Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Aszpartám

Titok az aszpartám mérgezés mögöttHa kedveled az édes ízeket, azonban szeretnél fogyókúrásan, azaz cukormentesen táplálkozni, kénytelen leszel édesítőszereket használni. Az egyik legelterjedtebb édesítőszer az aszpartám. Nagyon kevés kivétellel, az aspartam minden light, diétás vagy cukormentes élelmiszerben megtalálható. (Csak nézd meg az összetevők felsorolásánál! Száma: E951)


Az aszpartám hatása - Titok az aszpartám mérgezés mögött


Sokan gondolják úgy, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, és szinte minden nagyobb élelmiszeripari cég használja, az csakis egészséges lehet. Pedig nem!

Az aszpartám mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok. Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását. Az aspartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltő anyagokra bomlik, és amit odabent művel modernkori horrornak is elmegy. De vajon miért nem lehetett hallani erről eddig?

Történelmi titok

Az aspartam üzlet kezdete

A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná, hogy a könyvek szerzői vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy hasznot belőle. Pedig nem. A játszma igazi nyertese a gyógyszeripar. És mi köze a gyógyszernek az aszpartámhoz? A válasz egyszerű...

  • 1965 decemberében James Schlatter a G.D. Searle nevű gyógyszercég kémikusa egy fekély elleni szerrel való kísérletezés közben véletlenül felfedezi az aszpartámot – egy olyan anyagot, amely 180-szor édesebb a cukornál, s kalóriatartalma nulla.

  • 1967 tavaszán a Searle megkezdi az aszpartám engedélyezéséhez szükséges biztonsági tesztek végzését.

  • 1973 februárjában, miután a Searle több tíz millió dollárt költött biztonsági ellenőrzésekre, benyújtja az aspartam engedélyezési kérelmét az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatalhoz (FDA).

  • 1973 május 5-én az FDA visszautasítja a Searle kérelmet azzal az indoklással, hogy: „a benyújtott adatok nem megfelelőek az aszpartám lehetséges mérgező hatásának kiértékeléséhez”.

  • Az elkövetkezendő években tovább folytatódik a huzavona az aszpartám hatásait illetően. 1980. szeptember 30-án az FDA vizsgálati testülete végül nem engedélyezi az aszpartám bevezetését.

  • 1981-ben Donald Rumsfeld a Searle ügyvezetője egy értékesítési megbeszélésen kijelenti, hogy a tudományos eszközöket félretéve politikai erejét fogja érvényesíteni, hogy az aszpartám egy éven belül engedélyezésre kerüljön.

  • 1981 januárjában Ronald Reagan – elnöki beiktatásának másnapján – leváltja az FDA addigi aszpartám ellenes elnökét, s ifj. dr. Arthur Hull Hayes-t teszi meg az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (FDA) új elnökének.

  • Ezt követően Hayes felülvizsgálja az aszpartámmal kapcsolatos „túl szigorú” megkötéseket, és 1981 július 15-én engedélyezi az aszpartám használatát a száraz élelmiszerekben.

  • 1985-ben a Monsanto cég megvásárolja a Searle-t, megszabadulva a Searle neve körüli aszpartám botrányok hatásaitól, s a terméket NutraSweet néven piacra dobja.

  • 1992-re pedig már engedélyük van az aszpartám üdítőitalokban és gyerekvitaminokban való felhasználására, valamint szerződést kötnek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartám ellátója. „Természetesen” az FDA ekkora már elfogadja az aszpartám nagy mennyiségű, szabad forgalomba hozatalát...

Az aszpartám hatása

Miket okozhat az aszpartám fogyasztása?

A 90-es években kezdődött, hogy emberek megmagyarázhatatlan betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz, a tudomány pedig széttárta karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Az aszpartám mellékhatásai lehetnek fokozatosak vagy azonnali reakciók is. Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved az aspartam káros mellékhatásaitól, de fogalmuk sincs, hogy a gyógyszerek, a különböző kezelések és gyógynövények miért nem enyhítik a tüneteiket.

Több mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartám fogyasztásának. Hihetetlennek tűnik, nem? Pedig nagyon is igaz! (Az aszpartám a vérbe kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és bármilyen szövetbe lerakódni. A ciklamáttal vagy a szacharinnal ellentétben, szervezetünk az aszpartámot megemészti.)

Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több mint tízezer NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az összes beérkező panasz 80 százalékát tette ki! Ennek ellenére az Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal semmit sem tett annak érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelműnek gondolják, hogy ha egy termék agyon van reklámozva, az csakis egészséges lehet.


Az aszpartám-ellenesek elnöke szerint:

„Az aszpartám az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyről tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténeteink vannak, melyek azt bizonyítják, hogy tömegbetegségeket és halált okozhat.”

Az aszpartám édesítőszer mellékhatásai

Az aszpartám néhány mellékhatása: látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság, bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

És ez nem vicc. Ha ezen mellékhatásokból többet is észleltél már magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal tedd le a diétás kólát! És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartám fogyasztást, már amennyiben mától kezdve egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket!


Az aszpartám hatása - Az aszpartám 10 leggyakoribb felhasználása

Az aszpartám jövője

Valószínűleg az sem véletlen, hogy a gyógynövényből nyert és teljesen ártalmatlan steviát, mint elterjedt versenytársat jó időre betiltották az Egyesült Államokban, épp pár hónappal az előtt, hogy a NutraSweet, mint asztali édesítő forgalomba került volna. (Ma már természetesen nincs betiltva a stevia.)

És talán az sem véletlen, hogy az aszpartám Új-Zélandon ma már tiltott adalékanyagnak számít. Hogy miért nem mindenhol? Nos a NutraSweet szenzációs PR-gépezetet vezet.

Nagyon meggyőzőek, és ahol az aszpartám ellen szólók felütik a fejüket, ők megjelennek, és elhiteltelenítik a forrást. Mindezt a több milliárd dollár éves bevételért...

Szerencsére mára az Egyesült Királyság és az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek független kutatásokat az aszpartám biztonságos mivoltával kapcsolatban.

Az aszpartám szerepe a fogyásban

Ha számodra a fenti adatok hihetetlennek hangzanak, és „egyszer élünk” alapon akkor is a diétás (aszpartamos) termékeket részesíted előnyben, mert azok legalább nem hizlalnak... sajna ennek pont az ellenkezője igaz.

Alapvetően a cukormentes termékek jó alternatívát nyújtanak a kalóriabevitel csökkentésére és így a fogyás elősegítésére. DE NEM A MESTERSÉGES ÉDESÍTŐSZEREK!

A mesterséges édesítőszerek több okból kifolyólag sem segítik a fogyást, hanem ellenkezőleg, hizlalnak. Részletek itt: Miért hizlalnak a mesterséges édesítőszerek?

A mesterséges édesítőszereket amúgy csak a diétaiparban adják el „fogyási” céllal, az élelmiszeriparban és az állatok etetésénél ezeket étvágynövelésre használják.

Sajnálatos módon, az aszpartám nemcsak, hogy az egyik legmérgezőbb adalékanyag, hanem a fogyás segítése helyett, súlynövekedést eredményez.

Érdemes hát résen lenni mindennel, ami „light” vagy „cukormentes” (az aszpartám száma: E951), mert aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon csak aszpartámba botlik!

Kiút az evés fogságából - A kényszeres evés kezelése

IGEN

Felejtsd el a diétákat!
NEM

Lépj tovább!

Kényszeres evés esetén a fogyókúrák nem működnek.
Nézd meg, hogyan tudsz kikerülni az evés csapdájából, és végleg lefogyni!

Megmutatjuk, mi a zsírégetés legfontosabb titka, és hogyan tudsz gyorsan, egészségesen, tartós eredménnyel lefogyni!

Kiút az evés
fogságából


Sikeres fogyás
7 lépésbenAz aszpartám édesítőszer hatása:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Timea (19): nem fogytam,csak formásodtam.

Otto (51): Kitartas

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Imre (61): Almát ettem ebédig.

Ágnes (33): Mindennapi (legalább 1 óra)edzés, kenyér elkerülése, sok folyadék ivása.

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Éva (31): sok zöldség saláta és mozgás

Andrea (29): Több mozgás, diéta, cukor és liszt elhagyása, több zöldség fogyasztása, víz, víz, víz tudatos étkezés

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Ildi (34): mozgás, sok gyümölcs, zöldség fogyasztás, szénhidrát kevés fogyasztása, édességek teljes elhagyása

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

András (64): visszafogott étkezés, fogyasztóöv, kemény fizikai munka, futás

Ezsbet (53): diéta

Ircsi (44): szénhidrát, cukor elhagyása, sok folyadék fogyasztása

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Jutka (49): cm-ek változása

Marika (65): káposztaleves(részben)

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Tibor (42): kalória számolás

Patricia (12): Kevesebbet ettem és tobbet sportoltam

Noémi (27): A vacsora elhagyása és az edzés.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Kati (36): Inkabb feherje mint szenhidrat es napi 10 15p mozgas.

Katalin (62): 20 éve az Adipex Retard tabletta(szuper volt, 1 hónap alatt 7 kg-ot fogytam és nem jött vissza 2 évig). Sajnos ezt betiltották. Mostanában egy kéthetes, szétválasztó diéta az egyetlen, ami hatásos, de 3-4 kg-nál többet ezzel se tudok leadni csak akkor, ha a diétát több héten keresztül folytatom. 2 hét nem elég. Semmi más nem használ. Az a meglátásom, hogy a fogyitabletták egyszerűen placebók, csak a pénzemet viszik el.

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Szilvia (43): mozgás

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Andi (31): Kalóriaszámlálás, sokkal kevesebb étel és egészségesebb étel fogyasztása. Sok zöldség és gyümölcs és természetesen a rengeteg edzőtermi munka. Az elmúlt évek során 30 kg-t adtam le, ebből tavaly adtam le 18 kg-t. Most lassan egy hónapja csinálom megint komolyan, mert még szeretnék leadni kb 20 kg-t.

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Brigitta (30): Az hogy csokkentettem az etel mennyiseget

Andrea (49): még nem rendeltem ezen az oldalon keresztül

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Andrea (40): Az en sikeres modszerem a következö volt: csökkentettem az eteladagokat, teljesen elhagytam az edessegeket, a chipset es egyeb brutalisan hizlalo elemeket. Potoltam a krom hianyomat, (jelenleg is szedem) -ez lenyeges volt, mert mar sejtszinten megjelent a cukoranyagcsere-zavar! Ekkor kicsit megijedtem. Ezert halas vagyok nektek, hogy elmagyaraztatok, hogy a megfelelö krom-szint miert is fontos a szervezetnek!! Elkezdtem rendszeresen zöld teat fogyasztani, nem eszek feher kenyeret es Pilatesre jarok. Ja es majdnem kifelejtettem, hogy a fogyas beindulasa elött lenmaggal meregtelenitettem. Kefirbe (0,5 l) tettem 1-2 evökanal lenmagot es nagyon hatasos salaktalinatast vegzett a kettö együtt (kefir+lenmag). Azota nincs gondom az evek ota fennallo hasi puffadasommal es szekrekedesemmel! Ez mar önmagaban is oriasi. Ezutan pedig a fogyas is gyorsabban beindult. Oh es meg valami: az igazsaghoz az is hozzatartozik, hogy a lenmagos meregtelenites idejen voltam ket alkalommal nyirokmasszazson is.

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

István (39): Gluténmentes diétával 6 hét alatt 8 kg fogyás, 0 koplalással, jóízű étkezésekkel. Még pár (nem búza) sör is belefért. De ami számomra ennél is fontosabb, az a lényegesen jobb közérzet, és pihentető nyugodt alvás, amivel a diéta előtt gondok voltak. Ez innentől nem is diéta, mert maradok 99%-ban gluténmentes :)

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Annamária (38): Kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség, napi ötszöri kisebb étkezés és heti 3-4-szer torna.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Beáta (41): Az infóitok!

Emese (22): futás

Zita (37): kalória számolás

Mónika (31): Odafigyelek az evésre és nem eszek mindent össze vissza.Minden reggel tornázom és ásványvizet iszom.Mellőzöm az édeset és sok zöldséget eszem.

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Terez (41): a teak

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Agota (26): sport,etrend valtoztatas és recode használata

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Monika (24): renceres etkezes

Zsuzsi (53): Nem ettem

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Dóra (21): Napi 1200-1300 kaloria es meg plusz torna,futas,sulyzozas

Erika (50): A napi 5 étkezés ebből 2étkezés gyümölcs amit mindig hanyagoltam .Nem eszem kenyeret pékárut és édességet.

Márti (23): A kenyér és a pékáru mellőzése

Piroska (68): Megadása semmi pedig sok mindent kipróbáltammar.A zoldtra sem segít,pedig évek óta iszom.Segítséget kérek,hogy letudjak fogyni.

Csaba (37): paleolit étrend foci kondi

László (24): Heti 4 alkalom konditerem, egy kisebb diéta és mellé a fogyókúrás tabletta.

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Klára (54): A napi ötszöri étkezés,a mozgás!!!

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Inke (61): Kevesebb kalória és mozgás

Szilvia (42): Az étkezésre próbáltam odafigyelni, nem nagy sikerrel.

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Sándor (40): részben elhagytam a kenyeret, nyers zöldségeket eszem, föleg káposztasalátát sárgarépával.

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Gita (44): Több mozgás,semmi cukor,étkezések közötti nasi kihagyása,sok folyadek.

Tomi (48): többet kell mozogni.

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Kristóf (20): keveset ettem

László (39): Mozgás és koplalás

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Klaudia (23): Naponta többszöri étkezés, és figyelni mikor, mit, mennyit eszem. Fontos az is, mennyit iszik az ember.

Hajni (34): Konkrétan nem fogyni szerettem volna, csak a meglévő zsírból izmmá alakítani.

Cintia ivett (21): Több zöldséget és gyümölcsöt eszek. Meg még még több vízet és gyümölcsleveket iszom. Többet mozgok.

Bernadett (28): A rendszeres mozgás segített abba hogy fogyjak

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Andi (29): Sok zöldség, csirkemell, és semmi lisztes, semmi tészta, rengeteg gyümölcs... :)

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Hajnalka (31): Tartos dieta

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

IldikÓ (33): KENYÉR MELLŐZÉSE

Győző (40): a 90 napos fogyokura

Zsófi (47): Atkins dieta, Dukan dieta, kalória számolás, Herbalife, ezek mind külön

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Vivien (29): Több zöldség, édesség 3 hétig nem, fehérje, és napi 5x-i étkezés.

Edit (43): Kevesebb evés,napi 40 perc mozgás,napi 2-2,5 liter viz

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Mónika (38): torna,diéta,

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Emi (23): Mostanaban ujra tancolok. :) Reszben japan (parapara) tancot folytatok, es mar a baratnoimet is sikerult bevonni :) Ami jo, mert igy nem egyedul csinalom. :) Tobb folyadekot iszom, es tobb gyumolcsot is fogyasztok. Napi 3*parapara [edzes] es ezek mellett 4het alatt sikerult 6kgtol megszabadulnom. :) (^-^)/

Viktória (21): Sport, 1 bűnözés nap a héten, ezen kívül sok fehérje és zöldség, kenyér és pékáruk mellőzése.

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Anett (20): kevesebbet eszek

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Judith (59): Szénhidrátok csökkentése minimálisra, liszt, cukor teljes elhagyása, napi 2-3 liter folyadék fogyasztása, sok nyers zöldség és gyümölcs, napi 1 liter házilag készített zöldségleves. Figyelek arra, hogy tartósítószer- mentes ételeket fogyasszak és napi 4-5-ször étkezem. Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Nem akarok gyorsan fogyni, egy gramm nem jött vissza amióta megváltoztattam az étkezésemet. Hetente 5-ször tornázom.

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Áron (23): egyszerre csak keveset enni

Monika (35): Napi min. 3l tiszta viz fogyasztasa

Emese (42): edzés, diéta

Gyöngyi (53): mozgás

Betti (32): Bevezettem esti tornázást,és még több gyümölcs.Amihez csak tudom nélkülözöm a kenyeret.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

László (50): Diéta és mozgás

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Nikolett (15): Sport

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Luca (61): Odafigyelés az étkezésekre, fehérjében gazdag,szénhidrátokban szegény étrend kialakítása 'kalória.számolgatós' módszerrel.

Attila (25): Minden nap edzettem és figyeltem arra, hogy mit és mikor ettem.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Kriszti (34): Rengeteg mozgás és szénhidrát

Kata (24): A töb zöldség evés,a vsorára könnyű étel fogyasztás és a sport.

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

János (39): Fehérkenyér nékülözése.ezzel közel 2 hónsp alatt 8 kilot adtam le

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Anita (23): A rendszeres sport és a 90 napos diéta bevezetése az életembe.

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Szilvia (39): Kenyeret,tésztafélét,édességet nem ettem.Helyette sok zölsség gyümölcs, fözelélek sajátmagával süritve,turó ( zsirszegény),tojás,sovány sajt,Csirkemell párolt zöldségek,hal,szardinia,sok folyadék! és napi 1 ill másfél óra mozgás! Este 18:00 után nem enni semmit.Reggelre joghurt,kefir stb..

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Balázs (36): no kaja minimumra csökentettem +acai megduplázva

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Katalin (38): ételadag csökkentés, cukrozott ételek megvonása, több zöldség - gyümölcs, este 6 után nem étkezem és a sok tiszta víz fogyasztása.

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Dávid (20): nem ettem túl magamat csak amennyi jól esett a szervezetemnek kicsit többet mozogtam ,meg a munka is segített ! :)

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Csilla (49): csoportos tornázás

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Réka (32): sokat ittam

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Bia (18): Napi minimum 2 óra mozgás, napi 5 étkezés, sok, folyadék, zöldség és gyümölcs de emellett nem vetettem meg a húst sem és a csokit sem :D

Zsolt (50): A tanácsadás.

Imola (24): a stresz

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Erika (31): Kisebb adagok

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Erika (54): Jelenle a 90 napos diéta 16. napjánál tartok. Az általatok javasolt ételeket fogyasztom, természetesen a diéa szerinti csoportosításban. Nem éhezek, de eddig még sajnos csak 1 kiló ment le stabilan. Amit észrevettem, mintha a zsírréteg vékonyodna, kisebb a hasam, de mivel szellemi munkát végzek, a szénhidráthiány délutánra már koncentrációs nehézségekhez vezet. Amennyiben sikerul látványosabb eredményt elérnem értesítelek.

Hajni (37): Napi 5-ször ettem. kis mennyiséget csak fehérjét és zöldséget, gyümölcsöt. Semmi főtt tészta, semmi kenyér

Márti (44): Sokkal jobban oda figyelek az étkezésemre, a mozgásra és ez nagyon sokat segített abban, hogy pár kilótól sikerült megszabadulnom.

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Brigi (43): Dieta

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Etelka (61): diét,torna

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Viktória (48): almakúra

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Éva (58): Amikor kiköltöztem Németországba, itt másképp étkeztem, minden nap sétáltam 4-5 km, kutyasétáltatás az erdőben, fél év alatt le is ment 15 kg.

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Kata (33): Magas fehérjetartalmú étrend, mozgás. Nem diétázok megváltoztattam a szokásaimat az itt olvasottak segítségével.

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Ági (51): Átértékeltem a folyadék bevitelemet, és az étkezések időpontját, megtanulta, lassan rágni, módszeresen enni

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

István (54): almaecet,kenyér,sütemény elhagyása,több mozgás

Laura (27): 18óra után nem ettem és edzésnek a táncot választottam amivel idáig 3kg adtam le! Bár szerencsére ez az első alkalom,hogy picit oda figyeltem eddig nem volt rá szükségem és remélem ezután sem lesz.Ennek a 3kg örülök és még 5kg szeretnék májusig leadni!!!

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Judit (54): Napi 20 perc torna, 30 perc biciklizés (szoba)

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Judit (45): Torna, torna felülés.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Nusi (26): liszt, tej, cukor kerülése, megszokott adagok csökkentése, több zöldség fogyasztása

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

Erika (28): kevesebbet edtem, es nem fogyasztottam kenyeret es edesseget

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Csaba (47): mozgás+diéta

Denisza (33): Odafigyeltem hogy kevés szénhidrát tartalmú ételeket fogyasztottam és kipróbáltam az Atkins diétát is,amit csak javasolni tudok mindenkinek,mert jól érzed magad tőle és 2het utan mar látható eredmények vannak.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Ibolya (53): Schorbert Norbi főzelékének ebédre történő beiktatása (azóta már nincsen, nem árulják), reggeli a német teljes kiőrlésű kenyér, mandula stb...ebéd után alma és este nem is voltam éhes..igaz, több mint 10 kg leadása után ki is volt már merülve a szervezetem....tehát nem volt jó módszer..

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Bernadeta (19): Napi többszöri étkezés persze kis adagokat és a mozgás természetesen.

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Vali (60): Kalória számítás és csökkentés. Több mozgás

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Csaba (41): Fehérjediéta napi 2-3 db 1,5 l-s palack bubimentes vízzel, napi 5x-s étkezés

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Éva (60): étrendváltozás,

Rita (31): Eletmod-valtas

Mária (43): rendszeres edzés és nagyon kevés étel

Moreh katalin (49): volt egy erdekes fogyokuraetrendem amitol le is fogytam

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Tamás (28): Citromos víz folyamatos bevitele, sör és üdítőitalok kivonása, szénsavas és cukros italok kivonása, édesség kivonása, teljes kiörlésű kenyér használata, olajbogyó és olívaolaj használata

István (40): Norbi Update

Éva (51): A króm tabletta.

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Gyöngyi (29): Este már nem eszem,és üdítők helyett vizet iszom,és többet mozgok!

Brigitta (38): Sport

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Évi (49): Szerelmi bánat.

Anikó (50): az idegesség

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Bogika (27): Sport

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.

Alexa (23): seta

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Mercédesz (23): Bio karnitin

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Zoltán (57): Edz?s,hetente 3x1óra, ?trend váltás,17.00 ut?n már nem ettem a liszt,cukor,keny?r csökkent?se.

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Manka (27): önmegtartóztatás

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Renáta (20): Nehezen tudom rávenni magam az edzésre, szóval az étkezésemre próbálok figyelni kisebb-nagyobb sikerrel.

Ildikó (40): Kevesebbet ettem, megvontam a süteményeket, kenyereket és nem vacsiztam.Meg persze besegített a kínai fogi tea!

Évi (23): Amikor végre rászántam magamat, hogy heti háromszor edzek.

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Julia (52): akupunktura

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Mária (28): most már semmi.

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Kata (23): 30 napos guggolás kihívás 50- ről kezdtem és a 30. napon 250- et kellett megcsinálni.

Cintia (29): Természetesen a szénhidrát megvonása

Rozsi (52): sok zöldség és gyümőcs és almaecet

Viki (18): Kalória számolás

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Eszter (26): szenhidratok csokkentese, tobb zoldseg, testmozgas

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Kinga (27): Elsősorban a 90 napos diéta,és beszereztem egy kerékpárt amin napról napra több km-ert teszek meg.Nem eszek kenyeret,vagy nagyon ritkán teljes kiőrlésűt de azt is lassan csökkentem.Igaz eddig még nem igazán indult meg a fogyásom,de remélem mihamarabb eredményes lesz.

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Tibor (18): több mozgás, sokkal több vizet fogyaszto és oda figyelek hogy mikor mit eszek

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Józsi (44): nem eszem kenyeret egyáltalán,helyette a puffasztott rizst eszem.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Edith (48): Gyakori étkezések, kicsi adagok, nagyon kevés kenyér, semmi édesség.

Károly (62): Szénhidrát megvonás

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Joe (47): Napi egy óra rendszeres mozgás (gyilkos evezőpad :-)) Táblázatban vezetett kalória, fehérje, zsír és szénhidrát mennyiség kordábantartása.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Anna (58): Rendszeres mozgás és dietetikus által személyre szabott egyéni étrend.

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Emese (47): Mozgás

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Niki (19): Odafigyelek az étkezésre és naponta/kétnaponta 40 percet tornázok.

Loretta (37): Cukor mellőzése és a testmozgás.Étrend megválogatása.

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Szilvia (41): REGENOR

Szilvia (37): Rendszeres étkezés

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

LÁszlÓ (52): napi 1400 kcal.beállítás és több mozgás!

Nikolett (29): rendszeres testmozgás, édességek elhagyása

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Ági (31): Életmód váltás

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Judit (50): Mérsékletesség

Mária (46): betartom az étkezéshez adott tanácsokat

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Szandra (23): Update táplálkozás

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Anita (18): nem tudom

Róbert (40): 2000Kcal kevesebb étel bevitel

Sándor (53): az akaraterő, a diéta, a mozgás együttes alkalmazása

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Dorottya (26): testmozgás

Tünde (52): Szénhidrát teljes megvonás, hús,sajt,hal +zöldség evése naponta 4x kevés,reggelire Adiponix diéta turmix, sok folyadék és legalább napi fél óra intenzív mozgás. Nem éheztem, és mégis két hét alatt 6 kg-ot fogytam.

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Rita (45): Herbalife shake és rost tabletta, valamint termo tabletta

Nóri (57): Többször keveset enni, figyelni az összetételre, kenyér féle, dugító étel kizárva. Hetente 1-2x csak leves, yoghurt, vagy gyümölcs fogyasztása. Ha éhes vagyok, evés előtt először inni.

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Erzsébet (32): Minden kipróbált fogyáshoz vezetö dolgok,mint pl. a diéta nálam -4kg megvolt,de azután megállt a tudomány nem megy le tovább és ez elszomorít. Na meg hamar vissza is jön

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Anita (22): Adipex

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Viktória (24): Nekem sajnos csak a napi 1x étkezés hoz eredményt mellette sok folyadék fogyasztása.

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Ildikó (23): fehérje diéta, rendszeres kerdio mozgás, jóga

Hajni (36): délelőtt csak gyümölcs,minimális szénhidrát

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Violetta (48): megvaltoztattam az etkezesi szokasaimat,lemondtam az etkezes kozti nasolasokrol,tobb gyumolcsot es vetemenyt eszek

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Piroska (38): A késő esti evés elhagyása, a rendszeres mozgás bevezetése az első időkben jó közérzethez vezetett, majd lassan elindult a testsúlycsökkenésem.

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Szuzanna (32): Több folyadék bevitel kevés szénhidrát az is csak délelött

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Judit (33): A szénhidrátok kihagyása az étkezésekből,még több mozgás

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Éva (61): 90 napos diéta, már az is siker, hogy jobb a közérzetem. De még csak két hete élek így, 3 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Kinga (36): Naponta többször eszek keveset.

Zsuzska (22): Napi torna + elkezdtem a 90 napos diétát.

Margit (55): Torna, kevesebb és egészségesebb ételek fogyasztása.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Agnes (32): Mozgas

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

S erika (39): egy heten belul 3 beiktatott gyumolcsnap, 1-2 savanyokaposztale napos lekura

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Ágnes (46): kenyér és más pékáru elhagyása az abonettet kivéve

Alexa (19): Életmód váltás

Lives (20): életmód váltás

Melinda (29): kalóriaszámolás

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Anna (22): mozgás és kalória bevitel csökkentése, oda figyelve a napi bevitt szénhidrát, zsír és fehérje bevitelre is

Zsolt (39): Cukor es a hus bevitelenek minimalizalasa

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Betti (40): Napi többszöri étkezés, kisebb mennyiséggel és zéró szénhidrát. Semmi lisztes és cukros dolog és sok víz fogyasztásával. Ezt szigorúan betartva két és fél hónap alatt 15kg mínusz. 68 kg-ról 53 kg-ra. Ezen idő alatt nem sportoltam. Azóta lazítottam a diétán, viszont beépítettem rendszeres testmozgást, de a nehéz emésztésű szénhidráttal teli ételeket azóta is mellőzöm. 1-2 kg jött vissza, de azt tartom. Azóta eltelt 1 év.

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Csilla (27): ehezes

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Balázs (39): nem eszem fehér kenyeret, és zsíros dolgokat.

Zsuzsanna (53): Cukor, alkohol, gyümölcs és tejmentes táplálkozás.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Melinda (42): mozgás naponta, mértékletesség a táplálkozásban, cukor elhagyása

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

László (62): Sokkal kevesebb mennyiségű étel! Sokkal inkább megválogatott étel összeállítás! Kenyér szinte teljes kiiktatása!!!

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Tímea (41): Eddig fogytam 6 kg-ot, de sajnos most megtorpanni látszik .

Mária (58): napi 6-szori nagyon kevés mennyiségű, szénhidrátszegény étkezés.

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

Mesko (34): nem

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Terézia (57): sajnos eddig eredménytelen voltam!

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

Icuska (32): Szénhidrát diéta

Petra (22): a pékárú megvonása.

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Emoke (38): a mozgas

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Ági (29): igazából a mozgás és a nem túlzásba vitt evést

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Eruska (54): Kevesebb szénhidrát.

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Mónika (42): többször keveset enni.Nuku cukor,liszt.

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Zsuzsanna (50): több mozgás

Zsuzska (33): Tisztító léböjtkúra. Odafigyelek, hogy csak akkor egyek ha éhes vagyok, lassan az evésre időt hagyva.

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Erika (25): A kenyér és liszt elhagyása a vacsorával együtt :)

Ágnes (19): Főleg a mozgással kapcsolatos cikkek, hogy melyis mozgásforma hogyan alakítja a testem.

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Edit (46): Három nap csak gzümölcsöt ettem, és sok folyadékot ittam. Azután pedig odafigyeltem, hogy mit és mennzit eszem. Nem esyem fehér kenyeret, édességet, süteményt pedik ritkán és keveset. Nekem kissé nehéz a fogyókúra, mert nem régen volt egy szivműtétem. De ez a gzümölcsös bevált. 3 kg-ot fogytam. Sokat sétálok, biciklizek, néha úszni járok. Remálem segitettem.

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Judit (35): Elkezdtem nem dugug enni magam és jobban kezdem figyelni mit is fogyasztok!többet iszom bár ezzel eddig sem volt nagy gond...szeretem a vizet:-)

Sándor andrás (20): intenzív sport, kevesebb bevitt szénhidrát, este 6-7 után semmi étel csak nagyon ritkán és az se mindegy, hogy mi, több gyümölcs bevitel, egészségesebb ételek fogyasztása, kevesebb cukor fogyasztás

Emo (38): egészséges étrend, odafigyelés és sport

Otília (25): Súlyfigyelő diéta. Naplóztam a napi kajákat, és persze pontoztam. Mellette rengeteget dolgoztam, így kevés idő jutott az evésre.

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Katalin (45): Az étkezéseimből ki hagytam az édességeket a kenyeret a tésztákat,és sokkal több folyadékot ittam,és iszom még mindíg.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Szandi (21): Minden este futni jártam, próbáltam kevesebbet enni és a kenyérféléket mellőzni.

Barbi (21): Napi 15 perc mozgás,odafigyeltem az étkezés mennyiségére.

Paula (20): A nem evés

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Nikoletta (24): keveseb evés több mozgás

Ágnes (55): az adagokat csökkentettem

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Erzsi (53): a csal'di bajok

Imi (40): 6 után nincs evés!!!

Ildikó (57): Egy hónapja kezdtem a főleg fehérje diétát, ettől 5 Kg-ot fogytam.

Nóra (21): futás

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Melinda (39): Infraszauna mellett napi öt étkezéssel és sok-sok vízzel értem el a fogyást.

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Tibi (28): Valtoztattam az etrendemen, a Fogyas Info Kedves kollegai altal kuldott levelben osszefoglaltakat kovettem es kovetem a mind a mai napig.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Nati (42): kevesebb kalória,és sport,odafigyelek az ételek minőségére

Meli (38): Növeltem a vízbevitelt 3l-re. Szénhidrátok elhagyása kivéve gyümölcsök

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Edit (38): Mozgas, dieta, zsiregeto kapszulak (Acetyl-L Karnitin es zold kave)

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Laura (20): kaloriaszamlalas

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Gyöngyi (18): Tánc és futás, ami által újra fölfedezhettem a mozgás öröméit. :D A cél súlyomat valójában még nem értem el, de igen közel vagyok hozzá. De emiatt már nem aggódom, mert élvezem az edzéseket és tudom, hogy előbb-utóbb úgyis eljutok majd odáig.

Júlia (42): Rendszeresen vezettem a kalóriabázison a fogyásomat , sportomat, és nehezen bár, de 10 év óta először megmozdult a mérleg - Lefelé

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

Andrea (34): Este hat utan nem ettem

Róza (60): aminosavak fogyasztása, fehérjék, finomítottch megvonás

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Erika (46): Vezettem a Kalóriabázist és heti 5 alkalommal tornáztam.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Anikó (36): torna

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Klári (38): 600kal./nap

Babu (19): több test mozgás

Merci (20): a zöld tea , az abonett kenyér és a sok zöldség a szénhidrátok minimálisra csökkentése, a kalóriák száma 1300 kcal/nap. Napi min.25 perc mozgás 1hónap alatt 5kiló minusz ! Nem megerőltető mozgással és éhezés nélkül napi 5x étkezés este, 6 után már csak víz szigorú száboj nélkül néha-néha egy kis bűnözés belefér! szerintem ez a hosszútávú sikeres fogyás valamint az elért súly megtartásának titka!

Vera (42): ha nem ettem szinte semmit,de akkor viszont rosszul lettem :(

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Monika (36): mozgas es az etrend

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Vali (68): Erre nem tudok válaszolni, ha tudnám nem okozna gondot a további teendő!Talán ha az esti vacsorát elhagytam./Soha nem ettem ki a hőtőt,ennek ellenére talán akkor fogytam/

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Szilvia (23): Szénhidrát diéta (150g)

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Mónika (44): Odafigyelek, hogy mit, mikor, mivelés mennyit eszem, valamint sokkal több erősítő edzést végzek. Rájöttem, hogy nem is feltétlenül fogyni akarok, hanem átalakulni. Megértettem, hogy az izom több kalóriát éget, ezért kevesebb kardiós edzést csinálok és több erősítőt. Persze edzetlenségem és a korom miatt csak saját testsúllyal.Hosszútávon kezdtem el gondolkozni, tudom, hogy ez egy hosszú folyamat lesz. A fogyás szót már nem is használom, szép lassan az életmódomat AKAROM!!! megváltoztatni.

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Erika (53): Szénhidrát diéta

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

Alexandra (22): Regenor

Tamara (19): Futâs

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Hajni (35): eletmod valtas,szenhidrat mellozese

Ági (50): almaecet kúra

Zoltán (40): Étkezés ,sport

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Gyula (54): eddig semmi

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Monica (31): Rengeteg sport,reggeli futtas,kiegyensulyozott etkezes. Most kezdem a feher dietat. Eddig 6kg ment le a 75kgbol/172cm. Meg 6kg akarok leadni.

Aniko (43): Mozgás,folyadék

Rita (36): Kettő is volt,de sajnos egyik sem maradt végleges,bár ez valószínű a mozgásszegény időszakokból fakadt.Az egyik és ez volt a tartósabb.napi torna,délután már csak gyümölcs.A másik a szétválasztó diéta.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Tícia (23): Szénhidrát bevitelt csökkentettem,több vizet iszük és elkezdtem mégtöbbet mozogni

Marianna (41): most jelenleg nem eszek húst és hústermékeket tartalmazó ételeket, de azért nem fogytam olyan sokat.

Timi (27): Szétválasztó diéta

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Attila (61): 1000 kalóriás étrend

Krisztina (40): Nem ettem és mozogtam.

Ildikó (48): Cukor, fehér kenyér teljes elhagyása, diétás étrend, torna naponta

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Timea (30): Volt aki hajtott

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

László (59): Napi 5-6 alkalommal étkezés, 3-4 liter víz, sok sok séta. Semmi alkohol,semmi megterhelő sport. 143 kg voltam, most 104! (Mindez 8 hónap alatt!) Szeretnék még 20 kg fogyni!!!

Klári (61): rendszeres mozgás

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

András (48): rendszeres sport; kevesebb fehérkenyér fogyasztás; este nincs kaja

Ágnes (45): Szigorú diéta+ mozgás

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Ilonka (24): Étrend betartása

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Kriszta (41): több fehérjét fogyasztottam zöldségkörettel, a hagyományos köreteket elhagytam.

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Viki (40): Több folyadék (víz), kevesebb nasi (sajnos) :-(

Kati (48): többször keveset, éh gyomorra langyos citromos víz, nap folyamán is ezt ittam, délelőtt főleg gyümölcs, c vitamin 1000 mg, napi séta

Vera (37): a heti rendszeres mozgás és oda figyelek,hogy mit és mikor eszek,és megpróbálok sokkal többet inni.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Bernadett (19): Sport

Tímea (46): nagyon kevés étel

Gabriella (57): a hetes fogyokura

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Vera (28): 90 napos diéta

Angelika (29): ESte hat után már semmit nem eszek és mozgok.

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

István (28): diéta,sulyzós torna

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Edit (53): böjtölés

Tímea (36): Sport

Anna (62): Testmozgás

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Naola (19): Sok mozgás. Pedig nem annyira étkeztem egészségesen. Csak vissza fogtam a magam, és ha ettem is édességet csak nagyon keveset.

Erzsébet (43): Szénhidrát elhagyása

László (46): kevesebb kaja,sok sulyzós edzés

Dóra (21): Mozgás

Leili (18): Evési szokások megváltoztatása, edzés.

Rita (44): Léböjt

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Bandi (39): akaraterő, nem enni, amikor ennék

Gyula (54): kevesebb vacsora , csökkentett nassolás, zöld tea.

Melinda (43): Amikor szerelmes lettem,ugyanis megismertem életem szerelmét,és csak ra tudtam gondolni.

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Timi (19): Változatos, tudatos, kalóriacsökkentett étkezés és heti 4-5-szöri mozgás (kardió:futás, lépcsőzés/lépcsőn futás, emellett súlyzós gyakorlatok minden testrészre).

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Kata (51): Csak a helyes táplálkozás és mozgás :)

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Vivien (18): Sokkal több vizet ittam.

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Monika (32): Dieta

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Azisvan (43): szénhidrátok teljes mellőzése

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Ferenc (46): Mozgás, mozgás...Zsírszegény ételek.

Erzsébet (38): Odafigyelek az étkezésemre, számolom a kalóriákat!Tornázom is csak sajna nem sikerül rendszeresen!

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Judit (35): Sok sport, tudatos étkezés

László (17): moyg's

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Teréz Dorina (19): nem ettem

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Hajnalka (38): nincs kenyér péktermék, liszt

Alexandra (24): Edzés

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Eszter (22): Több mozgás, kevesebb kalória

Laura (20): Nem eszek annyit. Inkább iszok sokat vizet. És nem is vagyok éhes. Köszi mindent.?

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Magdaléna (34): mindenképpen a több mozgás és az édességek csökkentése az étrendemben!

Ilona (55): Az étrend átalakítása és több mozgás.

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Marika (57): 4 hete csak paleo-t eszem, ez alatt 3,8kg-t fogytam, kevésbé vagyok fáradékony

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Dika (21): koplalás

Monika (42): par eve 3 müszakban dolgoztam es akkor sikerült 13 kg-ot fogyni

Ildikó (32): Rendszeres testmozgás.

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Kata (28): sport

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Mária (52): Napi 40 perc szobakerékpározás+10perc felülés,zöldségekből készült ételek(külön főzök magamnak)76 kg-ról 72-re fogytam még 6kg a cél.

Mária (53): Az agynak van a legfontosabb szerepe. Mikor nyúlsz a sütemény után ő nem engedi.

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Melinda (23): torna

András (65): napi többszöri, kevesebb étkezés, zöldségek fogyasztása

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Judit (34): Norbi Update

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Csaba (49): szénhidrát megvonás

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Ági (29): Sport, kevesebb nasi (édesség)

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Zsuzsa (38): Édesség elhagyása, gyömbéres zöld tea.

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Violetta (47): most legujabban a hold dietat probaltam ki bar meg sak egy rovid ideig csinalom az eredmenyekkel nagyon is meg vagyok elegedve

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Anikó (26): A kapott információkat felhasználva változtattam az életmódomon! Kiszámoltam mennyi kalóriát ettem eddig (több mint 2000 kcal volt), ebből levontam az oldalon ajánlott 700 kcal-t. Így ma már csak napi 1500 kcal-ra szorítkozom, és egyáltalán nem okoz megerőltetést. Igyekszem naponta 5x enni. Két étkezés közt egyáltalán nem vagyok éhes. Tornázni kezdtem, ahogy Önök javasolták, ehhez vásároltam 2 eszközt is, hogy otthon végezhessem mindezt, ugyanis borzasztóan fázós típus vagyok. A legnagyobb probléma a haskörfogatommal volt, ez szinte depresszióssá tett. 106 cm-es haskörfogattal, a kapott javaslat után kezdtem el a fogyit, mára 98 cm-nél állok. A 4.-5. emelet megmászása sem jelent már gondot! :) Kevesebb cigit szívok! Alapvetően megváltozott az életem, és ezért nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek! :)

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Iza (40): Sok folyadék. kevesebb cukor bevitel

Eniko (38): kizártam a fehérkenyeret, lisztet, cukrot, rizset illetve csak délelőtt eszem kenyeret (teljes kiőrlésüt) krumplit, délután csak zőldség sovány húst, sovány tejterméket

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

Ági (51): többet mozogtam

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Laci (35): Sajnos semmi ezidaig :(

Tünde (39): fülakupunktura

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Róbert (37): Fehérje diéta

Bea (31): Heti 4-5 alkalommal edzés

Tünde (37): Este már el tudtam hagyni az evést, illetve hetente 1-2 alkalommal tornázok is. Illetve nem várom meg a déli étkezést mire farkaséhes leszek, legtöbbször már 10 óra körül eszek.

Orsi (33): a cukrok, finomított szénhidrátok elhagyása, sok víz fogyasztása

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Ildikó (52): A szerelem, ami miatt nem tudtam enni, s segített az endorfin. Emellett sokat ittam, öt után nem ettem. Csökkentettem az adagok méretét. Bár ez a semminél persze nem lehetséges. Ezt ne kövessétek, mert amit egy kicsivel többet ettem, rögtön be akarta építeni a szervezetem azt a keveset is! Különben nálam a diéták, bármelyik fél eredménnyel zárul! Mindig fele annyit fogyok, mint sorstársaim.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Kata (35): sport

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Attila (40): betartottam a dietat

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Judit (44): sport

Andrea (20): helyes táplálkozás és a rendszeres sport

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Peter (62): Heti 4 edzes (2 kondi -2 kardio ) szelektiv taplalkozas 108,9 kg/jan.3. 99.7kg/marc.10.

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Etelka (43): sport

Virgínia (19): Taposógép használata, káposztadiéta, napi 15 perc futás ill. kerültem a cukrot.

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Bianka (18): Mozgás , illetve az étkezésre való figyelem

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Petra (24): Minimalizáltam a CH-bevitelt, napi rendszerességgel sportoltam, súlyzós edzéseket végeztem, elkezdtem futni és rengeteg fehérjét fogyasztottam.

Anita (43): szénhidrát csökkentése

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Ibolya (41): több mozgás

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

Niki (19): edzés + diéta

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Zita (18): sok mozgás

Betti (29): Ébredés után rögtön frissen facsart citromos vízzel indítok, aztán reggeli, bár nem vagyok még éhes..., nos meg naponta többször eszem :) A víz elengedhetetlen része lett az életemnek. Kb. 3 l naponta... Egy hét alatt teljesen 'átállt' az agyam a rendszerességre és mérsékletességre! Nagyon igyekszem ;)

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Ilona (58): 12 óra után csak fehérjét ettem.

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Mónika (26): Még nem vált be,de csak diétával probálkoztam

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Éva (51): Kalória számolás, torna.

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Hanna (23): Több mozgás

Gabriella (33): szénhidrát csökkentett, fehérjedús táplálkozás

Mártus (47): szénhidrát szegény diéta

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Glória (21): sok vizet iszok

Karesz (48): 4 nap alatt kb 1 - 1, 1 kg - ot leadtam. Végülis az almaecet módszert választottam, + ma már tudom, hogy nem szabad állandóan - görcsösen alig ennem sztán este pedig bepótolni mindezt.

Reka (34): a napi otszori etkezes

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

János (55): monitorozás

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Marika (55): elsősorban a szervezet lugositásával kezdtem.reggel 1 evőkanál frissen facsart citomlé evés előtt fél órával.délben 1 evőkanál almaecet szintén evés előtt fél órával.este lefekvés előtt szintén 1 evő kanál almaecet mindezt 2dl langyon vízben,és este félóra szobakerékpározás.napi 2.5lt folyadék!!!

Anita (34): TELJESEN kihagyom a cukrot és az édességeket, szörpöt az étrendemből, vizet iszok kb óránként egy pohárral és reggelire egy tejeskávéra levittem az adagom 2 db édesítőpöttyel. Tésztaféléket egyáltalán nem csak rizst, vagy krumpli és zöldségköretet eszek, kenyér helyett pedig találtam szénhidrát szegény és csupa magos kenyeret ez negyed kilós és 4 napig kitart!!! Hetente legalább 4* kerékpározok kb 2 órát, még a tornára nem vettem rá magam:)

Ildi (45): Odafigyelek az etkezesre es napi mozgas (heti 1 kg)

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Gina (19): fehérjediéta

Margit (63): Súlyos betegség,erős antibiotikumok miatt nem kezdhettem bele a fogyókúrába,de pár napon belül mindenképpen elkezdem,ui.az írások alapján szentül hiszem,hogy ezúttal sikerül.Akkor újra jelentkezem.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Tünde (45): NÉHÁNY ÉVE ,MÉG ELÉG VOLT A 6 UTÁN NEM ESZEK STRATÉGIÁT BETARTANI....

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Szilvia (40): mindig a mozgás, mértékletes evés

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Timi (24): anorexia

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Katalin (26): 2 hét után megjegyezték hogy látszik az eredmény!

Ibolya (33): A kalóriaszámolás, és a dietetikus által javasolt diéta.

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Marcsy (26): testmozgás, sok folyadék, teák, ill odafigyeltem, h mit eszek

Kata (29): Kevesebb fehér lisztes és cukros ételt eszem!!

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Jucus (59): az hogy elkezdtem figyelni arra,hogy mit eszem és amit eszem hogyan készítem el.

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Reni (40): fehérje dita

Erika (50): Betartottam a szabályt

Ilona (50): életmódváltás

Pali (37): étrend átalakítása: mást, és kicsit kevesebbet.

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Marika (28): Nem ettem degeszre magam.Este 17órától pedig csak vizet iszom.Mostanában fél óra hasprés,fél óra lábemelés.

Anita (33): zöld tea kúra

Attila (60): Szénhidrát 0 diéta, plusz sok mozgás.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Róbert (18): A testmozgás

Katalin (63): csak keveset eszek es tobb folyadekot fogyasztok

István (46): A sok futás és a ninja

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Bernadett (31): Diéta és torna. :)

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Ádám (32): napi 5-szöri étkezés

Gyöngyi (53): Még nem

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Lizi (19): Rengeteg vizet iszom és a kenyeret és egyéb péksüteményeket teljesen elhagytam az étrendemből. Mára már cukros ételeket és italokat sem fogyasztok és ezek a változások segítettek ahhoz, hogy elinduljon a fogyásom.

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Annie (32): Mozgás bevezetése az életemben.

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Márta (42): mennyiségek csökkentése, folyadék bevitel növelése

Maggi (39): szénhidrátdiéta, heti 3x1 óra aerobic

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Mária (60): csökkent kalória bevitel

Judit (49): 90 napos diéta

Viola (35): Rendszeres mozgás (min.napi fél óra),étrend változtatás