Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

AB0 terv – Vércsoport diéta

Vércsoport diéta táblázat„A túlsúly őseink számára ismeretlen volt...” írja Az AB0 terv címmel megjelent vércsoport diéta könyvében dr. Peter J. D'Adamo neves amerikai természetgyógyász orvos, kutató és előadó. Dr. D'Adamo átfogó kutatásokat és klinikai vizsgálatokat végzett arról, hogyan függ össze a vércsoport az emberek egészségügyi állapotával. Ezen felfedezésekből kiindulva dolgozta ki a vércsoport szerinti étrend alapjait, amely Az AB0 terv c. könyvében olvasható.


AB0 terv – Vércsoport diéta


A vércsoport diéta (vércsoport szerinti étrend vagy vércsoport táplálkozás) testünk sejtjeinek összetételéhez idomul, s így biztosítja az optimális teljesítőképességet, egészségünk megőrzését, valamint az ideális testsúly fenntartását (vagy annak helyreállítását, a fogyást).

A vércsoportok kialakulása

Az evolúció során az éghajlat, valamint az elfogyasztható táplálék változásai miatt állandóan alkalmazkodnunk kellett az új feltételekhez és környezethez, ami – az optimális túlélés fenntartásának érdekében – új vércsoportok kifejlődését eredményezte.

Vércsoport meghatározás

A különböző vércsoportok a vér eltérő tulajdonságaira utalnak. A vércsoport a szervezet védekező-rendszerének (immunrendszerének) a kulcsa. Egyetlen csepp vérünk magában hordozza az emberre jellemző összes genetikai információt. Ezen felül a vér szállítja a test működéséhez szükséges oxigént, hormonokat, tápanyagot stb. A vér bizonyos jellemzőinek különbségeiből adódóan, az eltérő vércsoportú emberek másként reagálnak az egyes táplálékokra vagy idegen anyagok (baktériumok) behatolására.

„Azt hiszem, hogy a Földön nincs két egyforma ember, mint ahogy nincs két azonos ujjlenyomatú vagy azonos hangú ember sem. Nincs két egyforma fűszál vagy egyforma hópehely sem. Mivel szerintem minden ember különbözik a többitől, az sem lenne logikus, ha egyforma ételeket ennének. Világossá vált számomra, hogy az emberek eltérő szervezete különböző táplálkozási igényeket támaszt, ezért az egészség fenntartásának és a betegségek gyógyításának egyetlen módja az emberek igényeinek megfelelő táplálkozás.” – idézi édesapját Az AB0 terv című könyvében dr. Peter J. D'Adamo

AB0 terv – Vércsoportok szerinti táplálkozás

A vércsoport eltérő jellemzőinek köszönhetően, míg bizonyos tápanyagok jótékony hatással vannak az egyik vércsoportúak számára, hátrányosan hathatnak egy másik vércsoporthoz tartozó egyénekre.

Az optimális testműködés szempontjából a legcélravezetőbb, ha az ember leginkább olyan tápanyagokat juttat be szervezetébe, melyek összhangban vannak saját vércsoportjával. Amikor az ember elkezd egészségesen, számára optimálisan (saját vércsoportjának megfelelően) táplálkozni, a fogyás csupán a test ideális állapotába való visszaállításnak egyik következménye lesz.


AB0 terv – Vércsoport diéta

Vércsoport diéta táblázat

A fogyás és hízás tényezői

Az AB0 terv vércsoportok szerinti étrend könyvében dr. Peter J. D'Adamo részletesen és pontosan kifejti az egyes vércsoportok jellemzőit, valamint a különböző vércsoportúak számára ajánlott étkezési tervet. Az alábbiakban kiemeltük a vércsoport diéta egyes jellemzőit. Azonban ez a rövidített kivonat nem tudja és nem is szándékozza helyettesíteni a könyvet, illetve annak teljes megértését. Az AB0 terv című könyv elolvasása mindenképpen ajánlott!

» 0-ás vércsoport diéta táblázat

» A vércsoport diéta táblázat

» B vércsoport diéta táblázat

» AB vércsoport diéta táblázat


Hasznos tipp: Egy idő után a legtöbb ember besokall, ha túl erősek a korlátozások. És éppen ebben rejlik a fogyás egyik kulcsa; a fogyókúrát csak mankónak, útmutatónak szabad használni a fogyás beindításához és megvalósításához, nem kötelező szabályrendszernek.

A különböző fogyókúrák jó segítséget nyújthatnak a fogyáshoz, és érdemes is használni azok útmutatásait. De fontos, hogy megtaláld, mi az, ami számodra hosszú távon alkalmazható. Használd a fogyókúrákban tanult ismereteket, de ne legyél azok hatása! Sokkal fontosabb, hogy saját döntésed alapján Te mond meg, mit, mikor egyél! Ha így teszel, hosszú távon is ki tudsz majd tartani a saját szabályaid mellett!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAB0 terv - Vércsoport diéta:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Marianna (28): kitartás

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Anna (62): Testmozgás

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

János (55): monitorozás

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Kinga (19): Citromlé

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Zsófi (22): kardió,diéta

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Etelka (61): diét,torna

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Reka (34): a napi otszori etkezes

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Bernadett (19): Sport

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Niki (19): edzés + diéta

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Julia (52): akupunktura

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Frici (46): Testépítés, Fitness

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Ági (51): többet mozogtam

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Éva (34): Kevesebb étel

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Melinda (29): kalóriaszámolás

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Tünde (39): fülakupunktura

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Ágota (20): Diéta

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Terez (41): a teak

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Otto (51): Kitartas

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Anna (54): Étrend változás,torna

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Rita (31): Eletmod-valtas

Ibolya (41): A testmozgás.

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Etelka (43): sport

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Anita (22): Adipex

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Judit (49): 90 napos diéta

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Mária (28): most már semmi.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Attila (40): betartottam a dietat

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Robi (41): kalória számlálás

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Brigitta (38): Sport

Zsuzsa (40): mozgás

Emese (42): edzés, diéta

Borbála (58): betegség :(

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Melinda (35): torna,sok folyadék

Dorottya (26): testmozgás

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

József (44): rendszer

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Zita (18): sok mozgás

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

János (54): csak csirke

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Kati (49): kerékpározás

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Judit (21): nem volt még

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Alexa (23): seta

Brigi (43): Dieta

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Dika (21): koplalás

Ibolya (58): feleztem az adaot

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Gyöngyi (53): Még nem

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Timi (27): Szétválasztó diéta

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Marika (41): Norbi uptad diéta

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Edit (53): böjtölés

Szilvia (43): mozgás

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Hanna (23): Több mozgás

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Mercédesz (23): Bio karnitin

Edina (33): napi többszöri étkezés

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Krisztina (39): mozgás

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

István (40): Norbi Update

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Nóra (33): Étel rendelés

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Erika (31): Kisebb adagok

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Bea (25): Mozgás

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Gyula (54): eddig semmi

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Zsóka (53): többször kis adag

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Angéla (19): kevesebb étkezés

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Sibeli (18): még nem probáltam

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

József (40): Sport.

István (46): A sok futás és a ninja

Marika (65): káposztaleves(részben)

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Erika (50): Betartottam a szabályt

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Tunde (36): Meg nem tudom

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Anita (34): gi diéta, több torna

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Viktória (48): almakúra

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Tímea (46): nagyon kevés étel

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Andi (37): rendszeres edzés

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Andrea (23): ha nem ettem

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Zoli (19): Étrend változtatása.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Ibolya (41): több mozgás

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Eniko (39): A kemeny edzes

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Mariann (35): A mozgás

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Ibolya (57): ?trend,

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Erika (53): Szénhidrát diéta

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Csilla (27): diéta

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Lívia (47): Mozgás

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Anna (20): 90 napos diéta

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Jutka (49): cm-ek változása

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Judit (34): Norbi Update

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Paula (20): A nem evés

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Klári (61): rendszeres mozgás

Ágnes (64): 90 napos diéta

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Emese (32): rendszeres edzés

István (28): diéta,sulyzós torna

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Tamara (19): Futâs

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Tímea (36): Sport

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Mesko (34): nem

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Kati (72): nem ettem

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Ivett (28): almaecet

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Erzsók (51): 6+1 diéta

Adriana (45): 90 napos diéta

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Timi (24): anorexia

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Renáta (33): Az abonett

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Bea (36): Ganoderma lucidum

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Zsuzsa (39): még semmi

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Kriszti (28): mozgás

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Anita (33): Mozgás+diéta

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Csaba (28): étrend+edzés

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Mária (37): torna

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Maja (44): 90 napos diéta

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Kati (32): sport

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Edit (53): a 90 napos diéta

Tamas (29): Futas

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Zoltán (36): Diéta és edzés.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Rita (24): Étrend változás

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Bogica (13): Evés

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Tibor (59): 90 napos diéta

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Imre (23): étrend váltás

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Csilla (27): ehezes

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Lizzy (52): saját magam motiválása

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Alexandra (22): Regenor

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Madonna (25): Mozgás

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

László (62): Egészséges táplálkozás

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Bogika (27): Sport

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Zsani (35): diéta és torna

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Petra (19): Nem ettem.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Ágnes (60): protein kura

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Melinda (23): torna

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Vinczeller (30): fogyokura

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Anett (20): kevesebbet eszek

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Ezsbet (53): diéta

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Annamari (22): mértékletes étkezés

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Timea (30): Volt aki hajtott

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Adel (62): dieta

Gabi (27): Futás

Szilvia (41): REGENOR

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Róbert (18): A testmozgás

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Ági (31): Életmód váltás

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Teréz (63): rendszeres evés

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Gyöngyi (53): mozgás

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Brigitta (38): Sport

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.