Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


Szénhidrát = Igen | Hízás = Nem

A fehér veteménybab megakadályozza a szénhidrátok felszívódását!Te sem bírod ki sokáig, ha nem ehetsz friss péksüteményt? Vagy sült krumplit, spagettit, netán egy pizzát?

S jó lenne, ha mindezeket úgy ehetnéd, hogy közben nem kellene bűntudatot érezned a túlzott kalóriadömping miatt?

Ha akarunk, még a fogyókúra kedvéért sem kell lemondanunk a szénhidrátokról!
Túl szép, hogy igaz legyen? Nézzük meg részletesen, hogyan is lehetséges ez...

A szénhidrátok felszívódásának megakadályozása

Phaseolamin 2250, Phase2: Szénhidrát felszívódás gátló Az emésztési folyamat alatt szervezetünk a szénhidrátokat - a hasnyálmirigy által termelt egyik enzim, az alfa-amiláz segítségével - egyszerű cukorra bontja.

Ez a cukor biztosítja számunkra a működéshez szükséges energiát, illetve ha közvetlenül nincs szükség ennyi energiára, ez lesz zsírként elraktározva.

Az 1970-es években biokémikusok felfedezték, hogy a fehér veteménybab kivonata akadályozza az alfa-amiláz enzim működését, melynek következtében a keményítő nem bomlik cukorrá. (A keményítő bonyolultabb összetételű szénhidrát.)

A fehér veteménybab egy fehérjealapú anyagot tartalmaz, amely ha összekapcsolódik az alfa-amilázzal, semlegesíti annak működését. Az új keményítő-felszívódás-gátlót - a veteménybab Phaseolus vulgaris tudományos neve után - Phaseolamin-nak nevezték.

Hogyan működik pontosan a szénhidrát-blokkoló?

A Phaseolamin az ételek szénhidrát-molekuláihoz kapcsolódva megakadályozza a keményítők cukorrá bomlását, így azok nagy része felszívódás nélkül - emésztetlenül - távozik a szervezetből.

Vagyis - a Phaseolamin-nak köszönhetően - a kenyérből, péksüteményekből, tésztából vagy burgonyából származó keményítő egy része nem bomlik le felszívódó cukorrá, hanem emésztetlenül távozik a szervezetből, ezzel csökkentve azok kalóriaértékét, s a szénhidrátok glikémiás indexét.

Ez pedig számunkra kilókban mérhető fogyást jelenthet!

Mindegyik szénhidrát-blokkoló ugyanolyan jól működik?

A hetvenes éveket követően számos táplálék-kiegészítőket gyártó cég kezdett előnyt kovácsolni a Phaseolamin felfedezéséből. Sajnálatos módon, amikor nem tudtak eleget tenni a fogyást sugalló marketing ígéreteiknek, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer-Felügyeleti Hatóság (FDA) 1982-ben betiltotta a szénhidrát-blokkolók árusítását.

A Mayo Klinika és Alapítvány utánajárt a kudarcok mögötti okoknak, s rájöttek, hogy a kereskedelemben kapható szerek - a Phaseolamin szennyeződésének köszönhetően - nem tartalmaztak elegendő alfa-amiláz gátló anyagot.

Ezt orvosolva született meg a Pharmachem Laboratórium által gyártott, és védjeggyel ellátott Phaseolamin 2250 vagy Phase2 elnevezésű készítmény, ami 100%-ban a fehér veteménybabból kivont tiszta aktív hatóanyagot tartalmazza.

A Phaseolamin 2250 grammonként 5000 egységnyi alfa-amiláz gátlót tartalmaz. Más szavakkal - és innen ered a Phaseolamin 2250 kifejezés is - 1 gramm esetében 2250 keményítő kalória blokkolásáról beszélünk.

A Phaseolamin 2250 alkalmazása teljesen biztonságos, napi szinten 250-1000 mg közötti mennyiséget lehet belőle fogyasztani, de az adag inkább attól függ, étkezéséből ki mennyi keményítő felszívódását szeretné meggátolni.

Mennyire hatékony a Phaseolamin 2250?

A Pharmachem Laboratóriumban végzett klinikai tesztek kimutatták, hogy 1 gramm 'Phaseolamin 2250' 500 grammnyi vagy 2250 kalóriányi keményítőt képes semlegesíteni. A tanulmány azt is kimutatta, hogy a Phaseolamin 2250-nek köszönhetően 57%-kal kevesebb keményítő alakult át cukorrá, mint a nélkül. A kísérletben vizsgált személyeknél ez tényleges, kilókban mérhető fogyásként jelentkezett.

A Phaseolamin 2250 biztonságos használata

A Phaseolamin 2250 hatóanyagát egy genetikailag nem módosított növényi forrásból, a fehér veteménybabból nyerik. Ez egy 100%-ban természetes táplálék-kiegészítő, használata teljes mértékben biztonságos. A klinikai vizsgálatok semmilyen mellékhatást vagy negatív reakciót nem rögzítettek a tesztelések során.

Phaseolamin 2250, Phase2: Szénhidrát felszívódás gátló A Phaseolamin 2250 kapszulát a keményítőt tartalmazó étkezéseket megelőzően 10-15 perccel kell bevenni.

Ha valaki napi szinten fogyaszt keményítő tartalmú ételeket, akkor szedése rendszeresen is megengedett.

Keményítőt tartalmaznak: burgonya, gabonafélék (búza, rozs, zab, árpa, rozs, rizs, kukorica stb.) és a belőlük készült feldolgozott termékek, pl. tésztafélék, pékáruk, cukrászsütemények, műzlik, gabonapelyhek.

A Phaseolamin 2250 csak és kifejezetten a keményítő cukorrá bontását képes csökkenteni, a "csak" cukortartalmú élelmiszerekét nem!

Forrásoldalak többek között: http://www.phase2.ukhq.co.uk/phaseolamin.html és http://voices.yahoo.com/phaseolamin-2250-all-know-1813223.html

Phaseolamin 2250 - Az új csodaszer?

Fontos, hogy az elején leszögezzük; fogyasztó csodaszerek nincsenek. Ha lennének, nem valószínű, hogy a fejlett országok lakossága ilyen mértékben küzdene az elhízással.

A Phaseolamin 2250 keményítő blokkoló étrend-kiegészítő sem csodaszer. Való igaz, hogy segíti a fogyást, ha valaki más téren is odafigyel az étkezésére.

A tartós fogyás elérésének és az ideális testalkat megőrzésének alapja csakis egy egészséges étrend és életmód lehet! A természetes étrend-kiegészítők és vitaminok ebben nyújtanak plusz segítséget.


Szénhidrát = Igen | Hízás = Nem


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ibolya (57): ?trend,

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Roland (39): A kalória tábla használata

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Lizzy (52): saját magam motiválása

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Erika (53): kevesebbet eszem

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Judit (36): diéta,sport

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Erika (31): Kisebb adagok

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Valéria (55): Még nem fogytam.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Magdi (53): nem ettem édességet!

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Bogika (27): Sport

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Nikolett (15): Sport

Erzsók (51): 6+1 diéta

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Kata (35): sport

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Niki (18): 90 napos dieta

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Mariann (35): A mozgás

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Tibor (42): kalória számolás

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Laura (20): kaloriaszamlalas

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Zsóka (53): többször kis adag

Erika (19): Dietaztam.

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Mesko (34): nem

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Rita (31): Eletmod-valtas

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Judit (50): Mérsékletesség

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Teréz (63): rendszeres evés

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Emoke (38): a mozgas

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

István (40): Norbi Update

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Brigitta (38): Sport

Ibolya (58): feleztem az adaot

Rita (44): Léböjt

Ági (31): Életmód váltás

Ferenc (38): kalória számolás

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Bogica (13): Evés

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Alexandra (24): Edzés

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Judit (44): sport

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Brigita (38): a torna

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Brigi (43): Dieta

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Julia (52): akupunktura

Monika (24): renceres etkezes

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Eszter (36): CH szegény étrend

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Kati (49): kerékpározás

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Vivien (23): Mozgás

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Ildikó (41): diéta és torna

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Anita (33): zöld tea kúra

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Ilona (41): a sportolas

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Anett (20): kevesebbet eszek

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Hajnalka (31): Tartos dieta

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Renáta (33): Az abonett

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Adriana (45): 90 napos diéta

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Zita (18): sok mozgás

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Erika (53): Szénhidrát diéta

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Tímea (30): Kevesebbet ettem, többször, és többet mozogtam.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

éva (34): a mozgás

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Mercédesz (23): Bio karnitin

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Éva (34): Kevesebb étel

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Andi (37): rendszeres edzés

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Zita (37): kalória számolás

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Anna (40): 90 napos diéta

Rita (18): Rendszeres mozgás

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Edit (53): a 90 napos diéta

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Reni (40): fehérje dita

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Gina (27): betegség

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Edit (25): Életmódváltás

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Zsani (35): diéta és torna

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Maria (53): Sok mozg?s

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

László (39): Mozgás és koplalás

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

István (28): diéta,sulyzós torna

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Edina (33): napi többszöri étkezés

Brigitta (23): étvágytalanság

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Csaba (28): étrend+edzés

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Klári (61): rendszeres mozgás

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Gyöngyi (53): Még nem

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Tomi (48): többet kell mozogni.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Kata (28): sport

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Babu (19): több test mozgás

Frici (46): Testépítés, Fitness

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Pamela (21): Sport, rágógumi

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Meli (33): diéta+mozgás

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Zoli (19): Étrend változtatása.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Erika (50): Betartottam a szabályt

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Kati (32): sport

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Vinczeller (30): fogyokura

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Tímea (36): Sport

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Marianna (28): kitartás

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

László (62): Egészséges táplálkozás

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Anita (22): Adipex

Mária (44): diéta

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Móni (28): Életmódváltás

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Andrea (50): stressz a legjobb

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Mária (28): most már semmi.

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Nikolett (18): torna

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Judit (49): 90 napos diéta

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Manka (27): önmegtartóztatás

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Kristóf (20): keveset ettem

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Anikó (50): az idegesség

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Reka (34): a napi otszori etkezes

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Ili (39): Diétázás.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Csilla (27): diéta

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Réka (16): nem ettem

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

János (54): csak csirke

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Tibor (59): 90 napos diéta

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Gábor (30): Ketogén diéta

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Otto (51): Kitartas

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Imre (23): étrend váltás

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

József (40): Sport.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Anita (30): kevest ettem

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Nóra (21): futás

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Hanna (23): Több mozgás

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Csaba (47): mozgás+diéta

Agnes (32): Mozgas

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Tamas (29): Futas

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Bea (25): Mozgás

Ilona (59): Rendszeres mozgás (nálam heti 2x 1 óra), sok gyaloglás, fehér kenyér és egyéb búzából készült termékek fogyasztásának minimalizálása.

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Gyula (54): eddig semmi

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Joci (13): futás

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Ilona (55): sport

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Tündi (26): még semmi :)

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Jutka (49): cm-ek változása

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Tunde (36): Meg nem tudom

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Róbert (37): Fehérje diéta

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Veronika (30): Mozgás és diéta

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Emese (42): edzés, diéta

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Ilona (50): életmódváltás

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Györgyi (58): Level diéta

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Gina (19): fehérjediéta

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Lívia (47): Mozgás

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Sibeli (18): még nem probáltam

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Tünde (39): fülakupunktura

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Nóra (33): Étel rendelés

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Anna (20): 90 napos diéta

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Szilvia (41): REGENOR

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le