Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

CLA – CLA kapszula

Hogyan segítheti a CLA a fogyást?Napjainkban a CLA az egyik legkeresettebb testsúlycsökkentő táplálékkiegészítő.

A CLA hatása:
  • a CLA beindítja a szervezet zsírégetését;
  • szabályozza a zsír és fehérje anyagcserét;
  • javítja egy adott mennyiségű táplálék hatékonyságát;
  • szálkásítja az izmokat, és jelentősen csökkenti a testzsírt.


CLA • CLA kapszula • CLA zsírégető

Mi az a CLA?

A CLA egy mozaikszó, jelentése: Conjugated Linoleic Acids, azaz konjugált linolénsav. A konjugált szó azt jelenti, hogy egymáshoz rendelt vagy összetartozó.

A linolénsav pedig egy zsírsav, melyet először a lenolajban különítettek el. Ez a zsírsav persze nem csak a lenben található, de a nevét innen kapta (a linum latin szóból, melynek jelentése "len").

A CLA az egyik legfontosabb, többszörösen telítetlen esszenciális omega-6 zsírnak – a linolénsavnak – egyik formája. [Bővebben: Esszenciális zsírsavak]

A zsírok eddig a fogyókúrázók ellenségei voltak, s csak arról lehetett hallani, hogy a fogyás egyik kulcsa a zsírszegény étrend. A legújabb kutatások azonban bebizonyították, hogy a zsíroknak csak bizonyos fajtája nemkívánatos, s a jó zsírok fogyasztása egyenesen létfontosságú ahhoz, hogy véglegesen megszabaduljunk a felesleges kilóktól! A CLA is a jó és nélkülözhetetlen zsírok közé tartozik!

A CLA hatása

Hogyan segítheti a CLA a fogyást?

Egy fogyókúránál (amikor csökken a kalóriabevitel) a szervezet az izmot is felhasználja energiaforrásként. Ez pedig jócskán csökkenti a fogyás sebességét.

Az izom ugyanis egy aktív szövet, melynek építőelemei kicsiny tűzhelyekként működnek. Ahhoz, hogy az izom megtartsa saját tömegét, folyamatos energiát igényel. Más szavakkal ez azt jelenti, hogy az alapanyagcsere mellett az izomszövet égeti el a legtöbb kalóriát – még nyugalmi állapotban is. Ez pedig kilókban mérhető fogyást jelent. Természetesen mindenféle jojó hatás nélkül!

Az izomzat megtartása, illetve növelése fogyás szempontból létfontosságú.

A CLA hatása e téren is kiemelkedő. A CLA ugyanis úgy csökkenti a testzsírt, hogy közben enyhén növeli az izomzatot. (Ez persze messze nem azt jelenti, hogy önmagában a CLA kapszula szedésétől valaki izmos lesz!)

Hogyan hat a CLA a zsírégetésre?

Vezető kutatók szerint a CLA fogyasztó hatása – a szervezet enzim-rendszerének elég bonyolult folyamatán keresztül kiváltott – zsír-anyagcsere szabályozási képességében rejlik.

Vagyis, a CLA képes csökkenteni a zsír felvételét, s gyorsítja a zsír égetését.

A CLA zsírégető hatása:
  • a CLA beindítja a szervezet zsírégetését;
  • szabályozza a zsír és fehérje anyagcserét;
  • javítja egy adott mennyiségű táplálék hatékonyságát;
  • szálkásítja az izmokat, és jelentősen csökkenti a testzsírt.

„Nem csökkenti a nagyobb zsírsejteket, hanem inkább eléri, hogy egy kisebb zsírsejt ne nőjön nagyobbra... valószínűleg úgy, hogy blokkolja azokat az enzimeket, melyek megduzzasztják a zsírsejteket.” – magyarázta dr. Michael W. Pariza nyugalmazott táplálkozástudomány professzor, aki 1984 óta folytat kutatásokat a CLA hatását illetően.

Természetes forrás

Mely ételekben található CLA?

A CLA egy természetesen előforduló tápanyag, amely megtalálható a marhahúsban, tejben, sajtban, pulyka- és bárányhúsban.

A húsok és sajtok jelentős mértékű feldolgozását megelőzően, az átlagos étrend jóval több CLA-t tartalmazott, mint napjainkban.

Ha természetes forrásból akarnánk látható változást előidéző CLA-hoz jutni, hatalmas mennyiséget kellene enni a fenti ételekből, szám szerint olyan sokat, ami napi plusz 5000 kalóriát jelentene.

Ennyi plusz kalória elfogyasztása pedig már igen messze van a testsúlycsökkentéstől és az egészséges étrendtől.

Ezért a CLA pozitív zsírcsökkentő hatását érdemes inkább plusz CLA kapszula kiegészítésével elérni!

Testzsírszázalék csökkentés CLA-val

A Táplálkozástudomány folyóiratban megjelent tanulmány szerint, a CLA 3 hónap alatt 20%-kal csökkentette a testzsírszázalékot olyan résztvevőknél, akik semmilyen más formában nem változtattak életmódjukon és étrendjükön.

A kutatások szerint 2-3 hónapon át megközelítőleg napi 1,8-3,4g CLA szükséges ahhoz, hogy különösebb étkezési és életmódbeli változtatás nélkül a CLA csökkentse a testzsírszázalékot.

Sport mellett pedig a CLA kapszula alkalmazásáról szóló kutatási eredmények jelentős testzsírcsökkenésről és komoly izomnövekedésről számolnak be.

Egy másik tanulmány 20 férfival és 40 nővel folytatott egy 12 hetes tudományos vizsgálatot a CLA hatékonyságát illetően. A résztvevők testtömegindexe 25 és 35 között volt (túlsúlyos, erősen túlsúlyos kategória).

A kutatási eredményekből az alábbi következtetést lehetett összegezve levonni: Szervezetünk képes a CLA által lebontott zsírsejtekből keletkező szabad zsírsavakat energiaforrásként felhasználni. Vagyis, ha a vérben több szabad zsírsav található, és az illető testmozgást végez, képes lesz a testmozgás alatt jóval több zsírt égetni, mint CLA kapszula nélkül.

Mindazonáltal, miután a szabad zsírsavak bekerültek a vérbe, és a személy nem végez testmozgást, a CLA hatására nem fog jelentősen felgyorsulni a zsírégetése.

Ha a CLA erejét kombináljuk egyéb vitaminokkal és növényi kivonatokkal, az eredmény még látványosabb lehet!

Forrásanyagok többek között: dr. Robert O. Young: A pH csoda fogyás, Shop.builder.hu, Freedomfly.net


Fontos! A fogyásért – helyes étrenddel és testmozgással – nekünk kell dolgozni, csupán étrendkiegészítők fogyasztásával nem lehet lefogyni. De a jó minőségű étrendkiegészítők, vitaminok segíthetnek, hogy kicsivel könnyebb dolgunk legyen!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenCLA testsúlycsökkentő:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Tímea (46): nagyon kevés étel

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Krisztina (24): atkins diéta..

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Rene (46): Muay Thai edzés

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Tibor (42): kalória számolás

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Roland (39): A kalória tábla használata

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Anita (18): nem tudom

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Zsuzsanna (50): több mozgás

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Vinczeller (30): fogyokura

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Dorottya (26): testmozgás

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Pamela (21): Sport, rágógumi

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Hanna (23): Több mozgás

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Tímea (36): Sport

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Frici (46): Testépítés, Fitness

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Zsuzsi (53): Nem ettem

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Vivien (29): Torna,bicikli

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Ági (51): többet mozogtam

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

István (40): Norbi Update

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Bea (25): Mozgás

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Vera (28): 90 napos diéta

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Erika (31): Kisebb adagok

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Marika (41): Norbi uptad diéta

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

János (54): csak csirke

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Anita (33): zöld tea kúra

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Judit (21): nem volt még

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Petra (22): a pékárú megvonása.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Kristian (25): szigoru dieta

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Imola (24): a stresz

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Imre (23): étrend váltás

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Teréz (63): rendszeres evés

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Manka (27): önmegtartóztatás

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Mária (37): torna

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Judit (44): sport

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Daniel (28): akaraterő

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Ivett (28): almaecet

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Marika (50): onuralom

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Emese (22): futás

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Erzsi (53): a csal'di bajok

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Nóra (21): futás

Bogika (27): Sport

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Erika (53): kevesebbet eszem

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

László (62): Egészséges táplálkozás

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Agnes (32): Mozgas

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Gabi (38): Diéta, sportolás

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Timi (27): Szétválasztó diéta

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Judit (58): oda figyelés

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Tibor (59): 90 napos diéta

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Zita (37): kalória számolás

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Anita (22): Adipex

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Csaba (61): diéta,mozgás

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Kata (28): update1

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Annaa (56): torna

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Anna (62): Testmozgás

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Etelka (61): diét,torna

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Anita (33): Diéta mozgás

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Timea (30): Volt aki hajtott

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Andrea (50): Adipex

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Kati (30): koplalás

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Róbert (18): A testmozgás

Attila (40): betartottam a dietat

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Timi (24): anorexia

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Ildikó (41): diéta és torna

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Hajnalka (31): Tartos dieta

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Brigita (38): a torna

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Monika (24): renceres etkezes

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Gina (27): betegség

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Anna (20): 90 napos diéta

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Dika (21): koplalás

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Zsolt (50): A tanácsadás.

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Kati (49): kerékpározás

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Judit (34): Norbi Update

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Tomi (48): többet kell mozogni.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Zsuzsa (39): még semmi

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

István (28): diéta,sulyzós torna

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Mariann (35): A mozgás

Dóra (21): Mozgás

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

László (17): moyg's

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Adriana (45): 90 napos diéta

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Jutka (49): cm-ek változása

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Alexandra (24): Edzés

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Emese (47): Mozgás

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Ibolya (40): a ch csökkentés

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Paksi melinda (35): diéta és sport

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Bernadett (19): Sport

Edit (53): böjtölés

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Erika (43): sok fojadekot iszok

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Brigitta (38): Sport

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Ilonka (24): Étrend betartása

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Tünde (39): fülakupunktura

Gina (19): fehérjediéta

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Bogica (13): Evés

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Andrea (23): ha nem ettem

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Ágnes (60): protein kura

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Zsolt (19): sport és diéta

Györgyi (58): Level diéta

Péter (37): Sport , étrend

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Ili (39): Diétázás.

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Ibolya (57): ?trend,

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Andrea (50): stressz a legjobb

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Brigitta (23): étvágytalanság

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Marianna (28): kitartás

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Zsóka (53): többször kis adag

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Kriszti (28): mozgás

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Ancsa (37): A mozgád

Judit (50): Mérsékletesség

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Rita (18): Rendszeres mozgás

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Évi (49): Szerelmi bánat.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Babu (19): több test mozgás

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásvány