Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


A legfontosabb zsírégető hormon: Leptin

Leptin - Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!Te is azok közé tartozol, aki a fogyás érdekében már mindent megpróbált?

Szigorúan diétáztál, talán sokszor éheztetted is magad, keményen edzettél, vagy fogyasztó tablettákat szedtél...?

Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!


És gondoltál már arra, hogy az "ideális testalkat" vagy a "karcsúság" elérése számodra lehetetlen, mert teljesen mindegy, mit teszel, úgysem fogsz tudni lefogyni?

Aki érezte már ezt, tudja, miről beszélünk... De hidd el, ez nem a Te hibád!

A sajnálatos igazság, hogy szervezetünk természettől fogva úgy van programozva, hogy a fogyás nagyon nehéz legyen.

A jó hír viszont, hogy a fogyás menni fog, ha nem a természeti erők ellen próbálunk meg lefogyni.

Cikkünkben bemutatjuk azokat a legfontosabb zsírégető titkokat, melynek alkalmazása a fogyás kudarcát sikerré tudja tenni - beleértve azt a hihetetlenül hangzó elgondolást is, hogy a pizza vagy a fagylalt fogyasztása, hogyan segítheti a gyorsabb zsírégetést.

Nézzük sorban...

A legfontosabb zsírégető hormon

Van egy hormon, melynek megismerése és irányítása szó szerint a fogyásod sikerét jelentheti!

Ez annyira fontos, hogy ha nem tanulod meg ennek a hormonnak az irányítását, akkor jobb, ha most lemondasz a fogyásról. Ez tényleg akkora jelentőségű!


Ez a hormon a leptin. A leptin egy "fő" zsírégető hormon, amely minden más zsírégető hormont irányít, s kontrollálja a szervezet teljes zsírégető képességét. [A leptin a leptos görög szóból ered, melynek jelentése "sovány".]

Nos, ha a leptin neked dolgozik, a zsírégetés könnyű. Ha viszont nem, akkor még egy kiló leadása is gyötrelmes küzdelem lehet...


És íme a rossz hír: Bárki, aki megpróbál leadni néhány kilót, öntudatlanul is egy vesztes játszmát játszik a leptinnel.


A VALÓS OK a múltbeli fogyással kapcsolatos kudarcok mögött nem az, hogy nem voltál elég kitartó, vagy hogy rossz géneket örököltél. Semmi baj sincs veled... Azért vallottál kudarcot, mert nem tudtad azokat az egyszerű dolgokat, ahogyan az első számú zsírégető hormont - a leptint - irányítani kell.

Ezek után már könnyen érthető, hogy miért küzdenek oly sokan hónapról hónapra, évről évre, – és lehet, hogy Te is közéjük tartozol – hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól.


A zsírégetéshez a szervezetnek két dologra van szüksége:

1. Magas leptin-szint
2. Jól működő leptin "érzékelők"


A rossz hír pedig a következő...


Amikor elkezdesz fogyókúrázni és lecsökkented a kalóriabevitelt, a leptin-szint leesik, a szervezet zsírégető képessége pedig drasztikusan lecsökken.

Miért? Mert a leptin fő feladata, hogy az éhezéssel szemben megvédje a szervezetet, s egy lecsökkentett kalóriabevitel alatt (mint amilyen egy diéta is) a szervezet az elraktározott zsírt túlélési forrásnak tekinti.


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! Vagyis amikor elkezdesz fogyókúrázni, a tested nincs tudatában vágyaidnak, s nem "tudja", hogy most azért kap kevesebb kalóriát, mert Te karcsúbb derekat vagy csípőt szeretnél, vagy jól akarsz kinézni az osztálytalálkozón, vagy épp a bikini szezonra készülsz...

Valójában a tested csak egyetlen dologgal foglalkozik, hogy
kalória-fogyasztásod a "megszokott" alá esett,
s az agyad számára ez egy azonnali vészjelzés.

Az eredmény pedig: lecsökkent leptin-szint és drasztikusan lecsökkent zsírégetés.

A kutatások ténylegesen kimutatták, hogy egy 7 napos diétát követően a leptin-szint akár 50%-kal is csökkenhet, ami azonnal 50%-ra csökkenti a zsírégető képességet! És ez napról napra csak még rosszabb lesz...


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! És ha ez még nem volt elég a rossz hírekből, minden meg- küzdött leadott kilóval a leptin-szint még lejjebb esik, jobban megnehezítve a fogyást.

Miért?

Mert, ahogy már írtuk, csökkent kalória-bevitel esetén a szervezet az elraktározott zsírt túlélési erőforrásnak tekinti.

S minél több zsírtól szabadulsz meg, annál nagyobb a tested által érzékelt "veszély", s annál nehezebb lesz leadni a további kilókat.

A fogyás pedig nagyon lelassul vagy akár teljesen megreked.

De sajnos ez csak a probléma egyik fele.

A másik sajnálatos tény, hogy az évek óta fennálló magas testzsírszázaléknak és a feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően az emberek többsége az úgy nevezett "leptin ellenállás"-tól is szenved.

A leptin ellenállás egyszerűen azt jelenti, hogy noha a leptin-szint magas, a leptin "érzékelők" nem működnek megfelelően (a zsírégető jelek nem elég "erősek"), melynek következtében a szervezet zsírégető képessége nagymértékben lecsökken.

Nos, ezek eléggé elszomorító hírek, de ahogy korábban is utaltunk rá, létezik néhány hatékony trükk, ami egyszer és mindenkorra véget vet a leptinnel folytatott - eddig öntudatlan - küzdelemnek, és végre lehetővé teszi számodra is az ideális testalkat elérését!A leptin feletti irányítás megszerzése - A zsírégetés titkai

1. Zsírégető trükk: "Bűnözési nap"

A első módszer a terv szerint beiktatott "bűnözés", amikor is mindenféle eddig "tiltott" kedvenc étel fogyasztása megengedett, úgy mint pizza, fagylalt, csokis keksz stb.

Eddig jól hangzik, nem?

Az egyik legjobb diéta: 6+1 diéta Csodálkozol talán azon, hogy ezen "rossz" kaják, hogyan képesek hozzájárulni a fogyáshoz?
Nos a válasz visszavezethető a leptin szerepéhez.
Ahogy már korábban is írtuk, a leptin-szint szoros kapcsolatban van a kalória-fogyasztással, s egy hét fogyókúrát követően már 50%-kal lecsökkenhet a szervezet zsírégető képessége.


Ebből adódóan a kutatások alátámasztották, hogy ha valaki magas kalóriatartalmú ételek fogyasztásával időszakosan megszakítja a fogyókúráját, az nagymértékű leptin-szint növekedést eredményez.

Éppen ezért tanácsos a heti egy "bűnözési nap" bevezetése, amikor 1000 vagy annál több plusz kalória elfogyasztása kerül be az aznapi étrendbe.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a "bűnözési napon" csak rossz és egészségtelen kajákat kell enni! De azt igenis jelenti, hogy ezen a napon bármit LEHET enni, hogy a plusz szénhidrát és kalóriafogyasztás ismét megdobja a leptin-szintet!

A gond, hogy a "bűnözési napok" is csak rövid időre tudják megdobni a leptin-szintet, s nyilvánvalóan, ha fogyni akarunk, akkor nem tarthatunk minden nap "bűnözési napot"...

De nézzük tovább, mit lehet még tenni, hogy a hét többi napján is magas tartományban tartsuk a leptin-szintet!

2. Zsírégető trükk: "Fordított szénhidrátcsökkentés"

És itt jön a következő módszer, amit fordított szénhidrátcsökkentésnek hívunk. A kutatásokból ugyanis az is kiderül, hogy a szénhidrátok befolyásolják leginkább a leptin-szintet.

Vagyis, ha a "bűnözési napot" követően minden nap 10-20 grammnyi szénhidráttal növeljük az étrendünket, akkor ez megakadályozza, hogy a leptin-szint túl gyorsan visszaessen. (A következő "bűnözési napig" fokozatosan növeljük a napi szénhidrát mennyiséget, majd utána előről kezdjük az egészet, és megint fokozatosan növeljük...)

Ennek a módszernek az egyetlen bökkenője, hogy noha a több szénhidrát nem engedi a leptin-szint csökkenését, a túl sok szénhidrát már viszont negatív hatással van a fogyásra. Ez olyan 22-es csapdája, ahol a mennyiség a kényes kérdés.

Mindazonáltal, ha az első két módszer pozitív hatással is lesz szervezetünk leptin termelésére, az elért extra leptin mennyiség nem lesz igazán hasznunkra, hacsak ezzel egyidőben nem javítunk testünk leptin érzékenységén is.

Ahogy fentebb már írtuk, a magas testzsírszázaléknak és feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően a "leptin ellenállás" egy igen elterjedt jelenség, ami lényegében "nem reagálóvá" teszi a szervezetet a leptinre, noha a mennyiség elegendő lenne... Mint egy autó tele tankkal, aminek elromlott az indítója.

És itt jön a beígért 3. tippünk...

3. Zsírégető trükk: "Egy-összetevős ételek"

3. Zsírégető trükk: Egy-összetevős ételek Most megmutatjuk, hogy bizonyos ételek fogyasztása, hogyan javítja a leptin érzékenységet. Már tudjuk ugye, hogy a feldolgozott élelmiszerek nagy mennyiségben történő fogyasztása a legfőbb oka a leptin ellenállásnak.

A következő egyszerű szabállyal helyreállíthatjuk a leptin érzékelőinket: a "bűnözési naptól" eltekintve, törekedj arra, hogy csak egy-összetevős ételt fogyasszál.

Mit értünk egy-összetevős étel alatt? Ezek olyan ételek, melyek összetevője csak az az egy étel.

Például: paradicsom, csirke, marhahús, hal, zöldbab, spenót, alma, körte, dió, mandula, tojás, joghurt, cseresznye stb.

Ide tartozik nagyjából bármely hús, hal, zöldség, gyümölcs, szárított gyümölcs, méz, tej, sajt, rizs, magok, olajos magvak, olajok. Ezek természetes élelmiszerek, melyek egy összetevőből állnak, illetve az ezekből készült ételek, ahol szintén minden összetevő felismerhető. (Pl. krumpli hússal, gyümölcsturmix, zöldséges rizs stb.)

Ami biztosan nem tartozik ide: előre csomagolt élelmiszerek hosszú mesterséges összetevőkkel és adalékanyagokkal, amiket még kiolvasni is alig tudunk... (zacskós levesek, konzervek, csokoládé, kekszek, kenyér, péksütemények, üdítőitalok stb.)

Ha megpróbálunk egy-összetevős élelmiszereket enni, akkor helyreállíthatjuk szervezetünk leptin érzékenységét, s elérhetjük, hogy a leptin hatékonyan jelezze testünknek a zsírégetés szükségességét.

Forrásoldal: www.TheFatBurningHormone.com


Leptin, a zsírégető hormon:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Gábor (30): Ketogén diéta

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Etelka (61): diét,torna

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Tünde (39): fülakupunktura

Paksi melinda (35): diéta és sport

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Viktória (48): almakúra

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Valéria (55): Még nem fogytam.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Nóra (33): Étel rendelés

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Viola (18): dieta, sport

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Ilona (55): sport

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Anikó (32): étrend változtatás

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Zoli (19): Étrend változtatása.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Rita (24): Étrend változás

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Mária (37): torna

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Roland (39): A kalória tábla használata

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Zsuzsa (40): mozgás

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Anett (20): kevesebbet eszek

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Judit (34): Norbi Update

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Mariann (35): A mozgás

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Annaa (56): torna

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Bernadett (19): Sport

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Virág (20): sport és sok zöldség

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

éva (34): a mozgás

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Magdi (53): nem ettem édességet!

Lizzy (52): saját magam motiválása

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Ágnes (60): protein kura

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Ildikó (41): diéta és torna

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Timea (30): Volt aki hajtott

János (54): csak csirke

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Gina (27): betegség

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Emese (42): edzés, diéta

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Nikolett (18): torna

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Erika (19): Dietaztam.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Alexandra (22): Regenor

Maria (53): Sok mozg?s

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Mária (28): most már semmi.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Niki (18): 90 napos dieta

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Marika (63): többször kevés etkezés

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Anna (20): 90 napos diéta

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Mónika (38): torna,diéta,

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Kristian (25): szigoru dieta

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Agnes (32): Mozgas

László (50): Diéta és mozgás

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Ibolya (41): A testmozgás.

Paula (20): A nem evés

Melinda (29): kalóriaszámolás

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Anita (38): még nem

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Laura (20): kaloriaszamlalas

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Anita (30): kevest ettem

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Tímea (46): nagyon kevés étel

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Andrea (23): ha nem ettem

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Erika (53): Szénhidrát diéta

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Sibeli (18): még nem probáltam

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Brigitta (23): étvágytalanság

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Terez (41): a teak

Zsuzsi (53): Nem ettem

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Ilona (50): életmódváltás

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Pamela (21): Sport, rágógumi

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Csaba (61): diéta,mozgás

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Judit (36): diéta,sport

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

István (28): diéta,sulyzós torna

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Ilona (41): a sportolas

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Nóra (21): futás

Zsani (35): diéta és torna

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Bea (25): Mozgás

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Tibor (42): kalória számolás

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

László (39): Mozgás és koplalás

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Anna (53): a léböjt

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Ilonka (24): Étrend betartása

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Andrea (50): Adipex

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Alexa (19): Életmód váltás

Teréz (63): rendszeres evés

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Ezsbet (53): diéta

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Adriana (45): 90 napos diéta

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Gabriella (36): Sok séta...

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Mesko (34): nem

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Róbert (18): A testmozgás

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Daniel (28): akaraterő

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Klári (61): rendszeres mozgás

Anna (22): mozgás

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Madonna (25): Mozgás

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Kati (32): sport

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Bogika (27): Sport

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Ági (31): Életmód váltás

Timi (27): Szétválasztó diéta

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Gyöngyi (53): Még nem

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Vivien (23): Mozgás

Tamas (29): Futas

Tomi (48): többet kell mozogni.

Emoke (38): a mozgas

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Renáta (33): Az abonett

Annamari (22): mértékletes étkezés

Klári (38): 600kal./nap

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Andi (37): rendszeres edzés

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Petra (19): Nem ettem.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Györgyi (58): Level diéta

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Róbert (37): Fehérje diéta

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Anett (30): Atkins diéta és torna

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Erika (50): Betartottam a szabályt

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Szilvia (34): Étrend

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Timi (22): Koplalás.. :)

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Jutka (49): cm-ek változása

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Valika (35): testmozgas

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Kriszti (28): mozgás

Emese (47): Mozgás

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Judit (50): Mérsékletesség

Alisa (35): torna és kevés kaja

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Juraj (58): a minusz háron kilo

Edit (53): böjtölés

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Erika (31): Kisebb adagok

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Csaba (28): étrend+edzés

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Bogica (13): Evés

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Nikolett (15): Sport

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Babu (19): több test mozgás

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Anita (33): Diéta mozgás

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Éva (51): A króm tabletta.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Zsófi (22): kardió,diéta

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Manka (27): önmegtartóztatás

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Etelka (43): sport

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Szilvia (41): REGENOR

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Maja (44): 90 napos diéta

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.