Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

AB0 terv – Vércsoport diéta

Vércsoport diéta táblázat„A túlsúly őseink számára ismeretlen volt...” írja Az AB0 terv címmel megjelent vércsoport diéta könyvében dr. Peter J. D'Adamo neves amerikai természetgyógyász orvos, kutató és előadó. Dr. D'Adamo átfogó kutatásokat és klinikai vizsgálatokat végzett arról, hogyan függ össze a vércsoport az emberek egészségügyi állapotával. Ezen felfedezésekből kiindulva dolgozta ki a vércsoport szerinti étrend alapjait, amely Az AB0 terv c. könyvében olvasható.


AB0 terv – Vércsoport diéta


A vércsoport diéta (vércsoport szerinti étrend vagy vércsoport táplálkozás) testünk sejtjeinek összetételéhez idomul, s így biztosítja az optimális teljesítőképességet, egészségünk megőrzését, valamint az ideális testsúly fenntartását (vagy annak helyreállítását, a fogyást).

A vércsoportok kialakulása

Az evolúció során az éghajlat, valamint az elfogyasztható táplálék változásai miatt állandóan alkalmazkodnunk kellett az új feltételekhez és környezethez, ami – az optimális túlélés fenntartásának érdekében – új vércsoportok kifejlődését eredményezte.

Vércsoport meghatározás

A különböző vércsoportok a vér eltérő tulajdonságaira utalnak. A vércsoport a szervezet védekező-rendszerének (immunrendszerének) a kulcsa. Egyetlen csepp vérünk magában hordozza az emberre jellemző összes genetikai információt. Ezen felül a vér szállítja a test működéséhez szükséges oxigént, hormonokat, tápanyagot stb. A vér bizonyos jellemzőinek különbségeiből adódóan, az eltérő vércsoportú emberek másként reagálnak az egyes táplálékokra vagy idegen anyagok (baktériumok) behatolására.

„Azt hiszem, hogy a Földön nincs két egyforma ember, mint ahogy nincs két azonos ujjlenyomatú vagy azonos hangú ember sem. Nincs két egyforma fűszál vagy egyforma hópehely sem. Mivel szerintem minden ember különbözik a többitől, az sem lenne logikus, ha egyforma ételeket ennének. Világossá vált számomra, hogy az emberek eltérő szervezete különböző táplálkozási igényeket támaszt, ezért az egészség fenntartásának és a betegségek gyógyításának egyetlen módja az emberek igényeinek megfelelő táplálkozás.” – idézi édesapját Az AB0 terv című könyvében dr. Peter J. D'Adamo

AB0 terv – Vércsoportok szerinti táplálkozás

A vércsoport eltérő jellemzőinek köszönhetően, míg bizonyos tápanyagok jótékony hatással vannak az egyik vércsoportúak számára, hátrányosan hathatnak egy másik vércsoporthoz tartozó egyénekre.

Az optimális testműködés szempontjából a legcélravezetőbb, ha az ember leginkább olyan tápanyagokat juttat be szervezetébe, melyek összhangban vannak saját vércsoportjával. Amikor az ember elkezd egészségesen, számára optimálisan (saját vércsoportjának megfelelően) táplálkozni, a fogyás csupán a test ideális állapotába való visszaállításnak egyik következménye lesz.


AB0 terv – Vércsoport diéta

Vércsoport diéta táblázat

A fogyás és hízás tényezői

Az AB0 terv vércsoportok szerinti étrend könyvében dr. Peter J. D'Adamo részletesen és pontosan kifejti az egyes vércsoportok jellemzőit, valamint a különböző vércsoportúak számára ajánlott étkezési tervet. Az alábbiakban kiemeltük a vércsoport diéta egyes jellemzőit. Azonban ez a rövidített kivonat nem tudja és nem is szándékozza helyettesíteni a könyvet, illetve annak teljes megértését. Az AB0 terv című könyv elolvasása mindenképpen ajánlott!

» 0-ás vércsoport diéta táblázat

» A vércsoport diéta táblázat

» B vércsoport diéta táblázat

» AB vércsoport diéta táblázat


Hasznos tipp: Egy idő után a legtöbb ember besokall, ha túl erősek a korlátozások. És éppen ebben rejlik a fogyás egyik kulcsa; a fogyókúrát csak mankónak, útmutatónak szabad használni a fogyás beindításához és megvalósításához, nem kötelező szabályrendszernek.

A különböző fogyókúrák jó segítséget nyújthatnak a fogyáshoz, és érdemes is használni azok útmutatásait. De fontos, hogy megtaláld, mi az, ami számodra hosszú távon alkalmazható. Használd a fogyókúrákban tanult ismereteket, de ne legyél azok hatása! Sokkal fontosabb, hogy saját döntésed alapján Te mond meg, mit, mikor egyél! Ha így teszel, hosszú távon is ki tudsz majd tartani a saját szabályaid mellett!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAB0 terv - Vércsoport diéta:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

László (39): Mozgás és koplalás

Monika (36): mozgas es az etrend

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Csilla (49): csoportos tornázás

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Zsuzsa (39): még semmi

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Ezsbet (53): diéta

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Kata (28): sport

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Zsolt (19): sport és diéta

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Adriana (45): 90 napos diéta

Veronika (30): Mozgás és diéta

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

László (62): Egészséges táplálkozás

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Lizzy (52): saját magam motiválása

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Agnes (32): Mozgas

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Julia (52): akupunktura

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Gyula (54): eddig semmi

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Edit (53): böjtölés

Anita (22): Adipex

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Róbert (18): A testmozgás

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Gyöngyi (53): mozgás

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Laura (20): kaloriaszamlalas

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Ibolya (40): a ch csökkentés

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Éva (34): Kevesebb étel

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Gabi (27): Futás

Kati (72): nem ettem

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Sibeli (18): még nem probáltam

Ili (39): Diétázás.

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Anna (53): a léböjt

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Ágnes (60): protein kura

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Terez (41): a teak

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Tímea (36): Sport

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Bea (25): Mozgás

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Judit (36): diéta,sport

Kata (35): sport

Maria (53): Sok mozg?s

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Zsolt (50): A tanácsadás.

Ágota (20): Diéta

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Alexa (23): seta

Tamas (29): Futas

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Zita (37): kalória számolás

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Glória (21): sok vizet iszok

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Éva (60): étrendváltozás,

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Eszter (36): CH szegény étrend

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Móni (28): Életmódváltás

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Andrea (50): stressz a legjobb

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Anna (22): mozgás

Tímea (46): nagyon kevés étel

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Otto (51): Kitartas

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Etelka (61): diét,torna

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Mariann (35): A mozgás

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Rita (44): Léböjt

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Réka (16): nem ettem

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Csilla (27): ehezes

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Anikó (36): torna

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

István (46): A sok futás és a ninja

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Melinda (29): kalóriaszámolás

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Bernadett (19): Sport

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Csilla (27): diéta

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Zoli (19): Étrend változtatása.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Madonna (25): Mozgás

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Anett (30): Atkins diéta és torna

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Judit (50): Mérsékletesség

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

?va (38): Futás

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Nóra (33): Étel rendelés

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Anikó (50): az idegesség

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Magdi (53): nem ettem édességet!

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Valika (35): testmozgas

Évi (21): diéta

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Dika (21): koplalás

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Brigitta (23): étvágytalanság

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Ilonka (24): Étrend betartása

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Ibolya (41): A testmozgás.

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Marika (50): onuralom

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Lives (20): életmód váltás

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Beáta (41): Az infóitok!

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Csaba (28): étrend+edzés

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Alexandra (24): Edzés

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Manka (27): önmegtartóztatás

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Eniko (39): A kemeny edzes

Judit (58): oda figyelés

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Tibor (59): 90 napos diéta

Judit (44): sport

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Nikolett (18): torna

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Gabi (51): lé kúra

Piroska (20): sok mozgás

Edit (37): 90napossal 16 kg

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Teréz Dorina (19): nem ettem

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Anita (33): Diéta mozgás

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Judit (45): Torna, torna felülés.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Szandra (23): Update táplálkozás

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Erzsók (51): 6+1 diéta

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Péter (30): Diéta és test mozgás

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Viktória (48): almakúra

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Daniel (28): akaraterő

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Zsófi (22): kardió,diéta

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Ildikó (41): diéta és torna

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Imre (23): étrend váltás

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Roland (39): A kalória tábla használata

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Paksi melinda (35): diéta és sport

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Teréz (63): rendszeres evés

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Erika (53): kevesebbet eszem

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Edina (33): napi többszöri étkezés

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Erika (19): Dietaztam.

Viola (18): dieta, sport

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Dorottya (26): testmozgás

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Petra (19): Nem ettem.

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Imola (24): a stresz

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Marika (63): többször kevés etkezés

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Niki (18): 90 napos dieta

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Alexandra (22): Regenor

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Rita (31): Eletmod-valtas

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Marika (41): Norbi uptad diéta

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Mária (37): torna

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Edit (25): Életmódváltás

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Krisztina (39): mozgás

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás