Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Reklám és Valóság

Melyek a legnagyobb reklám átveréseket?Lépten-nyomon reklámokba ütközünk. És ha akarjuk, ha nem, tudatosan vagy tudat alatt, a reklámok bizony befolyásolják döntéseinket. A sokszor lehengerlő mennyiségű árucikkeket látva automatikusan is a „megszokott” és „ismert” termékeket keressük.

De vajon minden úgy igaz, ahogy a reklámokban elhangzik? Tényleg könnyű, egészséges, immunerősítő vagy zsírégető az éppen reklámozott termék?

Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

A fogyasztók védelmében - Berlinben - alapított Foodwatch (= Élelmiszer-felügyelő) közhasznú egyesület évről évre ezeket a kérdéseket vizsgálja, és Arany Képviselőfánk díjjal „értékeli” a legnagyobb reklám átveréseket.

Az Arany Képviselőfánk (németül: Goldene Windbeutel) egy negatív díj, amely felhívja a figyelmet a reklámokban elhangzott ígéretek és a valóságban létező tulajdonságok közötti különbségekre.

Nézzük meg, eddig mely termékek kaptak Arany Képviselőfánk díjat!

Reklám és valóság közötti különbségek


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2009-ben több mint 35.000 szavazattal a Danone Actimel joghurtital kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint az Actimel hozzájárul az immunrendszerünk megfelelő működéséhez, fellép a nemkívánatos baktériumok ellen, és általában véd a megfázásokkal szemben.

A valóságban viszont az Actimel nincs extra hatással az immunrendszerünkre, legalábbis semmivel sem jobban, mint bármely más natúr joghurt.

Mindazonáltal az Actimel kb. négyszer drágább egy normál joghurtnál, s ami még rosszabb, 10-12% cukortartalmával egy igazi cukorbomba, melynek fogyasztása így nem éppen az egészséges kategóriába esik.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2010-ben több mint 30.000 szavazattal a Zott Monte Tejital kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Zott Monte Tejital egészséges, tele van értékes szőlőcukorral, s ideális főétkezések közötti fogyasztásra.

A valóságban viszont a Monte Tejital legfőképpen cukrot tartalmaz. Átszámítva egy üvegecske tejital 8 kockacukrot tartalmaz, ami több mint ugyanennyi mennyiségű kólában. Így a Monte Tejital csupán egy ízesített cukor-tejkrém-keverék, ami értékesnek vagy egészségesnek nem igen mondható.


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2011-ben több mint 51.000 szavazattal a Kinder Tejszelet kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Kinder Tejszelet könnyű és ideális a főétkezések között.

A valóságban viszont a Kinder Tejszelet 60%-ban zsírból és cukorból áll.

Ha ez könnyű, akkor a csoki torta egyenesen diétásnak számít, mivel arányaiban kevesebb zsírt és cukrot tartalmaz.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2012-ben több mint 44.000 szavazattal a Hipp Instant Gyümölcstea kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

A reklámok szerint a Hipp Instant Gyümölcstea a 12. hónaptól kifejezetten ajánlott a kisgyermekek számára.

A valóságban viszont egy pohár (2 dl) elkészített Hipp Gyümölcstea 2,5 kockacukrot tartalmaz. Vagyis összességében a Hipp tea nem több mint cukros üdítő, ami egyáltalán nem ajánlott kisgyermekeknek.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2013-ban több mint 50.000 szavazattal a Capri Sonne Üdítőital kapta az Arany Képviselőfánk díjat. A választás oka, hogy a Capri Sonne gyártói (Wild/SiSi-Werke) tudatosan a szülők egészséges életmód nevelése ellen dolgoznak.

Ugyanis egy 200 ml-es kis üdítős tasak 6,5 kockacukornyi cukrot tartalmaz. Magas cukortartalma ellenére a gyártók minden lehetséges reklám-csatornán próbálják elérni a gyerekeket; s itt nemcsak a klasszikus TV reklámokról beszélünk, hanem Internet kampányokról, iskolások számára szponzorált kalandpark kirándulásokról és sportrendezvényekről.

A szülőknek vagy állandóan "nem-et kell mondani", vagy kénytelenek tűrni, hogy gyermeküket lassan, de biztosan cukor-függővé teszik!Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2014-ben több mint 72.000 szavazattal a Nestlé Alete Italpor kapta az Arany Képviselőfánk díjat.

Jogosan kapta a Nestlé a negatív díjat. Az orvosok már évek óta figyelmeztetik a szülőket; ezen italporok fogyasztása könnyen túltápláltsághoz és fogszuvasodáshoz vezetnek.

Ennek ellenére a Nestlé egészséges és csecsemőbarát termékként hirdeti az Alete italporokat.Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

2017-ben a szavazók fele ismét Alete termékre szavazott.

Ugyanis az Alete a babakekszet már a 8. hónaptól ajánlja baba-rágcsának, noha a keksz a 25% cukortartalmával biztosan nem segíti az egészséges fogacskák növekedését.

A nem „díjnyertes” termékek között is találhatunk még további érdekességeket, mint pl. a Nimm2 cukorka vagy a Danone Activia joghurt.

Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések

A reklámok szerint a Nimm2 tele van vitaminokkal, egészséges és kiváló a gyerekek számára. Ez nemcsak, hogy átverés, de nagy felelőtlenség is!

A gyerekeknek nem azt kellene megtanulniuk, hogy vitaminszükségleteiket cukrokkal és édességekkel fedezzék, hanem a valóban egészséges és vitamindús étkezés irányába kellene őket nevelnünk.

A Danone Activia pedig, ami tele van a kimondhatatlan és egy átlag halandó számára érthetetlen bifidus valamivel, a valóságban semmivel sem képes jobban hatással lenni az emésztésünkre, mint bármely más natúr joghurt, ára viszont annál borsosabb. Itt is csak ugyanazt látjuk; minimális hatás, maximálisan felfújva és drágán eladva.

Forrásoldalak: http://foodwatch.de és http://www.abgespeist.de

Gondolkodj a saját fejeddel!

És mielőtt még valaki félreértené; nem arról van szó, hogy a fenti termékek nem finomak vagy bármivel is rosszabbak lennének a piacon kapható hasonló termékeknél. Itt „csupán” a fogyasztók félrevezetése az, amivel ezen termékek kivívták a Foodwatch figyelmét; eltérés van a reklámokban elhangzott ígéretek és a valóságban létező tulajdonságok között.

És a fogyasztók védelmében – a mi védelmünkben – ez ellen valamit tenni kell.


Reklám kontra valóság • Legnagyobb reklám átverések


Az összeesküvés-elméleteket félretéve, valószínűleg sokan egyetértenek azzal, hogy sok minden nem az, mint aminek tűnik vagy inkább, ahogy feltüntetik.

Hihetnénk azt is, hogy ennyi kommunikációs csatornával (TV, internet stb.) csak kiderül az igazság, és ha ilyen sokan tudnak valamiről, az csak igaz és jó lehet. De ez sajnos nem így van.

Elkerülhetetlen, hogy saját ép eszünket használva gondolkodjunk, és utánajárjunk a dolgoknak, mert ha nem tesszük, egészségünket, boldogságunkat vagy akár életünket tesszük kockára!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenReklám kontra valóság:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

László (62): Egészséges táplálkozás

Andrea (50): stressz a legjobb

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Dorottya (26): testmozgás

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Adel (62): dieta

Frida (22): futás sokat használ

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Roland (39): A kalória tábla használata

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Edina (33): napi többszöri étkezés

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Gabriella (44): diéta,mozgás

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Hanna (23): Több mozgás

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Ági (31): Életmód váltás

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Ildiko (63): nem eszem kenyeret, csak laskat sutök magamnak

Rita (44): Léböjt

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Tímea (46): nagyon kevés étel

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Anikó (36): torna

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Daniel (28): akaraterő

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Monika (32): Dieta

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

József (44): rendszer

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Imola (24): a stresz

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Anikó (32): étrend változtatás

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Sibeli (18): még nem probáltam

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Otto (51): Kitartas

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Krisztina (37): diéta,kerékpározás

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Lizzy (52): saját magam motiválása

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Évi (21): diéta

Anna (40): 90 napos diéta

Reka (34): a napi otszori etkezes

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Ibolya (41): A testmozgás.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

?va (38): Futás

Zita (48): étrendváltás

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Madonna (25): Mozgás

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Kata (35): sport

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Piroska (20): sok mozgás

István (28): diéta,sulyzós torna

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Judit (58): oda figyelés

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Ibolya (40): a ch csökkentés

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Zsuzsanna (50): több mozgás

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Marika (65): káposztaleves(részben)

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Teréz (63): rendszeres evés

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Vivien (29): Torna,bicikli

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Ilona (42): prutein dieta

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Julia (52): akupunktura

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Krisztina (41): sajnos az ha nem ettem szinte semmit :(.

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Timi (22): Koplalás.. :)

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Tímea (36): Sport

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Anna (62): Testmozgás

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Péter (37): Sport , étrend

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Tündi (26): még semmi :)

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Csilla (27): diéta

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Marianna (28): kitartás

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Ezsbet (53): diéta

Paksi melinda (35): diéta és sport

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Alexa (23): seta

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Eniko (39): A kemeny edzes

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Zsóka (53): többször kis adag

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Magdi (53): nem ettem édességet!

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Bogica (13): Evés

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Vinczeller (30): fogyokura

Kati (49): kerékpározás

Mária (28): most már semmi.

Móni (28): Életmódváltás

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Marika (63): többször kevés etkezés

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Anita (18): nem tudom

Aranka (62): a szénhidrát csökkentése,édesség minimálisra csökkentése napi többszöri étkezés

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Virág (20): sport és sok zöldség

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Csilla (27): ehezes

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Ivett (28): almaecet

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Gyöngyi (53): mozgás

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Glória (21): sok vizet iszok

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Mercédesz (23): Bio karnitin

Veronika (30): Mozgás és diéta

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Marika (41): Norbi uptad diéta

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Adriana (45): 90 napos diéta

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Ilona (41): a sportolas

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Agnes (32): Mozgas

Csaba (61): diéta,mozgás

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Réka (16): nem ettem

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Tibor (59): 90 napos diéta

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Szilvia (34): Étrend

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Erika (43): sok fojadekot iszok

Anita (33): zöld tea kúra

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Évi (49): Szerelmi bánat.

Csaba (47): mozgás+diéta

Eva (28): torna

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Maria (53): Sok mozg?s

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Ilona (55): sport

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Zita (37): kalória számolás

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Andrea (23): ha nem ettem

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Terez (41): a teak

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Lívia (47): Mozgás

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Györgyi (58): Level diéta

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Csilla (49): csoportos tornázás

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Bernadett (19): Sport

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Ferenc (38): kalória számolás

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Ági (50): almaecet kúra

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Viktória (48): almakúra

Anna (54): Étrend változás,torna

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Jutka (53): Elkezdtem futni, ami először inkább kocogásból állt. Futás után nem voltam olyan eszeveszett éhes. Ezt igyekszem kordában tartani, ami már nem is olyan nehéz. 2hét 2kg mínusz. Érezhetően feszesebb husika, lazább nadrág. Ennél maradok.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

János (54): csak csirke

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Kriszta (40): A szénhidrát bevitel csökkentése, ill. a fehérje bevitel növelése. Ennek következtében kiegyensúlyozottabb étrend kialakítása.

Manka (27): önmegtartóztatás

Erika (19): Dietaztam.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

János (55): monitorozás

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Marika (50): onuralom

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Melinda (29): kalóriaszámolás

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Emese (42): edzés, diéta

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Rita (31): Eletmod-valtas

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

SÁri (46): kevesebb mennyiség az egyszeri evésnél

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Emese (22): futás

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Erika (50): Betartottam a szabályt

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Dika (21): koplalás

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Monika (24): renceres etkezes

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Ilona (50): életmódváltás

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Emoke (38): a mozgas

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Gyöngyi (53): Még nem

Timea (30): Volt aki hajtott

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Klári (38): 600kal./nap

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Niki (19): edzés + diéta

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

János (58): akarat!!!

Etelka (61): diét,torna

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Melinda (35): torna,sok folyadék

Tamara (19): Futâs

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

István (40): Norbi Update

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Péter (30): Diéta és test mozgás

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Zsuzsa (39): még semmi

Hajnalka (31): Tartos dieta

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Laura (20): kaloriaszamlalas

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Judit (44): sport

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Tomi (48): többet kell mozogni.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Ibolya (57): ?trend,

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Judit (21): nem volt még

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Éva (51): A króm tabletta.

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Zita (18): sok mozgás

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Zs