Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü

Az én történetem

Miért írtam a fogyás könyveket?Üdvözöllek!

Varga Xénia vagyok, 2007-ben indítottam el a Fogyás.info oldalt.

Túlsúlyos tizenévesként nem volt könnyű dolgom. Döntéseimet, cselekedeteimet valahol mindig befolyásolta a külsőm. „Kövéren nem mehetek...”, „Ilyen alakkal úgysem kellek a fiúknak!”, „Jó lenne, majd ha lefogyok...” És tényleg küzdöttem, hogy le tudjak fogyni, és végre megtehessem mindazt, amit „kövéren ugye nem lehet”!

De nem fogytam le, ellenben egyre jobban utáltam magamat. Kipróbáltam jó néhány dolgot, azonban az eredmények – ha egyáltalán – csak időszakosak voltak. A környezetem felé sem volt egyszerű felvállalnom, hogy le akarok fogyni, hiszen a valóság egyáltalán nem ezt mutatta, és úgy éreztem, mind magam, mind mások előtt is nevetségessé válok.

Mindig irigyeltem azokat a nőket, akiket láthatóan nem zavart kövérségük. (Lehet aztán, hogy belül ők is szenvedtek, de én akkor úgy láttam, hogy nekik ez nem gond.) Volt barátjuk, határozottak voltak, a társaság hangadói. Még csodálkoztam is magamban, „hogy lehet barátja, hiszen kövér?”

Korábban azt hittem, csak nekem van ilyen problémám. Nem konkrétan a túlsúlyra vagy a fogyás nehézségeire gondolok, hiszen az láthatóan többeket érint, hanem ahogy a kövérséget és az evést megéltem. Tényleg azt gondoltam, hogy ez egyedül az én kálváriám, és más ezt úgy sem értheti! Aztán elolvastam néhány könyvet, beszélgettem másokkal, és rá kellett jönnöm, hogy az évekig „dédelgetett problémám” nem csak az enyém.

És ha vannak is különbségek, sok mindenben azért hasonló utat járunk be.


Varga Xénia - Régen és most


Ma már szerencsére kikerültem ebből a csapdából, és jó néhány dolgot másképp látok. Mások tudása és tapasztalata sokat segített, hogy megértsem, ami bennem zajlik, és képes legyek kikerülni az evés fogságából. Sok-sok éves tanulásom és kísérletezgetésem ezen a területen megalapozta, hogy mára én is képes legyek hatékony segítséget nyújtani másoknak.

Ezért indítottam el a Fogyás.info oldalt.

Első könyvem a Kiút az evés fogságából, melyet Pat Gallaghan írói álnéven adtam ki. Ezt követően több könyvet is írtam, melyek különböző nézőpontokból segítik a fogyást.


Varga Xénia


Jelenleg boldog anyuka és feleség vagyok.

Kislányomat 42, kisfiamat pedig 44 évesen szültem. Tudom, hogyan változik a nők teste a terhesség alatt és után, és hogy nem mindig könnyű visszaszerezni „régi formánkat”.

Az elmúlt években megtanultam néhány fontos dolgot az étkezéssel és zsírégetéssel kapcsolatban, és tudom, hogyan lehet egyszerű odafigyeléssel, ha kell, mozgás nélkül, szülés után és 40 felett is, jó formában maradni!

Mindannyian egyéniségek vagyunk, nem a testsúlyunk határoz meg minket. Éppen ezért nem az a cél, hogy mindenki megfeleljen egy „ideális” testképnek, hanem sokkal inkább az, hogy aki nem érzi jól magát a bőrében, annak segíthessünk ezen változtatni!


Fogyás könyvek letöltése E-könyvek megrendelése

Hasznos cikkek, vicces, motiváló fogyás képek: