Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü


Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

Rizikók és veszélyekMára egyre több fogyasztószer, étvágycsökkentő jelenik meg a piacon. És ha az ember kipróbált már közülük néhányat, s az eredmények kérdésesek voltak, érthető a bizalmatlanság. A fő kérdés végül is:

Valóban olyan biztonságosak és hatékonyak a fogyasztószerek, mint ahogy állítják?

Sajnos egyáltalán nem minden fogyasztószer használata biztonságos vagy egészséges, a hatékonyságról már nem is beszélve. Ezek alapján bizony teljesen jogos a szkeptikusság, a bizalmatlanság, a kétkedés.

Viszont az sem lenne korrekt, ha a rossz tapasztalatokból általános következtetést vonnánk le, s minden fogyasztószert automatikusan elvetnénk. Mert igenis vannak olyan – de csakis természetes! – fogyasztószerek, melyek használata teljesen biztonságos és eredményes.

Első lépésként nézzük meg, hogy a gyógyszertárakban – legtöbbször vényre – kapható testsúlycsökkentők, fogyasztó tabletták beváltják-e a hozzájuk fűzött reményeket, és érdemes-e ezeket a fogyáshoz használni.


Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

Fogyasztó- és étvágycsökkentő gyógyszerek

A gyógyszernek minősülő (általában vényre kapható) fogyasztószereknek két fő típusa van:

Étvágycsökkentők:

Az étvágycsökkentők fokozzák a szervezet teltség érzetét, s ezáltal „trükközik ki” a természetes éhségérzetet. Hatásukat kémiai ingerületátvivő anyagok fokozásával (mint pl. a szerotonin vagy katekolamin) érik el, ami elnyomja az éhségérzetet. Ilyen étvágycsökkentő gyógyszer pl. az Adipex, Meridia, Lindaxa.

Zsírfelszívódás gátlók:

A zsírfelszívódás gátló gyógyszerek (mint pl. a Xenical, Alli) megakadályozzák a táplálékkal elfogyasztott zsír egy részének felszívódását.


Ezen fogyasztószerek egy része rövid távon valóban eredményesnek tűnhet. Szedésükkel meg lehet szabadulni több-kevesebb felesleges kilótól.

De mielőtt valaki túlságosan belelkesedne, és az ilyen fogyasztószerekben keresné túlsúlya leküzdésének lehetőségét, érdemes figyelembe venni az alábbi tényeket.

Rizikók és veszélyek

1. A gyógyszerek szedése mindig valamekkora rizikóval jár; függőség, mellékhatások, tolerancia kialakulása.

Függőség:

A testsúlycsökkentő gyógyszerek – mint bármely gyógyszer, amit hosszabb ideig szed valaki – testi és lelki függőséget okozhatnak. Ekkor már nem olyan könnyű leállni a fogyasztószerről, ami hosszabb távon komoly egészségügyi problémákat válthat ki.

Mellékhatások:

Mint minden gyógyszernek, így a fogyókúrás szereknek is lehetnek mellékhatásai (mint pl. fejfájás, szapora szívverés, magas vérnyomás, izzadás, álmatlanság, fáradékonyság, erős szomjúság, szájszárazság).

Tolerancia kialakulása:

Egy idő után a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez, s ekkor a fogyasztószer már nem váltja ki a kezdeti hatást. Ez a jelenség a kábítószer- vagy alkoholfogyasztásnál is megfigyelhető; ilyen esetben szokták növelni a mennyiséget (adagot) vagy áttérnek valami erősebb szerre. A mentális és fizikai egészség szempontjából egyik verzió sem ajánlott. A fogyasztószereknél is hasonló a helyzet; hiába szedi valaki a kezdetben „sikeres” gyógyszert, egy idő után a szer hatástalan lesz.2. A gyógyszerszedés nem egy egészséges életformát támogat; a rizikófaktorok miatt a gyógyszerek nem nyújtanak hosszú távú segítséget a fogyásban vagy a testsúly megtartásában.


3. A fogyasztó gyógyszerek alkalmazása – mint a gyógyszeres kezelések többsége – tüneti megközelítés, nem kezeli a tényleges problémát.


4. A fogyasztószerek szedésének befejeztével nagyon nagy annak valószínűsége, hogy az illető visszaszedi a kúra alatt leadott kilókat.


5. A gyógyszerek összetevői szintetikus anyagok, fogyasztásuk nem egészséges és nem is teljesen biztonságos.


6. A fogyasztószereket leggyakrabban orvosi vényre lehet kiváltani, szedésük azonban nincs folyamatos orvosi felügyelet alatt, így nő a kockázat veszélye.


» Népszabadság cikk a fogyasztó gyógyszerek veszélyeiről


Ahogy a fentiekből is látható, a gyógyszernek minősülő, szintetikus fogyasztószerek, étvágycsökkentők használata nagyon nem jó választás egy biztonságos és egészséges fogyás eléréséhez.

Természetes fogyasztószerek, étrendkiegészítők

A gyógyszerekkel szemben a természetes fogyasztószerek, étrendkiegészítők használata már sokkal jobb választásnak tűnik.

Óvatosságra ezen a téren is szükség van, hiszen vannak cégek, melyek – az eladhatóság érdekében – „természetesnek” titulálnak olyan fogyasztószereket, melyek összetevői nem felelnek meg ennek a kritériumnak.

És arra is találhatunk példát, hogy a fogyasztószereket „garantált fogyással” reklámozzák, ami egy ép ésszel gondolkodó ember számára azonnali értetlenséget vált ki; hogyan is változtathatna meg egy kis tabletta egy táplálkozási szokást vagy egy életmódot?!

A természetes táplálékkiegészítők, vitaminok és gyógynövények – egy egészséges étrend kiegészítéseként – fontos részét képezik bármely sikeres fogyás programnak, s óriási segítséget nyújthatnak abban, hogy a test zsírégető folyamatai beinduljanak; elengedhetetlenek a sejtekben zajló anyagcsere-folyamatokhoz, közreműködnek a testben zajló biokémiai folyamatok szabályozásában, melyek során a táplálék hasznosul, és energia keletkezik belőle, így nagyban megkönnyíthetik és felgyorsíthatják a fogyást!

De még a természetes fogyást segítő táplálékkiegészítők sem helyettesítik – a fogyáshoz is szükséges – kiegyensúlyozott étrendet és egészséges életmódot.


Néhány támpont, ami segíthet a megfelelő fogyasztószer kiválasztásában.

Egy jó étrendkiegészítő (minimális) ismérve:


Természetes zsírégetők és étvágycsökkentők

  • Természetes összetevőkből áll.
  • Nem tartalmaz káros összetevőket.
  • Nincsenek mellékhatásai.
  • Szedése hosszú távon is ajánlott.
  • Hatását klinikai vizsgálatok is alátámasztják.

Szerencsére azért vannak természetes zsírégető- és étvágycsökkentő táplálékkiegészítők (vitaminok, gyógynövények stb.), melyek megfelelnek a fenti kritériumoknak, és valóban segítik a fogyást!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
– Mi a titok?Fogyasztó gyógyszerek:


Nekem ez vált be:
2100 hozzászólás

Hozzászólás írása

Eszter (36): CH szegény étrend

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Eva (28): torna

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Anikó (41): Mivel nem bírom megállni, hogy ne egyek édességet, így a torna sokat nem ért.:) Torna mellett szedem a hoodiát, így nem kívánom az ételt. Beválik!!!! :)

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Annaa (56): torna

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Anita (24): kevesseb eves

József (40): Sport.

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Glória (21): sok vizet iszok

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Bogica (13): Evés

Renáta (33): Az abonett

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Kinga (19): Citromlé

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Nóra (33): Étel rendelés

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Erika (31): Kisebb adagok

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Hajnalka (31): Tartos dieta

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Anna (62): Testmozgás

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Zoli (19): Étrend változtatása.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Edit (25): Életmódváltás

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Meli (33): diéta+mozgás

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Ani (25): mozgás, diéta

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Erika (53): Szénhidrát diéta

Kristian (25): szigoru dieta

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Anna (20): 90 napos diéta

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Marianna (28): kitartás

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Tímea (46): nagyon kevés étel

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Gyula (54): eddig semmi

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Andrea (50): stressz a legjobb

Anita (30): kevest ettem

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Judit (58): oda figyelés

Lívia (47): Mozgás

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

István (46): A sok futás és a ninja

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Réka (32): sokat ittam

Gigi (44): egy hétnapos diéta

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Judit (21): nem volt még

Zsolt (50): A tanácsadás.

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Mária (28): most már semmi.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Annamari (22): mértékletes étkezés

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Julia (52): akupunktura

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Monika (36): mozgas es az etrend

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Andrea (23): ha nem ettem

Éva (34): Kevesebb étel

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Gábor (30): Ketogén diéta

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Ági (31): Életmód váltás

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Judit (50): Mérsékletesség

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Zsuzsa (40): mozgás

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Tomi (48): többet kell mozogni.

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Enikő (19): rubint rékás edzés

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Csilla (27): ehezes

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Ibolya (40): a ch csökkentés

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Tibor (42): kalória számolás

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Brigitta (23): étvágytalanság

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Piroska (20): sok mozgás

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Csilla (27): diéta

Kriszti (28): mozgás

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Anita (38): még nem

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Viola (18): dieta, sport

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Krisztina (24): atkins diéta..

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Hanna (23): Több mozgás

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Klári (61): rendszeres mozgás

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Timi (22): Koplalás.. :)

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Tünde (39): fülakupunktura

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Sibeli (18): még nem probáltam

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Timi (24): anorexia

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Györgyi (58): Level diéta

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Manka (27): önmegtartóztatás

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Rene (46): Muay Thai edzés

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Erika (19): Dietaztam.

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Dorottya (26): testmozgás

Zsuzsi (53): Nem ettem

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Ágnes (60): protein kura

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Évi (49): Szerelmi bánat.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Tibor (59): 90 napos diéta

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Monika (24): renceres etkezes

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Ilona (42): prutein dieta

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Ibolya (57): ?trend,

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Kata (35): sport

?va (38): Futás

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Brigitta (38): Sport

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Frida (22): futás sokat használ

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Gabi (38): Diéta, sportolás

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Kata (28): sport

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Brigita (38): a torna

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Imre (23): étrend váltás

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Viki (18): Kalória számolás

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Bernadett (19): Sport

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Éva (51): A króm tabletta.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Emoke (38): a mozgas

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Brigi (43): Dieta

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Zita (37): kalória számolás

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Szandra (23): Update táplálkozás

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Teréz (63): rendszeres evés

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Bogika (27): Sport

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Zsóka (53): többször kis adag

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Judit (34): Norbi Update

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Rita (24): Étrend változás

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Magdi (53): nem ettem édességet!

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Melinda (35): torna,sok folyadék

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Angéla (19): kevesebb étkezés

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Judit (44): sport

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Ildikó (41): diéta és torna

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Kati (72): nem ettem

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Attila (40): betartottam a dietat

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Ilona (55): sport

Ibolya (58): feleztem az adaot

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Etelka (43): sport

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

István (28): diéta,sulyzós torna

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

József (44): rendszer

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Lizzy (52): saját magam motiválása

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Juraj (58): a minusz háron kilo

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Róbert (37): Fehérje diéta

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Peter (40): Évekkel ezelott: 90 napos diéta, 3 hónap, 15kg. Most mast csinálok, 105kgrol indultam, cel 85 kg. Atlagisan minden nao egy óra mozgas, tobbszori kisebb etkezes, falasi rohamok elkerulese. Ekhagytam a peksutemneyeket, uditoket, gyumolcsleveket, a refluxom is tunetmentes lesz nemsokara. sokkal több vizet iszom, a peksutik helyett salatara valtottam. Egyebkent egy kesz salata kb. annyiba kerul mint ket-harom peksuti. Az a napi egy ora kardio edzes rengeteget segit a konkret súlyvesztésben!

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Zsuzsanna (50): több mozgás

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Kati (30): koplalás

Anita (22): Adipex

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Adel (62): dieta

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Ferenc (38): kalória számolás

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

László (62): Egészséges táplálkozás

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Évi (21): diéta

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Kristóf (20): keveset ettem

Gyöngyi (53): Még nem

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Dika (21): koplalás

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Gabi (51): lé kúra

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Gabi (27): Futás

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .