Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

A legfontosabb zsírégető hormon: Leptin

Leptin - Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!Te is azok közé tartozol, aki a fogyás érdekében már mindent megpróbált?

Szigorúan diétáztál, talán sokszor éheztetted is magad, keményen edzettél, vagy fogyasztó tablettákat szedtél...?

Egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít!


És gondoltál már arra, hogy az "ideális testalkat" vagy a "karcsúság" elérése számodra lehetetlen, mert teljesen mindegy, mit teszel, úgysem fogsz tudni lefogyni?

Aki érezte már ezt, tudja, miről beszélünk... De hidd el, ez nem a Te hibád!

A sajnálatos igazság, hogy szervezetünk természettől fogva úgy van programozva, hogy a fogyás nagyon nehéz legyen.

A jó hír viszont, hogy a fogyás menni fog, ha nem a természeti erők ellen próbálunk meg lefogyni.

Cikkünkben bemutatjuk azokat a legfontosabb zsírégető titkokat, melynek alkalmazása a fogyás kudarcát sikerré tudja tenni - beleértve azt a hihetetlenül hangzó elgondolást is, hogy a pizza vagy a fagylalt fogyasztása, hogyan segítheti a gyorsabb zsírégetést.

Nézzük sorban...

A legfontosabb zsírégető hormon

Van egy hormon, melynek megismerése és irányítása szó szerint a fogyásod sikerét jelentheti!

Ez annyira fontos, hogy ha nem tanulod meg ennek a hormonnak az irányítását, akkor jobb, ha most lemondasz a fogyásról. Ez tényleg akkora jelentőségű!


Ez a hormon a leptin. A leptin egy "fő" zsírégető hormon, amely minden más zsírégető hormont irányít, s kontrollálja a szervezet teljes zsírégető képességét. [A leptin a leptos görög szóból ered, melynek jelentése "sovány".]

Nos, ha a leptin neked dolgozik, a zsírégetés könnyű. Ha viszont nem, akkor még egy kiló leadása is gyötrelmes küzdelem lehet...


És íme a rossz hír: Bárki, aki megpróbál leadni néhány kilót, öntudatlanul is egy vesztes játszmát játszik a leptinnel.


A VALÓS OK a múltbeli fogyással kapcsolatos kudarcok mögött nem az, hogy nem voltál elég kitartó, vagy hogy rossz géneket örököltél. Semmi baj sincs veled... Azért vallottál kudarcot, mert nem tudtad azokat az egyszerű dolgokat, ahogyan az első számú zsírégető hormont - a leptint - irányítani kell.

Ezek után már könnyen érthető, hogy miért küzdenek oly sokan hónapról hónapra, évről évre, – és lehet, hogy Te is közéjük tartozol – hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól.


A zsírégetéshez a szervezetnek két dologra van szüksége:

1. Magas leptin-szint
2. Jól működő leptin "érzékelők"


A rossz hír pedig a következő...


Amikor elkezdesz fogyókúrázni és lecsökkented a kalóriabevitelt, a leptin-szint leesik, a szervezet zsírégető képessége pedig drasztikusan lecsökken.

Miért? Mert a leptin fő feladata, hogy az éhezéssel szemben megvédje a szervezetet, s egy lecsökkentett kalóriabevitel alatt (mint amilyen egy diéta is) a szervezet az elraktározott zsírt túlélési forrásnak tekinti.


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! Vagyis amikor elkezdesz fogyókúrázni, a tested nincs tudatában vágyaidnak, s nem "tudja", hogy most azért kap kevesebb kalóriát, mert Te karcsúbb derekat vagy csípőt szeretnél, vagy jól akarsz kinézni az osztálytalálkozón, vagy épp a bikini szezonra készülsz...

Valójában a tested csak egyetlen dologgal foglalkozik, hogy
kalória-fogyasztásod a "megszokott" alá esett,
s az agyad számára ez egy azonnali vészjelzés.

Az eredmény pedig: lecsökkent leptin-szint és drasztikusan lecsökkent zsírégetés.

A kutatások ténylegesen kimutatták, hogy egy 7 napos diétát követően a leptin-szint akár 50%-kal is csökkenhet, ami azonnal 50%-ra csökkenti a zsírégető képességet! És ez napról napra csak még rosszabb lesz...


Leptin, egy hormon, ami szó szerint MINDEN zsírégetést irányít! És ha ez még nem volt elég a rossz hírekből, minden meg- küzdött leadott kilóval a leptin-szint még lejjebb esik, jobban megnehezítve a fogyást.

Miért?

Mert, ahogy már írtuk, csökkent kalória-bevitel esetén a szervezet az elraktározott zsírt túlélési erőforrásnak tekinti.

S minél több zsírtól szabadulsz meg, annál nagyobb a tested által érzékelt "veszély", s annál nehezebb lesz leadni a további kilókat.

A fogyás pedig nagyon lelassul vagy akár teljesen megreked.

De sajnos ez csak a probléma egyik fele.

A másik sajnálatos tény, hogy az évek óta fennálló magas testzsírszázaléknak és a feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően az emberek többsége az úgy nevezett "leptin ellenállás"-tól is szenved.

A leptin ellenállás egyszerűen azt jelenti, hogy noha a leptin-szint magas, a leptin "érzékelők" nem működnek megfelelően (a zsírégető jelek nem elég "erősek"), melynek következtében a szervezet zsírégető képessége nagymértékben lecsökken.

Nos, ezek eléggé elszomorító hírek, de ahogy korábban is utaltunk rá, létezik néhány hatékony trükk, ami egyszer és mindenkorra véget vet a leptinnel folytatott - eddig öntudatlan - küzdelemnek, és végre lehetővé teszi számodra is az ideális testalkat elérését!A leptin feletti irányítás megszerzése - A zsírégetés titkai

1. Zsírégető trükk: "Bűnözési nap"

A első módszer a terv szerint beiktatott "bűnözés", amikor is mindenféle eddig "tiltott" kedvenc étel fogyasztása megengedett, úgy mint pizza, fagylalt, csokis keksz stb.

Eddig jól hangzik, nem?

Az egyik legjobb diéta: 6+1 diéta Csodálkozol talán azon, hogy ezen "rossz" kaják, hogyan képesek hozzájárulni a fogyáshoz?
Nos a válasz visszavezethető a leptin szerepéhez.
Ahogy már korábban is írtuk, a leptin-szint szoros kapcsolatban van a kalória-fogyasztással, s egy hét fogyókúrát követően már 50%-kal lecsökkenhet a szervezet zsírégető képessége.


Ebből adódóan a kutatások alátámasztották, hogy ha valaki magas kalóriatartalmú ételek fogyasztásával időszakosan megszakítja a fogyókúráját, az nagymértékű leptin-szint növekedést eredményez.

Éppen ezért tanácsos a heti egy "bűnözési nap" bevezetése, amikor 1000 vagy annál több plusz kalória elfogyasztása kerül be az aznapi étrendbe.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a "bűnözési napon" csak rossz és egészségtelen kajákat kell enni! De azt igenis jelenti, hogy ezen a napon bármit LEHET enni, hogy a plusz szénhidrát és kalóriafogyasztás ismét megdobja a leptin-szintet!

A gond, hogy a "bűnözési napok" is csak rövid időre tudják megdobni a leptin-szintet, s nyilvánvalóan, ha fogyni akarunk, akkor nem tarthatunk minden nap "bűnözési napot"...

De nézzük tovább, mit lehet még tenni, hogy a hét többi napján is magas tartományban tartsuk a leptin-szintet!

2. Zsírégető trükk: "Fordított szénhidrátcsökkentés"

És itt jön a következő módszer, amit fordított szénhidrátcsökkentésnek hívunk. A kutatásokból ugyanis az is kiderül, hogy a szénhidrátok befolyásolják leginkább a leptin-szintet.

Vagyis, ha a "bűnözési napot" követően minden nap 10-20 grammnyi szénhidráttal növeljük az étrendünket, akkor ez megakadályozza, hogy a leptin-szint túl gyorsan visszaessen. (A következő "bűnözési napig" fokozatosan növeljük a napi szénhidrát mennyiséget, majd utána előről kezdjük az egészet, és megint fokozatosan növeljük...)

Ennek a módszernek az egyetlen bökkenője, hogy noha a több szénhidrát nem engedi a leptin-szint csökkenését, a túl sok szénhidrát már viszont negatív hatással van a fogyásra. Ez olyan 22-es csapdája, ahol a mennyiség a kényes kérdés.

Mindazonáltal, ha az első két módszer pozitív hatással is lesz szervezetünk leptin termelésére, az elért extra leptin mennyiség nem lesz igazán hasznunkra, hacsak ezzel egyidőben nem javítunk testünk leptin érzékenységén is.

Ahogy fentebb már írtuk, a magas testzsírszázaléknak és feldolgozott élelmiszereknek köszönhetően a "leptin ellenállás" egy igen elterjedt jelenség, ami lényegében "nem reagálóvá" teszi a szervezetet a leptinre, noha a mennyiség elegendő lenne... Mint egy autó tele tankkal, aminek elromlott az indítója.

És itt jön a beígért 3. tippünk...

3. Zsírégető trükk: "Egy-összetevős ételek"

3. Zsírégető trükk: Egy-összetevős ételek Most megmutatjuk, hogy bizonyos ételek fogyasztása, hogyan javítja a leptin érzékenységet. Már tudjuk ugye, hogy a feldolgozott élelmiszerek nagy mennyiségben történő fogyasztása a legfőbb oka a leptin ellenállásnak.

A következő egyszerű szabállyal helyreállíthatjuk a leptin érzékelőinket: a "bűnözési naptól" eltekintve, törekedj arra, hogy csak egy-összetevős ételt fogyasszál.

Mit értünk egy-összetevős étel alatt? Ezek olyan ételek, melyek összetevője csak az az egy étel.

Például: paradicsom, csirke, marhahús, hal, zöldbab, spenót, alma, körte, dió, mandula, tojás, joghurt, cseresznye stb.

Ide tartozik nagyjából bármely hús, hal, zöldség, gyümölcs, szárított gyümölcs, méz, tej, sajt, rizs, magok, olajos magvak, olajok. Ezek természetes élelmiszerek, melyek egy összetevőből állnak, illetve az ezekből készült ételek, ahol szintén minden összetevő felismerhető. (Pl. krumpli hússal, gyümölcsturmix, zöldséges rizs stb.)

Ami biztosan nem tartozik ide: előre csomagolt élelmiszerek hosszú mesterséges összetevőkkel és adalékanyagokkal, amiket még kiolvasni is alig tudunk... (zacskós levesek, konzervek, csokoládé, kekszek, kenyér, péksütemények, üdítőitalok stb.)

Ha megpróbálunk egy-összetevős élelmiszereket enni, akkor helyreállíthatjuk szervezetünk leptin érzékenységét, s elérhetjük, hogy a leptin hatékonyan jelezze testünknek a zsírégetés szükségességét.

Forrásoldal: www.TheFatBurningHormone.com


Leptin, a zsírégető hormon:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Csilla (38): Tisztába lettem a zsír és a szénhidrát égetés közti különbséggel ami sokat számít

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Zsóka (53): többször kis adag

Tomi (48): többet kell mozogni.

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Kriszta (18): Sok sok mozgás :)

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Rita (24): Étrend változás

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Anikó (59): eddig még nem fogyókuráztam,most kezdtem a 90 napos diétát,egész jól haladok, csak a gyümölcs nap nehéz egy kicsit,estére már nagyon éhes vagyok.

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Kinga (19): Citromlé

Györgyi (58): Level diéta

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Magdi (53): nem ettem édességet!

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Gabi (27): Futás

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Nusi (61): tobb receptet is kiprobaltam. mindenik hozott sikert,pl 2 het alatt 9 kilo . de ezek tul drasztikusak voltak szamomra. ezekhez ezutan csak akkor nyulnek ha surgosen kellene leadjak egy par kilot. itt olvastam a 90 napos fogyokurarol. kiprobaltam , meg mindeg probalom:). nem nehez betartani, nem kell ehezni, talan a gyumolcsnap egy kicsit macera de ki lehet birni. nalam ez hoz eredmenyt minden heten leadtam mostanig 1,2 kg. nagyon orulok ,hogy rabukkantam erre az oldalra. szerkesztoinek koszonet, gratula, es sok-sok jo olvasnivalo! tisztelettel samsudean nusi

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Teréz Dorina (19): nem ettem

Brigitta (24): Sok folyadék bevitel. Só,cukor,zsír nagyon mérsékelt fogyasztása. Fehér kenyér elhagyása. Sok gyümölcs-zöldség fogyasztása. Méregtelenítő és gyógyteák fogyasztása. Mozgásforma bevezetése. Szaunázások.

Veronika (30): Mozgás és diéta

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Mónika (24): Rendszerey mozgás, kalóriabevitel csökkentése

Viktória (48): almakúra

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Gyorgy (45): azota megiszom a napi 3 litervizet , es elkezdtem az alma ecetes dietat.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Katalin (34): sportolás!!!!!!!!!!!!!!!

Szilárd (19): Konditerem. Sokkal több folyadékot iszok. kevesebbet eszek. próbálok több fehérjét bevinni mint szénhidrátot. heti 4-szer járok konditerembe, napi másfél-két órát.

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Zsuzsa (50): kalória számlálás

Anita (40): cukor és a fehérliszt elhagyása, több folyadék fogyasztása

József (44): 2 hónap kardió edzés és elhagytam a kenyérféléket lisztes termékeket hejette pufasztotrizst és aboneteket eszem -meg rizst sok zöldséget gyümölcsöket mentes ásványvíz bodzás mentes ásványvíz.

Betty (54): Úgy tűnik valami megindult, remélem folytatódik. Nálam a mozgás mindenképpen sokat nyom a latba és jobban odafigyelek az étkezésemre.

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Kristian (25): szigoru dieta

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Andi (37): rendszeres edzés

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Katalin (42): gyümölcs ,zöldség smoothie-k fogyasztása

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Ili (39): Diétázás.

Kata (35): sport

Andrea (50): sokkal kevesebb bevitt etel es hozza etvagycsokkento pirula,es hozza Lipo+ liqvid es egy jo kondigep amit mindenmasnap hasznalni megha nem is orakat de mozogni es nem enniEn sok zoldseget eszem hussal mert ha nem eszem hust elgyengulok annyira hogy ajulas kerulget.mindenkinek megkell talani a megfeleo dietat.Igazan nincs egyforma recept mnert mindenki kulon egyeniseg.Ez nagyon fontos.

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Alexa (23): seta

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Krisztina (44): csökkentett szénhidrát bevitel, mozgás

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Anett (18): egészségesen étkeztem, kevesebb édességet ettem

Ilona (42): A kenyér elhagyása és mozgás

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Timea (30): Volt aki hajtott

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Mesko (34): nem

Zsuzsanna (59): szigorú diéta

László (39): Mozgás és koplalás

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Imre (23): étrend váltás

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Daniel (28): akaraterő

Anita (26): Joforman csak feherjet eszem,stevia edesitoszert hasznalok,es kokusz olajjal fozok.so helyett pedig himalaya so es kenyer helyett ha neha szukseget erzem puffasztott rizset fogyasztok.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Zsuzsa (47): CH-megvonás,gyaloglás...,és most beszereztem egy kondigépet is!!!!

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Etelka (43): sport

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Gizella (52): Kevesebb szénhidrát, több zöldség, gyümölcs, kisebb adagok, mozgás.

Gyuszi (39): 5 óra után nem étkeztem, evés előtt elfogyasztottam egy pohár vizet

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Sophie (44): Tobb folyadek, tobb zoldseg, plusz zold kave naponta ketszer-haromszor, grepfruit naponta legalabb egyszer.

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Mariann (35): A mozgás

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Rebeka (20): Candida diéta és mindennapi sport (futás, edzőterem vagy jóga)

Anett (30): Atkins diéta és torna

Vera (65): napi max 1200 kcal és 160 ch. ennél több nem lehetett, csak kevesebb. Így 8 hónap alatt 10 kg- ot sikerült leadni, ami másfél év alatt sem jött vissza.

Zsuzsi (47): Életmód-váltás és rengeteg sport

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Marianna (36): A gyömbér azthiszem segíteni fog....

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Emese (22): futás

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Brigita (38): a torna

Clau (24): Február 12.-én jött az elhatározás, hogy igen is most változtatni fogok az életvitelemen. Két kislány anyukájaként nem sok időm van magamra, hiszen szinte minden percemet elfoglalják. A fogyásom titka: reggel meleg citromos vízzel kezdek, napközben megiszok 2-3 l sima csapvizet+ 2-3 pohár zöldteát, az étkezéseim számát megnöveltem viszont a mennyiséget a felére csökkentettem, hamar hozzá lehet szokni. :) A cukrot próbálom édesítővel kiküszöbölni a fehérkenyeret pedig minimalizálni( sosem tudnám teljesen elhagyni :) ) Ha van időm a nap folyamán tornázni az max 30-40 perc a gyerekek alvásidejében. Az eredményem 2,5 hónap alatt 7,5 kg a centik csak úgy olvadnak úgy, hogy nem éhezek. A siker pedig még jobban ösztönöz! Minden féle fogyókúrát kipróbáltam már, de ez amit saját magamnak raktam össze ez mindennél jobb és még koplalnom sem kell. Jól érzem magam és folytatom a kilók olvasztását kényelmesen. Még kb. 5-7 kilótól akarok megszabadulni. Ha ez is sikerül megosztom veletek. :)

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Éva (61): 1 liter sós koktél reggelire és utána semmi étel, csak pótcselekvésként 1-1 kávé és citromleves folyadék, 5 napon át.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Lives (20): életmód váltás

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Judit (27): a rendszeres mozgásra sikerült rá vennem magam. napi szinten, és élvezettem csináltam!

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Petra (19): Nem ettem.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Attila (40): betartottam a dietat

Andi (28): Napi fél óra mozgás bevezetése, jobban odafigyelek az étkezéseimre.

Gyöngyi (45): életmódváltás a cukros és lisztes ételek elhagyása, futás, torna

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Zsani (21): Teljesen kizártam a csokoládét az életemből és a cukros üdítőket, a teát is édesítővel iszom (ha iszom), és naponta elfogyasztok kb. 3 liter vizet.

Zoli (19): Étrend változtatása.

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Zsolt (20): Sok edzés, odafigyeltem mit eszek a kalóriatáblázat segítségét gyakran igénybe vettem :)

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Erika (43): sok fojadekot iszok

Robi (41): kalória számlálás

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Szilvia (30): probálok sok folyadékot inni ,reggel ennni és naponta többször

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Andi (28): Edzés, egeszséges ételek, napi 5 étkezés

Györgyi (35): sokkal több, folyadék (házi limonádé): víz+zöld tea+citromfű, menta+citrom+gyömbér

Brigitta (38): Sport

Erzsi (60): az egészséges étkezés,elhagytam a cukrot,lisztet,keményitőt,helyette sok zöldség,hal,gyümi és napi 25 perc torna.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Hajni (25): sok folyadék és gyümölcs.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Andrea (44): Kalóriaszámlálás és torna

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

Zsuzsanna (43): Este 6-fél 7 után nem ettem semmit, kevesebb étel,

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Zsóka (59): A cukor teljes mellőzése. Sem tészta, sem krumpli, És a gyümölcsöt is csak módjával.13 kg-ot fogytam /sok izületi gyúlladás mellett, tehát a mozgás korlátozott/, most azonban leállt, és nem megy lejjebb. Mit tegyek?

Mónika (40): Mérem a fehérjét szénhidrátod és a zsirt. Természetesrn grammra.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Lívia (47): Mozgás

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Beáta (41): Az infóitok!

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Vera (28): 90 napos diéta

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Pamela (21): Sport, rágógumi

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Viki (18): Kalória számolás

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Vivien (23): Mozgás

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Zsolt (50): A tanácsadás.

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Anita (34): gi diéta, több torna

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

László (50): Diéta és mozgás

Zsuzsanna (50): több mozgás

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Ibolya (58): feleztem az adaot

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Tünde (39): fülakupunktura

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Ildiko (40): 3hét alat sikerült 1.50 kg fogynom bio alma ecetes kúrát csinálok 1 dcl vizhez 1 evőkanál ecet és kevesebb kenyeret eszek, nagyon őrvendek

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Gábor (35): A honlapon található fehérje diéta + több mozgás

Gina (27): betegség

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Gabi (44): Több mozgás, kevesebb étel, több ásványvíz.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Natasa (47): Az figyeltem arra amit , és amennyit eszem , és igyekeztem olyan ételt fogyasztani ami vércukor szintet nem tulságosan emeli meg . Naponta többször.

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Mónika (39): Szénhidrát fogyasztás lecsökkentése minimumra. Flabelos gép napi 30 perc használat

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Gyöngyi (53): Még nem

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Ivett (28): almaecet

Rita (31): Eletmod-valtas

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Bogika (27): Sport

Alexandra (22): Regenor

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Edit (50): Mozgás, alkohol elhagyása, korai vacsora

Anikó (50): az idegesség

Julianna (33): Több, tehát sok folyadék, ami elvette a TÖBBLET étvágyamat.

Mária (44): sokat mozogtam keveset és sokszor eszem nem sokat gyümölcs zöldség sok fehérjét vitamint viszek be a szervezettemben köszönöm szépen a tanácsokat nagyon jók köszönöm szépen :) 5.kg fogytam már

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Richárd (18): Minden napi edzés aminek a tartalma: 30 perc/1 órán át 1perc futás 1 per séta felváltva (kardio edzés gyanánt) +500 hasprés, felülések és egyéb gimnasztika.

Kati (32): sport

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Linda (21): 26 kg-t már fogytam egyszer csak a terhesség alatt feljött 13 kg

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Erzsi (38): Csak és kizárólag du.5-kor étkezem utoljára iszom az almaecet napi három négy alkalommal.

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Maria (53): Sok mozg?s

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Kata (28): Napi 5szöri étkezés, sok zöldség, kb napi 1200 kcal fogyasztása, heti 3-4szeri mozgás, cukor, liszt, zsír elhagyása.

Ágota (20): Diéta

Zita (18): sok mozgás

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Kati (45): Naponta 4-5 alkalommal enni, fele adagot...sok zöldséggel, salátával . króm tabletta - biorost. Sütit is eszem, inkább gyümölcsöst. sok vizet iszom

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Zsuzsi (41): sokszor keveset és szénhidrát menteset.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Rene (46): Muay Thai edzés

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Ani (25): mozgás, diéta

Erika (54): diéta+sport+ igen ! a cigeretta evés helyett .

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Krisztina (40): Nagyon figyelek az iv?sra ?s este 6 után nem fogyasztok ?telt.

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Anna (40): 90 napos diéta

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Éva (51): A króm tabletta.

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Tamara (19): Futâs

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Ildi (36): a nassolás elhagyása, csak zöldség evés estére!

Timi (24): anorexia

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Roland (39): A kalória tábla használata

Terez (41): a teak

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Mária (57): a sport,a chrom tabletta..

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

éva (34): a mozgás

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

László (40): 90 Napos diátával sikerült lefogynom 17 kilót!

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Ágnes (60): protein kura

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Klára (65): Gyakrabban és kevesebbet eszem. Fő étkezések előtt almaecetes vizet iszom (1 kanál almaecet egy pohár vízben).Több folyadékot fogyasztok. 18 óra után csak alma. Több mozgás, jelenleg a szobabiciklire korlátozódik a rossz időjárás miatt. Fontos, hogy az ember lelki békéje meglegyen, hogy koncentrálhasson a kitűzött célra.

Thomas (43): folyamatosan követem a leírtakat, illetve a weboldalon hasznos további tanácsoakt találok.

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Jennifer (21): Valtozatos étrend

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Andrea (29): Norbi update kód szerint evés

Erzsébet (59): Turbó diéta, de aztán visszajött, amit lefogytam rövid idő után.

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Edina (20): Kevesebb etelmennyiseg es tobb sport .

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Gábor (30): A tanácsaitokat megfogadtam és változtattam az étkezési szokásaimon. Jobban odafigyelek arra hogy mit eszek, csökkentettem a cukor bevitelt és próbálok csak teljes kiőrlésű kenyeret enni. Növeltem a mozgás mennyiségét, most már nem itthon tornázok (ez kb. 20 perc volt reggelente amikor csináltam). Heti kétszer eljárok edzőterembe. Ez egy kombinált cardio és erőnléti edzés, kb. összesen 2 óra per alkalom. Edzés előtt fél órával meg szoktam inni egy 2000 ml-es L-karnitin zsírégető koncentrátumot, hogy felgyorsítsam a zsírégetést az edzésem során. Vitamint is elkezdtem szedni, hogy megfelelő mennyiségű ásványi anyagot vigyek be a szervezetembe illetve hogy csökkentsem az étvágyamat. Az elmúlt 2 hónap alatt kb. 7 kg-ot fogytam. Úgy érzem, hogy jó úton haladok. :)

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Andrea (50): stressz a legjobb

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Melinda (35): torna,sok folyadék

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Hajnalka (31): Tartos dieta

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Aniko (63): Elkezdtem a disociat-etrendet,ittam 2 liter vizet naponta,setaltam 20-30 percet

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Brigitta (23): étvágytalanság

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Virág (20): sport és sok zöldség

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Melinda (29): csökkentet ch tartalmú fehérjedús étrend és rendszeres sport

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Lizzy (52): saját magam motiválása

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Katalin (38): Napi 40-60 perc futás-gyorsgyaloglás

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Csaba (61): diéta,mozgás

Anna (62): mozgás, kertészkedés, diéta, folyadék

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Erika (53): Szénhidrát diéta

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Gabi (45): Édesség elhagyása,csökkentett vacsora mennyiség.

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Laura (40): csak senhidratot esfeherjet fogyasztok

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Hajni (18): Próbáltam lassan étkezni, s kevesebbet a megszokottnál. Kipróbáltam különféle sportokat. Sok folyadékot ittam. Kerültem a cukros ételeket.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Ilona (50): életmódváltás

Paula (20): A nem evés

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Annamari (22): mértékletes étkezés

Mária (55): C.és MagneB6.vitamin,almaecet,Norbi mikor mit ehetünk.Súlyzós edzés. Kalóriabevitel csökkentése.

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

László (17): moyg's

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Csilla (27): ehezes

Bandi (36): Kb. 6-7 éve csinálom a 'Bandi-féle' fogyást! Sjanos szeptembertől történik mindig egy vágás az életemben, amit nem tudok megmagyarázni és elkezdek zabálni, édességet tömni..stb. és persze lazsálni. Fel is hízom 95-98 kilóra. Aztán január elejétől nekiállok leadni! Csupán annyival, hogy kihagyom az édességet, az esti zabálást, amellyel egy ember napi kalóriaszükségletét bevittem és mozgok (szobabicikli, több gyaloglás autózás helyett) minden évben sikerül 80 kilóra lemennem. Erre büszke is vagyok! Viszont tudom, hogy ez az állandó súlyingadozás megterheli a szervezetem! De ha valakit érdekel a 'technikám', szívesen leírom bővebben, mert 15-18 kiló minusz 3-4 hónap alatt drasztikus megerőltetés, kínzás nélkül nem semmi!

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Edina (33): napi többszöri étkezés

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Éva (50): kerákpározás, kenyér, tészta, édesség teljes kivonása az étrendből, valamint étrendem megszokott mennyiségét 1/3.-dra csökkentettem

Gabriella (44): diéta,mozgás

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Attila (53): kevesebb süteményt eszek és mindenböl csak a felét.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Anita (33): zöld tea kúra

Erzsi (48): Emelt folyadékfogyasztás (citromos víz),cukor minimalizálása,több mozgás,kevesebb szénhidrát.

Marianna (36): du-2 óra után nem ettem. 2-hét alatt lement 4 kg. de utána már sajnos nem bírtam tovább és 2-hét alatt vissza jöttek a kg-ok.

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Ági (53): Rendszeres étkezés napi ötször kis adagokban.Sosem voltam éhes.Gyümölcsnap heti egyszer, sok folyadék, napi fél óra kötelező bármilyen aktív mozgás /séta, torna bármi, csak autómentes legyen:))

Joci (13): futás

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Ed (39): a rendszeres táplálkozás kevés étellel, kevés szénhidráttal, kevés cukorral

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Ildiko (32): kevesebb evés, és tobb folyadék

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Csaba (38): Bevitt kaloriamennyiseg csokkentese,szenhidratok csokkentese

Erzsók (51): 6+1 diéta

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Tímea (46): nagyon kevés étel

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Tímea (32): mozgás és a gondos odafigyelés a táplálkozásra

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Ildikó (52): a 14 napos fogyókúra,egyszer bírtam betartani-7 kg-ot fogytam,közel 2 évig nem híztam vissza.

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Zsani (35): diéta és torna

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Alisa (35): torna és kevés kaja

Marianna (28): kitartás

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Krisztina (24): atkins diéta..

Szandra (23): Update táplálkozás

Zsuzsi (53): Nem ettem

Edina (21): Diéta és sok mozgás.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Edit (45): Saját magam által kitalált étrend (alapja:szénhidrát és cukor/csoki elhagyása), sok folyadékkal és a heti 2-3 alkalmas mozgás, tornázás. És természetesen az akarat és a kitartás. 3 hónap alatt 6 kilót fogytam így.

Bogica (13): Evés

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Evelin (53): mozgás-futás-torna

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Csilla (23): alamecet+torna(futás)

Lívia (21): Sajnos még egy módszer se vált be igazán.

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Gizella (39): Több mozgás, kevesebb szénhidrát.

Éva (34): Kevesebb étel

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Klaudia (21): kevesebbet ettem ( nem vacsoráztam)

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Ildiko (45): 90 napossal indítottam,mozgás

Paksi melinda (35): diéta és sport

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Istvan (42): Az étkezés és az edzés

Zsoka (54): A rendszeres,napi 4-5 etkezes

Pál (37): fegyelmezett étkezés, mindennapi kiegyensúlyozott, nem megerőltető de kitartást igénylő mozgás. az esti zabálás-ingert, kelbimbóval csapom agyon

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Timi (27): Szétválasztó diéta

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Hanna (23): Több mozgás

Judit (35): mozgás sok zöldség sok folyadék

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Reka (34): a napi otszori etkezes

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Dóra (21): Mozgás, nem enni ha jól vagyok lakva

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Eszter (53): Visszafogott, napi 5 szöri étkezés, és a mindennapi mozgás.

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Dóra (21): Mozgás

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Brigitta (38): Sport

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Gyöngyi (53): mozgás

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Róbert (37): Fehérje diéta

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Péter (52): Nics olyan hogy 'a sikeres' akció, átfogóan kell kezelni az egész életvitelt.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Betty (40): Kevesebb szénhidrát, és rendszeres mindennapi edzés

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Mártika (64): A bétablokkoló gyógyszerek elhagyása és a paleolit diéta.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Erika (50): Elsőre elkezdtem reggelizni. Délután pedig próbálok nem enni szénhidrátot. Még nem mérem magam.

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Barbi (27): 90 napos szétválasztó diéta

Annamária (45): GYALOGLAS NAPONTA 6KM,ETREND VALTAS

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Andrea (43): Az,hogy alig ettem.KB.600 kalóriát naponta.De ez még fiatal koromban volt,ma már nem bírnám.

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Évi (27): a kevés kalória bevitel

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Norbi (25): Több mozgás, megváltozott étrend.

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Amarilla (33): Bikini Body Katus Attilával - torna napi 4x, mindig hagytam a tányéromon ételt ( gyomorszűkítés házilag ), zöldségek és gyümölcsök napi fogyasztása, édességből csak a Nutella és a fagyi maradt.

Marika (50): onuralom

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Csilla (27): 6 óra után nem ettem,citromos vizet ittam,figyeltem h mit eszek/kevesebb zsir,szénhidrát,cukor/,torna

Judit (40): zöld tea,cukor ,kenyér elhagyása,és nem vacsorázom

Réka (16): nem ettem

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Gyöngyi (50): Többszöri étkezés,kevesebb kalória bevitel.

Niki (19): edzés + diéta

Andrea (42): A finomliszt, cukor elhagyása. Gluténmentes étrend, mozgás. Gyógyteák fogyasztása.

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Ági (50): almaecet kúra

Emese (47): Mozgás

Márta (37): Étkezés drasztikus megváltoztatása.

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Andrea (47): Diéte mellett napi rendszerességű edzés.

Zeller (39): Reggelire gyümölcsöt eszek, vacsira pedig szénhidrát mentes kaját.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

Tímea (36): Sport

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Zsuzsa (40): mozgás

Ildikó (41): diéta és torna

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Bernadett (19): Sport

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Krisztina (19): Étrend változtatás.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Ibolya (41): A testmozgás.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Madonna (25): Mozgás

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Ágnes (64): 90 napos diéta

Judit (58): oda figyelés

Ancsa (37): A mozgád

Edit (57): ananászdiéta+szénhidrátszegény diéta keverése

Alexandra (24): Megfelelő étkezés 160 gr Ch be tartása ,szénhidrát számolás

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Zita (25): kevesebb szénhidrát, sok folyadék, naponta minimum fél óra mozgás

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Angyalka (36): 6+1 es dieta. Volt egy tevhitem, hogy nekem nem sikerul, mert ugyis felbehagyom, ha kinoz az ehseg.De itt nem kell ehezni, igy dolgozni tudok Mellette.

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Emese (29): Kihagyom az étrendből a szénhidrátot, a cukrot. Nem eszem kenyeret, tésztát, sem krumplit vagy rizst. Maximum update kenyeret vagy teljes kiőrlésű tésztát, de csak nagyon keveset. Update édességeket és sok nyers gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Igyekszem naponta legalább ötször enni, mindig keveset. Mellette sportolok is, heti 2-3 kardió edzést csinálok végig. Eddig 8 kilót fogytam.

Sibeli (18): még nem probáltam

József (44): rendszer

Edina (34): A napi 1000- 1200 kaloria betartása.Sokat ittam és próbálok több gyümölcsöt zöldséget enni.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.