Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!
Fogyás teszt ... Fogyás étrend


Fogyás kalkulátor

1 kattintás 4 érték

Fogyás kalkulátor

Ideális testsúly
Testtömegindex – BMI
Napi kalóriaszükséglet
Alapanyagcsere – BMR

........ Férfi

Életkor:
Magasság (cm):
Testsúly (kg):

Antioxidáns védelem - Az öregedés lassítása

Az egészség, szépség és fiatalság megőrzésének titkaÉlhetnénk akár 100-120 évet is, genetikai programunk ugyanis ennyire van beállítva. „Egyáltalán nem lehetetlen ötvenévesen olyan külsővel rendelkezni, mint harmincöt éves korban.” – állítják a sejtkutatók, akik a természet rejtélyeivel foglalkoznak.

Az emberi élet és fiatalság meghosszabbításának titka

A BBC TV bemutatja: Az élet elixírje - Hogyan lassítható az öregedési folyamat?

A tudósok nemrég bebizo- nyították, hogy az állatok esetében kétszeresére nö- velhető az élettartam. A szakértők úgy gondolják, hogy az emberi kor is megduplázható! Nézd meg ezt az izgal- mas filmet, és tudd meg hogyan őrizheted meg fiatalságod!A folytatáshoz kattints ide: Az élet elixírje: 2. rész

Oxidáció - a romboló folyamat

Az oxigén, amely alapvetően szükséges az élethez, egy nagyon reaktív elem. Reakciója során a vassal rozsdát képez, amikor pedig a vajban lévő zsírt oxidálja, az megavasodik.

Hasonló folyamat játszódik le szervezetünkben is: az oxidációnak köszönhetően a testünk is "rozsdásodni kezd".

Az oxidáció következménye; szabadgyökök

Szervezetünkben a molekulák stabilitását páros számú elektronokból álló kötések biztosítják. Az oxidáció hatására felborul ez az egyensúly, melynek melléktermékeként egy elektronból álló rövid életű, de annál nagyobb reakcióképességű molekulák termelődnek. Ezeket nevezzük szabadgyököknek. Elveszett elektronjukat a szabadgyökök a környező szövetekből próbálják pótolni. A szabadgyökök állandóan elektronra "éheznek", romboló hatásukat azzal fejtik ki, hogy behatolnak a sejt legkényesebb részeibe, hogy onnan elektronokat "zsákmányoljanak" – azaz tovább oxidáljanak.

E folyamatok eredménye a sejtek szétesése és a szövetek károsodása lehet, amit súlyosabb formájában már betegségnek hívunk. A rák például a szabadgyök támadás azon stádiuma, amikor a szabadgyököknek sikerült behatolniuk a sejtmagba, ahol meg tudták változtatni a sejtosztódást irányító DNS programot.

A szövetek károsodásának mértéke, vagyis az öregedés sebessége, valamint a betegségek kialakulása attól függ, mennyi szabadgyök garázdálkodik szervezetünkben.

Az anyagcsere normál működésén kívül, az alábbi hatások serkentik az oxidációt, a szabadgyökök kialakulását: dohányzás, sugárzás, napsugárzás, gyógyszeres kezelés, mérgező anyagok, tartósítószerek, stressz.

Szabadgyökök - A károkozó rosszfiúk

A szabadgyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a szervezet bármely anyagában kárt okozni. Állandóan elektronra "éheznek", romboló hatásukat azzal fejtik ki, hogy behatolnak a sejt legkényesebb részeibe, hogy onnan elektronokat "zsákmányoljanak" – azaz oxidálnak.

A szabadgyökök által kifejtett hatás

Az a sejtrészecske, amit egy szabadgyök megtámadott, vagy elpusztul vagy megsérül. Mindenesetre korábbi működését nem, vagy csak nehezen tudja folytatni. Ha nincs szerencséje, mert mondjuk gyenge a szervezet immunrendszerének kapacitása, akkor még a javító rendszer sem tudja helyrehozni. Ilyenkor jobbik esetben egyszerűen távozik a szervezetből, rosszabbik esetben viszont ott marad hibásan, azonban működése ekkor már inkább árt, mint használ.

Sejtjeink attól függően károsodnak vagy menekülnek meg a támadásoktól, hogy fokozzuk vagy csökkentjük-e a szabadgyökök kialakulásának lehetőségét, illetve hogy rendelkezünk-e olyan anyagokkal (antioxidánsokkal), amelyek baj esetén sikerrel veszik fel a harcot az elektronrablókkal.

Lehetnek hasznosak a szabadgyökök?

Fehér János professzor szerint a szabadgyökök, az agresszív molekularészek alapvető szerepet játszanak öregedésünkben. A szabadgyökök nem gonosztevők, hanem a természet eszköze – szervezetünk arra használja őket, hogy segítségükkel elpusztítsa a baktériumokat. A szabadgyökökre ezen kívül még az energiatermelés során is szükség van. Gond akkor van, ha sok lesz belőlük, mert féktelen elektronhiányuk csillapításában nekimennek az egészséges sejtrészeknek is. Ha ezt nem szeretnénk, akkor csökkenteni kellene a szabadgyökök kialakulásának lehetőségeit.

Antioxidánsok - Antioxidáns védelem

Az antioxidánsok olyan anyagok, melyek megakadályozzák vagy lassítják az oxidációs folyamatot.

A növényi vitaminok szinte valamennyi formája – az A, E, D, C, B stb. – részt vesz a szabadgyökök oxidációjának fékezésében. Ezért nevezzük őket antioxidánsoknak.

A vitaminokat eredetileg a növények „találtak fel”.

A növényeket sok milliárd éves fejlődéstörténetük során egyre hevesebben szorongatták olyan agresszív anyagok, mint a szabadgyökök, a gombák, a paraziták és a vírusok. Ezek ellen nemzedékről-nemzedékre tanultak meg védekezni.

Antioxidáns védelem - Antioxidáns hatás

Az antioxidánsoknak sok különböző fajtája van, ezek együttműködve közösen dolgoznak a szabadgyökök káros hatásainak leküzdésében. Ahhoz, hogy egy anyag antioxidánsnak minősüljön, hosszú távon fenntartott működési rendszer szerint, egy elektron hozzáadásával hatástalanítania kell a szabadgyököket. Szervezetünk képes bizonyos antioxidánsokat előállítani, míg más fontos antioxidánsokat táplálékunkkal kell magunkhoz vennünk. Az antioxidánsok közösen, egy erős rendszert képezve működnek együtt a jó antioxidáns-védelem, illetve az optimális antioxidáns hatás fenntartása érdekében.

Melyik a legjobb antioxidáns?

A legfontosabb antioxidánsok az A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin és a szelén. Az antioxidánsok egyik legerősebb osztályát jelentik a karotinoidok. Az ásványok maguk nem antioxidánsok, de sok ásvány elengedhetetlenül szükséges a szervezet által termelt antioxidáns enzimek felépüléséhez. Ide sorolható a szelén, a vas, valamit a mangán, a réz és a cink.

Amikor az emberek azon gondolkoznak, hogy melyik antioxidáns a legfontosabb és a legerőteljesebb, megfeledkeznek arról, hogy ezek a tápanyagok együtt hatnak. Mint ahogy egy lánc is csak annyira erős, mint a leggyengébb szeme. Ugyanez igaz az antioxidánsokra. A különböző antioxidánsok különböző típusú szabadgyökök ellen védenek, a sejtek különböző részében, más és más helyeken a szervezetben – együttes erejük fontosabb, mint az, hogy melyiket választjuk.

Egészségünk megőrzése - Mit tehetünk a szabadgyökök ellen?

Megelőzhetjük azokat a tényezőket, amelyek fokozzák testünkben a szabadgyökök termelődését. A dohányzás, a szmog, a napfény és a röntgensugár következtében pl. jelentősen elszaporodhatnak. A zsír és a cukor nagyban a szabadgyökök segítségére van, ahogy a túl sok stresszhatás is. A nehéz fizikai feladatok, amelyek növelik az oxigénfogyasztást, ugyancsak elősegítik a szabadgyökök képződését. Mindezen túl a legtöbb szabadgyök az oxigén normál kiválasztása során termelődik, amelyet szervezetünk arra használ fel, hogy az elfogyasztott táplálékot energiává alakítsa át. Nagyon sok olyan tényező van, amelyet azért befolyásolni tudunk – lehet, hogy nem költözhetünk ki a szennyezett városból, de kompenzálhatjuk ezt azzal, hogy fokozzuk az antioxidánsok fogyasztását.

Egészséges táplálkozás - Mely ételekben találhatók antioxidánsok?

Napi ötszöri bőséges gyümölcs- és zöldségfogyasztást is tartalmazó változatos étrend, alapjaiban biztosítja az antioxidánsokban gazdag egészséges tápanyagbevitelt.

Nagy mennyiségű antioxidáns anyag található a teljes, finomítatlan ételekben. Az ételek elkészítése közben sajnos sok antioxidáns kárba vész. A karotinoidok (az antioxidánsok egyik családja) a sárga, a narancssárga és a piros gyümölcsökben, illetve zöldségekben, és még néhány más zöld növényben találhatók. A bioflavonoidok a legtöbb gyümölcsben megtalálhatók, de különösen nagy számban jellemzőek a kék és a vörös színű gyümölcsökre (pl. szőlő, áfonya). A C-vitamin a citrusgyümölcsökben található, a bioflavonoidok pedig azon belül is a növény kérgében. E-vitamint a gabonafélék, a mogyoró és a növényi olajok tartalmaznak. Szelént az egész gabonaszemekben, a fokhagymában és brazil mogyoróban találhatunk – feltéve persze, hogy a termőföld, amelyben fejlődnek, elég szelént tartalmaz.

Erős antioxidánsok - Az antioxidáns védelem bástyái

Bár a legalapvetőbb forrás a zöldségben és gyümölcsben gazdag egészséges étrend, ma már sajnos szükségünk van kiegészítésre is ahhoz, hogy optimális szinten tarthassuk szervezetünkben az antioxidáns anyagokat.

Zöld tea: az egyik legjobb antioxidáns hatás

Az egyik legjobb antioxidáns hatás a zöld teában található polifenolok, illetve annak egyik csoportja, a katekin vegyületeknek köszönhető.

Ezen kívül a zöld tea, illetve a zöld tea kivonatot tartalmazó natúr koncentrátum befolyásolja az anyagcserét, és kedvezően hat a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontására.

A teljes cikk itt olvasható: Zöld tea | A zöld tea fogyasztó, zsírégető hatása

Acai Berry - A gyümölcsök közül a legjobb antioxidáns

A Wikipédia ezt írja: "Az Acai vagy Açaí (ejtsd ászáí) az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyó terméséről híres, mely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, mivel nagyon gazdag tápanyagokban, mint az aminosavak, létfontosságú zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételben a legjobb antioxidáns."

A teljes cikk itt olvasható: Acai berry - Acai bogyó | Természetes fogyókúrás étrendkiegészítő


Antioxidáns védelem:


Nekem ez vált be:
2090 hozzászólás

Hozzászólás írása

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Kata (58): több folyadékot fogyasztok, igyekszem 11 előtt lefeküdni aludni.

Edit (32): Nem küldtetek semmit a tesz kitöltése után

Szilvia (29): Alkalmaztam a szinte semmit nem eszek logikát , mert valaki azt mondta nekem, hogy Auschwitzban sem volt kövér ember. Heti 4 nap eddzéssel, Be is vált, 5 hónap alatt -33 kg. Amiből következett, hogy vissza kellett szednem 10 kg-ot, mert akkora vitaminhiányom lett, hogy az orvosi rendelőben törzsvendég voltam. Lényegében most egészséges ételeket eszek sok zöldséggel, vizet rendszeresen, és rengeteg féle vitamint, ami nekem a legfontosabb a B12! Eddzés maradt a heti szinten 4 alkalom. Beválik!

Zsuzsa (65): A szénhidrát mennyiségének minimálisra csökkentése, a cukor teljes elhagyása.

Bea (36): Ganoderma lucidum

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Klára (47): kevesebb kalória, több mozgás, L-karnitin, folyadékfogyasztás emelése, reggeli étkezés bevezetése, este 6+ óra után csak gyümölcs

Anita (39): Sport es kcal szamolas.

Melinda (33): Hasznos volt amit írtak, tanácsoltak!! köszönöm !! megfogadtam naponta többet iszom :) jobban oda figyelek !!!

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Rita (48): 2 évvel ezelőtt... 7 hónap alatt, 35kg.... 6+1-el...,, :-) Most neki ugrok még pár kg-nak... :—)

Ancsa (37): A mozgád

Anita (24): kevesseb eves

Ilona (41): a sportolas

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Zsuzsi (38): elkezdtem lúgosítani, és az esti vacsikat korábbra tenni, kevesebbet enni, többet inni...

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Márta (51): Napi 5-6 -szori kisebb mennyiségű étkezés, több folyadék, kevesebb szénsavas üdítőital (még ha cukormentes is) fogyasztása. A mozgás gyakoriságának növelése. A zsírégetés módszerének megismerése.

Gergő (24): Rendszeres, minden napi mozgás és az odafigyelés a táplálkozásra, hogy mit egyek és mit hanyagoljak.

Alexandra (24): Edzés

Bernadett (24): Heti 4-5x1óra Karido. Napi ötszöri étkezés, az adagok csökentésével természetesen. Kedvesebb cukor és szénhidrát bevitele.

Juraj (58): a minusz háron kilo

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Teréz (63): Folyadékot sokkal többet fogyasztok, az étkezések számát növeltem, viszont a mennyiséget csökkentettem,

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Tibor (31): AZ első az hogy megváltoztattam az étrendemet, elhagytam a kenyeret, tésztát! naponta többször étkezek keveset!

Regina (42): Kevesebb kalóriabevitel , napi fél óra mozgás .

Erika (48): Megértettem, hogy miért kívánom annyira az édességet, hogy a vércukor szint ingadozás miért van, beláttam, hogy több folyadékra van szükségem, mert nagyon keveset fogyasztok.

Lilla (26): fehérje szénhidrát egyensúly,torna

Mária (28): most már semmi.

Gyöngyi (36): Nem szeretek futni, de a kardió futás, hogy nem kell sokáig és folyamatosan futni, nagyon bejött! És még jobban is fogyaszt...

Kata (23): Mértékletes étkezés, egészséges életmód

Zoli (33): Több eddzés, és odafigyeltem az étkezésre

Jázmi (41): Fehér liszt es cukor száműzésw az étrendemből

Évi (32): kevesebb adagokat ettem és mozogtam

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Gabriella (34): Teljes étrendv?ltoztat?s és életmódv?lt?s. /Edzés/.

Zsuzsa (29): Kevesebb és egészségesebb t?pl?lkoz?s,es több mozg?s

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Krisztina (36): Nekem ,mivel mozgásban kotrlátozott vagyok,így maradt az úszás és a kerékpártozás!Mivel kerékpározni nem merek a csipő műtétem után,így Úszni járok kb.:1 hónapja napi 2h-át!Persze az evésről is lemondtam,teljesen zsír és olaj mentes diétán vagyok! Párolt zöldség,párolt hús,teljes kiörlésű kenyér vagy zsemle,sovány felvágott,és persze rengeteg gyümölcs!!!Az első napok,hetek nagyon nagyon nehéz,volt és igazából a fogyásom akkor indult meg mikor elkezdtem úszni,addig hiába tartottam be a diétát nem ment le 3 hónap alatt eghy deka sem! De kitartok az Úszás melllettt és remélem látható eredménye lesz 1 éven belül!

Lívia (42): kevesebb szénhidrát fogyasztás,és több mozgás.

Rozi (28): 800 kalória/nap és napi torna 20-90 perc

Niki (19): kétnaponta -1 kg

Edina (38): -25 kg fogyás 6 éve. elhagytam a fehér lisztes és cukros dolgokat naponta tornáztam, zöld tea, csak reggeli és ebéd, és rengeteg folyadék.

Rebeka (23): Rendszeres futás, és helyes étkezés. ( minden fajta szénhidrát elhagyása)

Péter (36): Szénhidrátok részleges megvonása

Agnes (32): Mozgas

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Csaba (28): étrend+edzés

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Zsuzsa (30): Többszöri, de kevesebb étkezés. A péksütemémyek elhagyása és napi három l folyadék fogyasztása.

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Erika (55): használom a kalória táblázatot

Edina (33): napi többszöri étkezés

Vivien (23): almaecet fogyasztása, vacsora minimalizálása/kihagyása, hastánc videó, kevesebb cukortartalmú ételek fogyasztása

Sári (42): Sok zöldség, gyümölcs, napi 4x, a fehérkenyér teljes elhagyása, a sütemények, édességek tiltólistán, most a cukor is, s húsvét előtti 2 hétben kezdtem el az életmódváltást,húsvétkor 2 nap sütinap volt 3 szelet sütivel....s most még mérlegre nem álltam, de a ruháim már lógnak! :) Ez út a siker felé??? Majd meglátom.

Alica (45): Futás, burpee-edzés,(amiről itt hallottam először és nagyon jól bevált), több mozgás, racionális étkezés, nagyobb mennyiségű folyadékbevitel.

Anikó (28): Sokszor enni keveset + testmozgás

István (52): A régebben elfogyasztott adagok mérséklése, kb a felére. Ebben sokat segít a sok folyadék bevitel (2-3 liter napi). Este hat után nincs kaja. Mellőzve a kenyér csoki, sütemény stb. A folyadék csak víz, aránylag sok gyümölcs. A testmozgás egyelőre elmaradt.

Éva (30): sok zöldség fogyasztás,sok folyadék bevitel,elhagytam a cukor,liszt,fehér pékáru fogyasztását és a sport

György (49): A testkontroll, Harvey és Marilyn Diamond sikerkönyvéből megértett és megvalósított szisztéma, ami a helyes gyümölcsfogyasztásról, valamint a fehérje-, és szénhidrátok elkülönítve való fogyasztásáról szól. (nagyon-nagyon leegyszerűsítve) 22 évvel ezelőtt sikerült tartósan 33 kg fogyást elérni, ami inkább drasztikus életmódváltás volt. Ebben az időszakban, a következő élelmiszerek és italok törlésre kerültek a táplálkozásból: alkohol, kávé, cukros üdítők, fehér lisztkészítmények, rétesek, bukták, palacsinták, kristálycukor, disznóhús, egyéb zsíros húsok, erős fűszerek (pl:bors) só teljes visszafogása, csokoládék, sütemények stb. Helyettük csirke, hal, teljes kiőrlésű kenyérfélék, olívaolaj fogyasztása, gyümölcsök, zöldségek,(nyersen, párolva) szinte 'orvérzésig'. Fontosnak tartom, az este hat óra utáni étkezés mellőzését. Az életmódváltáshoz nagyban hozzájárult a sport (súlyzós edzés, úszás, szauna, futás, előfordult mezítlábas futás hóban, hetente. Ebben az időszakban 80 ezer szál cig

Attila (18): El?ször is lemondtam a cukros ételekröl, italokrol. Nem fogyasztottam lisztes ételeket... Bio étrendre váltottam.

Edit (37): 90napossal 16 kg

Tamara (30): Sokszor kis mennyiséget ettem, sok folyadékkal, a sovány tejtermékeket választom inkább az eddigiek helyett.

Judit (50): Mérsékletesség

Mónika (38): torna,diéta,

János (58): akarat!!!

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Betti (21): Sok vizet iszok, többet mozgok és egészségesen táplálkozok.

Attila (55): Kevesebb élelem bevitel.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Laci (39): Gondoltam összeírom, hogy milyen sikerem volt a saját fogyásomban, és ezt nagymértékben a fogyas.info-nak köszönhetem. 39 éves vagyok, nem volt nagy súly pluszom, csak a hasam zavart, és éreztem, hogy lomhábban mozgok. 77-78 kiló voltam, és ez sok volt a 168 cm-es magasságomhoz. Elkezdtem mozogni egyre többet, ezt sikerült megcsinálnom. Majdnem naponta lementem futni vagy focizni. Ez jól esett, de a testsúlyom nem csökkent sajnos ettől még. Ekkor találtam rá a fogyas.info cikkeire és a “6+1-es diétára' Azt hamar megéreztem, hogy az étkezéssel van a gond. A baj az volt, hogy soha nem tudtam változtatni a szénhidrátos, kólás, csokis étkezésemen. Gyakorlatilag reggel-délben-este ettem édességeket, kenyeret. Nem csoda, hogy nem fogytam. A fogyas.info-n nagyon sok anyagot találtam és elkezdtem képezni magamat. Rájöttem, hogy nem tudok dolgokat, nem világos, hogy mit eszek, az mit tartalmaz. Felszínesen tudtam pár adatot, de rá kellett döbbennem, hogy ez messze nem elég. A 6+1-

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Zsuzsanna (53): kenyér,péksutemény kihagyása, ill. helyettesítése extrudált kenyérrel, zoldséggel, gyumolcsel

Gabriella (39): többször kevés étkezés

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Andrea (35): kevesebb szénhidrát vacsora elhagyása mozgás heti 3x

Anna (20): 90 napos diéta

Ibolya (58): feleztem az adaot

Andrea (50): stressz a legjobb

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Zsu (37): A ruháim, egy számmal kisebb kell.

Viktória (42): Diéta,sok folyadék,mozgás.

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Ilcsy (30): Nekem a 90 napos diéta jött be. 2 hónapig diétáztam, és 23 kg-ot adtam le. Ami azóta sem jött vissza.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Piroska (31): Fehérje diéta, 5kg 2,5 hét alatt és nem jött vissza.

Renáta (25): Gluténmentes diéta és min. heti 3x fél óra mozgás.

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Ági (30): Agyban dől el, ha nincs meg az elhatározás akkor nem is lehet lefogyni.

Csaba (47): mozgás+diéta

Livia (36): sokszor enni egy nap es keveset,tobb mozgas-6 honap alatt 20 kg es nem koplaltam

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Kriszti (28): mozgás

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Barbara (19): Megszabtam hány óráig ehetek

Yvett (20): Heti 3-5 nap 40 perces kardió edzések(vagy 20 perc kardió - 20 perc erősítő gyakorlatok), és az ételadag csökkentése.

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Zoltán (46): A cukor és a liszt likvidálása

Kata (38): Este 6 után nem eszem, sok vizet iszom, jógázom, kevesebb csoki.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Antal (63): Napi 1200 kcal, 150g szénhidrát. Napi rendszeresség következetesen az étkezések terén.

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Bernadett (30): Többszöri kis mennyiségű evés, sok zöldség és gyümölcs és a sport.

Annamária (35): szénhidrátszegény diéta

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Edit (40): délelőtt gyümölcs fogyasztás, késői időben nem eszek, sok folyadék, kontrollált mennyiség

Laci (32): Étkezés rendszeresitése, sokszor keves de intenziv kardio mozgas,nagyon fontos napi bőduletes folyadekpotlas

Ferenc (62): Tisztító kúra.Rendszeres evés csökkentett mennyiség.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Szabolcs (35): Heti 70-80km biciklizes es kevesebb szenhidrat fogyasztasa. Az utobbi sokkal nehezebb nekem mint ha ketszer haromszor ennyit mozognek. Eddig bevallt, masfel honap alatt 3-4 kilot fogytam.

Mónika (45): Kevesebb étel, több mozgás és alvás!

Gergő (37): Több mozgás, rendszeres edzés. Vettem egy FitBit Charge HR órát, ami nagyságrendileg megmondja elég volt-e a napi zsírégetés, stb. Nagyon jó támpont.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Edina (47): Mozgáshoz szoktattam az eddig lusta kutyámat!

Anita (26): Kevesebb szénhidrát, sok mozgás, sok víz fogyasztás, üdítők kerülése.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Szilvia (30): Egészséges életmód, a mozgás,és a sok viz fogyasztás.

Tomi (48): többet kell mozogni.

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Imre (23): étrend váltás

György (48): Mértékletesség az evés terén, rendszeres kardiozás otthon

Mariann (35): Életmódváltás, mozgás és a kitartás.

Ezsbet (53): diéta

Gabi (48): Több mozgás, étkezési szokások megváltoztatása

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Mária (31): 15 évesen sikerült lefogynom 90 kilóról 65-re. Kevesebbet ettem, nem vacsoráztam, csak almát és sokat sétáltam, néha futottam. Később 25 évesen elkezdtem a 90 napos fogyókúrát, mert felszedtem 10 kilót. Azzal sikerült 12 kilótól megszabadulnom. Azóta tartom a 60-63 kilót, pedig közben született két kisfiam. Sajnos nem tudom rászánni magam a sokszor keveset elvre, legtöbbször délelőtt gyümölcsöt eszem, délután pedig egy adag főtt ételt. Így elég vékony tudok maradni, mert magas vagyok, de sportolnom nagyon kellene, csak két pici gyerek mellett elég nehéz megoldanom.

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Anett (31): A fogyókúra abszolút nem vezetett sikerhez. Én nem vagyok kövér, sem túlsúlyos, az alakom ideális, vékony testalkatú vagyok, viszont egy nap az alkalmi ruhámat nem tudtam magamra zippelni.... szoval elkezdtem fogyókúrázni, de semmi sikere nem volt, a kilogramjaim ugyanazok maradtak. Majd elkezdtem futni járni, először csak hetente, majd naponta, és ma már akár kétszer egy napban - korán reggel és este. sikeres akció-e? :D hát a testsúlyom két hónap elteltével is ugyanaz, azonban ami változott - jó kondició, izmosabb lábak, a hasfal laposabbá válása - érdekes számomra, hogy a testsúlyom ugyanannyi, mégis vékonyabbnak érzem magam... PS: a ruhámat azóta nem probáltam fel, de ha még most sem fog feljönni rám, azthiszem a futást erőteljesebb fogyókúrával kell majd kombinálnom.

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Rudolf (42): kalóriaszámolás+edzés

Valika (35): testmozgas

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Marika (65): Még nem sikerült elkezdenem a fogyást.

Balázs (32): próbáltam napi ötször keveset enni és 18 óra után már csak vizet ittam két hétig napi 30 percet kocogtam a szabadba aztán a kocogást abbahagytam és kondizni kezdtem az bánt kicsit hogy a mérleg szerint fogytam 3 kilót de nem látszik

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Gina (22): Étkezés rendszerezés

Erika (50): Betartottam a szabályt

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Zoli (36): Szénhidrát étel minimálisra csökkentése, sok zöldség, kiegyensúlyozottabb táplálkozás több testmozgás. mind az oldalon megtalálható számomra szinpatikus elemek összeválogatásával.

Erzsébet (48): több testmozgás, ami nem a kilókban , inkább a testformában kezd már látszani

László (62): Egészséges táplálkozás

Petra (22): a pékárú megvonása.

Andrea (48): Amikor Adipexet ettem, de ma már az sem használ.

Marti (26): Hogy betudtam tartani a rendszeres etkezest es ez igen sokat tett a fogyasban.

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Emese (20): Betartottam a tanácsokat, a piramis alapján próbáltam étkezni és elkezdtem tornázni is.

Kata (20): ideiglenes vegán étrend, méregtelenítő kúra, napi 2-2,5 liter víz

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Józsi (52): szénhidrátok, alkohol elhagyása

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Ildikó (31): szűtea kapszula, több mozgás (biciklizés mindennap)

Marika (41): Norbi uptad diéta

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Tibor (65): kontrolált táplálkozás és több mozgás

Gizella (41): torna + diéta + táplálék kiegészítők

Kati (37): Reggelizek es sokszor eszem keveset . Ugy néz ki , elindult .

Lilla (30): feherje, keves kaloriabevitel

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Gabi (38): Diéta, sportolás

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Edit (54): Szénhidrát ,zsír különválasztása.Egyszerre nem ettem őket.Lassú fogyás,de nagyon eredményes.

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Csilla (19): Édességek, szénhidrátok mellőzése ! Sok halat eszem, csirke húst, gombát, zöldségeket, joghurtokat, sajtokat (alacsony zsirtartalmúakat) valamint gyümölcs turmixokat !

Barbi (19): A sport mindenképp, és az hogy néhány 'bűnözés' után elhesegettem a bűntudatomat és azt mondtam,nembaj holnap folytatom tovább

Teréz (63): rendszeres evés

Dávid (28): Elhatározás, legalább napi 3 liter folyadékot inni, többször keveset enni, délután 5 után már nem enni, minden reggel egy nagy pohár citromos langyos víz elfogyasztása, délig csak gyümölcsöt enni, kenyeret egyáltalán nem fogyasztani

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Annamari (37): torna, na meg persze kenyér és egyéb hasonló dolgok csökkentése, több zöldség és gyümölcs fogyasztása

Brigo (19): Tobb kardio edzes,csak turelem es kitartas kell,meg ido az latvanyos eredmenyhez. A boromben jobban erzem magam,konnyebb a mozgas es magabiztosabb vagyok.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Gabriella (23): Kevesebb kalóriát viszek be,többet mozgok,többet iszok

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Tibor (42): kalória számolás

Lara (26): Egeszsegesebb etelek,szukseges napi folyadek bevitel,napi 20-30 perc torna.

Nikol (31): A teszta es kenyerfelek elhagyasa

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Laci (48): Időlegesen fogytam többnapos böjttel.

Kata (24): nem ettem 5 napig és sokat táncoltam.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

Karolyna (29): Heti két alkalommal edzés

Krisztina (42): este 6 után már nem eszek, és ez nagyon sokat jelent, három hét alatt 2 kilót fogytam

Ria (56): A 6 napos piramis diéta sokat segitett

Juraj (30): Az hogy akkora volt már a hasam hogy nem tudtam bekötni a cipőfűzőmet.

Lives (20): életmód váltás

Paksi melinda (35): diéta és sport

Tîmea (36): Sok-sok zöldségből készített levest ettem, amit kevés rizsliszttel és néhány kanál tejföllel sürítettem, tettem ízletesebbé. Főleg káposzta, kelkáposzta, répa, kevés krumpli összefőzve. Mivel húsimádó vagyok így a husokat zacsiba fűszeresen fokhagymásan megsütöttem és köret n?lkül ettem. Ez hidegen is nagyon fincsi. Bárcén a csirkemell helyett inkább szárnyat és combot sütöttem. A salátákat pedig feta sajttal dobtam fel. Napi min. 1,5liter teát ittam cukor nélkül,a többi csapvíz.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Tamas (29): Futas

Hanga (36): Nem eszek cukrot,feher lisztet, tejtermeket (kiveve natur joghurt, kefir), tojast, hust keveset.

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Bernadett (19): Sport

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Edo (57): A legfontosabb az volt , hogy olvastam sok poziíiv tapasztalatot és ez adott erőt a fogyókúra elkezdéséhez jelenleg 19kg mínuszom van már,

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Lívia (26): anyag csere gyorsítás rostbevitellel ( napi búzakorpa bevitel ), minden másnap 40perc intenzív mozgás ( szobabicikli), fehércukor megvonás, édesítővel helyettesítés.

Évi (32): reggelire, és délelőtt csak gyümölcsöt eszem, illetve napi 2kapszula CLA-t fogyasztok

Veronika (20): Nekem az segített sokat, hogy napi 3 liter vizet mindig megittam :) Persze mellette tornázok is és semmi édesség :) Az édesség vágyadat csillapithatod gyumolcsokkel (én ananászt, kiwit és narancsot szoktam enni), de például a mandula és a foldimogyoro is nagyon segit :) És ne feledkezzunk el a savanyú káposztáról sem, ami tényleg nagyon hasznos :) És had írjam ide, hogy 4 hét alatt 8 kg-tól szabadultam meg :)

Éva (46): a testmozgás, minimális szénhidrát bevitel.

Katalin (51): Nem ettem fehér kenyeret és édességet.Sok gyümölcsöt ettem.

Boglárka (42): Az lenne, ha stresszt nem túlevéssel kompenzálnám, ez egyelőre még nem sikerül.

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Ágnes (55): Acai berry, Super fast burner táplálékkiegészítők (csaknem) kenyérmegvonás sok fehérjebevitel mellett. A mozgás csak kicsivel több, mert gerincbeteg vagyok :(.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Judit (44): sport

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Ágota (65): kevesebbet ettem és többször, többet mozogtam

Reni (40): fehérje dita

Klaudia (22): Kevesebbet eszek és az édességet próbálom kiszorítani.

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Zsóka (53): többször kis adag

Szilvi (38): Rendszeres étkezés

Anikó (25): Szénhidrátok csökkentése. Zöldség, gyümölcs nagyobb mennyiségben való fogyasztása. Tudatos táplálkozás. Akarat!

György (63): Étrend változtatás+napi mozgás.

Emoke (38): a mozgas

Anna (22): kisebb adagok, sok mozgás, sok folyadékbevitel

Andrea (48): Novemberben mütötték a könyököm és mivel elötte abbahagytam a rendszeres mozgást a fájdalmaim miatt 5 hónap alatt felszedtem 6 kilót, ami rettenetesen zavar. Még csak pár hete kezdtem el megint mozogni és jobban odafigyelni az étkezésre. Nem kezdtem el rohamosan fogyni, de elindult lefelé a mérleg mutatója és fittebbnek érzem magam. Edzésnaplót vezetek, amibe beleírom a napi edzésadagot és hogy mit eszem (a nassolást is szigorúan!), meg a reggel mért súlyomat.

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Heni (23): Ha nem ettem semmit lenyegeben csak fottojast

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Adriana (45): 90 napos diéta

Julianna (59): Láttam mindig, hogy mit és mennyit eszem.

Imola (24): a stresz

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Kristóf (20): keveset ettem

Réka (16): nem ettem

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Mónika (33): Összeállított edzésterv, 'mit-mivel' étrend kialakítása.

Ilona (54): A táplálkozás terén: fogyasztottam csicsókát, citromot, zabkorpát,búza csirát, tört lenmagot. ezek a táplálékok sokat segítettek, és elég sokáig lehetett tartani a szintet. Igaz mindig kel törődni a táplálkozással.

Jolika (56): az amikor kevesebbet ettem

Mari (44): Tudatosan kevesebbet ettem. Odafigyeltem, hogy mennyit iszom. Csökkentettem az édességet és helyette inkább gyümölcsöt ettem.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Kati (35): Viszonylag rendszeres testmozgás(annyi amennyi jólesik, izzadni de nem kifulladásig, hanem élvezettel), többszöri kevés étkezés odafigyeléssel(röhej, de ha ritkán eszel, éhezel, még akkor is ha közben dagadsz...).

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Szilvia (27): Sok folyadékot ittam.

Anna (62): többszöri étkezés és a cukor elhagyása

Tünde (32): még csak most kezdtem 3 hete kb. és 4 kilót fogytam, sokszor kicsit megoldással és a citromos melegvízzel próbálkozom:)

Erika (60): Narancs, alma, joghurt, zabpehely, rozspehely, lenmagdara turmix. Rendkívül laktató.

Zsani (35): diéta és torna

Orsolya (31): A szénhidr?t és cukor megvon?sa.

Gabriella (53): Sajnos 2-3 napnál tovább nem tudom csinálni.Elég stresszes környezetben dolgozom,és evéssel oldom a feszültséget.

Katalin (46): Sok gyümölcs, és a szétválasztó 90 nap diéta

Bea (32): Gondosan odafigyelek rá, hogy mindig reggelizzek (általában 2 szendvicset eszek teljes kiőrlésű kenyérből). A nap további részében kerülöm a szénhidrátot és igyekszem minél több folyadékot inni. A víz már nagyon nehezen csúszik, így pár napja váltottam, gyümölcs és zöld teát iszom felváltva

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Barbara (46): Étrend v?ltoztatás..flabelos gép

Gyuszi (25): napi rendszeres edzes

Szabolcs (39): Kalóriaszámolás, testmozgás növelése, fehérjemennyiség növelése, makronutritensek megfelelő aránya a táplálkozásban.

Réka (18): Sport és odafigyeltem arra,hogy mit eszek.

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Niki (28): Glutén mentes étrend leginkább

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Zsuzsanna (56): Nekem nagyon nehezen megy még a jelen pillanatban is . Ugyanis nekem van pajzsmirigy problémám és így nagyon néhez a fogyás . Naponta tôbször eszem keveset . Kéves kenyeret illetve egyáltalán nem eszem . Nagyon sok folyadékot iszom kb. 3 litert.

Viktória (48): almakúra

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Mónika (33): Még csak most kezdtem el a fogyókúrát, de 4 hét alatt 3,5 kg-ot fogytam. :) Ez persze még nem túl sok, de próbálom az étkezésemet visszaszorítani, amennyire csak lehet (kevés kalória), többször eszem keveset, törekszem egészséges ételeket fogyasztani, kerülöm a cukros ételeket, a finomított szénhidrátokat, sok ásványvizet iszom. Nyaralás után tervezem, hogy eljárok majd heti 2x aerobikozni, ez a mozgásforma eddig mindig bevált. Próbálok kitartó és következetes lenni.

Noémi (25): Betartottam a javaslataitokat, rendszeresen reggelizek, több folyadékot fogyasztok, elérhető célokat tűztem ki magam elé.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Ági (31): Életmód váltás

Viki (20): Végre rászántam magam a helyes étkezés részére is :)

Ildikó (47): szénhidrát mentes étkezés (vagy minimális szénhidrát)+ rendszeres mozgás

Erika (44): Nekem a 9 napos diéta vált be,de hát a jo- jo efekt.....

Szabolcs (30): nem vacsoraztam csak 1 gyumolcsot

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Dorottya (22): Én a 90 napos diétát csinálom még mindig, nagyon jól haladok, most tartok lassan 1 hónapnál és sikerült leadnom már 5 kg-ot. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy ilyen jól haladok és be tudom tartani a diéta minden napját.

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Angéla (58): Kevés étel, nagyjából annak a fele, amit enni szoktam, négyszeri étkezés, napi egy db kis rozsos zsemle - elosztva egész napra. sok vizet ittam. Reggelire főtt tojás és/vagy párizsi, és/vagy sajt paradicsommal, paprikával és egy pohár 100%-os gyümölcslé vagy tej. Délelőtt gyümölcs. Ebédre főzelék egy szelet hússal, délután gyümölcs, hat óra után semmi. Heti egy kg ment le ezzel az 'étrenddel'. Ez nem sok, de nekem nem sürgős és éhezni nem szeretek.

Mesko (34): nem

Robi (41): kalória számlálás

Szilvia (55): kalóriaszámolás

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

éva (34): a mozgás

Szilvia (24): Mindig a felit ettem mint szoktam.

Annamari (22): mindennap futottam és öt féle felülést csináltam

Marta (43): 90 napos dietanak fogtam, 12 nap telt el, meg csak 1.4 kg-t fogytam...remelem ez lesz a sikeres akcio, ami fogyashoz vezet :)

Ferenc (70): 1000kcal, cukormentes italok,fehérhúsok, kefír

Magdi (57): Korábban eszem reggel,kevesebb cukrot fogyasztok.minden nap picivel többet mozgok,

Györgyi (58): Level diéta

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Zsuzsanna balogh (36): az idegesseg.

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Eszter (42): Sok folyadék,torna.Torna napi fél óra.Kevés mennyiségű étel(gyermekem kis tányérkája volt az adag :)) napi háromszori étkezés. 16 óra után egy darab gyümölcs,sok folyadék.

Szuzyka (35): akupunktúra,diéta,torna

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Kovács edit (36): Kisebb adagok fogyasztása gyakrabban.

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Karolinka (34): zumba elkezdése, ételek mennyiségének csökkentése, egészségtelen ételek kiváltása diétásokkal.

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Zsuzsa (27): Tobb folyadek bevitel

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Frida (22): futás sokat használ

Éva (56): több folyadék, napi 5x evés keveset

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Ildikó (41): Mikor elkezdtem, kéthéti, semmi látszata nem volt. 5-héten -10-kg tartok!

Melinda (20): Étrend váltás és szoba biciklizés két naponta minimum 40perc

Marika (52): Sok mozgás ! Kevesebb nasi ! Korábbiakhoz képest sok folyadék, zöld tea ( télen amúgy is sok gyógytea fogy a családban !) almaecet ! :)

Kriszti (40): Kevesebb kalória

József (62): Sok folyadékot ittam ezerrel, és sokkal jobban odafigyeltem az étkezésemre,édességeket kevesebbet fogyasztottam.

Ildikó (50): Kevesebbet eszek, sok zöldséget és gyümölcsöt és tornászok rendszeresen

Mária (54): a reggeli egy evőkanál almaecet egy pohár vízben feloldva

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Csilla (34): folyamatos szigorú mozgás, nálam leginkább a zumba mint mozgásforma vált be

Zita (48): étrendváltás

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Kitti (24): Kevesebb,mértékletes evés.

Ottília (39): Az élelmiszerek glikémiás indexét figyelembe vettem és lehetőleg csak alacsony GI élelmiszereket fogyasztok,minden második nap 40 percet tornázok.25 nap alatt 5 kg-ot fogytam,65 kg vagyok és boldog és folytatom.5x étkezem egy nap keveset de finomat,külön főzök magamnak.Van Tupper párolóedényem,ezzel hamar megy.Multivitamint,probiotikumot,C vitamint és magnéziumot szedek.A nyáron 2x20 leszek és már alig várom a szülinapi partimat,jól fogok kinézni!

Szabina (19): Kenyér, cukor kivonása az étrendemből, egészséges, rostokban és vitaminokban gazdag ételek. Rendszeres mozgás.

Katalin (37): cukor elhagyása, sport

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Bea (28): 3 után nem evés. Reggeli bőségesen.

Éva (42): A megrendelt fogyasztó tabletták megérkeztek kb. 10 napja szedem! Még nincs mit írni róla!

Anikó (33): rengeteg edzés és nem eszem finomított szénhidrátokat.

Marika (52): Lecsökkentettem a kenyérmennyiséget a felére, nem nasizok, cukrot teljesen elhagytam az étrendemböl

Gabriella (36): Sok séta...

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Beáta (46): kihagytam az szénhidrátokat

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Melinda (33): reggeli citromosvíz ivása

Ágnes (64): 90 napos diéta

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Ágnes (60): protein kura

Anita (27): A tornázás, csak lusta vagyok tornázni.

Kata (33): Rendszeres testmozgás és egészséges táplálkozás.

Attila (40): betartottam a dietat

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Gyula (65): a zóna diéta,de jöttek a különböző ünnepek és a siker eltűnt!Alig -2 Kg maradt csak meg.

István (65): napi 1 ó -kerékpározás és diéta

Andrea (36): főleg a mozgás segitett.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Anna (40): 90 napos diéta

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Karcsi (57): Napi kalória csökkentése:max.1200kal. Uzsonna, ebéd, után alma emésztés rásegítő/10dkg/ Kerültem a zsír, vaj,kenyér,/kiv:búzacsíra/ tészták,burgonya édességek fogyasztását. Ha megkivántam bármit, egy pohár víztől ellehet felejteni. Napi 25p. futással a fölösleges zsírt elégettem. 1hónap=5kg fogytam.

Krisztina (43): sok víz fogyasztása,szénhidrátok kiiktatása.

Eszter (50): 90 napos szétválsztásos diéta, de most nehezen megy a figyás a chusing kórom miatt.

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Renata (41): más étkezési kultúra,napi kalória bevitel csökkentése

Krisztina (37): Delutan mar nem fogyasztok cukrot es szenhidratot. Az elejen nagyon nehez volt, de most mar egeszen jol megszoktam. :-))

Kriszta (18): Nagyobb vízfogyasztás, kalóriaszámlálás.

Viola (18): dieta, sport

Tünde (39): Csökkentettem az adagokat ill lecseréltem a lisztet, nem eszem kenyeret, cukrot nincs nasi csak magvak, nincs több vaj, lecseréltem az olajat extra szűz olivára, kimaradt a sertéshús, több a hal és a gyümölcs és napi 3 l víz! Heti három Rubint Réka+ fél óra step gép.

Anita (40): Kaloriaszamlalas, sport

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Anna (27): Többet mozogtam, étrendemből kivontam a cukrokat és csökkentettem a szénhidrátot. Betartottam a napi háromszori étkezést, köztes időben csak gyümölcsöt ettem.

Hajni (35): Reggel csak gyümölcs, délben Norbi Update étel (Teletáltól rendelem), este gyümölcs, ivójoghurt és ami a legfontosabb, nem eszem fehér kenyeret, zsemlyét, semmilyen pékárut. Rengeteg víz elfogyasztása.

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Edit (25): Életmódváltás

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Erika (28): napi 5 étkezés, nem lehet túlenni magam, sok folyadék

Jutka (49): cm-ek változása

Kata (30): A szerelem csodákra képes.:-)

Ági (41): Kevés étel, sok ásványvíz, rengeteg mozgás heti 7*2 edzés min.60perc 10hónap -18kg

Klári (38): 600kal./nap

Edina (29): Először is bevezettem az életembe a sok sok zöldség és gyümölcs fogyasztását, turmix formájában. Délelőtt illetve ha délután is megéhezem, turmixot iszom. Mivel arra nem vagyok nagyon hajlamos, hogy elrágcsáljak egy répát vagy bármilyen zöldséget én a turmixos megoldást választottam, melybe nem csak a zöldségeket, de a zöld részeit is beleteszem, amibe rengeteg vitamin és ugye fehérje is van. Így ezt bármikor szívesen megiszom, nagyon kellemes ízük van. Emellett már este lefekvés előtt nem eszem. S elkezdtem edzeni otthon. Minden másnap végig csinálok háromszor nyolc perces turnusokban comb-far-hasizom gyakorlatokat. Majd 10 perc kemény zsírégető programot, s levezetés képen hogy meg legyen az egy óra tömény mozgás, zumbázok. Sokkal jobban érzem magam, erőnlétem is javult, nem vagyok annyira fáradékony sem. S ugye mind emellett fogytam/ fogyok! :)

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Katalin (50): Figyelek a szénhidrátok bevitelére.

Etelka (39): napi sokszori étkezés kis adagokban, vízfogyasztás és persze a sport.

Sándor (44): Először a méregtelenítés ( 10 napos citrommal) valamint kalóriaszámolás + mozgás.

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Barbara (23): Vettem egy digitális konyhamérleget

Betty (30): minden nap edzés és odafigyelés az étkezésre. Szerintem ez a legfontosabb.

Anita (33): Mozgás+diéta

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

András (63): mozgás + kalória csökkentés (1500kcal/nap)

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Mariann (25): nincs vacsora - nincs édesség

Dóra (48): elsősorban a kalória számolás

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Marika (50): onuralom

László (39): Mozgás és koplalás

Filip katalina (34): Kevesebb csoki,es több mozgas

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Etelka (61): diét,torna

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Györgyi (55): Kevesebb szénhidrát fogyasztása.

Katalin (38): Minden második napon tornáztam.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Klára (27): A stressz csökkentése. Kiiktattam az életemből rengeteg olyan dolgot, illetve személyt, ami stresszt okozott, és újraszerveztem a napirendem. Megengedtem magamnak, hogy többet figyeljek magamra.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Emese (27): Betartott étrend ,cafe form kávé de költséges

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Judit (49): 90 napos diéta

Csilla (32): tojás,savanyúkáposzta,citromlé

Bernadett (34): 18 óra után semmit nem eszek, és sokat mozgok.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Andrea (45): az akarat és a nasi rol leszokás

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Erika (28): Reggel felkelés után kb 30 perc elteltével már ettem és többet mozogtam.

Judit (62): több mozgás (amennyire a 62 éves korom engedi) és kevesebb sütizés, nasizás

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Anita (27): Megvalogatni az ételt amit eszem.

Erzsébet (52): Egyszerűen csak az 1500 kalóriát tartom. Mindent megeszek, csak ne lépjen túl a napi 1500 kalórián. Azonkívül próbálok minél többet inni. Sajnos ez nálam nem túl sok, de igyekszem. Most a napi kettő és fél, három liternél tartok, ami természetesen semmi más nem lehet, csak tiszta víz.

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Andrea (31): kevesebbet eszem, és többet mozgok.

Zsuzsanna (27): Több mozgás!

Zoltán (50): Napi 1000 kalória alatt tartani a bevitt étel mennyiségét. Elértem a kívánt célt 3 hónap alatt 110 kg-ról, 92-re sikerült fogynom.

Tamara (19): Futâs

Annamari (22): mértékletes étkezés

Csilla (49): csoportos tornázás

Reni (28): Nagyon alacsony kcal tartalmú vacsora - fehérje turmix vagy rántotta és rengeteg zöldség. Heti 3-5 edzés.

Anita (22): Adipex

Zsuzsa (32): Mozgás és a szénhidrát bevitelének csökkentése.

Móni (27): Étrend változtatása és több mozgás.

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Eszter (21): A napi többszöri kevés evés.

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Tímea (46): heti 4x1 óra sport, napi 20 perc sport otthon, hétvégén több óra tánc, turbó fogyókúra étrend-Gastroyal=nem éhezek

Istvan (53): kevesebb kaloria tobb mozgas

Tünde (20): Sport, étrend változtatás.

Róbert (39): Étkezési szokás megváltoztatása,folyadékbevitel növelése,célirányosabb mozgás.

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Vali (26): Életmódváltás. Heti 3-4 alkalommal mozgás, sok zöldség, hús, folyadék.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Hilde (25): cardio tréning!!! váltottam a rosszul bevált formulán, pl.: hogy sokat kell futni egyenletes tempomba.

Györgyi (50): Sok zöldség és a mozgás

Dóra (37): sokkal több folyadék fogyasztása

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Bbenő (53): Az étkezési időpontok és sűrűség megváltoztatása ugyan annyi kalória mellett -5kg egy hónap alatt ,ja és a fogyi napló fontos!!!

Orsi (32): Több test mozgás, nagyobb folyadék bevitel, és az ételadagok megfelezése

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Eszter (44): az idő,mikor mit eszem

Renáta (40): Kenyér, édesség ,tilalom!

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Ági (31): Figyelek, hogy mit eszem.

Dávid (43): Még a legelején tartok 3-4 kg fogyással. Én orvosi kivizsgálással kezdtem. Utána kalória csökkentett ételek, kis mennyiség, vacsora gyümölcs, fokozott mozgás. Zöld kávé tabl. Krómmal.

Zsófi (25): kevesebb és napi többszöri táplálkozás, napi 2-3 l folyadék, cukor-liszt-tészta elhagyása

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

István (41): Koplalás nélkül kipróbáltam a ganoderma gyógygomba tartalmú zöldteát ill. kávét. Lúgosít és pörgeti az anyagcserét. Kb. 1 hónap alatt 6 kg-t fogytam.

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Niki (44): sok mozgás, kevesebb kalória, többször kevesebb étkezés

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Kata (31): Fitness, többszöri, de kevesebb étkezés, természetesen sok folyadék bevitele!

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Péter (39): A mértéktelen evés elhagyása

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Mira (28): A mozgás,a kitartás

Erika (52): Elhagytam a fehér kenyeret, helyette teljes kiőrlésű v. rozsos kenyeret fogyasztok, azt is keveset és leginkább pirítva. Az édességek mennyiségét is lecsökkentettem. A folyadék bevitelt viszont nehéz fentebb tornászni.

Anita (22): reggeli előtt 1pohár almaecetes víz, naponta többször kis adagokba evés, +3l víz,ami nagyon jó mert így nembirok és nem is kívánok sokat enni és reggel-este min30p ugrálókötél :)

Erika (42): nincs éhezés, de kevesebb étel

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Márta (40): eddig még nem sikerült fogynom

Timi (19): Egy nap többször ettem keveset, mozogtam mellette intenzíven.

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Reka (23): Betartom, hogy nem eszek edeset.A cukrot, kenyeret es mas tesztafeleket kiiktattam az etrendembol. Sok folyadek!!!!

Csilla (18): több folyadékot ittam ,és mellé mozogtam is! illetve mozgok.. emellett mértékkel eszem,és próbálok egészségesebben táplálkozni ,igaz ez több kevesebb sikerrel megy hiszen nehéz a rossz szokásoktól egy könnyen megszabadulni..

Noémi (18): futás és kardio együtt (kardio nem mindig) emellett próbáltam odafigyelni mennyit eszem

Ildikó (46): több zöldség , gyümölcs fogyasztás és a több folyadék

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Lenke (55): Erős akarat, kitartás, sport, szauna, aktivitások.

Dia (27): Teljesen elhagytam a kenyeret és a tésztákat. A levesekkel pedig elkerülöm az éhségrohamokat.

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Anita (35): Minden napi mozgás és többszöri étkezés.

Erika (59): A kevés evés cukor és kenyér nélkül.

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Kata (51): Az elválasztó diétát próbálom tartani, eddig megy. kb 1,5 kg sikerült leadni.

Ildikó (42): sok torna,sok folyadék

Valéria (43): A lisztes cukros dolgok elhagyása,

Alexa (19): Életmód váltás

László (64): igen szénhidrát szegény éternd

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Márti (25): Több gyümölcs és zöldség fogyasztása, sok mozgás.

Emil (32): 6 hét alatt most 6 kiló ment le rólam. 112 kilóról indultam.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

Timi (22): Koplalás.. :)

Marika (47): tob mozgas csak keves az idom ra

Beatrix (29): 160g-os ch diéta

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Margit (60): Talan hogy jobban oda figyelek hogy mennyit iszok es mennyit eszek es mikkor

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Niki (19): December óta 6 kilót fogytam diétával, minden nap egy óra bicikli és heti két óra zumba segítségével.

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Márta (38): Testmozgás, és 1200kalória betartása az étkezésbe.

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Eva (63): Fegyelmezettebb vagyok.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

János (55): monitorozás

Timi (24): Hoodia mellett mozogtam, kevesebbet ettem.

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Angéla (19): kevesebb étkezés

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

Ildi (52): Nagyon sok edzés ,kardio

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Anita (38): még nem

Katalin (48): 21 éve 3 hónap alatt a testkontroll című könyv és mindennapi torna segítségével sikerült 20 kg fogynom.

Ildi (44): akkupunktura,csala tea

Ilona (55): sport

Éva (50): Liszt allergia :( , és most magas cukor szint

Edina (27): minden reggel tornáztam meg este is + szobabicikliztem!!ez melett regelente megettem egy fügekaktusz tablettát!!a tornázás az még most is megy napi szinten!!

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Csaba (36): napi 30 perc mozgás,étkezés

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Otília (25): cukor kiiktatása, sok fehérje, kevés szénhidrát

Laura (20): kaloriaszamlalas

Flora (18): alig ettem és sportáborba mentem

Tünde (35): Kitartás,sok folyadék,mozgás

Nati (26): A szétválasztó, vagyis a 90 napos diéta :) Több mozgás beiktatása

Zsanett (27): 13NAPOS DIÉTA,TÖBB MOZGÁS ,EDDIGINÉL KEVESEBB ÉTEL FOGYASZTÁSA,BÚZALISZT TÖRÖLVE!!!!!3-4 LITER VÍZ NAPONTA

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Klára (62): Megtanultam,hogy mit mivel egyek,és egy nap 5x és keveset.A vizből is keztem 3 litert meginni

Ibolya (41): A testmozgás.

Gina (19): fehérjediéta

Marian (62): Majdnem zéró édesség, sok mozgás

Erika (32): Több nyers zöldségek,több testmozgás

Kata (53): Mozgás, megtartóztatás, fegyelem.

Melinda (23): Sok folyadék és rendszeres mozgás.

Vivien (19): Ételadagjaim csökkentése, vacsora elhagyása. És trambulin heti 2-3 alkalommal 1órát. Cukor, tészta, kenyérfélék, nassolni valók, üdítőitalok, teljes elhagyása.

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Ivett (28): almaecet

Csilla (28): Diéta, napi min. 2 l víz, és heti 3 alkalommal mozgás.

Maja (44): az etrend megvaltoztatasa teljesen kihagytam a kenyeret es a teszta feleket

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Gabriella (46): A gyorsan felszívódó szénhidrátok elhagyása pld a fehér kenyér és a finomított kristálycukor,ezeket helyettesítettem a teljes kiőrlésű kenyérrel és az édesítőszerekkel!

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Anett (30): Atkins diéta és torna

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Maca (55): sport,lefoglalni magam,hogy ne nassoljak

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Bea (28): Étkezésre odafigyelni és mozogni heti 3 alkalommal

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Timi (41): Rendszeres mozgás és megfelelő étrend kialakítása.Olajok,zsírok ,szénhidrátok utóbbi részben törölve az étrendből.Sok saláta és csirke hús fogyasztása.

Laci (52): odafigyeltem milyent és mennyit eszek

Ági (38): Fehér liszt cukor elhagyása rendszeres mozgás

?dám (31): A sok v?z fogyasztása az fontos és a kenyér,krumpli,lisztes ?telek elhagyása !

Katalin (62): Erősen lecsökkentettem a szénhidrát bevitelt és beiktattam napi fél óra könnyű tornát. Követtem a kapott tanácsokat, és bevált.

György (43): A szénhidrát mentesétkezés.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Irén Edit (49): Több mozgás, almaecet kúra.

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Zsuzsa (39): még semmi

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

István (56): amit ti is írtok mozgás, rendszeres étkezés. nálam bevált régebben a ferenc josef ásványviz kura, de már csak bélfürdőhöz használom most alamaecete kurára fogytam magam, két hónap alattegy öltönyméretet fogytam megaztán ugy gondolom fejben dől el ez is, mint minden

Monika (24): renceres etkezes

Erzsébet (35): Kiegyensúlyozott táplálkozás, sok víz

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Terézia (63): sok zöldség többszöri evés és szénhidrát csökkentés

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Mucika (53): Csoki, süti, rágcsa nassolás elhagyása, zsírégető szedése, rendszeres sport (gyaloglás, kerékpározás naponta)

Györgyi (44): Kevesebb evés

Gabriella (50): Már délután sem ettem, csak gyümölcsöt. Mindennap kerékpározom, hullahopp karikázom 30 percet.

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Tibor (39): Étrend változás, plusz vitaminok

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

István (28): diéta,sulyzós torna

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Mónika (24): Én eddig napi pár kortyot ittam. Javaslatotokra emeltem a mennyiséget, eleinte rossz volt, ma már a munkahelyemre is viszek, és állandóan iszok mert szomjas vagyok ami eddig nem voltam. Elkezdtem heti 2 alkalommal spinningre járni 2kg-ot fogytam. Igaz ez nagyon kevés, de kb. 2éve egy dekát sem fogytam, szóval örülök neki.Még 8kg-tól szeretnék megszabadulni.

Éva (60): étrendváltozás,

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Melinda (35): torna,sok folyadék

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Melinda (29): kalóriaszámolás

Babu (19): több test mozgás

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Hajni (30): kenyér,tészta,cukrozott üdítők elhagyása

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Éva (63): A szénhidrát a cukor elhagyása és esti torna

Ágota (20): Diéta

Gabi (42): Megfelelo folyadek bevitel.

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Vinczeller (30): fogyokura

Tünde (39): megváltoztattam a táplálkozásomat többet mozgok

Enikő (21): edzőtermi súlyzós edzés valamintkardio

Katalin (20): Elkezdtem a 90 npos diétát és már most 2 hét után sikerélményeim vannak

Tibor (59): 90 napos diéta

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Dorka (26): estére nem ettem haéhes voltam ittam inkábba valamit.

Csilla (47): Dukan diéta (volt valamihez pontosan ragaszkodni)

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Ibolya (51): Vércsoportos étkezés, mindig kevés étel egyszerre, sok víz, gyaloglás. Nyers zöldségek, kis adagok, sok víz, gyaloglás.

Andrea (33): Szénhidr?t csökkentés.pl.kenyér ki iktat?sa cukor el hagy?sa kalória bevitel csökkentésel

Mónika (32): Este hat után már nem eszem,odafigyelek mennyit eszem,és nem nassolok.

Brigitta (23): étvágytalanság

Zsolt (18): Heti 4-5 football a barátokkal, ami naponta 3-4 órát jelentett.

Katalin (58): A napi többszöri étkezés alkalmazása.

Rita (45): A szénhidrát és a cukor elhagyása,,, 6 napig ,,, a 7.-en éltem 'bűnös' életet!! :-D A legnehezebb a viz fogyasztás növelése!!

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Erzsébet (59): paleolit diéta,de 2 hónap után semmi, a szervezetem gőzerővel ' akarja' vissza a leadott 5 kg-t

Mária (36): 1200 kalóriás egészséges éttend plusz gyaloglás

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Mariann (35): A mozgás

Mery (60): Már életem során sokszor fogyókúráztam, akár 20kg-is.Nem kellett hozzá semmi csodaszer.napi 4,5 ször evés,nagyon kis adagokban.most 50 nap alatt fogytam 5kg-t.

Szandra (23): Update táplálkozás

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Zsófi (21): sok mozgás,kevés szénhidrát

Annamária (59): Napi fél óra mozgás ( tánc itthon ), picit kevesebb kalóriabevitel a szükségletemnél, vacsora csak natur joghurt kevés mézzel, őrölt fahéjjal, korpával, almával. Ha van időm, akkor gyaloglás (1 óra ).

Ildikó (41): diéta és torna

Zsolt (40): Kivontam teljesen a szenhidratokat de sohasem eheztem.

Mária (37): torna

Gabi (56): fogyást segítő vitaminok szedése+étrend változás+kicsi mozgás/egészségügyi ok miatt nem tudok rendesen mozogni/-2kg/1 hó

Zsolt (50): A tanácsadás.

Ervin (28): Hat elsosorban az hogy kitartoan minden reggel meg iszom egy nagy pohar citromlevet.Es nem eszem kenyeret egyaltalan.Es este 6 utan sem eszem gyumolcson kivul semmit.Es megprobalok minden nap bar 1 orat setalni sajnos tobre nincs idom.

Sándor (48): 10 napos neera szirup kúra és 2 héttel utánna 14 napos bécsi diéta.

Niki (18): 90 napos dieta

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Judit (58): oda figyelés

Anikó (54): citromos,zöld tea napi 1,5 l

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Helena (53): edesseg, kenyer kihagyasa, tornazas

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

Anikó (43): kcal figyelés + mozgás + sok folyadék

Balázs (28): Az étrend, figyeltem a kalóriabevitelre, fehérjemaximalizálás, szénhidrát csökkentés, valamint a folyamatos mozgás és folyadékbevitel.

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Eta (53): A 90 napos diétát kezdtem el,és ha tudom hogy mely élelmiszert mivel párosíthatom akkor nem kell lemondanom szinte semmilyen ételről

Agnes (28): Az egeszseges taplalkozas es a folyamatos testmozgas

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Petonella (19): mikor eszem előtte iszok egy nagy pohár vizet,mert így kevesebbet tudok enni

Katalin (59): Napi 1500-1600 Kcal bevitel

Andy (29): rengeteg zoldséget fogyasztottam,feherjet,teljesen elhagytam a cukros lisztes ételeket.és emellett napi 3 bogre zold teát fogyasztottam

Brigitta (28): Elkezdtem sportolni, több folyadékot ittam ,csökkentettem a szénhidrát bevételt

Zita (18): sok mozgás

Eszter (25): Kevesebbet ettem,jobban odafigyeltem az étkezésre.

Zoli (19): Étrend változtatása.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Emese (33): jártam aerobikra + citromos dolgokat ittam

Ági (51): többet mozogtam

Marianna (49): A napi életvitelembe rendszerességet kezdek beütemezni.Odafigyelek mit eszem,napi folyadék bevitelemet próbálom emelni ami számomra a legne- hezebb,és a mozgást emelem.

Eszter (36): CH szegény étrend

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Nikolett (30): Kevesebb kalória bevitel, zsíros ételeket nem fogyasztottam. Több mozgás

Alexandra (22): Sportolás, odafigyelés arra, hogy mit eszek ( pl.: tartalmaz e szinezéket, édesítőszert a termék....stb)

Vivien (17): A helyes táplálkozás betartása.

Emese (53): Nem eszem kenyeret. Este 6 után nem eszem semmit. Napi 3 l vizet iszom. Sokat tornázom.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Misi (63): Kaloriabazis.hu szerint élek. Nekem fontos, hogy az egyenleget tudjam a megevett és lesportolt kalóriák között.

László (47): Vegyesen alkalmazom az olvasottakat!

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Sándor (41): Este 6 után csak egy joghurt vagy egy alma volt a vacsaora . Kenyeret egyáltalán nem eszek. Sok folyadék akár 3l víz naponta.

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Monika (35): Delelott nem ettem, csak gyumolcsot.

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Ilonka (24): Étrend betartása

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Fanny (22): A csokoládé, édességek minimalizálása, kenyérből rozs és teljes kiőrlésű fogyasztása, az is ritkán, krumpli elkerülése, 3-4 liter víz naponta, heti pár alkalom mozgás, és az, hogy ELHITTEM, hogy sikerül

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Zsófi (22): kardió,diéta

Róbert (18): A testmozgás

Judit (39): Kalóriasz?mol?s,odafigyelve a szénhidr?t bevitelre. Életmódváltás. Sport.

Annamária (44): Gyeses időszakomra ha vissza emlékszem akkor teákat ittam, és azt ettem amit kívántam csak sokkal kevesebbet mint korábban. Héten 1x vagy 2x ahogy tehettem eljártam tornázni. Tartott 10 évig, utána a torna abba maradt és felszedtem elég sokat. Azután eltelt újra 10 év és az eddigi recept már nem vált be. Elkezdtem heti rendszerességgel 2-3x tornázni, lúgosítani kezdtem a testem. Maradtam a vegyes táplálkozásnál de nagyobb arányban fogyasztok zöldséget-gyümölcsöt, kevesebb húst és pékárut/tésztát. Itt is figyelek a bevitt mennyiségre. Ezek a támpontjaim, ja és a vízfogyasztás tudatos mennyisége. Elindult szépen a fogyás. 2-3 kg már lement két hó alatt. Ha tehetem az évszaknak megfelelően fogyasztok zöldséget és gyümölcsöt.

Szandi (21): Rubint Réka 120 perces alakformáló video

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Nikita (38): Esti plusz tejsavofeherje, sulyzos es aerob edzes.

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Erzsébet (26): Többnyire a testmozgás. Kév év alatt fogytam le 22 kilót,az utóbbi időben megrekedtem 75-6 kilónál,az oldalon talált instrukciók további 3 és fél kiló eltüntetését eredményezték :)

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Judit (55): Odafigyelek,hogy mit eszek, mennyit és mikor.

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Ferenc (59): ....hmm, az odafigyelés önmagamra :)

Éva (41): duci-tréning,sok folyadék

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Maria (52): Több gyümölcs, zöldség és mozgás

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Margit (58): A nagy műtéteim után újra elkezdtem mozogni. A rántott és a sült dolgokat lájtosan készítem. Sok zöldség gyümölcs és a rendszeres séta.

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Vivien (29): több sport és az étkezésben való odafigyelés

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Nikolett (28): Legfőképpen a rendszeres testmozgás. Nagyon hatékony a szaunázás. És természetesen jobban odafigyelek az étkezésemre.

Anna (53): a léböjt

Henrietta (19): Az átlagos napi folyadék bevitelemhez képest sokkal több folyadékot vittem be a szervezetembe, ezáltal sokkal élénkebbnek, figyelmesebbnek éreztem magamat, ráadásul kevesebb élelmiszert (kenyeret, tésztaféléket) fogyasztottam, ami miatt (nem sokat, de) csökkent a testsúlyom.

Ildikó (53): caloría ki számolás,napi többször kevés evés

Tünde (45): napi rendszeres mozgás a friss levegőn, tempós séta, 30-90 percig

Beatrix (37): 3 liter vizet iszom,? próbálok többet mozogni.

Adrienn (29): szénhidrát megvonása, d vitamin szedése, tisztító kúra

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Zsuzsi (42): Elkezdtem rendszeresen konditerembe is járni és nagyon figyelek az étkezésekre.

Andrea (19): helyes taplalkozas,minden heten 5-szor kondi terem,tobbek kozott hetvegen szobabiciklizes.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Ibolya (40): a ch csökkentés

Marianna (43): Rendszeres étkezés, mozgás.

Szilvia (20): koplalás,hánytatás

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Agnes (31): Sport,Kevesebb szénhidrát fogyasztás.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Gabriella (28): étrendváltozás ,torna, purident fito12 lúgosító ital

Norbi (30): Mérsékelt evés, minimalizált szénhidrátbevitel, rengeteg kardió edzés.

Zoltán (31): kalóriaszámlálás

Piroska (18): Volt 2 hét amelyen keveset ettem és sokat mozogtam és 65 kg ről 58 kg re fogytam.

Judit (31): Napi fel óra testmozgás, kevesebb szénhidrát bevitele.

Károly (60): Kisebb mennyiség, rostosabb ételek, zöldségek, gyümölcsök Kevesebb pékáru.

Tímea (46): nagyon kevés étel

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Andrea (45): Vacsora elhagyása, kevesebb cukros étel fogyasztása

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Renátó (20): Hát abonet és párolt zöldséget eszek már egy jó ideje +néhe egy két rántott dolgot pl rántott sajt 1-2db rántott padlizsán.

Bea (33): többszöt ettem kevesebbet

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Anna (49): kevesebbet eszem és drasztikusan nem esze kenyeret, sütit és csokit

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Mária (50): rendszeres testmozgás - torna, úszás tudatos táplálkozás - szénhidrát bevitel csökkentése

Alexandra (19): Nagyon hasznosnak tartom 2 hete nem eszek csokoládét helyette gyümölcsöt és zöldséget kevés szénhidrátot mert hát az is kell a szervezetnek reggel többet eszem délbe kevesebbet este meg nagyon kevesebbet eszem. fehérjét eszem sokat, Edzem minden nap és fogytam is 2 és fél kg. Ha edzem utána egy kis fehérjét kell ennem mert az nélkül nem ér semmit az edzés ha jól tudom. Szerintem nagyon jól váltottam életmódot és jót is tesz nekem. Jól érzem magam a bőrömben nagyon.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Niki (23): Több vizet fogyasztottam,ami sokkal jobb közérzetet adott!Növeltem a mozgást is és csökkentettem a felesleges kalória bevitelt!

Linda (27): Elhagytam a finomított cukrokat és a fehér lisztet.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Vivien (29): Torna,bicikli

Szilvi (37): Számolom a kalóriát és napi 1200kcal-nál többet nem eszem. Több zöldségfélét és fehér húst eszem. Sajnos még a mozgás hiányzik, majd ha jobb idők lesznek tudok többet biciklizni .4 hét alatt 5 kg ment így le! De most egy kicsit meg állt a fogyás!

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Edit (53): a 90 napos diéta

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Tünde (18): Citromos víz, fahéj, túró, zöld tea

Gabor (47): Sok zoldseg, gyumolcs, heti 4-5 alkalommal intenziv testmozgas, sok folyadek bevitelnapi 4-5 alkalommal torteno etkezes

Enikő (38): Megszorítani a kalóriabevitelt többet mozogni.

Erika (35): kitartás és elszántság és az a tudat,hogy másoknak is sikerult eröt ad. 9 kilo minusz két honap alatt.

András (33): A diéta szigorú betartása ,ami a legfontosabb és egyben a legnehezebb.Sok-sok mozgás.

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Szűcs magdolna (53): 1000 kal egy napra, és edzés mindennap 30 perc elliptikus tréner

Stefania (39): Norbi update kodok betartasa

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Virág (20): sport és sok zöldség

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Noemi (46): meg nem fogytam de egy kicsit hiztam ez az almaecetes viz nagyon finom es meghozza az etvagyamat.

Timi (30): A gyógyszer nem haszng semmit főt hozzam ker kilót

Orsolya (25): Rengeteg edzés, diéta és vitaminok sokasága. :)

Emese (32): rendszeres edzés

Anikó (32): étrend változtatás

Mónika (42): Kevesebbet eszem, és mozgok.

Laci (38): Naponta legalább ötszöri étkezés. Kisebb adagok fogyasztása egy-egy étkezés alkalmával, este már minimális szénhidrát bevitellel.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Zoltán (40): Mozgás, minimális szénhidrát és cukor bevitel

Szoszi (28): mivel hogy 4kor kelek,,,,,reggeli muzlis jokhurt-sezammal,kave...3ora mulva valami alma,,,,,ebed lehet csipos csirkemell darabkak,kaposzta salataval,,,,az a fontos,h szines legyen es valtozatos:-)husit is lehet sok fele kepen:-) na es itt szokom tornyire eltoni.....,,,,de ahoz kepest,h 83kg-rol 57re lefogytam,,,,,,,tartom a 62ot-63 senki sem tokeletes:-)

Magdi (53): nem ettem édességet!

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Éva (34): Életmódváltás: több mozgás, egészségesebb ételek

Erika (43): sok fojadekot iszok

Gabi (38): inzulin diéta bevezetése, napi 2.5 - 3 liter víz fogyasztás, napi szintű testmozgás

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Csilla (34): étrendváltás, mozgás

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Gabriella (45): Sok-sok folyadék fogyasztása

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Sándor (47): kalória számolás , minden bevitt étel ital esetén. Fogyásnapló vezetése.FONTOS.

Alisa (35): torna és kevés kaja

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Boglárka (24): Diéta kardióval, majd kemény edzés sporttáplálkozással

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Krisztina (24): atkins diéta..

T. (17): Nem fogytam, mivel a zsírt izomra cseréltem, ami a súlyomon nem változtatott, de jobban érzem magam a bőrömben és a kinézetem és a ruháimon is látszik némi változás.

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Zoltán (50): Nem fogyasztok kenyeret, tésztát, burgonyát, csokoládét, cukrot.

AndrÁs (65): Kevesebb kaloria bevitel, KICSIVEL TÖBB GYÜMÖLCS.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Moncsi (36): Sok folyadékivás,többszöri kevés evés.

Andrea (31): GLÜKOMANNÁN + DIÉTA

Ákos (19): minden nap lejártam kondiba

Timi (26): Kalóriabázis.hu- ez segitett mindenben

Zsuzsanna (44): rendszeres mozgás,kevesebb és egészséges táplálkozás

Juliana (61): az édességek ki hagyása az étrendbôl

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Gabriella (64): Tobb zoldseget gyumolcsot ettem, kevesebb hust es kenyeret de sajnos a korom (64) a szivmutetem es a mostani foglalkozasom (bentlakasos hazi apolo) nem biztosit eleg testmozgast

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

Éva (40): Reggelire csak gyümölcsöt eszem. Sokkal energikusabb lettem és az emésztésem is sokat javult. Már nem puffadok annyira mint ez előtt.

Niki (23): Fitness Junkie 30 napos program

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Brigitta (18): napi egyszeri evés

Anna (22): mozgás

Piroska (43): Csökkentettem a szénhidrát fogyasztását

Eleonóra (60): A szénhidrát a finomított lisztek,tartós tej, olajak kiiktatása az étrendembol, és az elv tobbszor keveset

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Kata (58): étrenden való változtatás: - reggelire joghurt zabpehellyel, - normál ebéd - vacsora natúr kefír, fél magos kiflivel, - este 18.00 óra után csak folyadék, - napi folyadékbevitel emelése, - gyümölcs, zöldségek, saláták, - rendszeres mozgás: napi 3 km futás, kerékpározás, - eddig: 1,5 kg mínusz, lassan, de biztosan

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Viktória (38): fehérje alapú diéta, fokozott folyadékbevitel, ami a bőrömre is jó hatással volt.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Zsuzsi (53): Nem ettem

Linda (29): Az oldalról rendelt vitaminok segítettek a fogyás elíndításában,és mostmár jobban odafigyelek arra,hogy mit és mennyit eszem. S mindemellett eljárok tornázni.

István (46): A sok futás és a ninja

Janka (29): Csökkentett étel mennyiség valamint odafigyelés az összetételére . Liszt, krumpli , cukor mellőzése .

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Katalin (61): Kevesebb édességet ettem

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Norbi' (53): 1. a mozgás, 2. szabadság ideje alatt tudtam figyelni az étkezésre, 3. amikor megszaladt a házi GDP minőségibb ételt tudtam venni - ezek miatt elkezdtem fogyni

Hegyi gabriella (29): étkezés megváltoztatása és rendszeres edzés

Mária (35): Csak reggel eszek kenyeret. Sok folyadékot iszok.

Krisztina (51): nem ettem, és a folyadékot emeltem , mivel nagyon keveset iszom,

Emese (26): napi többszöri étkezés, több folyadék, és a reggeli futás

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Mária (64): mozgás, torna. Kilók még nem változtak, de cm-rek csökkentek. Egy hét alatt 3 centi csökkenés a csípőn, s 4 centi csökkenés a derékon.

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Zsófika (60): Többet mozgok, naponta sétálok kb. egy órát, ez 3-4 km, nagyon jónak érzem, sok vizet és almaecetes vizet kezdtem fogyasztani, nem cukrozom a tejeskávémat, nem fogyasztok kenyeret, édességet, gyümölcsnapokat tartok (háromszor alma és kétszer mandarin), számlálom a kalóriákat, naponta beveszek 1-2 tabletta 1000 mg-os csipkebogyó kivonattal készített C-vitamint és egy Supradyn-t, a napi 1000 kcal-t nem lépem túl, este 6 óra után nagyon keveset eszem, ha éhes vagyok- 1 mandarin vagy egy alma, jó sokáig rágcsálva:) Öt hét után 4 kg-val mutat kevesebbet reggel a mérleg, és nagyon remélem, hogy ez nem csak az első napokban távozott víz:) Nem állok meg, a következő hetekben is folytatom :)

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Emese (22): futás

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

Laci (18): 90 napos diéta 18 napján tartok.Eddig 6 kilót fogytam.

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.