Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka.... Fogyás.info - Menü
A sikeres fogyás titka – Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Kiút az evés fogságából

Végleges fogyás – Diéták nélkül


Érezted már, hogy muszáj enned? Hogy egyfajta kényszeres erő hajt, és addig nincs nyugtod, amíg jól tele nem eszed magad?

Ilyenkor az étel utáni vágy „rohamként” éri az embert, és semmi nem számít, csak az evésben keresett, majd röpke pillanatra megtalált kielégülés.


Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból


Aztán jön a lelkiismeret-furdalás, az önutálat, a megbánás.

És persze szeretnénk az egészet meg nem történtté tenni: hashajtózunk, hányunk vagy napokig éheztetjük magunkat, míg ismét ránk nem tör a „zabálhatnék”.

Az önbecsülésünknek pedig annyi... Ismerős?


Légy újra önmagad!


Utólag szinte érthetetlen, honnan jön ez az erős késztetés, ez a megmagyarázhatatlan, kényszeres vágyakozás, s hogy képes magával sodorni még a látszólag legerősebbeket is. De kétség kívül megteszi.

Olyan, mint egy függőség; amíg nem elégül ki az evés iránti vágy, nem hagyja nyugodni az embert.


A végleges fogyás benned van.


Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból - LETÖLTÉS

  • A Kiút az evés fogságából könyv segít megérteni, milyen lelki és fizikai tényezők állnak az evészavarok hátterében (mint pl. kényszeres evés, érzelmi evés, falásrohamok, bulimia...), és hogyan lehet azokat legyőzni.

  • Megmutatja, miért érzel kényszeres késztetést, hogy egyél, és mit tehetsz, hogy visszaszerezd az étkezésed feletti irányítást.

  • Rávilágít arra a 3 okra, ami miatt szinte lehetetlen kitartani a fogyókúrás elhatározások mellett, és megmutatja, hogyan tudod a fizikai törvényeket a magad javára fordítani, hogy „ne akarj állandóan enni”.

  • Gyakorlatokon keresztül hozzásegít saját magad nagyobb megértéséhez, és végül a végleges fogyás eléréséhez!

Szerezd vissza önbecsülésed!


„Először is, a könyv szellemisége és üzenete iszonyatosan jó! Nagyon tetszik és főleg azért, mert teljesen más utat mutat a séma-megoldások tengerében.

Másodszor azért jó, mert VALÓDI okokat mutat a valódi problémára, és azokon végig is visz lépésről-lépésre, hogy az ember megértse, mi történik vele.

Én még eddig sose láttam így a probléma mechanizmusát, ahogy itt le van írva (már nemcsak az evését, hanem általában), és azt, hogy ilyen könnyen gyakorlatiasan lehet ezeket kezelni!”
– Mónika

Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból

Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból


A Kiút az evés fogságából könyv az általunk ismert legjobb útmutató, ami evészavarok esetén tényleges segítséget és megoldást tud nyújtani.Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból - LETÖLTÉS Letöltés

Kinek szól a könyv?

A Kiút az evés fogságából könyv annak szól, aki nem érzi jól magát a bőrében. Túlsúlyos vagy sem, nem felszabadult az evés területén:
  • kényszeresen eszik;
  • falásrohamai vannak;
  • bulimiás;
  • retteg az elhízástól.

Kezdd el még ma!


„Ma elolvastam Pat Gallaghan csodálatos könyvét, (nem mintha nem kellett volna tanulnom és egyebek, de mindegy..) és teletöltött inspirációval, motivációval és teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat a helyzetemhez.

Annyira szuperül érzem most magam. És remélem hosszú távon is fogom tudni majd kamatoztatni; mindenesetre most tele vagyok erővel, és elhiszem, hogy ezzel menni fog. Mindenkinek nagyon ajánlom elolvasni, nem túl hosszú, de annál élvezetesebb, főleg ha az ember evészavarral küzd, főként falásrohamokkal.”
– Ana Girl [blog bejegyzés részlet]


Végleges fogyás szempontjából alapvető, hogy a problémát a gyökerénél ragadjuk meg.

A tüneti próbálkozások (mint pl. egy fogyókúra) csak ideiglenes megoldást nyújtanak, mivel nem kezelik az evészavar hátterében meghúzódó valódi okokat. Egy ideig talán kitartunk, aztán besokallunk. Majd jól teleesszük magunkat, és kezdődik minden előröl...


Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból


A végleges fogyás titka nem a tüneti próbálkozásokban rejlik, hanem a tényleges okok feltárásában és kezelésében. Ebben tud Neked a Kiút az evés fogságából könyv segíteni.


Kiút az evés fogságából - Fogyás egy új nézőpontból - LETÖLTÉS Letöltés„Nagyon tetszik, hogy más oldalról közelíti meg a túlsúly problémáját, mint az általam ismert irodalom. Arról nem is szólva, hogy a gyakorlatok alkalmazása közben az ügyesebbek arra is rá fognak jönni, hogy a módszert esetleg más problémájukra is lehet alkalmazni. Nagyon jó benne az a megközelítés, hogy ne tiltakozzunk, hanem fogadjuk el! Szerintem főleg ez az, ami miatt érdekesebb lehet az olvasók számára, mint bármi más.” – Katalin


Légy újra szabad!
Kiút az evés fogságából: