Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Vitaminok és táplálékkiegészítők

Hogyan segítik a vitaminok és táplálékkiegészítők a fogyást?A táplálékot szervezetünk energiává vagy zsírrá alakítja. Más szavakkal, az elfogyasztott ételt vagy energiaforrásként felhasználjuk, vagy tartalékként elraktározzuk. A túl sok felhasználatlan tartalék a későbbiekben plusz kilóként jelentkezik.

Hogy a táplálékot elégetjük-e vagy elraktározzuk, az a testben zajló biokémiai reakcióktól függ. Ezeket a reakciókat enzimek aktiválják, melyek működését viszont vitaminok és ásványi anyagok szabályozzák.

Ha valaki – még ha csak kis mértékben is –, de hiányt szenved valamilyen vitaminból vagy ásványi anyagból, akkor ezzel nemcsak egészségét teszi kockára, hanem alakját is; hajlamos lesz a hízásra, illetve nem fog tudni tartósan lefogyni!

Az elhízás, mint civilizációs betegség

Az utóbbi években az étkezés mindennapi kockázattá vált: amit elfogyasztunk szennyezett is lehet, és sajnos sokszor nem tartalmazza a számunkra életbevágóan fontos tápanyagokat.

Az egészségre káros hatások megközelítően 43%-a az életmódból ered. A többi kár genetikai eredetű (27%), környezeti ártalom (19%), illetve az egészségügyi ellátás hibája (11 %).

Napjainkban már senki sem kérdőjelezi meg azt, hogy szoros összefüggés van a táplálkozásunk és az egészségi állapotunk között. A kérdés csupán az, hogy mit is értünk "optimális vagy egészséges táplálkozás" alatt?

Az előző század elején végzett néprajzi megfigyelések egyértelműen bizonyítják, hogy a mai betegségeink túlnyomó többsége táplálkozás okozta civilizációs betegség. Olyan betegségek, amelyek a civilizációtól és a kereskedelmi utaktól távol élő, így iparilag feldolgozott élelmiszereket nem fogyasztó népeknél nem fordultak elő.
Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésben

Hol hibázunk leginkább?

Százötven évvel ezelőtt a kenyér még teljes őrlésű lisztből készült, szemben a ma használatos fehérliszttel, amely csak a búzaszem maghéjától és csírakezdeményétől megfosztott keményítő részéből áll.

A táplálkozás okozta civilizációs betegségek fő felelősének a fehér kenyér mellett, a cukrot tartják számon. A cukor nélkülöz mindennemű vitálanyagot, és ezen kívül közvetlenül is károsítja a szervezetet. A cukor egészségkárosító hatásai az összes iparilag előállított cukorféleségre igazak.

A gyorséttermekben is többnyire csak az ízlelőbimbóinkat kellően kényeztető kalóriabombák között lehet válogatni.

Mindezek figyelembevételével egyáltalán nem meglepő, hogy a táplálkozás okozta civilizációs betegségek listája egyre gyarapodik...

Miért van szükség táplálékkiegészítőkre?

A fentiekből látható, hogy a vitaminok és ásványi anyagok létfontosságúak szervezetünk optimális működésének szempontjából. A mai világban viszont egy alma vitaminértéke már nem ugyanaz, mint évekkel ezelőtt volt.


Miért van szükség táplálékkiegészítőkre?

Forrásanyag: "Historical changes in the mineral content of fruits and vegetables" címmel megjelent 1997-es British Food Journal tanulmány.


Az elmúlt néhány évtizedben átlagosan 30%-kal csökkent a különböző zöldségek és gyümölcsök vitamintartalma!

Ma már fizikai képtelenség kizárólag az élelmiszereken keresztül szervezetünkbe juttatni a létfontosságú összetevőket. Éppen ezért szükségünk van táplálékkiegészítőkre és vitaminokra.

Mit tehetünk?

Ezekből az információkból már egyenesen az következne, hogy a teljes értékű táplálkozás érdekében visszatérhetünk dédapáink táplálkozási formájához, - amelyből messzemenően hiányoznak az iparilag feldolgozott élelmiszerek - és a táplálékainkat amennyire csak lehet, a természetes alapú élelmiszerek közül válasszuk ki.

Még ha sikerül is viszonylag egészségesen és kiegyensúlyozottan étkeznünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a táplálékkiegészítők szedését, hogy a szervezet bizonyosan hozzájusson mindahhoz a tápanyaghoz, melyre nap mint nap szükség van.

Vitaminok és táplálékkiegészítők szerepe a fogyásban

Ahogy a cikk első felében már írtuk, a vitaminok és táplálékkiegészítők a túlsúly kezelésében is fontos szerepet töltenek be.

Vitaminok és ásványi anyagok szabályozzák a táplálék hasznosítását. A vitaminhiány elhízáshoz vezet. => A fogyáshoz szükség van vitaminokra!


Természetes zsírégetők és étvágycsökkentők


Amennyiben viszont fogyásunk tekintetében kizárólag a fogyást segítő szerek jótékony hatására akarunk támaszkodni, de nem kezeljük elhízásunk valódi okát (nem változtatunk étkezésünkön, életmódunkon), rengeteg pénzt áldozva, csak átmeneti megoldást találunk, vagy ami még rosszabb, próbálkozásunk teljes kudarcba fullad.

Az optimális, amikor a két megközelítés párhuzamosan halad.
  1. Változtassunk életmódunkon, és

  2. Vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel segítsük fogyásunkat!

Természetesen ezt sem szabad túlzásba vinni, és nagyon is érdemes odafigyelni, hogy mit veszünk meg!
Elképesztő mennyiségű irodalom és termék létezik ezen a területen, kellő odafigyeléssel mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.


Vitaminok fontossága:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Brigita (38): a torna

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Marika (41): Norbi uptad diéta

Csilla (27): diéta

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Mariann (35): A mozgás

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

János (54): csak csirke

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Terez (41): a teak

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Ilona (50): életmódváltás

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Monika (32): Dieta

Judit (21): nem volt még

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Judit (49): 90 napos diéta

Etelka (61): diét,torna

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Eszter (36): CH szegény étrend

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

István (28): diéta,sulyzós torna

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Renáta (33): Az abonett

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Pamela (21): Sport, rágógumi

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Ági (50): almaecet kúra

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Tündi (26): még semmi :)

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Maja (44): 90 napos diéta

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Otto (51): Kitartas

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Zita (48): étrendváltás

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Ili (39): Diétázás.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Zsófi (22): kardió,diéta

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Dorottya (26): testmozgás

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Éva (34): Kevesebb étel

Gabriella (36): Sok séta...

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Zsóka (53): többször kis adag

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Julia (52): akupunktura

Valéria (55): Még nem fogytam.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Petra (22): a pékárú megvonása.

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Gyöngyi (53): Még nem

Anita (33): zöld tea kúra

Erika (50): Betartottam a szabályt

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Alexandra (24): Edzés

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Niki (18): 90 napos dieta

Viola (18): dieta, sport

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Dóra (21): Mozgás

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Ilona (42): prutein dieta

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Móni (28): Életmódváltás

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Judit (45): Torna, torna felülés.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Klári (61): rendszeres mozgás

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Rita (24): Étrend változás

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Teréz Dorina (19): nem ettem

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Gábor (30): Ketogén diéta

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Anna (40): 90 napos diéta

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Anita (33): Diéta mozgás

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

János (55): monitorozás

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Anikó (36): torna

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Krisztina (24): atkins diéta..

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Gabi (27): Futás

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Emese (32): rendszeres edzés

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Nikolett (18): torna

Csaba (61): diéta,mozgás

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Brigi (43): Dieta

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Brigitta (38): Sport

Adel (62): dieta

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Anikó (32): étrend változtatás

László (62): Egészséges táplálkozás

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Kata (35): sport

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

János (58): akarat!!!

Anna (54): Étrend változás,torna

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Kata (28): update1

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Anita (22): Adipex

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Marika (50): onuralom

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

József (44): rendszer

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Kati (49): kerékpározás

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

éva (34): a mozgás

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Ágota (20): Diéta

Annamari (22): mértékletes étkezés

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Szilvia (41): REGENOR

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Anita (18): nem tudom

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Gyöngyi (53): mozgás

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Ilona (55): sport

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Évi (21): diéta

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Daniel (28): akaraterő

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Ildikó (41): diéta és torna

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Zsolt (19): sport és diéta

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Piroska (20): sok mozgás

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Dika (21): koplalás

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Zsolt (50): A tanácsadás.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Roland (39): A kalória tábla használata

Ivett (28): almaecet

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Mercédesz (23): Bio karnitin

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Szilvia (43): mozgás

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Ibolya (41): A testmozgás.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Alexa (23): seta

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Reni (40): fehérje dita

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Gabi (51): lé kúra

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Judit (50): Mérsékletesség

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Erika (53): kevesebbet eszem

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Etelka (43): sport

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Réka (32): sokat ittam

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Bea (25): Mozgás

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Tímea (36): Sport

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Anett (20): kevesebbet eszek

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

József (40): Sport.

Ferenc (38): kalória számolás

Kristian (25): szigoru dieta

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Róbert (18): A testmozgás

Brigitta (38): Sport

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Teréz (63): rendszeres evés

Erika (31): Kisebb adagok

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Anita (24): kevesseb eves

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Bogika (27): Sport

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Andi (37): rendszeres edzés

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Vinczeller (30): fogyokura

Erzsók (51): 6+1 diéta

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Ágnes (60): protein kura

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Gabi (38): Diéta, sportolás

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Györgyi (44): Kevesebb evés

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Bogica (13): Evés

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Andrea (50): stressz a legjobb

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Timi (24): anorexia

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Szilvia (34): Étrend

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.