Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü

Küldetésünk:

Mivel az ember sokkal több, mint hús-vér test, és a boldogságot sem kilókban mérik, nem az a cél, hogy mindenki megfeleljen a mai divatos „ideális testképnek”.

A fogyás.info oldal azért jött létre, hogy fogyás és egészséges életmód terén segítséget nyújtson az érdeklődőknek, hogy végül minél többen jól érezzék magukat a bőrükben!

1. Első lépésként a fogyás teszt kitöltését ajánljuk.

A személyes értékelés megadja az alapokat a fogyás beindításához vagy felgyorsításához, valamint egy egészségesebb életmód kialakításához.

Keresés a Fogyás.info oldalon

Kattints ide, és nézd meg! - A zsírégetés legfőbb titka
A sikeres fogyás titka – Hogy jobban érezd magad a bőrödben!

Sikeres fogyás 7 lépésben

A zsírégetés legfőbb titkaTe is azok közé tartozol, aki a fogyás érdekében már sok mindent megpróbált?

Szigorúan diétáztál, talán sokszor éheztetted is magad, keményen edzettél, vagy akár fogyasztó tablettákat is szedtél?

Sikeres fogyás 7 lépésben • A zsírégetés legfőbb titka
Hidd el,

Nem a Te hibád,
ha eddig nem sikerült!

Miért nehéz lefogyni?

A sajnálatos igazság az, hogy

szervezetünk úgy van programozva,

hogy a fogyás nagyon nehéz legyen!

Amikor elkezdünk fogyókúrázni, testünk nincs tudatában vágyainknak, s nem „tudja”, hogy most azért kap kevesebb kalóriát, mert mi karcsúbb derekat szeretnénk, vagy jól akarunk kinézni egy találkozón, vagy épp a bikini-szezonra készülünk.

Valójában a testünk csak egyetlen dologgal foglalkozik, mégpedig azzal, hogy a kalóriafogyasztás a „megszokott” alá esett, s az agyunk számára ez azonnali vészjelzés...

Éppen ezért, a legtöbb fogyókúra vagy „tuti módszer” legjobb esetben is csak átmeneti sikert eredményez. A fáradtságosan leadott kilók visszakúsznak, beindul a jojó-hatás, jönnek a kudarcok, elkeseredés, ami mindenféle újabb és újabb fura fogyókúrás módszerek kipróbálására készteti az embert. Aztán az egész kezdődik előröl...

A zsírégetés legfőbb titka

A jó hír viszont, hogy a fogyás menni fog, ha nem a természeti erők ellen próbálunk meg lefogyni!


A zsírégetés megértése kulcs a sikeres fogyáshoz!


Tudtad például, hogy van egy „fő” zsírégető hormon, amely kontrollálja a szervezet teljes zsírégető képességét?

Ennek megismerése szó szerint a fogyás sikerét jelenti...

Sikeres fogyás 7 lépésben

Több mint 10 éve foglalkozunk a fogyás témakörével, sok ezer embernek segítettünk a nehézségek leküzdésében, és a sikeres fogyás elérésében.

Most egy könyvbe foglaltuk mindazt a tudást, ami a sikeres fogyáshoz valóban szükséges.


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS


„Állandóan fogyókúrázó nőként nagyon jó információkat kaptam, amelyek közül sokat már ismertem, de nem voltak az adatok ilyen logikusan felépítve. Ebből a könyvből logikailag összeállt a kép. És volt olyan információ, amit nem is ismertem. A könyv olyan egyszerű és érthető módon adja át a törvényszerűségeket, amit azonnal könnyű a gyakorlatba áthelyezni. Emellett nem valami újabb diétás hóbortra csábít, ami egyébként teljesen 'testidegen', hanem a szervezet élettani működését segít megérteni, és ez alapján segít levetkőzni a rossz beidegzéseket.” – GyöngyiA sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS LetöltésMit kapsz a könyvből?

A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS . Anyagcsere és zsírégetés megértése

A könyvből megismerheted az anyagcsere és zsírégetés működését.

Megmutatjuk, melyik hormon irányítja a szervezet teljes zsírégetését, és azt is, hogyan tudod kijátszani szervezeted védekező mechanizmusát, amely gátolja a fogyás sikerét.


Meg fogod látni, ezen áll vagy bukik fogyásod sikere!


És sikeres fogyás alatt itt azt értjük, hogy a legkevesebb szenvedéssel és lemondással, jojó-hatás nélkül, tartósan szabadulsz meg a felesleges kilóktól, és jobb közérzettel, egészségesebben tudsz élni!

A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS . Betartható étrend

A zsírégetés szabályaira építve, megismerhetsz egy olyan – egészséges és kiegyensúlyozott – fogyókúrás étrendet, melyet hosszú távon is tudsz alkalmazni (éhezés vagy jojó-hatás nélkül).

A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS . Mozgás tippek

Megtudhatod, milyen mozgásforma segíti leginkább a zsírégetést, és fogyás szempontból, hogyan érdemes nekiállni a mozgásnak. (Meg fogsz lepődni, mert nem az, amit eddig gondoltál!)

A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS . Fogyókúrás tévhitek és buktatók tisztázása

A könyv számos fogyókúrás tévhitre rávilágít, és megmutatja, melyek a leggyakoribb fogyás hibák és akadályok, melyek a fogyás sikerét – kivétel nélkül! – kudarcba fojtják. És természetesen a megoldásokat is megkapod!


Te is le tudsz fogyni!


„Na végre, egy bizalomkeltő könyv a fogyásról! Nagyon tetszik! Miért? Mert itt az ember mint gondolkodó és tudatos lény van a központba állítva. A szerző végig hozzám beszél, nem a testemhez. És megadja nekem a szabadságjogot, hogy én irányíthassam a testem, ne ő engem. Sőt, úgy adja a tanácsokat, hogy nem hengerel le, mint egy kis ostoba, segítségre szoruló balfácánt, hanem döntésképes partnernek tekint. Végig fenntartja nekem a választás jogát: a saját testemre szabott saját 'gyötrés' jogát. És ha netán mégsem sikerülne a dolog? Semmi baj! Kezdd el újra! Előbb-utóbb sikerülni fog! Én hiszek neki. És elkezdem a fogyókúrát...” – MaricaA sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS„Eddig tévhitben voltam, hittem az előre megírt '1 tojás reggelire' diétás étrendeknek, de a lényeg nem ez... A könyv egészében nagyon tetszett, sok új dolgot tudtam meg az emberi test működéséről. Kell a buzdítás, a lelki ösztönzés, a könyvben még ez tetszett nagyon, a direkt hozzám szóló mondatok.” – Melinda


Sikeres fogyás Jobb közérzet


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS Letöltés

Minek a fogyásról könyv?

A fogyás területe tele van tévhitekkel, „tuti módszerekkel”, és ami a legrosszabb: hazug ígéretekkel és ál-termékekkel.

Nem könnyű ebből a zűrzavarból kiválasztani azt a módszert vagy életmódbeli tanácsot, ami egyszerűen kivitelezhető és nem kíván lehetetlent vagy drága csodaszereket.

Legtöbben normál halandóként élünk: tanulunk, dolgozunk, gyereket nevelünk... Nem szupermodellnek készülünk, és se időnk, se energiánk nincs naponta órákat edzeni vagy minden-mentesen étkezni.

Mindazonáltal szeretnénk jobban kinézni, jobb közérzettel és egészségesebben élni.


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben

Miért ezt a könyvet válasszam?

Ha mindennek Te magad szeretnél utánajárni, cikkeket, tanulmányokat olvasni, és sorra kipróbálgatni, hogy a sok „tuti módszerből”, melyik hoz valójában eredményt és melyik csupán tévhit, akkor nincs szükséged A sikeres fogyás kézikönyve útmutatására.

De ha nem..., akkor jól jöhet, hogy ezt helyetted már megtettük.


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS


Több mint 10 éve foglalkozunk a fogyással, több ezer embernek segítettünk már a nehézségek leküzdésében, és a sikeres fogyás elérésében.

Most egy könyvbe foglaltunk mindazt a tudást és tapasztalatot, ami a sikeres fogyáshoz valóban szükséges.


Gyorsabb fogyás Tartós megoldás


A sikeres fogyás kézikönyve – Egészséges és tartós fogyás 7 lépésben - LETÖLTÉS LetöltésA sikeres fogyás kézikönyve: