Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Legjobb zsírégető edzés

Hatékony fogyókúrás edzésprogramLegjobb zsírégető edzés • Fogyókúrás edzésprogram


A megfelelően végzett testmozgás megtöbbszörözi a zsírégetés hatékonyságát!


Zsírégetés és fogyás szempontjából a legjobb edzés két fő részből áll: KARDIO EDZÉS + ERŐSÍTŐ EDZÉS. Egy ideális zsírégető edzésterv legalább heti 2 kardio edzést és 2 erősítő edzést tartalmaz.

De tudd, bármennyi mozgás jobb, mint a nem-mozgás! Vagyis, ha csak hetente egyszer tudsz elmenni mozogni, az is sokkal jobb, mintha semmit nem csinálnál! És persze akkor is érdemes a testmozogást az alább leírt módon végezni!

Zsírégető edzés
1. Kardio edzés – Intervall edzés

A zsírégetés szempontból helyesen végzett kardio edzés ciklikusan változó aerob-anaerob edzéstartományokból áll.

Ezt más néven intervall edzésnek is hívják, ami az edzés szakaszosságára utal (az intervallum latin eredetű szóból, melynek jelentése köztes rész; két pont vagy esemény közötti tér vagy idő).

Vagyis a zsírégető kardio mozgás alatt itt nem hosszan tartó, közepes tempójú, egyenletes pulzusszámú aerob mozgást értünk, hanem pont ennek ellenkezőjét; rövid ideig tartó magas intenzitású erőkifejtés (anaerob mozgás) és pihenő szakaszok (aerob fázis) váltakozását.

A ciklikusan változó kardio edzés (intervall edzés; erőkifejtés-pihenés váltakozása):

  • növeli az antioxidáns termelést;
  • serkenti az anyagcserét és a zsírégetést;
  • kevesebb időráfordítással több fogyást eredményez;
  • formálja és építi az izomzatot;
  • felkészíti a szívet a változó hatások hatékony kezelésére.

A zsírégető edzés kardio részénél végezhető bármely olyan mozgás, amely erős intenzitású erőkifejtéssel jár (kapkodunk a levegő után), amit aztán egy rövid pihenő szakasz követ.


Ilyen lehet a megfelelő intenzítással végzett futás, úszás, lépcsőzés, ugrókötelezés, szoba-biciklizés stb., valamint a csapatsportok, mint pl. foci, kosárlabda vagy fallabda, melyek a társasági sportok előnyeivel együtt változatosabbá tehetik a zsírégető kardio edzéseket.


Legjobb zsírégető edzés • Fogyókúrás edzésprogram

Zsírégetés futással:

Rövid bemelegítés után...

• 1 perc futás „teljes erőbedobással” – 1 perc séta vagy kocogás
• 1 perc futás „teljes erőbedobással” – 1 perc séta vagy kocogás
és így tovább 10-15-20 percen keresztül;

vagy
• 100 m futás „teljes erőbedobással” – 100 m séta vagy kocogás
• 100 m futás „teljes erőbedobással” – 100 m séta vagy kocogás
és így tovább 10-15-20 percen keresztül.

Zsírégetés úszással:

Rövid bemelegítés után...

• egy hossz úszás „teljes erőbedobással” – pihenés (lassabb úszás)
• egy hossz úszás „teljes erőbedobással” – pihenés (lassabb úszás)
és így tovább 10-15-20 percen keresztül.


Hasonló rendszer alkalmazható biciklizéshez, lépegetőgépezéshez, illetve a többi kardio mozgásokhoz is. A pihenő szakasz hosszát a normál légzés visszanyerése határozza meg; ha már nem zihálsz, akkor jöhet egy újabb intenzívebb erőkifejtés.


A teljes erőbedobást természetesen testreszabottan kell értelmezni, vagyis az egyéni kondíciónak, teherbírásnak megfelelően. A lényeg, hogy a mozgás a saját fizikai erőnlétedhez képest legyen intenzív. Ennek egyik jele, hogy zihálsz, kapkodnod kell a levegő után. A magas intenzitás fenntartása érdekében – a kondíció javulásával – majd növelhető az időtartam vagy a sebesség.

Az izzadásról: Fontos, hogy bármit is csinálj, érd el az izzadási intenzitást, hogy ezzel is segítsd és gyorsítsd szervezeted méregtelenítését!

Lásd még: » Az izzadás fontossága - Mozgás és Infraszauna

Zsírégető edzés
2. Erősítő edzés

Az anyagcserében az izom egy aktív szövet, melynek építőelemei kicsiny tűzhelyekként működnek. Ahhoz, hogy az izom megtartsa saját tömegét, folyamatos energiát igényel. Más szavakkal, az alapanyagcsere mellett az izomszövet égeti el a legtöbb kalóriát.

Az anyagcsere sebessége egyenesen arányos az izomtömeggel. Testösszetételünknek minél nagyobb százaléka aktív izomszövet, annál több energiát használunk fel – még nyugalmi állapotban is!

Éppen ezért, zsírégetés szempontból az erősítő edzések ugyanannyira fontosak, mint a kardio edzések.

Az erősítő edzés az izmok megdolgoztatásából áll. Ne ragadj le csak bizonyos izomcsoportok használatánál, hanem próbálj meg olyan gyakorlatokat találni, melyek lehetőleg minél több izomcsoportot megmozgatnak.


Legjobb zsírégető edzés • Fogyókúrás edzésprogram

Szálkásító erősítő edzés

A legújabb nézetek szerint a szálkásításhoz, vagyis a zsírégetéshez nem a kis súlyokkal és magas ismétlésszámmal végzett gyakorlatok a legjobbak, hanem épp ellenkezőleg; a szálkásításhoz nagyobb súlyokat érdemes használni, és az ismétlésszámot 6-12 között kell tartani.

Vannak olyan erősítő gyakorlatok is, melyek a súlyok kitartására mennek rá. Ezeket a gyakorlatokat olyan nehéz súlyokkal érdemes csinálni, amit 15-30 másodpercig még meg tudsz tartani az izmok leginkább feszülő pozíciójában. Ha 30 másodpercnél tovább ki tudod tartani, akkor nehezebb súlyt kell használni, ha viszont 15 másodpercig sem bírod, akkor könnyebbet.

A gyakorlatsorok összeállításához – otthonra és edzőteremben is – érdemes személyre szabott szakértői segítséget kérni, hogy az edzés a testfelépítésednek megfelelően a leghatékonyabb legyen!

ÖSSZEFOGLALVA:

  • Bármennyi mozgás jobb, mint a nem-mozgás!
  • A legjobb zsírégető edzés: kardio edzés + erősítő edzés
  • Kardio edzés: ciklikusan változó aerob és anaerob edzéstartományokból álljon
  • Erősítő edzés: nagyobb súlyokkal, minél több izomcsoport megdolgozása a célKiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenZsírégető edzés:


Nekem ez vált be:
2080 hozzászólás

Hozzászólás írása

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Bogika (27): Sport

Zita (48): étrendváltás

Anna (62): Testmozgás

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Zsuzsi (53): Nem ettem

Zsolt (50): A tanácsadás.

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Paula (20): A nem evés

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Vera (28): 90 napos diéta

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Csilla (27): ehezes

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

János (55): monitorozás

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Anikó (38): Az ételek glükémiás indexe alapján terveztem meg az étrendem, igyekszem emellett a napi szénhidrát bevitelt 160g körül tartani, 5 étkezésre bontva. Kétnaponta 'sportolok', ami - kisbabával vagyok itthon - másfél-két órás babakocsis sétát jelent. És hegyen lakunk :D. Naplózom, hogy mit eszem és hogy mennyit iszom, így könnyű mind az ételekre, mind a napi 2,5 liter víz bevitelére figyelni.

Annamari (22): mértékletes étkezés

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Gina (27): betegség

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Anita (33): Diéta mozgás

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

?va (38): Futás

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Péter (30): Diéta és test mozgás

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Tündi (26): még semmi :)

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Györgyi (44): Kevesebb evés

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Glória (21): sok vizet iszok

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Meli (33): diéta+mozgás

Erzsi (53): a csal'di bajok

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Andrea (50): Adipex

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Marika (41): Norbi uptad diéta

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Vinczeller (30): fogyokura

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Szilvia (43): mozgás

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Rene (46): Muay Thai edzés

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Timi (22): Koplalás.. :)

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Gabriella (44): diéta,mozgás

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Tamara (19): Futâs

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Réka (16): nem ettem

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Kristian (25): szigoru dieta

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Attila (40): betartottam a dietat

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Marianna (28): kitartás

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Rita (44): Léböjt

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Alisa (35): torna és kevés kaja

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Anikó (50): az idegesség

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Gyula (54): eddig semmi

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

László (50): Diéta és mozgás

Zoltán (58): Az étel mennyiségi csökkentése,valamint a kenyér és a vöröshús elhagyása.

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Tamas (29): Futas

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Melinda (23): torna

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

David (37): Este alvas elott zoldseget ettem csak.

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Kriszti (28): mozgás

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Mónika (38): torna,diéta,

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Anna (22): mozgás

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Timea (30): Volt aki hajtott

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Anikó (32): étrend változtatás

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Otto (51): Kitartas

Ilona (50): életmódváltás

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Ági (51): többet mozogtam

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Frici (46): Testépítés, Fitness

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Judit (50): Mérsékletesség

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Móni (28): Életmódváltás

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Judit (44): sport

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Gabriella (48): Naponta többszöri étkezés, minimális vacsora, minimális szénhidrát és cukor fogyasztása, mozgás.

Ilonka (24): Étrend betartása

János (54): csak csirke

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Évi (21): diéta

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Mária (44): diéta

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Viola (18): dieta, sport

Borbála (58): betegség :(

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Anikó (36): torna

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Ibolya (41): több mozgás

Robi (41): kalória számlálás

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

László (62): Egészséges táplálkozás

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Mercédesz (23): Bio karnitin

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Erika (52): Kevesebb szénhidrátot ettem és többet mozogtam. És az étkezések adagjait is csökkentettem.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Ilona (41): a sportolas

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Márta (58): Minimálisra csökkentettem a cukor a zsir ?s a keny?r fogyasztását.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Monika (24): renceres etkezes

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Mariann (35): A mozgás

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Annaa (56): torna

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Zsuzsanna (50): több mozgás

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Teréz (63): rendszeres evés

Brigita (38): a torna

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Edit (37): 90napossal 16 kg

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Joci (13): futás

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Eszter (36): CH szegény étrend

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Judit (49): 90 napos diéta

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Gina (19): fehérjediéta

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Adriana (45): 90 napos diéta

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Beáta (41): Az infóitok!

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Judit (34): Norbi Update

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Maria (35): sok folyadekot ittam,sok zoldseg,gyumolcs

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Anett (20): kevesebbet eszek

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Ili (39): Diétázás.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Alexa (23): seta

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Erika (43): sok fojadekot iszok

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Zoli (19): Étrend változtatása.

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Gabi (51): lé kúra

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Roland (39): A kalória tábla használata

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Anna (53): a léböjt

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Ilona (55): sport

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Manka (27): önmegtartóztatás

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Mónika (46): A szénhidrátok csökkentése. Napi ötszöri, meghatározott időpontokban történő étkezés.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Zsani (35): diéta és torna

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Kati (30): koplalás

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Erika (19): Dietaztam.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Nikolett (15): Sport

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Anita (22): Adipex

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Marika (65): káposztaleves(részben)

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Tímea (46): nagyon kevés étel

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Anita (33): Mozgás+diéta

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Éva (60): étrendváltozás,

Niki (19): edzés + diéta

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Róbert (37): Fehérje diéta

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Bea (25): Mozgás

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Viki (18): Kalória számolás

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Nóra (33): Étel rendelés

Ibolya (41): A testmozgás.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Ildikó (41): diéta és torna

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Zita (37): kalória számolás

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Brigitta (38): Sport

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Bea (36): Ganoderma lucidum

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Tünde (50): Talán a Króm és hát mozgás.De ez csak mos jelentkezett,miután betöltöttem az ötvenet:))))+7kg

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Magdi (53): nem ettem édességet!

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Viktória (48): almakúra

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

László (17): moyg's

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

István (40): Norbi Update

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Rita (18): Rendszeres mozgás

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Alexandra (24): Edzés