Sikeres fogyás 7 lépésben

A zsírégetés titka


Sikeres fogyás 7 lépésben


Több mint 11 éve foglalkozunk a fogyás témakörével, sok ezer embernek segítettünk a nehézségek leküzdésében, és a sikeres fogyás elérésében.

Most egy könyvbe foglaltunk mindazt a tudást és tapasztalatot, ami az egészséges és tartós fogyáshoz valóban szükséges.

7 lépésben megmutatjuk, hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Mire számíthatsz?

Ha követed a könyvben leírtakat...
 • hetente 1-2 kilót tudsz fogyni;

 • nem kell lemondanod kedvenc ételeidről;

 • mozgás nélkül is tudsz fogyni;

 • javul a közérzeted és az egészséged.

Sikeres fogyás 7 lépésben

Mit kapsz a könyvből?

1.. Zsírégetés kulcsa

Veled is előfordult már, hogy a kezdeti sikerek után egyszerűen megállt a fogyásod? Már alig ettél valamit, súlyod mégsem csökkent?

Ez nem véletlenül történik így.

Kutatások ténylegesen kimutatták, hogy egy 7 napos diétát követően 50%-ra csökken testünk zsírégető képessége! És ez napról napra még rosszabb lesz...


Sikeres fogyás 7 lépésben – Te is le tudsz fogyni!


A fogyás pedig nagyon lelassul, vagy akár teljesen megáll.

Ha nem ismered a zsírégetés szabályait, akkor még néhány kiló leadása is gyötrelmes küzdelem lehet.

Ezért hidd el, nem a Te hibád, ha eddig nem sikerült!

Az emberek többsége nem tudja, hogyan lehet a zsírégetést irányítani. Pedig ezen áll vagy bukik a fogyás sikere.

A könyvből megtudhatod azokat a legfontosabb zsírégető titkokat, melyek alkalmazása a fogyás kudarcát sikerré tudják tenni!


2.. Betartható étrend

Te sem bírod hosszabb távon betartani a diétákat?

A könyvből olyan étrendet kapsz, amivel hetente 1-2 kilót tudsz fogyni, egészségesen, jojó hatás nélkül.

És még kedvenc ételeidről sem kell teljesen lemondanod, sőt édességet is ehetsz!


3.. Mozgás tippek

Érezted már úgy, hogy noha eleget mozogsz, mégsem fogysz tőle semmit?

A könyvből megtudhatod, milyen mozgásforma segíti leginkább a fogyást, és hogyan érdemes mozogni, hogy végig zsírégetésben tartsd a szervezeted.

Meg fogsz lepődni, mert sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint gondolnád!

És még egy fontos adat: A testmozgás csupán 20%-ban járul hozzá a fogyáshoz, míg a helyes étrend 80%-ban. Ezért ne aggódj, ha valami miatt nem tudsz – eleget – mozogni! Ha követed a könyvben leírtakat, akkor mozgás nélkül is le tudsz fogyni!


4.. Fogyás igazságok

Gyakran megkívánod az édességet, és ez nagyon megnehezíti a fogyásodat? Nem érted, miért vagy már megint éhes, pedig most ettél? Nem tudod, mit csinálsz rosszul, hogy már megint több lett a súlyod ahelyett, hogy fogytál volna?

A könyv számos fogyókúrás tévhitre rávilágít, és megmutatja, melyek a leggyakoribb fogyás hibák és akadályok, melyek a fogyás sikerét – kivétel nélkül! – kudarcba fojtják. És természetesen a megoldásokat is megkapod!E-könyv megrendelése

Miért írtam ezt a könyvet?

Üdvözöllek!

Varga Xénia vagyok, több mint 11 éve indítottam el a Fogyás.info oldalt.

Tinédzser korom óta sok éven át küzdöttem a fogyással. Utáltam a testem, önbecsülésem nem volt. Kényszeresen ettem, falási rohamaim voltak.... Lelkileg és fizikailag is keresztülmentem sok mindenen.


Varga Xénia - Régen és most


Éveken át saját bőrömön keresztül kerestem a kiutat, mindenféle módszert, fogyás tippet kipróbáltam, míg végül rátaláltam a zsírégetés legfontosabb „titkára”.

Nem szeretnék senkit se megbántani, és az sem igaz, hogy mindent tudok, de tény, hogy nagyon sok tévhit van ezen a területen, és sajnos csak kevesen ismerik az anyagcsere és zsírégetés tényleges működését. Szenvednek a fogyással, ahogyan én is tettem.

Amióta megértettem a zsírégetés lényegét, és annak megfelelően étkezem, szerencsére nincs gondom a súlyommal. Tudom, hogyan lehet egyszerű odafigyeléssel – ha kell, mozgás nélkül, szülés után és 40 felett is – lefogyni, és jó formában maradni!

(Hidd el, tapasztalatból beszélek! Kétszer szültem, kislányomat 42, kisfiamat pedig 44 évesen.)


Varga Xénia - Régen és most


Azért írtam ezt a könyvet, mert hiszem, hogy Neked is tudok segíteni, hogy könnyebben és gyorsabban elérd a számodra kívánatos testsúlyt!E-könyv megrendeléseElőnyök


Egészségügyi előnyök:
 • alacsonyabb vérnyomás;

 • normális vércukorszint;

 • csökkent kockázat a cukorbetegségre;

 • csökkent kockázat a szívbetegségekre;

 • kevesebb ízületi fájdalom;

 • kevesebb hátfájás;

 • könnyebb mozgás.

Szociális előnyök:
 • aktívabb társasági élet;

 • nagyobb önbizalom;

 • jobb alvás;

 • több energia;

 • jobb szexuális élet;

 • kevesebb stressz;

 • jobb hangulat.

Olvasói vélemények

Állandóan fogyókúrázó nőként nagyon jó információkat kaptam, amelyek közül sokat már ismertem, de nem voltak az adatok ilyen logikusan felépítve.

Ebből a könyvből logikailag összeállt a kép.

És volt olyan információ, amit nem is ismertem. A könyv olyan egyszerű és érthető módon adja át a törvényszerűségeket, amit azonnal könnyű a gyakorlatba áthelyezni.

Emellett nem valami újabb diétás hóbortra csábít, ami egyébként teljesen 'testidegen', hanem a szervezet élettani működését segít megérteni, és ez alapján segít levetkőzni a rossz beidegzéseket.
– GyöngyiSikeres fogyás 7 lépésben – Te is le tudsz fogyni!Na végre, egy bizalomkeltő könyv a fogyásról!

Nagyon tetszik!

Miért? Mert itt az ember mint gondolkodó és tudatos lény van a központba állítva. A szerző végig hozzám beszél, nem a testemhez. És megadja nekem a szabadságjogot, hogy én irányíthassam a testem, ne ő engem. Sőt, úgy adja a tanácsokat, hogy nem hengerel le, mint egy kis ostoba, segítségre szoruló balfácánt, hanem döntésképes partnernek tekint.

Végig fenntartja nekem a választás jogát: a saját testemre szabott saját 'gyötrés' jogát. És ha netán mégsem sikerülne a dolog? Semmi baj! Kezdd el újra! Előbb-utóbb sikerülni fog!

Én hiszek neki. És elkezdem a fogyókúrát...
– MaricaSikeres fogyás 7 lépésben – Te is le tudsz fogyni!Eddig tévhitben voltam, hittem az előre megírt '1 tojás reggelire' diétás étrendeknek, de a lényeg nem ez...

A könyv egészében nagyon tetszett, sok új dolgot tudtam meg az emberi test működéséről. Kell a buzdítás, a lelki ösztönzés, a könyvben még ez tetszett nagyon, a direkt hozzám szóló mondatok. – MelindaSikeres fogyás 7 lépésben – Te is le tudsz fogyni!E-könyv megrendeléseSikeres fogyás 7 lépésben: