Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Súlymegtartás fogyás után

Tippek jojó-hatás ellenA médiából gyakran hallhatunk szenzációs fogyásokról, és figyelemmel kísérhetjük a sztárok súlyváltozásait is. Ott volt például a Nagy Fogyás műsor, amikor a kamerák előtt szurkolhattunk a túlsúlyos versenyzőknek.

A sikeres fogyás mindig nagy hírverést kap, ami jó, mert erőt ad a fogyni vágyóknak; „Ha neki sikerült, lehet, hogy nekem is menni fog!”

De a sikeres fogyással sajnos nem ér véget a történet.

Mi lesz utána? Megtartható-e az elért súly a fogyókúra után is? Mert ha csak a fogyás része sikerült, majd utána szépen visszajön minden egyes leadott kiló vagy még több, csak fél sikerről beszélhetünk. Vagy kudarcról. Más a nézőpont, de az eredmény ugyanaz.

A sikeres és tartós fogyás két lépésből áll:
  1. Leadni a felesleget, és elérni a számunkra kívánatos testsúlyt.
  2. Megtartani a már elért súlyt.

Úgy tűnik, mintha az első lépés - maga a fogyás - lenne a nehezebb. Szemmel láthatóan a legtöbb figyelmet ennek szenteljük, s itt aztán teret kapnak a "tutibbnál tutibb" diéták, módszerek vagy csodaszerek is.

De ha jobban megnézzük, a súlymegtartás legalább ugyanennyire nehéz és kihívással teli feladat.

A Nagy Fogyás versenyzői közül is bőven akad olyan, akinek a műsor után már nem sikerült megtartania az ott elért súlyát.

De a sztárok között is találunk példát a súlyingadozásra, a jojó-hatásra. Kirstie Alley színésznőt például Hollywood jojó-diétázó királynőjének tartják. Drukkolunk neki, hogy utolsó nagy fogyása most tényleg tartós legyen!

Súlymegtartás fogyás, fogyókúra után - Tippek jojó-hatás ellen
Fotó: Bauer Griffin I Flynet Pictures, Forrás: http://www.zimbio.com


Nézzük meg, mit lehet tenni, hogy meg tudjuk tartani az elért súlyt. Mert ugye ez sem lehetetlen! Csak figyelembe kell venni néhány dolgot...

A súlymegtartás szabályai

A súlymegtartásnak, a jojó-hatás elkerülésének két alaptétele van.

Úgy lehet megtartani a fogyókúra után elért súlyt, ha:
  • Egészséges táplálkozással, szervezeted természetes működését figyelembe véve fogytál le.
  • A fogyást követően nem térsz vissza régi - elhízást okozó - szokásaidhoz.

Ellenkező esetben, vagyis, ha drasztikus módszerekkel, komoly kalória- és egyéb tápanyag megvonással fogytál le, felboríthatod az anyagcserédet, ami beindíthatja az "éhező üzemmódot", és a csupán átmenetileg elért álomalak után súlyos plusz kilók várnak rád.

Bővebben: A túl kevés kalóriafogyasztás elhízáshoz vezet


Másrészről, a súlyfelesleg nagy valószínűséggel eddigi életmódodból, étkezési szokásaidból alakult ki. Ha a fogyást követően ugyanúgy csinálsz mindent, mint előtte, elkerülhetetlenül vissza fogod hízni a leadott kilókat.

Ez logikusnak tűnik, mégis nagyon sokan beleesnek ebbe a hibába. Lefogytak, majd azt gondolván, hogy soványan bármit ehetnek, visszatérnek a régi - rossz, vagyis elhízást okozó - szokásaikhoz. Így aztán lassan visszaszedik a fáradtságosan leadott kilókat.

Súlymegtartás fogyás után - A jojó-hatás elkerülése - Tippek

0. Egészséges fogyás; a kívánt testsúly elérése

Ami ebben segítségedre lehet:

1. Folytasd a fogyókúra alatt kialakított egészséges étrendet

Súlymegtartás fogyás, fogyókúra után - Egészséges étrend kialakítása Ha a fogyásodat fokozatosan, egy egészséges étrend és életmód alkalmazásával érted el, akkor nincs más dolgod, minthogy a fogyást követően is tarts ki emellett.

Alakítsd ki a saját étrendedet, figyeld meg, mi az, ami számodra bejön: jó közérzetet okoz, egészséges és még finom is!

Figyelj arra, hogy továbbra is...

2. Figyelj a rendszeres testmozgásra

Súlymegtartás fogyás, fogyókúra után - Testmozgás fenntartása Ha a fogyókúrád alatt ráálltál a rendszeres mozgásra, akkor ezt ne hagyd abba!

De a mozgást sem kell túlzásba vinni; nem kell naponta több órát sportolni. A lényeg, hogy alakítsd ki a saját szokásaidat, és a rendszeres testmozgást vedd be a rutintevékenységek közé.

És nem csak a "hullafáradtságig" hajszolt mozgás számít! Mozogj úgy és annyit, ami neked a legmegfelelőbb!

Például a munkába jövet-menet beiktatott séta is nagyon sokat ér, és sokan még ennyit sem szoktak mozogni napi szinten!

3. Ne hozz "lehetetlen" döntéseket

Ne állíts fel magad számára olyan szabályrendszereket, melyek betartása hosszú távon nagy valószínűséggel lehetetlen lesz.

A "Minden nap..." vagy "Többet nem eszem..." jellegű elhatározásokat előbb utóbb kénytelen leszel megszegni, ami egyrészt csökkenti saját önbecsülésedet, másrészt megnyitja az utat a "Most már mindegy!" hozzáállásnak.

Súlymegtartás fogyás, fogyókúra után - Szabad döntések Alakíts ki egy számodra elfogadható életmódot, ami hosszú távon biztosítja az egészséged és vitalitásod megőrzését. Nem történik semmi baj, ha időnként "bűnözöl"! Tarts ki saját döntéseid mellett, de ne legyél azok hatása!

A legfontosabb, hogy légy szabad a döntéseidben, és törekedj arra, hogy jól érezd magad a bőrödben!
Légy képes élvezettel végigenni a húsvéti menüt, ha éppen ahhoz van kedved.

Ha többet ettél a kelleténél másnap úgyis visszafogottabb leszel! Bízz a szervezetedben! Testünk egy nagyon jól "összerakott gépezet", ha odafigyelünk rá, megmondja, éppen mire van szüksége.

4. Kontrolláld a súlyod

Súlymegtartás fogyás, fogyókúra után - Kontrolláld a súlyod Figyeld meg magadon a változásokat! Ha van mérleged, hetente egyszer állj rá, ha nincs, a ruháid szorosságán érzékeld a kisebb változásokat!

Ha kedvezőtlenül alakul a súlyod, nézd meg, min változtattál az elmúlt időszakban, ami súlygyarapodást okozhatott. Ha még a változás elején odafigyelsz magadra, nem kell drasztikus lépéseket tenned! Csak nézd végig, mi változott, és rakd vissza a sikeres akcióidat!

5. Törekedj a lelki kiegyensúlyozottságra!

Túl sok stressz hatására igaz, hogy átmenetileg fogyni fogunk, hosszabb távon a stressz már hozzájárul a plusz kilók felszedéséhez. Bővebben: A stressz elhízást okoz - A stressz csökkentése

A helytelen étkezési és életmódbeli szokások mellett az elhízás mögött álló egyik jelentős ok a lelki tényező. Persze nem tudatos megfontolással, de valahogy mégis az evésben keresünk "megnyugvást". Így akkor is eszünk, amikor nem ételre, hanem valami egészen másra lenne szükségünk...

Így alakul ki a kényszeres evés is. Az alábbi letölthető könyv épp ezen a téren nyújthat valakinek megértést és segítséget: Fogyás fogyókúra nélkül - Az evés hatalmának leküzdése


Mondhatjuk, hogy nehéz a mai világban boldognak lenni - és igazunk is van -, a boldogság elérése mégis rajtunk áll. A mi életünkről van szó, és nekünk kell mindent megtenni azért, hogy ez az élet a lehető legjobb legyen!Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenSúlymegtartás fogyás után:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ancsi (17): Biciklizes, akár egy nap 20 km is, rengeteg folyadék, meg a kiegyemsúlyozott étrend.

Linda (32): Sokat segít,hogy elkezdtem rendszeresen táplálkozni. Napi négyszer, fele annyit, mint ezelőtt. Kenyeret csak akkor eszem,ha nincs más. :-| :-) Hozzászoktam az üres kávéhoz és naponta 2liter üres teát is megiszom. Eddig 3 és fél kiló lement 2hét alatt mozgás nélkül. Ideje lesz beiktatnom. :-D

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Kriszti (19): a napi testmozgás és a kevesebb kalóriabevitel

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Virág (20): sport és sok zöldség

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Ria (20): mediterrán étrend, kevés tésztaféle, sok gyümölcs és zöldség

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Viki (18): Kalória számolás

István (46): A sok futás és a ninja

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Szilvia (31): A FOGYASZTÓKRÉMEK BEVÁLTAK

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Judit (50): Mérsékletesség

Andi (37): rendszeres edzés

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Alfréd (40): Eddig csak nézelődtem,és így pár napja csinálom. ...de már egy kilót sikerült fogyni.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Kati (29): vacsorára kevesebbet eszem, és többet sporotolok

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Mónika (38): torna,diéta,

Maja (44): 90 napos diéta

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Ilona (42): prutein dieta

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Ivett (28): almaecet

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Alexandra (24): Edzés

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Anna (62): Testmozgás

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Ágota (20): Diéta

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Kati (30): koplalás

Daniel (28): akaraterő

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Dika (21): koplalás

Melinda (35): torna,sok folyadék

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Annaa (56): torna

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Petra (19): Nem ettem.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Brigitta (38): Sport

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Marianna (28): kitartás

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Szilvia (43): mozgás

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Zsuzsi (53): Nem ettem

Anett (20): kevesebbet eszek

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

Tibor (42): kalória számolás

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Erzsi (53): a csal'di bajok

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Vivien (23): Mozgás

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Frida (22): futás sokat használ

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Zsó (30): napi kétszeri étkezés, nem sok szénhidráttal 4 óra előtt...

Zsuzsa (40): mozgás

Vali (23): Odafigyelek az étrendemre: kevesebb cukor, ne egyek kenyeret, több gyümölcsöt, illetve többször egyek kevesebbet. Valamint többet mozgok: tömegközlekedés helyett inkább megyek gyalog.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Szabina (28): elhagytam a pékárút(mindet, semmi teljes és akármilyen kiörlésű) a burgonyát, a tésztát és rizsből is keveset ettem

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Judit (43): Az alkohol gátolja a zsírlebontást, edzésnapokon teljesen el kell hagyni!

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Edit (56): Napi többszöri étkezés, persze kevesebbet ettem egy-egy alkalommal, illetve több folyadékot ittam.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Erika (53): kevesebbet eszem

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Edit (53): a 90 napos diéta

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Mónika (44): A rendszeres táplálkozás és a mozgás bevezetése. A türelem és a kitartás fontossága.

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Otto (51): Kitartas

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

István (48): Tanácsaitok,hogy mit ehetek mivel

Mónika (36): rendszeres sport,diéta

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Piroska (20): sok mozgás

István (40): Norbi Update

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Anikó (39): 6+1 napos diéta

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Móni (28): Életmódváltás

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Reka (34): a napi otszori etkezes

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Hajnalka (31): Tartos dieta

Zsuzsanna (50): több mozgás

Móni (36): a helyes táplálkozás a legfontosabb tényező,és utána a sport

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Jutka (49): cm-ek változása

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Andrea (42): Szénhidrát elhagyása

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Eniko (39): A kemeny edzes

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Madonna (25): Mozgás

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Eszter (36): CH szegény étrend

Betti (29): odafigyeltem, hogy mit, mennyit és mikor eszem (semmit nem vontam meg magamtól :) és elkezdtem újra sportolni.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Kati (54): Az első étkezés korábbra hozása.

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Tímea (36): Sport

Valentina (42): Candida és hrono diéta

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Erzsók (51): 6+1 diéta

Monika (24): renceres etkezes

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Mónika (35): Nem eszek csak keveset,édességet egyáltalán nem.

Krisztina (39): Gluténmentes diéta

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Böbi (32): Sok zöldség. Fehérliszt kizárva

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Bernadett (19): Sport

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Adel (62): dieta

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Györgyi (44): Kevesebb evés

Zsuzsa (62): Kalória szerint étkezem. Naponta 1000-1200 kal. fogyasztok. Mellette egy kicsit tornázom és legalább fél órát sétálok.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Magdi (56): Én a 90napos diétát választottam ez már egyszer bevált nekem.Még hozzá vettem napi 20perc szobabicajozást .

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Hajnalka (56): Megkerestem Az intelligens fogyás csapatát, s az ő útmutatásuk alapján életmódot változtattam /elkezdtem, 5 hete, -5 kg , többet eszem, mint azelőtt, naponta ötször táplálkozom, heti 3 alkalommal zsírégető torna itthon

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Valéria (55): Még nem fogytam.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Gabi (44): Leginkább az hozott látványosabb fogyást, amikor teljesen leálltam a kenyér, zsömle és társai fogyasztásával és ha odafigyelek a folyadék fogyasztásomra.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

László (52): sütik , üdítők és alkohol mellőzése !

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Domi (20): Nagyon keveset enni és az is csak mértékkel. Semmi kenyér vagy csak ritkán. Aztán a szervezet hozzá szokik és nem is kíván annyi ételt az ember. Ezzel módszerrel én 10 kilót fogytam!

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Kata (35): Mozgás, kevesebb étel

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Anita (33): Mozgás+diéta

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Zsani (35): diéta és torna

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Tünde (39): fülakupunktura

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Annamari (22): mértékletes étkezés

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Barbi (31): zsírszegény ételek és kisebb adagok fogyasztása

Julia (52): akupunktura

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

János (55): monitorozás

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

László (39): Mozgás és koplalás

Rita (20): kevesebbet eszek, többet mozgok

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Enikő (19): rubint rékás edzés

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Irina (24): A futás leginkabb es a kevesebb esti étkezés!

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Gabi (38): Diéta, sportolás

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Csaba (28): étrend+edzés

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Magdi (53): nem ettem édességet!

Csilla (49): csoportos tornázás

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Kristian (25): szigoru dieta

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Mariann (47): Minden héten hétfőtől péntekig naponta 100 percet edzőteremben töltök, ahol zsírégető programmal biciklizek és a futópadon gyalogolok. A napi kalóriabevitel max 1300. Az elégett edzőtermi kalóra 700 és 1000 között van.

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Évi (49): Szerelmi bánat.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Dóra (21): Mozgás

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Ilonka (24): Étrend betartása

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Marcsi (55): 1000 kcal étrend,és mellette a mozgás.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Niki (19): edzés + diéta

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Emese (42): edzés, diéta

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Mária (61): Sok folyadék ,gyümölcs és zöldség fogyasztása

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Marika (50): onuralom

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Tibor (59): 90 napos diéta

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Anna (20): 90 napos diéta

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Szilvia (34): Étrend

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Alexa (23): seta

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Anna (51): amikor tényleg nagyon keveset ettem,és teljes mértékbe odafigyeltem,hogy mit eszek meg.De az tényleg nagyon kevés kaja volt.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Péter (30): Diéta és test mozgás

Lívia (47): Mozgás

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Meli (36): Kevés szénhidrát, 18óra után csak gyümölcs saláta.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Ágnes (64): 90 napos diéta

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Nikoletta (20): Feleztem az adagokat és nem nassolok

Tamara (19): Futâs

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Mária (37): torna

Edina (33): napi többszöri étkezés

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Kata (31): Kevesebb szénhidrát,több fehérje. Mindennapos mozgás.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Kinga (46): MÉG TÖBB MOZGÁS, GYAKORI KIS SZÉNHIDRÁTTARTALMÚ ÉTKEZÉSEK, HÚS MINIMALIZÁLÁSA.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Mária (55): Korábban napi 3-szor ettem nagyon keveset, de nem fogytam egyáltalán. Mostanság kicsit másképpen étkezem, 5-6-szor naponta keveset, kerülöm a kenyeret és a cukrot, csokit minimálisat de még eszegetek. A lényeg, lement kb 1 hónap alatt 3 kg. :)

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

?va (38): Futás

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Judit (58): oda figyelés

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Niki (18): 90 napos dieta

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Lizzy (52): saját magam motiválása

Emoke (38): a mozgas

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Klári (38): 600kal./nap

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Petra (22): a pékárú megvonása.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

László (17): moyg's

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Brigita (38): a torna

Marika (65): káposztaleves(részben)

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Judit (44): sport

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Maria (53): Sok mozg?s

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Szandra (23): Update táplálkozás

Ági (50): almaecet kúra

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Vica (27): Több mozgas, kevesebb szenhidrat (föleg vacsorara)

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Laura (20): kaloriaszamlalas

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Ili (39): Diétázás.

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Kristóf (20): keveset ettem

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Kati (49): kerékpározás

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Vivien (29): Torna,bicikli

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Tamas (29): Futas

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Anna (59): kenyér, tésztafélék elhagyása, minimális rizs, zabpehely kb. hetente 2x. Sok nyers zöldség, hidegen sajtolt növényi olaj, levesek, hús. Sok folyadék.

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Anita (18): nem tudom

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Manka (27): önmegtartóztatás

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Anita (33): zöld tea kúra

Mária (51): kalóriaszegény diéta naponta torna

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Etelka (61): diét,torna

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Ibolya (58): feleztem az adaot

Nikolett (18): torna

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

István (46): Heti négyszeri mozgás ( alkalmanként 8 km kocogás) .Minimális kenyér és zéró alkohol fogyasztás. Valamint étkezés változtatás.

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Róbert (37): Fehérje diéta

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Eva (28): torna

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Renáta (25): A mozgás és a szénhidrátok csökkentése!

Gyöngyi (53): Még nem

Ezsbet (53): diéta

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Réka (32): sokat ittam

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Edit (25): Életmódváltás

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Alexandra (22): Regenor

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Rita (31): Eletmod-valtas

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Etelka (43): sport

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Andrea (45): elhatároztam, hogy tavaszra visszanyerem a versenysúlyomat

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Frici (46): Testépítés, Fitness

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Tibor (49): Sajnos lassan megy,mivel túl falánk vagyok(ünnepek).A kitartás a fontos és 5-6 kg-ot szeretnék fogyni!-A gyakori kis étkezés,ami segít a fogyásban.

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Andrea (50): stressz a legjobb

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étke