Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka.... Fogyás.info - Menü
A sikeres fogyás titka – Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Sikeres fogyás 7 lépésben

A zsírégetés legfőbb titkaTöbb mint 10 éve foglalkozunk a fogyás témakörével, sok ezer embernek segítettünk a nehézségek leküzdésében, és a sikeres fogyás elérésében.

Most egy könyvbe foglaltunk mindazt a tudást és tapasztalatot, ami az egészséges és tartós fogyáshoz valóban szükséges.


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS


A sikeres fogyás kézikönyve megspórolja Neked a fölös köröket, és 7 lépésben végigvezet sikeres fogyáshoz vezető úton.


„Állandóan fogyókúrázó nőként nagyon jó információkat kaptam, amelyek közül sokat már ismertem, de nem voltak az adatok ilyen logikusan felépítve.

Ebből a könyvből logikailag összeállt a kép.

És volt olyan információ, amit nem is ismertem. A könyv olyan egyszerű és érthető módon adja át a törvényszerűségeket, amit azonnal könnyű a gyakorlatba áthelyezni.

Emellett nem valami újabb diétás hóbortra csábít, ami egyébként teljesen 'testidegen', hanem a szervezet élettani működését segít megérteni, és ez alapján segít levetkőzni a rossz beidegzéseket.”
– GyöngyiA sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS Letöltés

Mit kapsz a könyvből?


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS

A könyvből megismerheted az anyagcsere és zsírégetés pontos működését.

Megmutatjuk, melyik hormon irányítja a szervezet teljes zsírégetését, és azt is, hogyan tudod kijátszani tested védekező mechanizmusát, amely gátolja a fogyás sikerét.

Meg fogod látni, ezen áll vagy bukik fogyásod sikere!

A valós ok a múltbeli fogyással kapcsolatos kudarcok mögött nem az, hogy nem voltál elég kitartó vagy rossz géneket örököltél. Hidd el, nem a Te hibád, ha eddig sikerüt! Azért vallottál kudarcot, mert nem tudtad azokat az egyszerű dolgokat, ahogyan az első számú zsírégető hormont irányítani kell.

Ezek után már érthető, miért küzdenek oly sokan hónapról hónapra, évről évre, – és lehet, hogy Te is közéjük tartozol – hogy megszabaduljanak a felesleges kilóktól. A fáradtságosan leadott kilók visszakúsznak, beindul a jojó-hatás, ami mindenféle újabb és újabb fura fogyókúrás módszerek kipróbálására készteti az embert. Aztán az egész kezdődik előröl...


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS

A zsírégetés szabályaira építve, megismerhetsz egy olyan – fogyás segítő egészséges és kiegyensúlyozott – étrendet, amely hosszú távon is alkalmazható.

ÉS megmutatjuk azt is, hogy a pizza, fagylalt vagy egyéb kedvenc finomságok fogyasztása, mikor és hogyan segítheti a gyorsabb zsírégetést!


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS

Megtudhatod, milyen mozgásforma segíti leginkább a zsírégetést, és fogyás szempontból, hogyan érdemes nekiállni, hogy pörgésben tartsd a zsírégetésed. (Meg fogsz lepődni, mert nem az, amit eddig gondoltál volna!)


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS

A könyv számos fogyókúrás tévhitre rávilágít, és megmutatja, melyek a leggyakoribb fogyás hibák és akadályok, melyek a fogyás sikerét – kivétel nélkül! – kudarcba fojtják. És természetesen a megoldásokat is megkapod!


Te is le tudsz fogyni!


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS Letöltés„Na végre, egy bizalomkeltő könyv a fogyásról!

Nagyon tetszik!

Miért? Mert itt az ember mint gondolkodó és tudatos lény van a központba állítva. A szerző végig hozzám beszél, nem a testemhez. És megadja nekem a szabadságjogot, hogy én irányíthassam a testem, ne ő engem. Sőt, úgy adja a tanácsokat, hogy nem hengerel le, mint egy kis ostoba, segítségre szoruló balfácánt, hanem döntésképes partnernek tekint.

Végig fenntartja nekem a választás jogát: a saját testemre szabott saját 'gyötrés' jogát. És ha netán mégsem sikerülne a dolog? Semmi baj! Kezdd el újra! Előbb-utóbb sikerülni fog!

Én hiszek neki. És elkezdem a fogyókúrát...”
– Marica

A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS

„Eddig tévhitben voltam, hittem az előre megírt '1 tojás reggelire' diétás étrendeknek, de a lényeg nem ez...

A könyv egészében nagyon tetszett, sok új dolgot tudtam meg az emberi test működéséről. Kell a buzdítás, a lelki ösztönzés, a könyvben még ez tetszett nagyon, a direkt hozzám szóló mondatok.” – MelindaA sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉSA sikeres fogyás kézikönyve: