Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Citromos tisztítókúra

Hatékony otthoni méregtelenítésManapság igencsak kevés az az ember, aki egész életében egészségesen és méreganyag-mentesen táplálkozott.

Így bizton állíthatjuk, hogy a méregtelenítés, egy tisztítókúra elvégzése mindenkinek javasolt!

És ahogy Méregtelenítés - Béltisztítás cikkünkben is olvashattad, a béltisztítás és méregtelenítés egészségünk megőrzésének és helyreállításának szempontjából létfontosságú.


Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés


A tisztítókúra pozitív hatásai:
 • a szervezet megtisztul a méreganyagoktól;
 • fogyás, testsúlycsökkenés;
 • felesleges testzsír feloldása;
 • megnövekedett életerő és vitalitás;
 • jobb emésztés, keringés;
 • pihentetőbb, nyugodtabb alvás;
 • jobb anyagcsere;
 • fokozott ellenálló képesség a betegségekkel szemben;
 • fényesebb haj, erősebb körmök;
 • megnövekedett akaraterő és eltökéltség;
 • tisztább gondolkodás, memóriajavulás.

A rosszul működő bélrendszer az emésztési problémák mellett szabad utat enged a különböző kórokozóknak, vírusoknak és gombáknak, így hozzájárulva olyan testi problémák és kóros állapotok kialakulásához, melyek látszólag az emésztőrendszertől teljesen függetlenek.

Amikor valaki régóta kínlódik olyan problémákkal, mint pl. puffadás, tartós hasi panaszok, lelassult anyagcsere, elhízás és még sorolhatnánk, egy jó és hatékony tisztítókúra nagyon sok jelen és jövőbeli szenvedéstől és költségtől mentheti meg az embert!

Tisztítókúra felsőfokon (Master Cleanse)

Az oldalon ismertetett tisztítókúra (Master Cleanse, azaz tisztítókúra felsőfokon) forrása Stanley Burroughs. A tisztítókúra elkezdése előtt – a teljes megértéshez – ajánlott az erről szóló könyv elolvasása. (A tisztítókúra Neera kúra néven is elterjedt.)


Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés


A tisztítókúra célja a test természetes méregtelenítő képességének helyreállítása.

Az alább ismertetett tisztítókúra nem böjt, hanem egy méregtelenítő egészségprogram.

Noha igaz, hogy a kúra nélkülözi a szilárd élelmiszereket, mindazonáltal a tisztítókúra limonádé fogyasztása biztosítja a szervezet energia, vitamin és ásványi anyag ellátását, így a program nem az éhezésről és a teljes nélkülözésről, hanem kifejezetten a méregtelenítés optimális megvalósításáról szól.


Hozzávalók (A 10 napos tisztítókúra kellékei):

• 40 db citrom • 2,5 liter bio-juharszirup • 0,25 kg jódozatlan tengeri só • 70 gramm őrölt cayenne-bors • hashajtó tea (10 filter) • tiszta víz

1. A tisztítókúra időtartama

A tisztítókúra optimális időtartama 10 nap. A 10 napos tisztítókúra végig méregtelenítő üzemmódban tartja a szervezetet, s így a kúrát maximális eredménnyel zárhatjuk.

Természetesen, ha valamilyen oknál fogva valaki nem tud 10 napig kitartani, a néhány napos (3-5 napos) tisztítókúra is hasznos lehet, és segít felkészíteni a szervezetet, hogy a későbbiekben végig lehessen csinálni a teljes 10 napos méregtelenítést.

A legjobb hosszú távú hatást úgy lehet elérni, ha a 10 napos tisztítókúrát fél évente megismételjük.

2. Hashajtó tea fogyasztása

A tisztítókúra megkezdése előtti este - majd ezt követően a kúra végéig minden este - igyál meg egy pohár hashajtó teát. A szenna vagy szennát tartalmazó gyógytea jó választás lehet. A hashajtó tea serkenti a belek összehúzódását, és így segíti a belekben lerakódott szilárd salakanyagok felaprítását. A hashajtó tea azért is hasznos, mert a méregtelenítés alatt fontos, hogy legalább naponta egyszer ürítsünk székletet.

3. Reggeli átöblítés

A tisztítókúra alatt minden reggel igyál meg 1 liter vizet, amiben feloldasz két csapott teáskanál jódozatlan tengeri sót. A vizet egyszerre idd meg, és a fogyasztását követő fél óráig még ne igyál mást. A sós víz fogyasztását követően maradj toalett közelben, mert a sós víz serkenti a székelési ingert.

A só hozzáadása a vérhez hasonló fajsúlyúvá teszi a vizet, és nem szívódik fel az emésztőrendszerből, így jól át lehet vele öblíteni a szervezetet.

Ha valaki nem képes meginni a sós vizet, helyettesíthetjük azt egy pohár hashajtó teával. A sós víz azonban mindenképpen jobb választás, mert kiöblíti az emésztőrendszerben fellazult hulladék anyagokat, és segít a felesleges nyák feloldásában is.

4. Tisztítókúra limonádé fogyasztása

Igyál meg minden nap 6-12 pohár tisztítókúra limonádét.

Hatékony citromos tisztítókúra, otthoni méregtelenítés

Citrom: Noha a citrom alapvetően savas, emésztés során lúgossá válik, és így segíti a mérgező salakanyagok semlegesítését. Enzimjei lebontják a vastagbélben lerakódott salakanyagokat, így a citrom egy fontos katalizátor a méregtelenítő és tisztító folyamatokban. Fontos, hogy mindig frissen facsart citromot használj, és ne készítsél előre nagyobb adagokat a limonádéból sem, mert a citrom már másnapra elveszíti értékes tulajdonságainak nagy részét.

Bővebben: Fogyás, zsírégetés citrommal – A citrom hatása


Juharszirup: A juharszirup biztosítja az energiát, de ami ennél is fontosabb a juharszirup számos értékes vitaminnal, aminosavval és ásványi anyaggal látja el szervezetünket. (A juharszirupot nem úgy dolgozzuk fel, mint a közönséges cukrot. Míg a cukor megterhelő, a juharszirup értékes összetevőkkel látja el szervezetünket.) Minél sötétebb a juharszirup színe, annál több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Ezt az osztályozási rendszer is mutatja; 'A' osztályú juharszirup a legvilágosabb, a 'D' osztályú pedig a legsötétebb.

(Szokták kérdezni, hogy lehet-e mézzel helyettesíteni a juharszirupot? A mézzel készített limonádé jobb, mintha valaki egyáltalán nem csinálná a kúrát, és természetesen a méz is tartalmaz nagyon értékes összetevőket... De ahogy fentebb is írtuk, a juharszirup adja a legtöbbet, amire tápanyagként közben szükségünk van.)


Cayenne-bors: A cayenne-bors remek anyagcsere fokozó, tágítja vérereket és élénkíti a vérkeringést, így nagyban serkenti a méregtelenítést. Ha növelni tudod a cayenne bors mennyiségét a limonádéban, gyorsíthatod a tisztulást! (Kapszulás cayenne-borsot ne használj!)

A tisztítókúra limonádé összetevői beszerezhetőek gyógynövény- vagy bio-boltokban.

5. Sok folyadék fogyasztása

A tisztítókúra alatt fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk. A méregtelenítés, salaktalanítás nem működik megfelelő szállítóeszköz nélkül. A testsúlynak megfelelően 15 kilónként 1 liter folyadék fogyasztása az optimális. Természetesen, ha nem tudod ezt a mennyiséget rögtön az első napokban meginni, fokozatosan növeld a napi adagot, amíg el nem éred a szükséges mennyiséget! (Forrás: Robert O. Young "A pH csoda - fogyás" c. könyv)

A tisztítókúra limonádé mellett, a tiszta vízen kívül ihatsz még menta teát is.

6. A méregtelenítés tünetei

Amikor valaki belekezd egy méregtelenítésbe, számítania kell arra, hogy a szervezetéből távozó méreg- és salakanyagok kellemetlen tünetekkel járnak. Ez minden méregtelenítésnek, tisztítókúrának velejárója.

A tisztítókúra megkezdése előtt fontos tudatosítani, hogy a kellemetlen tünetek (pl. fejfájás, szédülés, fáradékonyság, bőrkiütés, hányinger) nem rossz előjelek, hanem ellenkezőleg, ezen tünetek jelzik a tisztítókúra sikerét!

Ha a méregtelítési tünetek nagyon súlyosak, nyers zöldségek fogyasztásával lehet lassítani a méregtelenítésen. De ha lehetséges, a kellemetlen tünetek ellenére érdemes kitartani, hiszen valószínűleg pont azért volt szükség a tisztítókúrára, mert a felhalmozott méreganyagok egészség- és/vagy közérzetbeli kellemetlenségeket okoztak!

7. A tisztítókúra limonádén kívül ne fogyasszunk mást

A méregtelenítő kúra alatt fontos, hogy a tisztítókúra limonádén, a reggeli sós öblítésen, tiszta vízen és esetleg menta teán kívül ne fogyasszál mást.

A tisztítókúra alatt ne használj táplálék-kiegészítőket se. Ha valaki gyógyszeres kezelés alatt áll, a kúra megkezdése előtt feltétlen konzultáljon orvosával. (A fogamzásgátló nincs hatással a kúrára, szedése folytatható.)

8. Befejezés – A tisztítókúra megtörése

Mivel több napon keresztül pihentettük emésztőrendszerünket, fontos, hogy a tisztítókúra befejeztével óvatosan és fokozatosan kezdjünk el enni. Az a legjobb, ha a kúra utáni 1-2 nap még sok nyers zöldséget, és csak könnyebb ételeket eszel.

A tisztítókúra utáni leggyakoribb hiba, ha valaki túl hamar, túl sokat eszik. Lehet, hogy evés közben még jól esik az étel, de utána szervezete nagyon nem fogja neki meghálálni a hirtelen kapott lehengerlést.Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenOtthoni citromos tisztítókúra:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Ildikó (38): Mozgás beiktatása

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Lilla (36): Sok fehérfe hust ettem salátával-káposztával nagy akarat ero kell három nap kell hogy megszokja a szervezet hogy kevesebbett eszel utánna már nem kíván annyi energiát táplálékot és gyogyteák zold tea stb.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Erzsebet (45): Nem sokat eszek es zoldsegfeleket

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Péter (30): Diéta és test mozgás

Valéria (55): Még nem fogytam.

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Csaba (28): étrend+edzés

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Vera (46): kalóriák számolása, szénhidrát/zsír/fehérje optimális aránya, semmi éhezés, napi 5x-i étkezés, mozgás... szóval életmódváltás, amivel tartani tudom a heti 1kg fogyást.

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Zsuzsa (40): mozgás

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Veronika (60): Sok saláta, szinte mindenhez (sárgarépa uborka, paradicsom, vitaminpaprika stb..), gyümölcs napközben. Norbi duci tornája reggel este, ezt soha nem hagytam ki volt olyan napom amikor este 22 órakor kezdtem.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Karolina (28): kalloria bevitel csökentése és a napi egy óra torna

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Eszter (37): A szétválasztó dieta!

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Erika (50): Betartottam a szabályt

Viktória (24): Kevesebb kalória bevitel, jobb minőségű tápanyagok.

Timea (30): Volt aki hajtott

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Péter (21): A diéta, vitaminok és több mozgás! 2 hét alatt 2 és fél kiló, csak pocakból...

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Szuzanna (23): lemondtam a szenhidratokrol.

Dóra30 (30): Szénhidrátból sokkal kevesebbet, folyadékból többet vittem be a szervezetembe.

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Éva (42): Több mozgás, kevesebb szénhidrát bevitel.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Zsuzsa (27): Az amikor szerelmes voltam.

Angi (26): most kezdtem igazán tényleg érdeklődni az egészségesebb ételek után és nézni h mennyi kalóriát tartalmaz és ez segített nekem,3 hét alatt 3 kiló mínusz

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Réka (16): nem ettem

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Niki (18): 90 napos dieta

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Judit (45): Torna, torna felülés.

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Emese (42): edzés, diéta

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

Éva (51): A króm tabletta.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Tamas (29): Futas

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Anna (20): 90 napos diéta

Kata (34): Itt a tavasz, ki lehet menni futni a szabadba a jó levegőre, a kerti munka.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Rita (31): Eletmod-valtas

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

Anna (22): mozgás

Anett (19): a mozgás, és a napi többszöri de kicsi adagok étkezéskor

Évi (21): diéta

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Tímea (45): odafigyeltem a folyadék mennyiségére

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Marika (63): többször kevés etkezés

Anikó (50): az idegesség

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Viktória (48): almakúra

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Anikó (36): torna

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Kati (30): koplalás

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Ági (50): almaecet kúra

Irén (58): Többszöri étkezés .több zöldség fogyasztása.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

V (36): Két hetes diétával kezdtem utánna több mozgás mellett jobban figyeltem a bevitt étel mennyiségére,cukrosat,fehér lisztet és kenyeret semmilyen formában nem eszek.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Attila (40): betartottam a dietat

Agota (61): Sok folyadékot ittam, dietat tartottam és mellette tornáztam.

Alexa (19): Életmód váltás

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Ilona (48): Kevesebbet ettem, és igyekeztem többet mozogni.

József (44): rendszer

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Dika (21): koplalás

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Novák anna (23): kocogas fel ülés gugolás biciglizés

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Vinczeller (30): fogyokura

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Emese (32): rendszeres edzés

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Brigitta (38): Sport

Anna (54): Étrend változás,torna

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Krisztina (41): Cukor elhagyasa

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Alexa (23): seta

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Angéla (34): többször ,kevesebbet és a szénhidrátot csökkentettem

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Bernadett (26): Folyékon L-Carnitine fogyaszt?sa alatt 22kg-ot adtam le, heti 5x2 ?ra edzéssel megfűszerezve! Ez most is sikeres...

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Maja (44): 90 napos diéta

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Frida (22): futás sokat használ

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Ilona (50): életmódváltás

Andrea (50): Adipex

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Meli (33): diéta+mozgás

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Györgyi (40): Kalória számlás. zumba 3x hetente 50 perc

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Andrea (50): stressz a legjobb

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

János (55): monitorozás

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Tibi (47): Több mozgás, több viz, kevesebb étel, kevesebb szénsavas ital és kevesebb édesség. Igy lettem 2,3 kg-mal könnyebb.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Adriana (44): több folyadék fogyasztás, rendszeresebb mozgás

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Zoltan (45): nem eszem zsirt

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Imre (23): étrend váltás

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Ilonka (24): Étrend betartása

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Teréz Dorina (19): nem ettem

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Mária (37): torna

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Paula (20): A nem evés

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Julika (58): elkezdtem az almaecetes 'kúrát', eddig semmi hatás előzőleg a reggeli citromos vizet is ittam, nem változott a súlyom, jóval kevesebbet eszek , az összetételen is módosítottam, legalább nem lettem több

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Brigitta (38): Sport

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Kriszti (28): mozgás

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Viki (18): Kalória számolás

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Gabi (51): lé kúra

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Zoltan (27): Kaloriaszamlalas

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Imre (56): A szénhidrátok,zsírok,hús ételek megvonása!Március 1-én elkezdett diéta 97 kg-ról 79 kg a mai nap.Számomra siker történet.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Judit (36): diéta,sport

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Laci (47): egy fogyókúrás diéta és , hogy utána tudtam tartani a súlyomat (tojásdiéta)

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Zsuzsa (56): Megtalaltam a megfelelo fogyokurat,amit konnyen betudtam tartani.

Rene (46): Muay Thai edzés

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Annamari (22): mértékletes étkezés

Judit (21): nem volt még

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Anita (33): Diéta mozgás

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Timi (39): A fogyás szerintem csak kombináltan és lassan kivitelezhető, így számomra a testmozgás, zöld tea fogyasztás és az étrendem módosítása együttesen vezetett már korábban is eredményre, most is ezzel próbálkozom.

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Klári (38): 600kal./nap

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Erika (53): kevesebbet eszem

Szilvi (46): 90 napos diéta egyesítve 1000-1200 kalóriás diétával,mozgás

Timi (27): Szétválasztó diéta

éva (34): a mozgás

Mónika (38): torna,diéta,

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Etelka (61): diét,torna

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

József (40): Sport.

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Melinda (35): torna,sok folyadék

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Eszter (23): Heti 5 nap 1 óra edzés.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Ágnes (55): mindent ettem, de kevesebbet

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Szilvia (57): A szénhidrát és a cukor mennyiségének csökkentése.Sokkal több folyadékot- vizet iszok.A szervezetemet folyamatosan lúgosítom.Nagyon fontos,hogy ismerjük a vércsoportunkhoz illeszkedő ételeket.

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Gábor (30): Ketogén diéta

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Tímea (37): Reg-enor /-19 kg/

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Szilvia (43): mozgás

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Piroska (20): sok mozgás

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Ágnes (41): Lúgosítás. Próbálok minél több ételt lecserélni az étrendemben, ami inkább lúgosít és elhagyni azokat, amik savasítanak.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Beata (42): nagyon keveset ettem.

Joci (32): odafigyelek mennyit eszem és mit

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Virág (20): sport és sok zöldség

Vivien (23): Mozgás

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Nikolett (18): torna

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

János (36): Rendszeres sport Testépítés heti 4-5 alkalommal. +diéta napi 6-7 étkezés + sok sok sima víz :)

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Barbi (21): Rendszeres edzés, egészséges táplálkozás

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Erika (43): sok fojadekot iszok

Zsuzsa (54): Még az 'elején' vagyok és csak kb. 3 kg körül fogytam ( két hét alatt) De ami ehhez vezetett, az a tudatos táplálkozás,( saláták, zöldségek, gyümölcsök, sovány húsok) egészséges és nem hizlaló ételek fogyasztása, a kenyérfélék és édességek szigorú elhagyása,helyette teljes kiörlésű termékek, abból is napi max. 2 db ! Napi 5-szöri kevés étkezés,amibe mindig legyen gyümölcs, zöldség! Este 6 után már nem evés !!! Plusz napi 20 perc torna, és napi 1,5 km futás. Ez eleinte elég nagy áldozat és lemondás, de meg lehet szokni ! A cél: 68-69 kg , már 'csak' 22 kg-tól kell megszabadulni ! A sikeres fogyás titka a tudatosság, minden az 'agyban' dől el ! Ne akarjunk gyorsan fogyni ( pl. 1 hónap alatt 16 kg-ot) mert az soha nem lesz tartós. Nincsenek 'csodapirulák', csodaszerek ! A lassú, de biztos fogyás titka : az életmódváltás és táplálkozásváltás! A fogyásért igen is tenni kell, a nem jön magától ! A mozgás és sportolás elengedhetetlen ehhez, kb. 50 %-ot tesz hozzá ! Ja és ne mérjük magunk

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Éva (34): Kevesebb étel

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Marianna (28): kitartás

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Anita (33): Mozgás+diéta

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Csilla (49): csoportos tornázás

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Csilla (27): diéta

Dóra (40): Szénhidrát csökkentése, mennyiség csökkentése mozgásprogrammal egybekötve.

Moncsi (22): Megfelelő táplálkozás es rengeteg edzés, főként cardio jellegű, de erősítés is volt benne, plusz nagyon sok vizet es zöld teát ittam

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Róbert (37): Fehérje diéta

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Anita (36): Minimális étel, sok folyadék

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Ibolya (41): több mozgás

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Márti (44): szénhidrát csökkentése

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Anita (24): kevesseb eves

Kati (53): hodi54 kapszuát szedtem 2honapig. kb5kg fogytam nem éreztem az állandó kinzó éséfet! Utána át tértem calotin L500ra plussz zsirégető thermo. 82kg val kezdtem a fogyo kurát most 66vagyok 4hó alatt.Közben ithon tornászok heti 3szor 20perc.Cukor liszt tabu számomra! Napközben rendesen eszem ebéd után viszont már csak fehérjét fogyasztok!!! Ez lényeg.

Emma (38): sok folyadek, minimalis mennyisegu szenhidrat

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

István (19): Sikerült koplalás nélkül 1 hónap alatt leadnom 5 kilót, aztán nem tudom miért, de feladtam, most már sokkal motiváltabbnak érzem magam.

Gy (26): sok zöldség, sok gyümölcs, este csak turmixok vagy nyers gyümölcsök ivása, evése

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Tibor (42): kalória számolás

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Anna (62): Testmozgás

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Zsófia (27): kevesebb szénhidrát

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Bandi (29): A kalória bevitel folyamatos figyelése, és a rendszeres sport.

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

István (28): diéta,sulyzós torna

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

László (62): Egészséges táplálkozás

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Roland (39): A kalória tábla használata

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Zsuzsanna (46): kitartó testmozgás hosszútávon

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Anita (18): nem tudom

Kati (32): sport

Laura (20): kaloriaszamlalas

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Emoke (38): a mozgas

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Anett (25): Kevesebb étel kellő odafigyeléssel,cukros üdítők mellőzése,több mozgás.

Kata (27): Még több torna,aerobik.

Kristian (25): szigoru dieta

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Robi (41): kalória számlálás

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Tibor (59): 90 napos diéta

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Irén (45): Kevesebb kenyeret, és több zöldséget, több gyümölcsöt fogyasztok.

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Anna (53): a léböjt

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Emese (47): Mozgás

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Renáta (29): Sok folyadékot ittam,mint szoktam és persze kevesebbet ettem.

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Reka (34): a napi otszori etkezes

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Anett (25): 14:00 után már csak Norbi update termékeket fogyasztottam és minden nap kardióztam minimum 1 órát

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Veronika (30): Mozgás és diéta

Csilla (46): Szinte . szénhidrát, kis adagok,mozgás

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Csilla (24): Sok folyadek szauna es keves eves es flabelis edzes

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Bettina (18): mepróbálok nem enni 7 után, almaecetet iszok étkezések előtt, több gyümölcsöt eszek

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

László (39): Mozgás és koplalás

Judit (44): sport

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Ilona (51): minden reggel iszom étkezés előtt egy pohár almaecetes italt amit mézzel és citromlével kiegészítek délben rendesen étkezem délután gyümölcs és sok sok folyadék természetesen a zöld tea nem hiányozhat este is csak könnyű vacsora az édességet nagyrészben ki iktattam csak néha eszem

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Hanna (23): Több mozgás

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Bea (25): Mozgás

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

László (17): moyg's

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Zita (37): kalória számolás

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Angéla (19): kevesebb étkezés

Erika (53): Szénhidrát diéta

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Melinda (29): kalóriaszámolás

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Ágnes (58): hetente 1 kiló fogyás

Norbert (38): a szénhidrát megvonása ill L-karnitin zsírégető szedése, Fogyókúra tippek - Diéták - Zsírégetők - Egészséges életmód

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Csilla (27): ehezes

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Manka (27): önmegtartóztatás

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Enikő (19): rubint rékás edzés

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Anita (34): gi diéta, több torna

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Évi (49): Szerelmi bánat.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Adriana (45): 90 napos diéta

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Mária (58): Töbszöri ?tkezés d?lután 15óráig utána folyadék kőzben szobabiciklizés.Tal?n ennyi.

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Kati (49): kerékpározás

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

?va (38): Futás

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Kristóf (20): keveset ettem

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Moncsi (44): ...nem ettem édességet, a fogyókúra elején fokozatosan leszoktattam magam a kenyérről, nem ettem se zsemlét, kiflit....a töltött káposztát is kenyér nélkül ettem már. :)

Móni (28): Életmódváltás

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Judit (58): oda figyelés

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Eszti (30): Napi 3 liter víz elfogyasztása és napi 1 db króm tabletta bevitele.

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Zsuzsa (59): a paleo etrenddel es a rendszeres mozgässal mär voltak sikereim

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Csilla (50): étrend átalakítása, a zöldségfélék nagyobb fogyasztása, kerülni a szénhidrátot tartalmazó ételeket, erősebb tornát végzek

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Viktória (22): Teljes étrend változás és sok-sok mozgás

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Rita (44): Léböjt

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Hajnalka (29): cukor és kenyér mentes étkezés, valamint a torna.

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Tündi (26): még semmi :)

Györgyi (58): Level diéta

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Edina (44): Elszántság, kitartás.

Ildikó (41): diéta és torna

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Tímea (46): nagyon kevés étel

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Renáta (37): Keveset eszek, és nem nassolok.

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Timi (22): Koplalás.. :)

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Ibolya (57): ?trend,

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Ili (39): Diétázás.

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

John (54): BMI, BMR egyértelműsítése, tápanyag feldolgozási folyamat megértése, majd a szénhidrátszegény étrend kialakítása, a folyadék bevitel optimalizálása, illetve a napi legalább egy óra folyamatos mozgás a kalória leadás és az aerob edzések biztosítása érdekében.

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Ágnes (60): protein kura

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Ildiko (55): elkezdtem a feherje dietat ,ami eddig sikerrel jar nalam,mert az anyag cseret szeretnem megvaltoztatni.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Monika (24): renceres etkezes

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Ferenc (38): kalória számolás

Judit (34): Norbi Update

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt