Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Szénhidrát = Igen | Hízás = Nem

A fehér veteménybab megakadályozza a szénhidrátok felszívódását!Te sem bírod ki sokáig, ha nem ehetsz friss péksüteményt? Vagy sült krumplit, spagettit, netán egy pizzát?

S jó lenne, ha mindezeket úgy ehetnéd, hogy közben nem kellene bűntudatot érezned a túlzott kalóriadömping miatt?

Ha akarunk, még a fogyókúra kedvéért sem kell lemondanunk a szénhidrátokról!
Túl szép, hogy igaz legyen? Nézzük meg részletesen, hogyan is lehetséges ez...

A szénhidrátok felszívódásának megakadályozása

Phaseolamin 2250, Phase2: Szénhidrát felszívódás gátló Az emésztési folyamat alatt szervezetünk a szénhidrátokat - a hasnyálmirigy által termelt egyik enzim, az alfa-amiláz segítségével - egyszerű cukorra bontja.

Ez a cukor biztosítja számunkra a működéshez szükséges energiát, illetve ha közvetlenül nincs szükség ennyi energiára, ez lesz zsírként elraktározva.

Az 1970-es években biokémikusok felfedezték, hogy a fehér veteménybab kivonata akadályozza az alfa-amiláz enzim működését, melynek következtében a keményítő nem bomlik cukorrá. (A keményítő bonyolultabb összetételű szénhidrát.)

A fehér veteménybab egy fehérjealapú anyagot tartalmaz, amely ha összekapcsolódik az alfa-amilázzal, semlegesíti annak működését. Az új keményítő-felszívódás-gátlót - a veteménybab Phaseolus vulgaris tudományos neve után - Phaseolamin-nak nevezték.

Hogyan működik pontosan a szénhidrát-blokkoló?

A Phaseolamin az ételek szénhidrát-molekuláihoz kapcsolódva megakadályozza a keményítők cukorrá bomlását, így azok nagy része felszívódás nélkül - emésztetlenül - távozik a szervezetből.

Vagyis - a Phaseolamin-nak köszönhetően - a kenyérből, péksüteményekből, tésztából vagy burgonyából származó keményítő egy része nem bomlik le felszívódó cukorrá, hanem emésztetlenül távozik a szervezetből, ezzel csökkentve azok kalóriaértékét, s a szénhidrátok glikémiás indexét.

Ez pedig számunkra kilókban mérhető fogyást jelenthet!

Mindegyik szénhidrát-blokkoló ugyanolyan jól működik?

A hetvenes éveket követően számos táplálék-kiegészítőket gyártó cég kezdett előnyt kovácsolni a Phaseolamin felfedezéséből. Sajnálatos módon, amikor nem tudtak eleget tenni a fogyást sugalló marketing ígéreteiknek, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-Felügyeleti Hatóság (FDA) 1982-ben betiltotta a szénhidrát-blokkolók árusítását.

A Mayo Klinika és Alapítvány utánajárt a kudarcok mögötti okoknak, s rájöttek, hogy a kereskedelemben kapható szerek - a Phaseolamin szennyeződésének köszönhetően - nem tartalmaztak elegendő alfa-amiláz gátló anyagot.

Ezt orvosolva született meg a Pharmachem Laboratórium által gyártott, és védjeggyel ellátott Phaseolamin 2250 vagy Phase2 elnevezésű készítmény, ami 100%-ban a fehér veteménybabból kivont tiszta aktív hatóanyagot tartalmazza.

A Phaseolamin 2250 grammonként 5000 egységnyi alfa-amiláz gátlót tartalmaz. Más szavakkal - és innen ered a Phaseolamin 2250 kifejezés is - 1 gramm esetében 2250 keményítő kalória blokkolásáról beszélünk.

A Phaseolamin 2250 alkalmazása teljesen biztonságos, napi szinten 250-1000 mg közötti mennyiséget lehet belőle fogyasztani, de az adag inkább attól függ, étkezéséből ki mennyi keményítő felszívódását szeretné meggátolni.

Mennyire hatékony a Phaseolamin 2250?

A Pharmachem Laboratóriumban végzett klinikai tesztek kimutatták, hogy 1 gramm 'Phaseolamin 2250' 500 grammnyi vagy 2250 kalóriányi keményítőt képes semlegesíteni. A tanulmány azt is kimutatta, hogy a Phaseolamin 2250-nek köszönhetően 57%-kal kevesebb keményítő alakult át cukorrá, mint a nélkül. A kísérletben vizsgált személyeknél ez tényleges, kilókban mérhető fogyásként jelentkezett.

A Phaseolamin 2250 biztonságos használata

A Phaseolamin 2250 hatóanyagát egy genetikailag nem módosított növényi forrásból, a fehér veteménybabból nyerik. Ez egy 100%-ban természetes táplálék-kiegészítő, használata teljes mértékben biztonságos. A klinikai vizsgálatok semmilyen mellékhatást vagy negatív reakciót nem rögzítettek a tesztelések során.

Phaseolamin 2250, Phase2: Szénhidrát felszívódás gátló A Phaseolamin 2250 kapszulát a keményítőt tartalmazó étkezéseket megelőzően 10-15 perccel kell bevenni.

Ha valaki napi szinten fogyaszt keményítő tartalmú ételeket, akkor szedése rendszeresen is megengedett.

Keményítőt tartalmaznak: burgonya, gabonafélék (búza, rozs, zab, árpa, rozs, rizs, kukorica stb.) és a belőlük készült feldolgozott termékek, pl. tésztafélék, pékáruk, cukrászsütemények, műzlik, gabonapelyhek.

A Phaseolamin 2250 csak és kifejezetten a keményítő cukorrá bontását képes csökkenteni, a "csak" cukortartalmú élelmiszerekét nem!

Forrásoldalak többek között: http://www.phase2.ukhq.co.uk/phaseolamin.html és http://voices.yahoo.com/phaseolamin-2250-all-know-1813223.html

Phaseolamin 2250 - Az új csodaszer?

Fontos, hogy az elején leszögezzük; fogyasztó csodaszerek nincsenek. Ha lennének, nem valószínű, hogy a fejlett országok lakossága ilyen mértékben küzdene az elhízással.

A Phaseolamin 2250 keményítő blokkoló étrend-kiegészítő sem csodaszer. Való igaz, hogy segíti a fogyást, ha valaki más téren is odafigyel az étkezésére.

A tartós fogyás elérésének és az ideális testalkat megőrzésének alapja csakis egy egészséges étrend és életmód lehet! A természetes étrend-kiegészítők és vitaminok ebben nyújtanak plusz segítséget.


Szénhidrát = Igen | Hízás = Nem


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Paula (20): A nem evés

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Teréz (63): rendszeres evés

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Alexandra (22): Regenor

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Tímea (46): nagyon kevés étel

Kati (32): sport

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Magdi (53): nem ettem édességet!

Maja (44): 90 napos diéta

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Daniel (28): akaraterő

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

László (62): Egészséges táplálkozás

Ibolya (57): ?trend,

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Brigita (38): a torna

Bogica (13): Evés

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Csaba (28): étrend+edzés

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Anita (38): még nem

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Rita (44): Léböjt

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Viktória (48): almakúra

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Ibolya (41): több mozgás

Eszter (36): CH szegény étrend

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Monika (24): renceres etkezes

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Emese (42): edzés, diéta

Tündi (26): még semmi :)

Éva (60): étrendváltozás,

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Meli (33): diéta+mozgás

Csaba (47): mozgás+diéta

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Emese (47): Mozgás

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Zsuzsi (53): Nem ettem

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Anita (33): Mozgás+diéta

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Edit (25): Életmódváltás

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Beáta (41): Az infóitok!

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

István (40): Norbi Update

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Monika (36): mozgas es az etrend

Kati (49): kerékpározás

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Nikolett (15): Sport

Brigi (43): Dieta

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Anikó (50): az idegesség

Pamela (21): Sport, rágógumi

Agnes (32): Mozgas

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Ibolya (41): A testmozgás.

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Alexa (19): Életmód váltás

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Brigitta (38): Sport

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Alexandra (24): Edzés

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Ilona (42): prutein dieta

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Gyöngyi (53): Még nem

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Zsuzsa (39): még semmi

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Imre (23): étrend váltás

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Tünde (39): fülakupunktura

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Hanna (23): Több mozgás

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Róbert (37): Fehérje diéta

Edit (53): a 90 napos diéta

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Timi (24): anorexia

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Kinga (19): Citromlé

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Zsuzsa (40): mozgás

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Kristóf (20): keveset ettem

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Timi (22): Koplalás.. :)

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Csilla (27): ehezes

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Tamara (19): Futâs

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Gina (27): betegség

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Nóra (21): futás

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Réka (16): nem ettem

Adriana (45): 90 napos diéta

Vinczeller (30): fogyokura

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Virág (20): sport és sok zöldség

Nóra (33): Étel rendelés

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Krisztina (24): atkins diéta..

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Ágota (20): Diéta

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Imola (24): a stresz

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Niki (19): edzés + diéta

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Anita (24): kevesseb eves

Joci (13): futás

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Annaa (56): torna

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Anna (53): a léböjt

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Rita (31): Eletmod-valtas

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Valika (35): testmozgas

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Bea (25): Mozgás

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Andi (37): rendszeres edzés

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

István (28): diéta,sulyzós torna

Anita (18): nem tudom

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

éva (34): a mozgás

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Évi (21): diéta

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Emese (32): rendszeres edzés

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Eniko (39): A kemeny edzes

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Edit (53): böjtölés

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Judit (34): Norbi Update

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Zita (37): kalória számolás

Tímea (36): Sport

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Éva (51): A króm tabletta.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Zita (48): étrendváltás

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

István (46): A sok futás és a ninja

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Tamas (29): Futas

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Ani (25): mozgás, diéta

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Attila (40): betartottam a dietat

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Marika (63): többször kevés etkezés

Dika (21): koplalás

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Krisztina (39): mozgás

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Jutka (49): cm-ek változása

Mariann (35): A mozgás

Csilla (49): csoportos tornázás

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Nikolett (18): torna

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Zsani (35): diéta és torna

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Anita (34): gi diéta, több torna

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Zsófi (22): kardió,diéta

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Ági (50): almaecet kúra

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Anikó (32): étrend változtatás

Anita (30): kevest ettem

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Frici (46): Testépítés, Fitness

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

János (58): akarat!!!

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

László (50): Diéta és mozgás

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Roland (39): A kalória tábla használata

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Anett (20): kevesebbet eszek

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Marika (50): onuralom

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Anikó (36): torna

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Judit (21): nem volt még

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Anita (33): Diéta mozgás

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Alisa (35): torna és kevés kaja

Paksi melinda (35): diéta és sport

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

János (54): csak csirke

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Anna (54): Étrend változás,torna

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Otto (51): Kitartas

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Dorottya (26): testmozgás

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Niki (18): 90 napos dieta

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Terez (41): a teak

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Kata (28): update1

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Anett (30): Atkins diéta és torna

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Erika (50): Betartottam a szabályt

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Julia (52): akupunktura

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Lívia (47): Mozgás

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Maria (53): Sok mozg?s

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Renáta (33): Az abonett

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fo