Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Citromos tisztítókúra

Hatékony otthoni méregtelenítésManapság igencsak kevés az az ember, aki egész életében egészségesen és méreganyag-mentesen táplálkozott.

Így bizton állíthatjuk, hogy a méregtelenítés, egy tisztítókúra elvégzése mindenkinek javasolt!

És ahogy Méregtelenítés - Béltisztítás cikkünkben is olvashattad, a béltisztítás és méregtelenítés egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából létfontosságú.


Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés


A tisztítókúra pozitív hatásai:
 • a szervezet megtisztul a méreganyagoktól;
 • fogyás, testsúlycsökkenés;
 • felesleges testzsír feloldása;
 • megnövekedett életerő és vitalitás;
 • jobb emésztés, keringés;
 • pihentetőbb, nyugodtabb alvás;
 • jobb anyagcsere;
 • fokozott ellenálló képesség a betegségekkel szemben;
 • fényesebb haj, erősebb körmök;
 • megnövekedett akaraterő és eltökéltség;
 • tisztább gondolkodás, memóriajavulás.

A rosszul működő bélrendszer az emésztési problémák mellett szabad utat enged a különböző kórokozóknak, vírusoknak és gombáknak, így hozzájárulva olyan testi problémák és kóros állapotok kialakulásához, melyek látszólag az emésztőrendszertől teljesen függetlenek.

Amikor valaki régóta kínlódik olyan problémákkal, mint pl. puffadás, tartós hasi panaszok, lelassult anyagcsere, elhízás és még sorolhatnánk, egy jó és hatékony tisztítókúra nagyon sok jelen és jövőbeli szenvedéstől és költségtől mentheti meg az embert!

Tisztítókúra felsőfokon (Master Cleanse)

Az oldalon ismertetett tisztítókúra (Master Cleanse, azaz tisztítókúra felsőfokon) forrása Stanley Burroughs. A tisztítókúra elkezdése előtt – a teljes megértéshez – ajánlott az erről szóló könyv elolvasása. (A tisztítókúra Neera kúra néven is elterjedt.)


Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés


A tisztítókúra célja a test természetes méregtelenítő képességének helyreállítása.

Az alább ismertetett tisztítókúra nem böjt, hanem egy méregtelenítő egészségprogram.

Noha igaz, hogy a kúra nélkülözi a szilárd élelmiszereket, mindazonáltal a tisztítókúra limonádé fogyasztása biztosítja a szervezet energia, vitamin és ásványi anyag ellátását, így a program nem az éhezésről és a teljes nélkülözésről, hanem kifejezetten a méregtelenítés optimális megvalósításáról szól.


Hozzávalók (A 10 napos tisztítókúra kellékei):

• 40 db citrom • 2,5 liter bio-juharszirup • 0,25 kg jódozatlan tengeri só • 70 gramm őrölt cayenne-bors • hashajtó tea (10 filter) • tiszta víz

1. A tisztítókúra időtartama

A tisztítókúra optimális időtartama 10 nap. A 10 napos tisztítókúra végig méregtelenítő üzemmódban tartja a szervezetet, s így a kúrát maximális eredménnyel zárhatjuk.

Természetesen, ha valamilyen oknál fogva valaki nem tud 10 napig kitartani, a néhány napos (3-5 napos) tisztítókúra is hasznos lehet, és segít felkészíteni a szervezetet, hogy a későbbiekben végig lehessen csinálni a teljes 10 napos méregtelenítést.

A legjobb hosszú távú hatást úgy lehet elérni, ha a 10 napos tisztítókúrát fél évente megismételjük.

2. Hashajtó tea fogyasztása

A tisztítókúra megkezdése előtti este - majd ezt követően a kúra végéig minden este - igyál meg egy pohár hashajtó teát. A szenna vagy szennát tartalmazó gyógytea jó választás lehet. A hashajtó tea serkenti a belek összehúzódását, és így segíti a belekben lerakódott szilárd salakanyagok felaprítását. A hashajtó tea azért is hasznos, mert a méregtelenítés alatt fontos, hogy legalább naponta egyszer ürítsünk székletet.

3. Reggeli átöblítés

A tisztítókúra alatt minden reggel igyál meg 1 liter vizet, amiben feloldasz két csapott teáskanál jódozatlan tengeri sót. A vizet egyszerre idd meg, és a fogyasztását követő fél óráig még ne igyál mást. A sós víz fogyasztását követően maradj toalett közelben, mert a sós víz serkenti a székelési ingert.

A só hozzáadása a vérhez hasonló fajsúlyúvá teszi a vizet, és nem szívódik fel az emésztőrendszerből, így jól át lehet vele öblíteni a szervezetet.

Ha valaki nem képes meginni a sós vizet, helyettesíthetjük azt egy pohár hashajtó teával. A sós víz azonban mindenképpen jobb választás, mert kiöblíti az emésztőrendszerben fellazult hulladék anyagokat, és segít a felesleges nyák feloldásában is.

4. Tisztítókúra limonádé fogyasztása

Igyál meg minden nap 6-12 pohár tisztítókúra limonádét.

Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés

Citrom: Noha a citrom alapvetően savas, emésztés során lúgossá válik, és így segíti a mérgező salakanyagok semlegesítését. Enzimjei lebontják a vastagbélben lerakódott salakanyagokat, így a citrom egy fontos katalizátor a méregtelenítő és tisztító folyamatokban. Fontos, hogy mindig frissen facsart citromot használj, és ne készítsél előre nagyobb adagokat a limonádéból sem, mert a citrom már másnapra elveszíti értékes tulajdonságainak nagy részét.

Bővebben: Fogyás, zsírégetés citrommal – A citrom hatása


Juharszirup: A juharszirup biztosítja az energiát, de ami ennél is fontosabb a juharszirup számos értékes vitaminnal, aminosavval és ásványi anyaggal látja el szervezetünket. (A juharszirupot nem úgy dolgozzuk fel, mint a közönséges cukrot. Míg a cukor megterhelő, a juharszirup értékes összetevőkkel látja el szervezetünket.) Minél sötétebb a juharszirup színe, annál több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Ezt az osztályozási rendszer is mutatja; 'A' osztályú juharszirup a legvilágosabb, a 'D' osztályú pedig a legsötétebb.

(Szokták kérdezni, hogy lehet-e mézzel helyettesíteni a juharszirupot? A mézzel készített limonádé jobb, mintha valaki egyáltalán nem csinálná a kúrát, és természetesen a méz is tartalmaz nagyon értékes összetevőket... De ahogy fentebb is írtuk, a juharszirup adja a legtöbbet, amire tápanyagként közben szükségünk van.)


Cayenne-bors: A cayenne-bors remek anyagcsere fokozó, tágítja vérereket és élénkíti a vérkeringést, így nagyban serkenti a méregtelenítést. Ha növelni tudod a cayenne bors mennyiségét a limonádéban, gyorsíthatod a tisztulást! (Kapszulás cayenne-borsot ne használj!)

A tisztítókúra limonádé összetevői beszerezhetőek gyógynövény- vagy bio-boltokban.

5. Sok folyadék fogyasztása

A tisztítókúra alatt fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk. A méregtelenítés, salaktalanítás nem működik megfelelő szállítóeszköz nélkül. A testsúlynak megfelelően 15 kilónként 1 liter folyadék fogyasztása az optimális. Természetesen, ha nem tudod ezt a mennyiséget rögtön az első napokban meginni, fokozatosan növeld a napi adagot, amíg el nem éred a szükséges mennyiséget! (Forrás: Robert O. Young "A pH csoda - fogyás" c. könyv)

A tisztítókúra limonádé mellett, a tiszta vízen kívül ihatsz még menta teát is.

6. A méregtelenítés tünetei

Amikor valaki belekezd egy méregtelenítésbe, számítania kell arra, hogy a szervezetéből távozó méreg- és salakanyagok kellemetlen tünetekkel járnak. Ez minden méregtelenítésnek, tisztítókúrának velejárója.

A tisztítókúra megkezdése előtt fontos tudatosítani, hogy a kellemetlen tünetek (pl. fejfájás, szédülés, fáradékonyság, bőrkiütés, hányinger) nem rossz előjelek, hanem ellenkezőleg, ezen tünetek jelzik a tisztítókúra sikerét!

Ha a méregtelítési tünetek nagyon súlyosak, nyers zöldségek fogyasztásával lehet lassítani a méregtelenítésen. De ha lehetséges, a kellemetlen tünetek ellenére érdemes kitartani, hiszen valószínűleg pont azért volt szükség a tisztítókúrára, mert a felhalmozott méreganyagok egészség- és/vagy közérzetbeli kellemetlenségeket okoztak!

7. A tisztítókúra limonádén kívül ne fogyasszunk mást

A méregtelenítő kúra alatt fontos, hogy a tisztítókúra limonádén, a reggeli sós öblítésen, tiszta vízen és esetleg menta teán kívül ne fogyasszál mást.

A tisztítókúra alatt ne használj táplálék-kiegészítőket se. Ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll, a kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáljon orvosával. (A fogamzásgátló nincs hatással a kúrára, szedése folytatható.)

8. Befejezés – A tisztítókúra megtörése

Mivel több napon keresztül pihentettük emésztőrendszerünket, fontos, hogy a tisztítókúra befejeztével óvatosan és fokozatosan kezdjünk el enni. Az a legjobb, ha a kúra utáni 1-2 nap még sok nyers zöldséget, és csak könnyebb ételeket eszel.

A tisztítókúra utáni leggyakoribb hiba, ha valaki túl hamar, túl sokat eszik. Lehet, hogy evés közben még jól esik az étel, de utána szervezete nagyon nem fogja neki meghálálni a hirtelen kapott lehengerlést.Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenOtthoni citromos tisztítókúra:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Ferenc (38): kalória számolás

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Krisztina (39): mozgás

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Petra (19): Nem ettem.

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Erika (50): Betartottam a szabályt

Alexandra (24): Edzés

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Gabriella (44): diéta,mozgás

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Monika (32): Dieta

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Erika (53): kevesebbet eszem

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Réka (16): nem ettem

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Agnes (32): Mozgas

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Hanna (23): Több mozgás

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Zsuzsanna (50): több mozgás

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Piroska (20): sok mozgás

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Nóra (21): futás

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Frici (46): Testépítés, Fitness

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Brigitta (23): étvágytalanság

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Ibolya (41): A testmozgás.

Ági (31): Életmód váltás

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Kata (35): sport

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Vivien (29): Torna,bicikli

Maria (53): Sok mozg?s

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Teréz Dorina (19): nem ettem

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Anna (54): Étrend változás,torna

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

László (17): moyg's

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Tomi (48): többet kell mozogni.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Anna (22): mozgás

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Nóra (33): Étel rendelés

Emese (47): Mozgás

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Szilvia (43): mozgás

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Zsuzsa (40): mozgás

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Julia (52): akupunktura

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Anita (30): kevest ettem

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Manka (27): önmegtartóztatás

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Timi (27): Szétválasztó diéta

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Mária (28): most már semmi.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Ibolya (41): több mozgás

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Anita (33): Diéta mozgás

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Erzsók (51): 6+1 diéta

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Ilona (41): a sportolas

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Timi (24): anorexia

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Andrea (50): Adipex

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Judit (49): 90 napos diéta

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Ágnes (60): protein kura

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Róbert (37): Fehérje diéta

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Rita (24): Étrend változás

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Timea (30): Volt aki hajtott

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Gabi (51): lé kúra

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Péter (37): Sport , étrend

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Zsuzsi (53): Nem ettem

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Péter (30): Diéta és test mozgás

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Edina (33): napi többszöri étkezés

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Sibeli (18): még nem probáltam

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Judit (50): Mérsékletesség

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Annamari (22): mértékletes étkezés

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Dika (21): koplalás

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Bogika (27): Sport

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

László (62): Egészséges táplálkozás

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Erika (31): Kisebb adagok

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Viki (18): Kalória számolás

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Ildikó (41): diéta és torna

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Etelka (43): sport

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

István (40): Norbi Update

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

László (39): Mozgás és koplalás

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Tímea (46): nagyon kevés étel

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Anna (40): 90 napos diéta

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Ani (25): mozgás, diéta

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Imre (23): étrend váltás

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Pamela (21): Sport, rágógumi

Mária (44): diéta

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Judit (36): diéta,sport

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Gabriella (36): Sok séta...

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Tibor (59): 90 napos diéta

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Melinda (23): torna

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Kati (49): kerékpározás

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Ibolya (40): a ch csökkentés

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Vera (28): 90 napos diéta

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Edit (25): Életmódváltás

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Kati (72): nem ettem

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Kati (30): koplalás

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Emese (22): futás

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Terez (41): a teak

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Csaba (28): étrend+edzés

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Csilla (49): csoportos tornázás

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Kristóf (20): keveset ettem

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Marika (65): káposztaleves(részben)

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

?va (38): Futás

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Gyula (54): eddig semmi

Attila (40): betartottam a dietat

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Gina (27): betegség

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Gina (22): Étkezés rendszerezés

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Adel (62): dieta

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

József (44): rendszer

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Meli (33): diéta+mozgás

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Babu (19): több test mozgás

László (50): Diéta és mozgás

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Tamara (19): Futâs

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Ágnes (64): 90 napos diéta

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Andrea (23): ha nem ettem

Tunde (36): Meg nem tudom

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Róbert (18): A testmozgás

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Zsófi (22): kardió,diéta

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Gyöngyi (53): Még nem

Adriana (45): 90 napos diéta

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Bea (36): Ganoderma lucidum

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

József (40): Sport.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Alexa (23): seta

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas