogyókúrásan, azaz cukormentesen táplálkozni, kénytelen leszel édesítőszereket használni. Az egyik legelterjedtebb édesítőszer az aszpartám. Nagyon kevés kivétellel, az aspartam minden light, diétás vagy cukormentes élelmiszerben megtalálható. (Csak nézd meg az összetevők felsorolásánál! Száma: E951)


Az aszpartám hatása - Titok az aszpartám mérgezés mögött


Sokan gondolják úgy, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, és szinte minden nagyobb élelmiszeripari cég használja, az csakis egészséges lehet. Pedig nem!

Az aszpartám mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok. Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását. Az aspartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltő anyagokra bomlik, és amit odabent művel modernkori horrornak is elmegy. De vajon miért nem lehetett hallani erről eddig?

Történelmi titok

Az aspartam üzlet kezdete

A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná, hogy a könyvek szerzői vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy hasznot belőle. Pedig nem. A játszma igazi nyertese a gyógyszeripar. És mi köze a gyógyszernek az aszpartámhoz? A válasz egyszerű...

  • 1965 decemberében James Schlatter a G.D. Searle nevű gyógyszercég kémikusa egy fekély elleni szerrel való kísérletezés közben véletlenül felfedezi az aszpartámot – egy olyan anyagot, amely 180-szor édesebb a cukornál, s kalóriatartalma nulla.

  • 1967 tavaszán a Searle megkezdi az aszpartám engedélyezéséhez szükséges biztonsági tesztek végzését.

  • 1973 februárjában, miután a Searle több tíz millió dollárt költött biztonsági ellenőrzésekre, benyújtja az aspartam engedélyezési kérelmét az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatalhoz (FDA).

  • 1973 május 5-én az FDA visszautasítja a Searle kérelmet azzal az indoklással, hogy: „a benyújtott adatok nem megfelelőek az aszpartám lehetséges mérgező hatásának kiértékeléséhez”.

  • Az elkövetkezendő években tovább folytatódik a huzavona az aszpartám hatásait illetően. 1980. szeptember 30-án az FDA vizsgálati testülete végül nem engedélyezi az aszpartám bevezetését.

  • 1981-ben Donald Rumsfeld a Searle ügyvezetője egy értékesítési megbeszélésen kijelenti, hogy a tudományos eszközöket félretéve politikai erejét fogja érvényesíteni, hogy az aszpartám egy éven belül engedélyezésre kerüljön.

  • 1981 januárjában Ronald Reagan – elnöki beiktatásának másnapján – leváltja az FDA addigi aszpartám ellenes elnökét, s ifj. dr. Arthur Hull Hayes-t teszi meg az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (FDA) új elnökének.

  • Ezt követően Hayes felülvizsgálja az aszpartámmal kapcsolatos „túl szigorú” megkötéseket, és 1981 július 15-én engedélyezi az aszpartám használatát a száraz élelmiszerekben.

  • 1985-ben a Monsanto cég megvásárolja a Searle-t, megszabadulva a Searle neve körüli aszpartám botrányok hatásaitól, s a terméket NutraSweet néven piacra dobja.

  • 1992-re pedig már engedélyük van az aszpartám üdítőitalokban és gyerekvitaminokban való felhasználására, valamint szerződést kötnek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartám ellátója. „Természetesen” az FDA ekkora már elfogadja az aszpartám nagy mennyiségű, szabad forgalomba hozatalát...

Az aszpartám hatása

Miket okozhat az aszpartám fogyasztása?

A 90-es években kezdődött, hogy emberek megmagyarázhatatlan betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz, a tudomány pedig széttárta karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Az aszpartám mellékhatásai lehetnek fokozatosak vagy azonnali reakciók is. Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved az aspartam káros mellékhatásaitól, de fogalmuk sincs, hogy a gyógyszerek, a különböző kezelések és gyógynövények miért nem enyhítik a tüneteiket.

Több mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartám fogyasztásának. Hihetetlennek tűnik, nem? Pedig nagyon is igaz! (Az aszpartám a vérbe kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és bármilyen szövetbe lerakódni. A ciklamáttal vagy a szacharinnal ellentétben, szervezetünk az aszpartámot megemészti.)

Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több mint tízezer NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az összes beérkező panasz 80 százalékát tette ki! Ennek ellenére az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal semmit sem tett annak érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelműnek gondolják, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis egészséges lehet.


Az aszpartám-ellenesek elnöke szerint:

„Az aszpartám az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyről tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténeteink vannak, melyek azt bizonyítják, hogy tömegbetegségeket és halált okozhat.”

Az aszpartám édesítőszer mellékhatásai

Az aszpartám néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

És ez nem vicc. Ha ezen mellékhatásokból többet is észleltél már magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal tedd le a diétás kólát! És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartám fogyasztást, már amennyiben mától kezdve egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket!


Az aszpartám hatása - Az aszpartám 10 leggyakoribb felhasználása

Az aszpartám jövője

Valószínűleg az sem véletlen, hogy a gyógynövényből nyert és teljesen ártalmatlan steviát, mint elterjedt versenytársat jó időre betiltották az Egyesült Államokban, épp pár hónappal az előtt, hogy a NutraSweet, mint asztali édesítő forgalomba került volna. (Ma már természetesen nincs betiltva a stevia.)

És talán az sem véletlen, hogy az aszpartám Új-Zélandon ma már tiltott adalékanyagnak számít. Hogy miért nem mindenhol? Nos a NutraSweet szenzációs PR-gépezetet vezet.

Nagyon meggyőzőek, és ahol az aszpartám ellen szólók felütik a fejüket, ők megjelennek, és elhiteltelenítik a forrást. Mindezt a több milliárd dollár éves bevételért...

Szerencsére mára az Egyesült Királyság és az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek független kutatásokat az aszpartám biztonságos mivoltával kapcsolatban.

Az aszpartám szerepe a fogyásban

Ha számodra a fenti adatok hihetetlennek hangzanak, és „egyszer élünk” alapon akkor is a diétás (aszpartamos) termékeket részesíted előnyben, mert azok legalább nem hizlalnak... sajna ennek pont az ellenkezője igaz.

Alapvetően a cukormentes termékek jó alternatívát nyújtanak a kalóriabevitel csökkentésére és így a fogyás elősegítésére. DE NEM A MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZEREK!

A mesterséges édesítőszerek több okból kifolyólag sem segítik a fogyást, hanem ellenkezőleg, hizlalnak. Részletek itt: Miért hizlalnak a mesterséges édesítőszerek?

A mesterséges édesítőszereket amúgy csak a diétaiparban adják el „fogyási” céllal, az élelmiszeriparban és az állatok etetésénél ezeket étvágynövelésre használják.

Sajnálatos módon, az aszpartám nemcsak, hogy az egyik legmérgezőbb adalékanyag, hanem a fogyás segítése helyett, súlynövekedést eredményez.

Érdemes hát résen lenni mindennel, ami „light” vagy „cukormentes” (az aszpartám száma: E951), mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon csak aszpartámba botlik!

Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAz aszpartám édesítőszer hatása:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Emese (22): futás

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Alexa (23): seta

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Niki (19): edzés + diéta

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Edit (53): a 90 napos diéta

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Erzsi (53): a csal'di bajok

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Hanna (23): Több mozgás

Gabi (51): lé kúra

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Csaba (28): étrend+edzés

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Anita (24): kevesseb eves

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Kati (30): koplalás

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Zoli (19): Étrend változtatása.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Éva (60): étrendváltozás,

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Rita (44): Léböjt

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Éva (34): Kevesebb étel

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

János (55): monitorozás

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Judit (36): diéta,sport

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Bea (36): Ganoderma lucidum

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Edina (33): napi többszöri étkezés

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Györgyi (58): Level diéta

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Kinga (19): Citromlé

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Marika (50): onuralom

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Erika (31): Kisebb adagok

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Attila (40): betartottam a dietat

Anna (22): mozgás

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Renáta (33): Az abonett

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Alisa (35): torna és kevés kaja

Anikó (32): étrend változtatás

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Dika (21): koplalás

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Daniel (28): akaraterő

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Erika (19): Dietaztam.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Ágnes (64): 90 napos diéta

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Péter (37): Sport , étrend

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Ildikó (41): diéta és torna

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Judit (50): Mérsékletesség

Tibor (59): 90 napos diéta

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Andrea (50): Adipex

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Frida (22): futás sokat használ

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Reni (40): fehérje dita

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Erika (53): Szénhidrát diéta

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Zsolt (50): A tanácsadás.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Sibeli (18): még nem probáltam

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Meli (33): diéta+mozgás

Andi (37): rendszeres edzés

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Julia (52): akupunktura

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Péter (30): Diéta és test mozgás

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Kati (49): kerékpározás

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Ili (39): Diétázás.

Réka (16): nem ettem

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Anita (33): zöld tea kúra

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Csaba (61): diéta,mozgás

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Glória (21): sok vizet iszok

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Viki (18): Kalória számolás

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Anna (53): a léböjt

Brigitta (38): Sport

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Veronika (30): Mozgás és diéta

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Nóra (21): futás

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Bea (25): Mozgás

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Kati (72): nem ettem

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Mária (37): torna

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Anna (40): 90 napos diéta

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

István (28): diéta,sulyzós torna

Kata (28): update1

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Edit (25): Életmódváltás

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Andrea (23): ha nem ettem

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Róbert (18): A testmozgás

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Szilvia (41): REGENOR

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Gyöngyi (53): mozgás

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Ibolya (40): a ch csökkentés

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Maja (44): 90 napos diéta

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Tündi (26): még semmi :)

Alexa (19): Életmód váltás

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Judit (58): oda figyelés

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Anita (33): Mozgás+diéta

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Brigitta (23): étvágytalanság

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Kriszti (28): mozgás

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Ági (51): többet mozogtam

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Ferenc (38): kalória számolás

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Gina (19): fehérjediéta

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Viola (18): dieta, sport

Petra (24): Több folyadék bevitel.

?va (38): Futás

Anna (20): 90 napos diéta

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Mónika (38): torna,diéta,

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Ilona (42): prutein dieta

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Bogica (13): Evés

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Anita (34): gi diéta, több torna

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Anett (20): kevesebbet eszek

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Timi (24): anorexia

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

István (46): A sok futás és a ninja

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Andrea (50): stressz a legjobb

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Zsófi (22): kardió,diéta

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Ilona (41): a sportolas

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Teréz Dorina (19): nem ettem

Csilla (27): ehezes

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Agnes (32): Mozgas

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Erika (53): kevesebbet eszem

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Marika (63): többször kevés etkezés

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Borbála (58): betegség :(

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Réka (32): sokat ittam

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Anita (38): még nem

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Piroska (20): sok mozgás

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Ibolya (41): több mozgás

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Zsolt (19): sport és diéta

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Ilona (50): életmódváltás

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Timea (30): Volt aki hajtott

Klári (61): rendszeres mozgás

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Reka (34): a napi otszori etkezes

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Ági (31): Életmód váltás

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Zsuzsa (39): még semmi

Ágnes (60): protein kura

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Ágota (20): Diéta

Vera (28): 90 napos diéta

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Tímea (36): Sport

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Ilona (55): sport

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Ibolya (58): feleztem az adaot

Tamas (29): Futas

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.