Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Vitaminok és táplálékkiegészítők

Hogyan segítik a vitaminok és táplálékkiegészítők a fogyást?A táplálékot szervezetünk energiává vagy zsírrá alakítja. Más szavakkal, az elfogyasztott ételt vagy energiaforrásként felhasználjuk, vagy tartalékként elraktározzuk. A túl sok felhasználatlan tartalék a későbbiekben plusz kilóként jelentkezik.

Hogy a táplálékot elégetjük-e vagy elraktározzuk, az a testben zajló biokémiai reakcióktól függ. Ezeket a reakciókat enzimek aktiválják, melyek működését viszont vitaminok és ásványi anyagok szabályozzák.

Ha valaki – még ha csak kis mértékben is –, de hiányt szenved valamilyen vitaminból vagy ásványi anyagból, akkor ezzel nemcsak egészségét teszi kockára, hanem alakját is; hajlamos lesz a hízásra, illetve nem fog tudni tartósan lefogyni!

Az elhízás, mint civilizációs betegség

Az utóbbi években az étkezés mindennapi kockázattá vált: amit elfogyasztunk szennyezett is lehet, és sajnos sokszor nem tartalmazza a számunkra életbevágóan fontos tápanyagokat.

Az egészségre káros hatások megközelítően 43%-a az életmódból ered. A többi kár genetikai eredetű (27%), környezeti ártalom (19%), illetve az egészségügyi ellátás hibája (11 %).

Napjainkban már senki sem kérdőjelezi meg azt, hogy szoros összefüggés van a táplálkozásunk és az egészségi állapotunk között. A kérdés csupán az, hogy mit is értünk "optimális vagy egészséges táplálkozás" alatt?

Az előző század elején végzett néprajzi megfigyelések egyértelműen bizonyítják, hogy a mai betegségeink túlnyomó többsége táplálkozás okozta civilizációs betegség. Olyan betegségek, amelyek a civilizációtól és a kereskedelmi utaktól távol élő, így iparilag feldolgozott élelmiszereket nem fogyasztó népeknél nem fordultak elő.
Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésben

Hol hibázunk leginkább?

Százötven évvel ezelőtt a kenyér még teljes őrlésű lisztből készült, szemben a ma használatos fehérliszttel, amely csak a búzaszem maghéjától és csírakezdeményétől megfosztott keményítő részéből áll.

A táplálkozás okozta civilizációs betegségek fő felelősének a fehér kenyér mellett, a cukrot tartják számon. A cukor nélkülöz mindennemű vitálanyagot, és ezen kívül közvetlenül is károsítja a szervezetet. A cukor egészségkárosító hatásai az összes iparilag előállított cukorféleségre igazak.

A gyorséttermekben is többnyire csak az ízlelőbimbóinkat kellően kényeztető kalóriabombák között lehet válogatni.

Mindezek figyelembevételével egyáltalán nem meglepő, hogy a táplálkozás okozta civilizációs betegségek listája egyre gyarapodik...

Miért van szükség táplálékkiegészítőkre?

A fentiekből látható, hogy a vitaminok és ásványi anyagok létfontosságúak szervezetünk optimális működésének szempontjából. A mai világban viszont egy alma vitaminértéke már nem ugyanaz, mint évekkel ezelőtt volt.


Miért van szükség táplálékkiegészítőkre?

Forrásanyag: "Historical changes in the mineral content of fruits and vegetables" címmel megjelent 1997-es British Food Journal tanulmány.


Az elmúlt néhány évtizedben átlagosan 30%-kal csökkent a különböző zöldségek és gyümölcsök vitamintartalma!

Ma már fizikai képtelenség kizárólag az élelmiszereken keresztül szervezetünkbe juttatni a létfontosságú összetevőket. Éppen ezért szükségünk van táplálékkiegészítőkre és vitaminokra.

Mit tehetünk?

Ezekből az információkból már egyenesen az következne, hogy a teljes értékű táplálkozás érdekében visszatérhetünk dédapáink táplálkozási formájához, - amelyből messzemenően hiányoznak az iparilag feldolgozott élelmiszerek - és a táplálékainkat amennyire csak lehet, a természetes alapú élelmiszerek közül válasszuk ki.

Még ha sikerül is viszonylag egészségesen és kiegyensúlyozottan étkeznünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a táplálékkiegészítők szedését, hogy a szervezet bizonyosan hozzájusson mindahhoz a tápanyaghoz, melyre nap mint nap szükség van.

Vitaminok és táplálékkiegészítők szerepe a fogyásban

Ahogy a cikk első felében már írtuk, a vitaminok és táplálékkiegészítők a túlsúly kezelésében is fontos szerepet töltenek be.

Vitaminok és ásványi anyagok szabályozzák a táplálék hasznosítását. A vitaminhiány elhízáshoz vezet. => A fogyáshoz szükség van vitaminokra!


Természetes zsírégetők és étvágycsökkentők


Amennyiben viszont fogyásunk tekintetében kizárólag a fogyást segítő szerek jótékony hatására akarunk támaszkodni, de nem kezeljük elhízásunk valódi okát (nem változtatunk étkezésünkön, életmódunkon), rengeteg pénzt áldozva, csak átmeneti megoldást találunk, vagy ami még rosszabb, próbálkozásunk teljes kudarcba fullad.

Az optimális, amikor a két megközelítés párhuzamosan halad.
  1. Változtassunk életmódunkon, és

  2. Vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel segítsük fogyásunkat!

Természetesen ezt sem szabad túlzásba vinni, és nagyon is érdemes odafigyelni, hogy mit veszünk meg!
Elképesztő mennyiségű irodalom és termék létezik ezen a területen, kellő odafigyeléssel mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.


Vitaminok fontossága:


Nekem ez vált be:
2080 hozzászólás

Hozzászólás írása

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Zita (37): kalória számolás

Gina (27): betegség

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Csilla (27): ehezes

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Éva (51): A króm tabletta.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Nelli (37): Fejben 'rá tudtam állni' arra, hogy akkor most tudatosan étkezek, nem mindegy mikor mit és mivel. Így legalább lappadt a hasam, ami kezdésnek szerintem nem rossz, ettől lesz kedve az embernek tovább csinálni!

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Joci (13): futás

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Szandra (23): Update táplálkozás

Ágnes (60): protein kura

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Éva (60): étrendváltozás,

Edina (33): napi többszöri étkezés

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Ibolya (60): kenyér helyett puffasztott rizs és a napi 5x-i kevés evés,

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Barbi (32): Sport,mértékletes étkezés!És Jóval több folyadékot fogyasztok mint régen.

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Dorottya (26): testmozgás

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Gyula (54): eddig semmi

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Mária (28): most már semmi.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Krisztina (35): kenyér és a cukor elhagyása, sok folyadék, több mozgás

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

János (58): akarat!!!

Eva (28): torna

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Angéla (19): kevesebb étkezés

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

?va (38): Futás

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Judit (36): diéta,sport

Anita (22): Adipex

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Kati (37): Tejtermék és szénhidrát visszaszorítása valamint a napi 5x étkezés

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Erika (53): kevesebbet eszem

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

László (62): Egészséges táplálkozás

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Babu (19): több test mozgás

Brigita (38): a torna

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Ezsbet (53): diéta

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Rita (31): Eletmod-valtas

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Mária (37): torna

Zita (18): sok mozgás

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Ilona (48): Amikor többet mozogtam szépen formálódott az alakom.

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Lívia (47): Mozgás

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Zsóka (53): többször kis adag

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Judit (58): oda figyelés

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Agnes (32): Mozgas

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Edit (25): Életmódváltás

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Emese (22): futás

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Brigitta (23): étvágytalanság

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Ani (25): mozgás, diéta

Tamara (19): Futâs

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Zoltán (40): Étkezés ,sport

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Brigi (43): Dieta

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Anita (38): még nem

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Barbara (22): figyeltem a kalória bevitelt, friss zöldség és gyümölcs levek fogyasztása, sok folyadék evitel

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Emese (42): edzés, diéta

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Ilonka (24): Étrend betartása

Reni (40): fehérje dita

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Kriszti (28): mozgás

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Gabi (51): lé kúra

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Maria (53): Sok mozg?s

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Péter (30): Diéta és test mozgás

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Gabi (27): Futás

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Timea (30): Volt aki hajtott

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Mercédesz (23): Bio karnitin

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Kata (28): sport

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Violetta (47): etkezesi adag csokentese

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Beáta (41): Az infóitok!

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Reka (34): a napi otszori etkezes

Krisztina (39): mozgás

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Tünde (39): fülakupunktura

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Kata (55): Sajnos még nem sikerült fogynom ,de a saját hibámból!

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Alexandra (34): Szénhidrát kihagyása

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Imre (23): étrend váltás

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Attila (28): Több folyadék,mozgás és az étkezéseimre nagyobb figyelmet szántam

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Ilona (50): életmódváltás

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Imre (67): Legutóbbi karácsony és szilveszter között 10 és 16.5 közötti cukorszint, a súlyom 94 kg, 67 éves férfi. Ettől megijedtem és január 21-től Norbitól LowCarb diétás kaja rendelés. Két hónap múltán 13 kg-al kevesebb a súlyom és nem mellesleg a cukorszintem 5.0 és 5.9 között leledzik. Hosszú távon ezt fogom követni. A régebbi életmódomhoz képest a szervezetemet sokkoltam a burgonya, tészta, rizs, paníros húsok stb, stb elhagyásával. A fogyással és cukorszint csökkentéssel 4-5 betegségtől szabadultam.

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Nikolett (15): Sport

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Niki (18): 90 napos dieta

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Marika (41): Norbi uptad diéta

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Diana (18): Jobban oda figyeltem az étkezésemre... Sportoltam..

Mano (46): Az etkezesek idejet mindig szigoruan betartottam es tobb mozgast vittem az eletembe.

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Gabi (38): Diéta, sportolás

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Viola (18): dieta, sport

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Judit (49): 90 napos diéta

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Kata (28): update1

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Attila (33): kKaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Manka (27): önmegtartóztatás

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Zoli (19): Étrend változtatása.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Zsani (35): diéta és torna

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Tamara (37): Napi 5-6-szori kisebb étkezés.mozgás beiktatása heti 3-4 alkalommal 1óra,finomított szénhidrátok minimálisra csökkentve(elhagyva),napi 3-4 liter víz fogyasztása

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Marcsi (36): 1-szer-i étkezés.

Gyöngyi (53): Még nem

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

éva (34): a mozgás

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Szilvia (43): mozgás

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Alisa (35): torna és kevés kaja

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Valika (35): testmozgas

Anikó (50): az idegesség

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Monika (32): Dieta

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Vinczeller (30): fogyokura

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Frida (22): futás sokat használ

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Andi (37): rendszeres edzés

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Krisztina (24): atkins diéta..

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Ilona (41): a sportolas

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Judit (44): sport

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Meli (33): diéta+mozgás

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Gabriella (36): Sok séta...

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Lizzy (52): saját magam motiválása

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Emoke (38): a mozgas

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Andrea (23): ha nem ettem

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Zsuzsa (39): még semmi

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Monika (24): renceres etkezes

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Vivien (23): Mozgás

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

József (44): rendszer

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Erika (19): Dietaztam.

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Tomi (48): többet kell mozogni.

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Alexa (19): Életmód váltás

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Melinda (29): kalóriaszámolás

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Bogika (27): Sport

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Kati (32): sport

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Gábor (30): Ketogén diéta

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Ági (46): A rendszeres mozgás.

László (50): Diéta és mozgás

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Frici (46): Testépítés, Fitness

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Kati (30): koplalás

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Feri (53): szénhidrát jelentős csökkentése

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Zsaklin (24): Rendeltem egy csomagot az oldalról, ami hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben és biztonságosabban tudjak megszabadulni a feleslegtől.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Magdi (53): nem ettem édességet!

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Paksi melinda (35): diéta és sport

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Roland (39): A kalória tábla használata

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Inez (20): Kenyér és cukor mentes élet

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Kristóf (20): keveset ettem

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

István (46): A sok futás és a ninja

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Anikó (36): torna

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

László (17): moyg's

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Barbi (23): Rendszeres mozgas, es a rendszeres (lugosito) gyumolcsok fogyasztasa

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Ági (51): többet mozogtam

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Timi (24): anorexia

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Szandrus (24): Aerobik, odacigyel?s a napi kalóriabevitelre ?s tápanyageloszlásra

Judit (21): nem volt még

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Csaba (47): mozgás+diéta

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Éva (34): Kevesebb étel

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Réka (16): nem ettem

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Gabi (51): evés helyett inkább iszom és az osztott étrend

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Csilla (27): diéta

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Hajnalka (31): Tartos dieta

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Zsuzsa (32): 90 napos diéta, aerobik, pilates

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Anna (62): Testmozgás

Ildikó (41): diéta és torna

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

István (40): Norbi Update

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.