Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


Vízfogyasztás - Milyen vizet igyunk?

Milyen a jó víz? - A jó minőségű tisztított víz fontosságaEgy átlagos testalkatú felnőtt ember napi 2-3 liter folyadékot veszít a vizelettel, valamint izzadáson, légzésen és mozgáson keresztül. Ha ezt nem pótoljuk, testünk kiszárad.

Miért a víz legjobb választás egy fogyókúra alatt? Ideális esetben 15-20 testsúlykilónként (ez természetesen függ még a hőmérséklettől, izzadástól stb.) 1 liter folyadék fogyasztása lenne megfelelő.

Bővebben: Miért kell - különösen egy fogyókúra alatt - sokat inni?

A mennyiségi kérdés mellett létfontosságú, hogy
mivel is lehet a legjobban pótolni a napi vízveszteséget?

A víz szerepe - Miért kell odafigyelni a víz minőségére?

Szerveink igen jelentős mértékben tartalmaznak vizet, és a sejten belüli és kívüli közeget is alapvetően víz alkotja. (Az emberi szervezet körülbelül 70%-a víz.)

A sejten belüli közeg adott, és enyhén savas jellegű, de a külső közeg, amely enyhén lúgos, igen érzékenyen reagál a szervezetbe folyamatosan bevitt táplálékra és vízre.

Egy enyhe változás is már igen komoly problémákat von maga után, ami számunkra érzékelhetően már csak a különböző betegségekben nyilvánul meg. Rengeteg tanulmány is készült ebben a témában.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk az általunk fogyasztott víz minőségére.

Érdekes adat még, hogy szervezetünk akár 30 napig is bírja evés nélkül, víz nélkül azonban csak 72 órát bírnánk ki! Ebből is látszik, hogy a víznek életbevágóan fontos szerepe van!


Nagyon nem mindegy tehát, hogy mivel elégítjük ki szervezetünk folyadék igényét. A 100%-os rostos gyümölcslevek, noha hozzáadott cukrot nem, viszont rengeteg gyümölcssavat tartalmaznak. Az üdítők is legtöbb esetben cukrot és különböző savakat (leginkább citromsavat) rejtenek magukban. A kávé és fekete tea is a szervezet elsavasodását segíti elő (főként cukrozva).


A víz az alábbi nélkülözhetetlen feladatokat látja el a szervezetünkben:
 • Segíti az anyagcsere folyamatokat;
 • Erősíti a szívet és a vérkeringést;
 • Javítja a szervezet immunrendszerét;
 • Elszállítja a tápanyagokat a sejtekhez;
 • Segíti az emésztést, megakadályozza a gyomorsav túltengést;
 • Elősegíti a vesék működését, optimalizálja a test tisztulási folyamatait;
 • Aktiválja az idegrendszert, és csökkenteni a stresszre való hajlamot;
 • Növeli a koncentráló- és teljesítőképességet;
 • Frissességet és rugalmasságot ad a bőrnek;
 • Kiüríti a testből a felesleges mérgeket és salakanyagokat;
 • Rugalmassá teszi az ízületeket.

Ezen létfontosságú feladatok ellátására csakis a jó minőségű, tiszta víz képes!

Mi számít jó minőségű, tiszta víznek?

Bármennyire csodálatos hatású és szükséges is a víz, ha nagy mennyiségben rossz minőségű vizet fogyasztunk, az épp az ellenkező hatást váltja ki; megbetegíthet, és tovább savasíthatja szervezetünket.

Éppen ezért fontos, hogy tisztában legyünk a jó minőségű víz alapvető tényezőivel.

A víz minőségi tényezői:
 1. Tisztaság - tisztított víz legyen;
 2. Lúgos kémhatású legyen (ne savasítson);
 3. Elektronokban gazdag, antioxidáns hatású legyen;
 4. Sejt szinten hidratáljon (molekuláris szerkezet).

1. A víz tisztasága - Miért nem jó, ha csapvizet iszunk?

A civilizáció kialakulása előtt az olvadt gleccservíz, az esővíz vagy a hegyekben lévő forrásvizek ideális minőségű vízforrások voltak. Mára azonban a fokozott talaj- és környezetszennyezés következtében, valamint az óceánokba öntött szemét miatt alig találni tiszta vizet a természetben. A vizet ma már tisztítani kell.

Sajnos a csapvíz nem tartozik bele a tiszta víz kategóriába; klór tartalma a vízben található egyéb anyagokkal reakcióba lépve átalakul, és további, az egészségre káros klórvegyületeket hoz létre. Nem csak az emésztőszerveket, érfalakat, de az agyat is károsíthatja, továbbá tönkreteszi a szervezet E vitamin készletét és szív problémákhoz vezethet. Nem beszélve arról, hogy a tisztító üzemtől a lakásokig érve a víz meglehetősen hosszú utat kénytelen megtenni. Ezalatt, pusztán a régi vezetékekből is további szennyeződések oldódnak ki, mint pl. nehézfémek, arzén, vas, ammónia, sőt nyomokban gyógyszermaradványok is találhatóak a tisztító üzem szűrőrendszerén áthaladt vízben.

Egyelőre a megoldást az utólagos víztisztítás jelentheti.

Otthonra jelenleg a leghatékonyabb és legmegfizethetőbb megoldás a fordított ozmózis elven működő háztartási víztisztító rendszer használata.

2. Lúgos kémhatású - Miért jó, ha enyhén lúgos vizet iszunk?

A tiszta desztillált víz pH értéke 7. Minden, ami e fölött van, lúgos kémhatású. A lúgos víz segít semlegesíteni a testben lévő savakat és méreganyagokat, ami mind az egészségünk megőrzése, mind pedig a fogyás szempontjából létfontosságú. [Bővebben: Lúgosítás - A lúgos víz szerepe]

3. Elektronokban gazdag, antioxidáns hatású - Miért fontos ez?

A víz energiáját az ORP (oxidációs-redukciós potenciál) segítségével lehet kimutatni. Az ORP, vagyis az oxidációs-redukciós potenciál azt mutatja, hogy milyen mértékben képes valami csökkenteni az oxidációs folyamatot. Más szavakkal, az oxidáció-redukciós potenciál az anyagok antioxidáns hatásának mértékegysége. [Bővebben: Antioxidáns védelem - Az öregedés lassítása]

Az ORP-t leggyakrabban millivoltban (mV) adják meg. Ha az ORP negatív tartományban van, akkor az adott anyag elektronokkal telített, vagyis antioxidáns hatású, így megakadályozza és visszafordítja szervezet oxidációját. Pozitív ORP érték esetén az adott anyag oxidáns hatású, vagyis egészségünkre káros.

Víz esetén az ideális ORP érték -50 és -1250 mV között van.

Viszonyítási értéknek jó tudni, hogy a csapvíz ORP értéke +250 és +500 mV körüli. De az ásványvizek sem sokkal jobbak e téren; a szénsavas vizek egyértelműen +ORP tartományban vannak, de még a mentes ásványvizek legtöbbje is +ORP értékű, a cukrozott üdítőitalokról már nem is beszélve.

4. Molekuláris szerkezet, sejt szinten hidratáljon

A legtöbb vízben a vízmolekulák tízesével, húszasával összetapadnak, ami egyrészt csökkenti a víz elektronaktivitását (veszít antioxidáns hatásából), valamint a túl nagy molekula-tömörülések nem tudnak kellően áthatolni a sejtek membránjain, és így nem tudják a sejteket belülről hidratálni.

Ezért érdemes arra is figyelni, hogy a víz molekula-tömörülései minél kisebb egységek legyenek, hogy a víz valóban sejt szinten hidratáljon, és minél több oxigénnel tudja ellátni azokat.

Összefoglalva:

 • Alapvető - különösen egy fogyókúra alatt, - hogy sokat igyunk.
 • A víz a legjobb választás a folyadékveszteség pótlására.
 • Az ideális víz: tisztított, antioxidáns hatású, lúgos, sejt szinten hidratál.
Milyen a jó víz:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Gyöngyi (53): Még nem

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Kata (35): sport

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Marianna (28): kitartás

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Monika (32): Dieta

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Csaba (28): étrend+edzés

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Timi (24): anorexia

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Anikó (32): étrend változtatás

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Paula (20): A nem evés

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Zsuzsi (53): Nem ettem

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Robi (41): kalória számlálás

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Judit (44): sport

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Zita (48): étrendváltás

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Ibolya (57): ?trend,

Brigita (38): a torna

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Daniel (28): akaraterő

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

?va (38): Futás

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Bea (25): Mozgás

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Mercédesz (23): Bio karnitin

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Judit (50): Mérsékletesség

Csilla (27): ehezes

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Erzsi (53): a csal'di bajok

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Gina (19): fehérjediéta

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Anna (22): mozgás

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Viola (18): dieta, sport

Krisztina (39): mozgás

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Andrea (50): Adipex

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Anna (53): a léböjt

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

István (40): Norbi Update

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Mária (28): most már semmi.

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Imre (23): étrend váltás

Eniko (39): A kemeny edzes

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Ilona (50): életmódváltás

Kati (72): nem ettem

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Monika (24): renceres etkezes

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Gabriella (36): Sok séta...

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Emese (47): Mozgás

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Andrea (23): ha nem ettem

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Timi (22): Koplalás.. :)

Babu (19): több test mozgás

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Brigitta (38): Sport

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Csaba (61): diéta,mozgás

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Alexa (23): seta

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Anikó (50): az idegesség

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Reka (34): a napi otszori etkezes

Gabi (38): Diéta, sportolás

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Anna (40): 90 napos diéta

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Ilona (55): sport

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Réka (16): nem ettem

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Agnes (32): Mozgas

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Laura (20): kaloriaszamlalas

Lívia (47): Mozgás

Éva (51): A króm tabletta.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Borbála (58): betegség :(

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Veronika (30): Mozgás és diéta

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Vinczeller (30): fogyokura

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Alisa (35): torna és kevés kaja

Emese (22): futás

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Anita (22): Adipex

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Anita (33): Mozgás+diéta

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Valéria (55): Még nem fogytam.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Ibolya (40): a ch csökkentés

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

László (39): Mozgás és koplalás

Tamas (29): Futas

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Réka (32): sokat ittam

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Maria (53): Sok mozg?s

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Lizzy (52): saját magam motiválása

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Annamari (22): mértékletes étkezés

Eszter (36): CH szegény étrend

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Julia (52): akupunktura

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Ilonka (24): Étrend betartása

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Vivien (23): Mozgás

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Anita (33): Diéta mozgás

Zita (37): kalória számolás

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Brigi (43): Dieta

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Anita (24): kevesseb eves

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Virág (20): sport és sok zöldség

Ani (25): mozgás, diéta

Dóra (21): Mozgás

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

János (58): akarat!!!

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Rita (31): Eletmod-valtas

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Tündi (26): még semmi :)

Adriana (45): 90 napos diéta

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Györgyi (58): Level diéta

Mária (37): torna

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Ibolya (41): több mozgás

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Kristóf (20): keveset ettem

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Vera (28): 90 napos diéta

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Hanna (23): Több mozgás

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Szilvia (34): Étrend

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Vivien (29): Torna,bicikli

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Ferenc (38): kalória számolás

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Klári (38): 600kal./nap

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Nikolett (18): torna

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Renáta (33): Az abonett

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Mesko (34): nem

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Andi (37): rendszeres edzés

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Csilla (49): csoportos tornázás

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Dika (21): koplalás

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Szandra (23): Update táplálkozás

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Évi (21): diéta

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Imola (24): a stresz

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Melinda (23): torna

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Zsani (35): diéta és torna

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Glória (21): sok vizet iszok

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Petra (22): a pékárú megvonása.

Kriszti (28): mozgás

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Gyöngyi (53): mozgás

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Ági (51): többet mozogtam

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Gyula (54): eddig semmi

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Timi (27): Szétválasztó diéta

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Judit (58): oda figyelés

Attila (40): betartottam a dietat

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Viktória (48): almakúra

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Niki (18): 90 napos dieta

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Zoli (19): Étrend változtatása.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Bogica (13): Evés

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Anita (30): kevest ettem

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Edit (25): Életmódváltás

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Györgyi (44): Kevesebb evés

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Marika (63): többször kevés etkezés

Edina (33): napi többszöri étkezés

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Ili (39): Diétázás.

Frida (22): futás sokat használ

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Ilona (42): prutein dieta

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Gabi (51): lé kúra

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Gabi (27): Futás

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Rita (44): Léböjt

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az é