Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Fegyencedzés

Otthoni erősítő edzés férfiaknakA saját testsúlyos edzések az ember saját testének súlyát és a gravitációt használják arra, hogy edzettebbé és erősebbé tegyük magunkat. Ezeknek az edzéseknek megvan az a jelentős előnye, hogy nem kellenek drága felszerelések, edzőtermi bérletek, valamint kötetlen időben - otthon vagy az utcán - bármikor végezhetőek saját időbeosztás szerint, minimális, szinte nulla költséggel.

Nagyon sok edzésmódszer és gyakorlat létezik ebben a témában. A "Fegyencedzés" egy komplett saját testsúlyos rendszer, amely nagyon jól lebontja ezeket a gyakorlatokat, segítségével részletesen kidolgozott lépcsőfokokkal lehet egyre magasabb szintre jutni testünk edzettségében.

Az alábbi írással szeretnénk segíteni az otthoni edzések elkezdésében, illetve a népszerű "Fegyencedzés" lépéseinek elsajátításában.

A cikket egyik olvasónk írta (40-es férfi), aki ezzel saját tapasztalatait, tanácsait szeretné átadni.

Fegyencedzés - Ahogy én csinálom

Nyár közepén 7-8 kiló túlsúllyal indultam. Elkezdtem futni, edzésnaplót vezetni, utánajárni a témának. Ez jól is ment, s ezt továbbra is folytatom, de a túlsúly ledobásával feljött a vágy, hogy izmosabb, fürgébb legyek, jobb testfelépítéssel.

Kb. egy hónapja kezdtem el a Fegyencedzést, és most leginkább arról szeretnék beszélni, hogyan érdemes elkezdeni, mik a buktatók a kezdeti gyakorlatoknál, s hogyan lehet ezeket "legyőzni", hogyan tudsz sikeresen elindulni ezen az úton. Még nem rendelkezem "hosszú évek tapasztalatával", olyan amatőr vagyok, mint Te, ezért tudok talán friss és életszerű tapasztalatokat adni.

Fegyencedzés - Otthoni erősítő edzés férfiaknak A Fegyencedzés c. könyvet úgy érdemes elolvasni, hogy az elejét és a végét először, amelyek az elméletet és az edzések hogyanját tartalmazzák, majd érdemes a hat fő mesterlépés elméletével és első gyakorlataival folytatni, hiszen azokkal fogsz majd kezdeni.

Mivel a rendszer összetett, én nagyon javaslom az edzésnapló és egy táblázat vezetését, amely mutatja, hol is tartasz a gyakorlatokkal, ismétlésszámokkal.

Nem csak saját tapasztalatomból merítek, 2-3 ismerősöm is elkezdte a Fegyencedzés gyakorlatokat és meg szoktuk beszélni a haladást.


Ha teheted, te is keress egy edzőpartnert, akivel tudod ezeket végezni és kölcsönösen tudjátok egymást segíteni, motiválni, megosztani a tapasztalatokat, és versenyezni! Az én ismerőseim messzebb laktak, de e-mailben, telefonon tudtunk beszélni.

Másik megfigyelésem, hogy nagy túlsúllyal nem fognak ezek a gyakorlatok menni. Valameddig el lehet jutni, de nagyon ajánlom azt, hogy fogyjál le más módon is. Két fő mód van, nincs más titok: étkezések beállítása, és a sok mozgás. Ezekről nagyon sokat lehet olvasni a fogyás.info oldalon, nem is fogok ebbe most belemenni. A lényeg: nem úszod meg a lefogyást, muszáj kemény lépéseket tenni ez irányba.

A gyakorlatokat kezd az elsőkkel, minden mesterlépésben. Kövesd a könyvet pontosan, nézd meg a képeket, sok videó, leírás van fenn a Youtube-on vagy a neten. Nézd végig a képeket, próbáld el a mozdulatot először lassan, pontosan. Nézd meg, hogyan kell állnia a kezednek, testednek, lábadnak, stb. Ha már lassan és pontosan megvan, akkor elindulhatsz a gyakorlással.

Nézd meg ezt a linket, ezen vannak hasznos tanácsok Houdek Csaba személyi edzőtől, amelyek kiegészítik a könyvet: http://edzescsabival.hu

A Youtube-on "Convict conditioning"-ra keress rá, és angolul is van több magyarázó videó.

A könyv leírja, hogy lassan kell számos gyakorlatot csinálni. Ez így is van.

Én azt vettem észre, hogy a pontos sebességed személyre szabott, neked kell belőni magadnak. A pontos sebességet úgy tudod belőni, hogy ezekre figyelj oda a mozgások kivitelezésénél:
  • ne legyen más testrészek lendületével végrehajtva;
  • érezd a munkavégzés az izmokban;
  • ne legyen kapkodás;
  • viszont ne ess át a ló másik oldalára szuper-lassú végzésekkel, mert akkor nem fogsz haladni és feleslegesen nehezíted a gyakorlatokat.

Egy gyakorlat egyik részénél (pl. az egyik lépés "kezdő" 1x10-es ismétlésénél) akkor menj tovább, ha jól érzed magadat vele, meg tudtad csinálni, sikerélményed van.

Nem érdemes elkapkodni, "én ezt már tudtam eddig is", hanem tényleg csináld végig, próbáld még pontosabban, akár "még szebben" elvégezni őket. A könyvben leírt hatások csak így tudnak kialakulni.

Nekem a fekvőtámaszok könnyebben mentek, így hamar a 3. lépésnél találtam magamat, de ezután elkezdtem dolgozni a többi mesterlépés első lépésein is, hogy egyenletes legyen a fejlődés.

A hatodik mesterlépésről (Fekvőtámasz kézenállásból) azt írja a könyv, hogy nehéz gyakorlat, nem érdemes belevágni, mielőtt a többi magasabb fokra nem jutsz el. Én viszont azt láttam, hogy érdemes és bele is lehet vágni, próbáld nyugodtan meg.

Mennyit érdemes edzeni?

A Fegyencedzés könyv vége sokat beszél erről, én se tennék hozzá mást; mindig nézd meg, hogy a céljaidat tekintve legyen meg a jó fejlődést, amivel elégedett vagy. Egyik véglet sem jó, ha túl kevés időt szánsz rá, és ha túlerőlteted magad.

A szorgalmas és folyamatos munka viszont kötelező, csak így leszel eredményes. Jómagam heti 5 edzést végzek most, otthon vagy a téren (rudak miatt).

Helyszín, eszközök: az adott gyakorlatnál majd leírom a tippjeimet. Természetesen a legtöbb gyakorlat otthon elvégezhető, kis ötletelések kellenek, néhány eszközt érdemes beszerezni. Mivel a padlón lesznek gyakorlatok, érdemes ezeket vastag szőnyegen, tornamatracon vagy vastag törülközőn végezni. Szükséges lesz majd az ágy és egy szék is. A felhúzódzkodáshoz szükséges a rúd, otthon semmilyen ilyet nem találtam, de a házunk közelében vannak szőnyeg-porolók kirakva, annak az alsó rúdja kiválóan alkalmas volt. A megizzadt kéz (vagy eső után) lecsúszhat a vasrúdról, én ezt egy kesztyűvel oldottam meg. Ez lehet egy kerékpáros kesztyű, vagy az én megoldásom még olcsóbb: egy munkavégzéshez használatos erős gumikesztyűnek (ami gumi és szövet egyben) levágtam az ujj-végeit és a tenyér ezután nagyon jól megtapadt.

A gyakorlatok végrehajtása közben még akkor is megakadhatsz, ha mindent pontosan követsz a könyvben. Ez azért van, mert neked valamiért magas a léc, egyéni testi gyengeség miatt. Ekkor két dolgot javaslok, ami nekem bevált:

  1. az internetről, Youtube-ról, angol oldalakról, angol fórumokról szemezgess ötleteket, hogyan lehet a problémát megoldani. Én bőségesen találtam videókat és információkat.

  2. használd a kreativitásodat, gondold végig a dolgot, találd meg az okot és kezeld. Például a "Varjútartás" gyakorlatnál láttam, hogy össze-vissza billegek, ennek oka a gyenge csukló. Elkezdtem a csuklót erősíteni, net-en kerestem erre gyakorlatokat, kitaláltam sajátot, és 1-2 nap múlva már sokkal jobban ment.

Fegyencedzés gyakorlatok tippek, javaslatok:

Nézzük meg most sorban a kezdő gyakorlatokat, mindegyik sorozat első két gyakorlatát.


Fegyencedzés - Otthoni erősítő edzés férfiaknak

Fegyencedzés | Fekvőtámasz sorozat:

1. lépés - Fekvőtámasz falnál:
Egyszerű gyakorlat. A kéz magasságát mellmagasságban javaslom. A Youtube-on levő videók mutatnak fejmagasságot is. Próbáld ki, a kéz magassága könnyíti vagy nehezíti a gyakorlatot, ezzel lehet játszani, ha nehezen megy. Figyelj oda a lassú sebességre, megtartásra a két végponton.

2. lépés - Fekvőtámasz előredőlve:
A gyakorlat könnyíthető vagy nehezíthető a támaszték (asztal, stb.) magasságának változtatásával, milyen messze állunk tőle, stb. Tehát ha túl nehéz neked, akkor magasabb fogódzkodót találj, és ha már az megy, akkor menj lefelé fokozatosan. Mivel elkezded a testedet megtartani egyre inkább, ha túlsúlyos vagy, itt már jelentkezhet ez akadályként, és fogyni kell, ahogyan már írtam.

Fegyencedzés | Guggolás sorozat:

1. lépés - Guggolás gyertyaállásban:
No, ez volt az a gyakorlat, amitől már eleve féltem, mert utoljára 25 éve végeztem. És mivel kis túlsúlyom még volt, az első próbálkozásra ide-oda billegtem, a lehúzott térdem 15 cm-re volt a homlokomtól. Egyrészt lazításokat végeztem és gyakoroltam sok kisebb sorozatot. Próbáltam minél inkább felnyomni a derekam és a lábam, hogy közelítsen a függőlegeshez. Jó időt töltöttem a földön ezt gyakorolva, bevallom "összeszorított fogakkal".) Pár nap múlva már a térdem elérte az arcomat, és egyre pontosabban ment. Itt is írja a könyv a fogyást... Ha nagy a hasad, nehéz lesz a gyakorlat, de elvégezhető. Ennek a gyakorlatnak a célja persze nem a fogyás, és nem is a tornászmutatvány, hanem a feszes ízületek átmozgatása, a technika javítása.

Fegyencedzés | Húzódzkodás sorozat:

1. lépés - Függőleges húzás:
Ez sem túl bonyolult, kövesd a könyvet, és csináld pontosan, lassan, ne lendületből. Az alacsonyabb fogás nehezíti a gyakorlatot, a magasabb könnyebbé teszi, ezzel lehet játszani, próbálgatni. Szépen, türelmesen csináld végig, hogy megalapozd a többit.

2. lépés - Vízszintes húzás:
Ha asztallal akarod csinálni, akkor a fogás legyen stabil és az asztal erős, hogy ne billenjen fel. Ha magasabb a fogás, akkor könnyebb a gyakorlat, ha alacsonyabb, akkor több súlyt kell emelned. Ez már egy keményebb erőpróba, több gyakorlás kell, a legtöbb embernek nem fog gyorsan menni. Legyél türelmes és kitartó. Fontos, hogy ne kapkodd el, és ne gyors lendületekkel csináld. Dolgozzon az izom, tartsd meg a végpontoknál. Ahogy korábban írtam, nekem szőnyegporoló alsó rúdja és kesztyű jött be. Ha az alsó rúd elforog, nem lehet megcsinálni, keress olyan rudat, ami stabil.

Fegyencedzés | Lábemelés sorozat:

1. lépés - Térdfelhúzás:
Keress egy széket, ágyat vagy hasonló dolgot, amire ráülhetsz. A támla ne legyen túl közel, de lehet támlás szék is. A szélét meg kell fogni, ezért sok ágy nem nagyon alkalmas. A gyakorlat nem túlságosan nehéz, kövesd a könyvet és a képet. A legtöbb embernek azért ezt kell gyakorolnia egy darabig, hogy menjen a Haladó sorozat 3x40.

2. lépés - Térdemelés fekvésben:
A pontos technikát érdemes egy másik személlyel megnézetni, vagy tükörben megnézni, hogy párhuzamos-e az alsó lábszár a gyakorlat végpontján. Houdek Csaba leírása említi, hogy a derekat a földre kell nyomni, ami nagyon is igaz, mert anélkül a gyakorlat könnyű és nem hatékony. Ez is már egy nehezebb gyakorlat az emberek többségének.

Fegyencedzés | Híd-sorozat:

1. lépés - Rövid híd:
A kezed legyen a hasadon összekulcsolva, ahogyan a könyv is mutatja. Ez nehezíti az egyébként nem nehéz gyakorlatot. Figyelj oda a combod és törzsed egyenes vonalára. A vállak és sarkad tartsák a súlyodat. Érezd a gerinc körüli izmokat. Nekem nem volt nehéz gyakorlat.

2. lépés - Egyenes híd:
Először képtelen voltam a gyakorlatot végrehajtani, aztán szerencsére olvastam, hogy a kéz lehet kicsit hátrább, mint a képen. A csuklót érdemes nyújtani, lazítani. A vállat is lazíthatod, én úgy csináltam, hogy az ágyat megfogtam a hátam mögött és lefelé rúgóztam. A fej hátrabillentését is érdemes gyakorolni, lazítani. Ezek mind segítenek majd a gyakorlat pontos végrehajtásában.

Fegyencedzés | Fekvőtámasz kézenállásból sorozat:

1. lépés - Fejenállás fal mellett:
Jómagam féltem ettől a gyakorlattól, de aztán meglepően könnyen ment. Ha nehezen megy, csinálj nyakerősítő gyakorlatokat, pl. kezeddel ellen támasztva próbáld a nyakad kiegyenesíteni különféle szögekből. Legyen ott először valaki melletted, aki segít felmenni és ott tartani a lábadat. Amikor már fejen állsz, igyekezz ne mozgatni a nyakadat, válladat, mert könnyen megfájdulhat. A pontos, merev tartás segít, hogy kibírd 1-2 percig. Lehet a vállat, karokat is külön gyakorolni, erősíteni, ha nehéz megtartanod magadat. Ha a falra támaszkodva jól megy, próbálhatod egyenesen megtartani a lábad, kicsit elemelve a faltól. Ez egy jó egyensúly gyakorlat is. Ha nem tudsz elrugaszkodni és úgy maradni, próbáld meg fokozatosan, először a felsőtest legyen a megfelelő pozícióban, lábak még a földön és ezt gyakorold, hogy egyenesen, stabilan megtartod magad. Lehet a lábat is fokozatosan emelni, először egy székre vagy ágyra, aztán feljebb, stb.

2. lépés - Varjútartás:
Ezen még én is dolgozom, csuklóerősítésekkel. Meg bírom már tartani magam, az időt kell javítanom. Extrémnek tűnhet ez elsőre, de megoldható, akár lépésekben is.


Fegyencedzés anyagok:
  1. A könyv címe: Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés. Sok helyen megvásárolható újonnan (Libri, Alexandra) és használtan is. Kiadó: JAFFA KIADÓ ÉS KERESKEDELMI KFT., Kiadás éve: 2011
  2. Nagyon sok anyag és kép fel van téve ide: http://fegyencnaplo.atw.hu
  3. Google-el találhatóak cikkek, fórumok. Youtube-on találhatóak videók. Angol cím: Convict Conditioning (sokszor CC-nek rövidítik)Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenFegyencedzés:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Anita (34): gi diéta, több torna

Csaba (61): diéta,mozgás

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Emoke (38): a mozgas

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

József (44): rendszer

Klári (38): 600kal./nap

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Anna (20): 90 napos diéta

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Szandra (23): Update táplálkozás

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Madonna (25): Mozgás

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Valéria (55): Még nem fogytam.

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Mária (44): diéta

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

?va (38): Futás

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Zsolt (19): sport és diéta

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Lívia (47): Mozgás

Vivien (29): Torna,bicikli

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Anikó (26): Sajnos nem volt ilyen,pedig otthon ellaptrikus tréneren szinte napi szinten ,,edzek'+a nállatok talált gyakorlatokból csinálok (hasfeszesítés),de még mindig semmi.De nem adom fel!!!

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Roland (39): A kalória tábla használata

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Judit (36): diéta,sport

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Niki (18): 90 napos dieta

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Anikó (32): étrend változtatás

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Ilona (41): a sportolas

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Kinga (19): Citromlé

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

János (58): akarat!!!

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Ibolya (41): több mozgás

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Paula (20): A nem evés

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Melinda (29): kalóriaszámolás

János (54): csak csirke

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Évi (21): diéta

Kati (72): nem ettem

Frida (22): futás sokat használ

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Glória (21): sok vizet iszok

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Brigitta (23): étvágytalanság

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Judit (49): 90 napos diéta

Monika (36): mozgas es az etrend

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Zsuzsi (53): Nem ettem

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Levente (36): Egészségesebb táplálkozás sok gyümölcsöt ettem meg salátákat.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Timea (30): Volt aki hajtott

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Gábor (30): Ketogén diéta

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Judit (34): Norbi Update

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Anita (33): Mozgás+diéta

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Andi (37): rendszeres edzés

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Mária (37): torna

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Bogika (27): Sport

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Anna (62): Testmozgás

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Adriana (45): 90 napos diéta

Agnes (32): Mozgas

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Kati (49): kerékpározás

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Bogica (13): Evés

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Hanna (23): Több mozgás

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Zsani (35): diéta és torna

Viki (18): Kalória számolás

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Timi (22): Koplalás.. :)

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Tibor (42): kalória számolás

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Kristian (25): szigoru dieta

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Brigita (38): a torna

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Annaa (56): torna

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Tamara (19): Futâs

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Anita (24): kevesseb eves

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Rita (24): Étrend változás

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Szilvia (41): REGENOR

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Judit (50): Mérsékletesség

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Vivien (23): Mozgás

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Kriszti (28): mozgás

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Mesko (34): nem

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Mariann (35): A mozgás

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Barbara (31): már többször eszem egy nap

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

József (40): Sport.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Adel (62): dieta

Györgyi (58): Level diéta

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Pamela (21): Sport, rágógumi

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Ezsbet (53): diéta

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Gyöngyi (53): mozgás

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Kati (32): sport

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Judit (58): oda figyelés

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Monika (32): Dieta

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Ilona (50): életmódváltás

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Csilla (27): ehezes

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Klári (61): rendszeres mozgás

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

László (50): Diéta és mozgás

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Terez (41): a teak

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Gabi (27): Futás

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Anna (54): Étrend változás,torna

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Marika (63): többször kevés etkezés

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

István (46): A sok futás és a ninja

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

László (17): moyg's

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Anita (18): nem tudom

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Frici (46): Testépítés, Fitness

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Otto (51): Kitartas

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Bea (25): Mozgás

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Vera (28): 90 napos diéta

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Gyula (54): eddig semmi

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Daniel (28): akaraterő

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Dóra (21): Mozgás

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Rita (31): Eletmod-valtas

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Ilona (42): prutein dieta

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

István (40): Norbi Update

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Emese (42): edzés, diéta

Alexa (23): seta

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Gina (19): fehérjediéta

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Viktória (48): almakúra

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Péter (30): Diéta és test mozgás

Zsuzsa (39): még semmi

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Ilonka (24): Étrend betartása

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Eniko (39): A kemeny edzes

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Tamas (29): Futas

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Tomi (48): többet kell mozogni.

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Edit (53): böjtölés

Nikolett (15): Sport

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Gyöngyi (53): Még nem

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Ili (39): Diétázás.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Erzsók (51): 6+1 diéta

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Helga (37): a glikémias index szerinti etkezés,elhagyva a cukrot,fehérlisztes termékeket és a sport

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Robi (41): kalória számlálás

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Ani (25): mozgás, diéta

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Kata (28): sport

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Csilla (27): diéta

Reni (40): fehérje dita

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Csaba (47): mozgás+diéta

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Attila (40): betartottam a dietat

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Tündi (26): még semmi :)

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondol