Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü

Az én történetem

Miért hoztam létre a fogyás.info oldalt?

Üdvözöllek!

Varga Xénia vagyok, a fogyás.info oldal főszerkesztője.

Tinédzserként állandóan túlsúllyal küzdöttem. Minden döntésemet, cselekede­temet mélyen befolyásolt a külsőm, illetve az ebből fakadó önérté­kelésem. Küzdöttem, hogy le tudjak fogyni, és végre meg­tehessem mindazt, amit „kövéren nem lehet”!

De nem fogytam le, ellenben egyre jobban utáltam magamat. Kipróbáltam jó néhány dolgot, azonban az eredmények – ha egyáltalán – csak idő­szakosak voltak.

Egyre jobban bele­gabalyodtam a fogyás-evés ördögi útvesztőjébe...Éveken át saját bőrömön keresztül kerestem a kiutat, számos elméletet, fogyás tippet ki­próbáltam, míg végül ki tudtam lábalni saját evés­zavaromból, és meg­találtam a fogyás kulcs­fontosságú összetevőit.

Sok-sok éves tanulásom és kísérletezgetésem ezen a területen megalapozta, hogy mára én is képes legyek hatékony segítséget nyújtani másoknak.

Első könyvem a Kiút az evés fogságából volt, melyet Pat Gallaghan írói álnéven adtam ki. Könyveimet eddig közel hatezren olvasták.

Az elmúlt években megtanultam néhány fontos dolgot az étkezéssel és zsírégetéssel kapcsolatban, és tudom, hogyan lehet egyszerű odafigyeléssel, ha kell, mozgás nélkül, szülés után és 40 felett is, jó formában maradni.

(Hidd el, tapaszta­latból beszélek! Kétszer szültem, kis­lányomat 42, kis­fiamat pedig 44 évesen. 😊)Mindazonáltal egyáltalán nem hiszem, hogy minden­kinek egy „ideális” testképet kellene hajszolnia. Úgy gondolom, a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát a saját bőrében, bármilyen legyen is az!

Azért hoztam létre a fogyás.info oldalt, és írtam meg a könyveket, hogy aki nem érzi jól magát a bőrében, annak segíthessek ezen változtatni!