Főoldal: Fogyás.info – A sikeres fogyás titka Fogyás.info - Menü
Érezd jól magad a bőrödben!

Antioxidáns védelem - Az öregedés lassítása

Az egészség, szépség és fiatalság megőrzésének titkaÉlhetnénk akár 100-120 évet is, genetikai programunk ugyanis ennyire van beállítva. „Egyáltalán nem lehetetlen ötvenévesen olyan külsővel rendelkezni, mint harmincöt éves korban.” – állítják a sejtkutatók, akik a természet rejtélyeivel foglalkoznak.

Az emberi élet és fiatalság meghosszabbításának titka

A BBC TV bemutatja: Az élet elixírje - Hogyan lassítható az öregedési folyamat?

A tudósok nemrég bebizo- nyították, hogy az állatok esetében kétszeresére nö- velhető az élettartam. A szakértők úgy gondolják, hogy az emberi kor is megduplázható! Nézd meg ezt az izgal- mas filmet, és tudd meg hogyan őrizheted meg fiatalságod!A folytatáshoz kattints ide: Az élet elixírje: 2. rész

Oxidáció - a romboló folyamat

Az oxigén, amely alapvetően szükséges az élethez, egy nagyon reaktív elem. Reakciója során a vassal rozsdát képez, amikor pedig a vajban lévő zsírt oxidálja, az megavasodik.

Hasonló folyamat játszódik le szervezetünkben is: az oxidációnak köszönhetően a testünk is "rozsdásodni kezd".

Az oxidáció következménye; szabadgyökök

Szervezetünkben a molekulák stabilitását páros számú elektronokból álló kötések biztosítják. Az oxidáció hatására felborul ez az egyensúly, melynek melléktermékeként egy elektronból álló rövid életű, de annál nagyobb reakcióképességű molekulák termelődnek. Ezeket nevezzük szabadgyököknek. Elveszett elektronjukat a szabadgyökök a környező szövetekből próbálják pótolni. A szabadgyökök állandóan elektronra "éheznek", romboló hatásukat azzal fejtik ki, hogy behatolnak a sejt legkényesebb részeibe, hogy onnan elektronokat "zsákmányoljanak" – azaz tovább oxidáljanak.

E folyamatok eredménye a sejtek szétesése és a szövetek károsodása lehet, amit súlyosabb formájában már betegségnek hívunk. A rák például a szabadgyök támadás azon stádiuma, amikor a szabadgyököknek sikerült behatolniuk a sejtmagba, ahol meg tudták változtatni a sejtosztódást irányító DNS programot.

A szövetek károsodásának mértéke, vagyis az öregedés sebessége, valamint a betegségek kialakulása attól függ, mennyi szabadgyök garázdálkodik szervezetünkben.

Az anyagcsere normál működésén kívül, az alábbi hatások serkentik az oxidációt, a szabadgyökök kialakulását: dohányzás, sugárzás, napsugárzás, gyógyszeres kezelés, mérgező anyagok, tartósítószerek, stressz.

Szabadgyökök - A károkozó rosszfiúk

A szabadgyökök nagy reakcióképességű, rövid életű molekulák, amelyek képesek a szervezet bármely anyagában kárt okozni. Állandóan elektronra "éheznek", romboló hatásukat azzal fejtik ki, hogy behatolnak a sejt legkényesebb részeibe, hogy onnan elektronokat "zsákmányoljanak" – azaz oxidálnak.

A szabadgyökök által kifejtett hatás

Az a sejtrészecske, amit egy szabadgyök megtámadott, vagy elpusztul vagy megsérül. Mindenesetre korábbi működését nem, vagy csak nehezen tudja folytatni. Ha nincs szerencséje, mert mondjuk gyenge a szervezet immunrendszerének kapacitása, akkor még a javító rendszer sem tudja helyrehozni. Ilyenkor jobbik esetben egyszerűen távozik a szervezetből, rosszabbik esetben viszont ott marad hibásan, azonban működése ekkor már inkább árt, mint használ.

Sejtjeink attól függően károsodnak vagy menekülnek meg a támadásoktól, hogy fokozzuk vagy csökkentjük-e a szabadgyökök kialakulásának lehetőségét, illetve hogy rendelkezünk-e olyan anyagokkal (antioxidánsokkal), amelyek baj esetén sikerrel veszik fel a harcot az elektronrablókkal.

Lehetnek hasznosak a szabadgyökök?

Fehér János professzor szerint a szabadgyökök, az agresszív molekularészek alapvető szerepet játszanak öregedésünkben. A szabadgyökök nem gonosztevők, hanem a természet eszköze – szervezetünk arra használja őket, hogy segítségükkel elpusztítsa a baktériumokat. A szabadgyökökre ezen kívül még az energiatermelés során is szükség van. Gond akkor van, ha sok lesz belőlük, mert féktelen elektronhiányuk csillapításában nekimennek az egészséges sejtrészeknek is. Ha ezt nem szeretnénk, akkor csökkenteni kellene a szabadgyökök kialakulásának lehetőségeit.

Antioxidánsok - Antioxidáns védelem

Az antioxidánsok olyan anyagok, melyek megakadályozzák vagy lassítják az oxidációs folyamatot.

A növényi vitaminok szinte valamennyi formája – az A, E, D, C, B stb. – részt vesz a szabadgyökök oxidációjának fékezésében. Ezért nevezzük őket antioxidánsoknak.

A vitaminokat eredetileg a növények „találtak fel”.

A növényeket sok milliárd éves fejlődéstörténetük során egyre hevesebben szorongatták olyan agresszív anyagok, mint a szabadgyökök, a gombák, a paraziták és a vírusok. Ezek ellen nemzedékről-nemzedékre tanultak meg védekezni.

Antioxidáns védelem - Antioxidáns hatás

Az antioxidánsoknak sok különböző fajtája van, ezek együttműködve közösen dolgoznak a szabadgyökök káros hatásainak leküzdésében. Ahhoz, hogy egy anyag antioxidánsnak minősüljön, hosszú távon fenntartott működési rendszer szerint, egy elektron hozzáadásával hatástalanítania kell a szabadgyököket. Szervezetünk képes bizonyos antioxidánsokat előállítani, míg más fontos antioxidánsokat táplálékunkkal kell magunkhoz vennünk. Az antioxidánsok közösen, egy erős rendszert képezve működnek együtt a jó antioxidáns-védelem, illetve az optimális antioxidáns hatás fenntartása érdekében.

Melyik a legjobb antioxidáns?

A legfontosabb antioxidánsok az A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin és a szelén. Az antioxidánsok egyik legerősebb osztályát jelentik a karotinoidok. Az ásványok maguk nem antioxidánsok, de sok ásvány elengedhetetlenül szükséges a szervezet által termelt antioxidáns enzimek felépüléséhez. Ide sorolható a szelén, a vas, valamit a mangán, a réz és a cink.

Amikor az emberek azon gondolkoznak, hogy melyik antioxidáns a legfontosabb és a legerőteljesebb, megfeledkeznek arról, hogy ezek a tápanyagok együtt hatnak. Mint ahogy egy lánc is csak annyira erős, mint a leggyengébb szeme. Ugyanez igaz az antioxidánsokra. A különböző antioxidánsok különböző típusú szabadgyökök ellen védenek, a sejtek különböző részében, más és más helyeken a szervezetben – együttes erejük fontosabb, mint az, hogy melyiket választjuk.

Egészségünk megőrzése - Mit tehetünk a szabadgyökök ellen?

Megelőzhetjük azokat a tényezőket, amelyek fokozzák testünkben a szabadgyökök termelődését. A dohányzás, a szmog, a napfény és a röntgensugár következtében pl. jelentősen elszaporodhatnak. A zsír és a cukor nagyban a szabadgyökök segítségére van, ahogy a túl sok stresszhatás is. A nehéz fizikai feladatok, amelyek növelik az oxigénfogyasztást, ugyancsak elősegítik a szabadgyökök képződését. Mindezen túl a legtöbb szabadgyök az oxigén normál kiválasztása során termelődik, amelyet szervezetünk arra használ fel, hogy az elfogyasztott táplálékot energiává alakítsa át. Nagyon sok olyan tényező van, amelyet azért befolyásolni tudunk – lehet, hogy nem költözhetünk ki a szennyezett városból, de kompenzálhatjuk ezt azzal, hogy fokozzuk az antioxidánsok fogyasztását.

Egészséges táplálkozás - Mely ételekben találhatók antioxidánsok?

Napi ötszöri bőséges gyümölcs- és zöldségfogyasztást is tartalmazó változatos étrend, alapjaiban biztosítja az antioxidánsokban gazdag egészséges tápanyagbevitelt.

Nagy mennyiségű antioxidáns anyag található a teljes, finomítatlan ételekben. Az ételek elkészítése közben sajnos sok antioxidáns kárba vész. A karotinoidok (az antioxidánsok egyik családja) a sárga, a narancssárga és a piros gyümölcsökben, illetve zöldségekben, és még néhány más zöld növényben találhatók. A bioflavonoidok a legtöbb gyümölcsben megtalálhatók, de különösen nagy számban jellemzőek a kék és a vörös színű gyümölcsökre (pl. szőlő, áfonya). A C-vitamin a citrusgyümölcsökben található, a bioflavonoidok pedig azon belül is a növény kérgében. E-vitamint a gabonafélék, a mogyoró és a növényi olajok tartalmaznak. Szelént az egész gabonaszemekben, a fokhagymában és brazil mogyoróban találhatunk – feltéve persze, hogy a termőföld, amelyben fejlődnek, elég szelént tartalmaz.

Erős antioxidánsok - Az antioxidáns védelem bástyái

Bár a legalapvetőbb forrás a zöldségben és gyümölcsben gazdag egészséges étrend, ma már sajnos szükségünk van kiegészítésre is ahhoz, hogy optimális szinten tarthassuk szervezetünkben az antioxidáns anyagokat.

Zöld tea: az egyik legjobb antioxidáns hatás

Az egyik legjobb antioxidáns hatás a zöld teában található polifenolok, illetve annak egyik csoportja, a katekin vegyületeknek köszönhető.

Ezen kívül a zöld tea, illetve a zöld tea kivonatot tartalmazó natúr koncentrátum befolyásolja az anyagcserét, és kedvezően hat a régóta jelen lévő zsírrétegek lebontására.

A teljes cikk itt olvasható: Zöld tea | A zöld tea fogyasztó, zsírégető hatása

Acai Berry - A gyümölcsök közül a legjobb antioxidáns

A Wikipédia ezt írja: "Az Acai vagy Açaí (ejtsd ászáí) az amazonasi őserdőkben előforduló pálmafajta. Bogyó terméséről híres, mely bolygónk tökéletes gyümölcsének is nevezhető, mivel nagyon gazdag tápanyagokban, mint az aminosavak, létfontosságú zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek. A gyümölcsök közül növényi tápanyag összetételben a legjobb antioxidáns."

A teljes cikk itt olvasható: Acai berry - Acai bogyó | Természetes fogyókúrás étrendkiegészítő


Antioxidáns védelem:


Nekem ez vált be:
2099 hozzászólás

Hozzászólás írása

Nóri (24): Ahogy tanácsoltátok, elhagytam a fehér kenyeret, illetve 6 után nem eszem. Csökkentettem a az étel mennyiségét és minden nap szobabiciklizek és ugrókötelezek. 2 hét alatt 3 kiló ment le.

Jenő (62): 76KG-RÓL 68 kg-ra való súlyleadás DIÉTA NÉLKÜL!!De ez csak akkor sikerülhet,ha van olyan anyag,mint a TIÉTEK,SOK 'NORMÁLIS' TANÁCCSAL!!!

Anikó (37): kalóriabázis.hu

Andrea (50): Korábbi sikernél, a jelentősen kevesebb kalóriabevitel a megszokottnál, ami meglehetősen nagy nehézséget okozott, ezért is az állandó visszaesés.

Erika (35): kevesebbet enni, torna

Rita (27): a 'sokszor de keveset' és nagyobb menyiségű folyadék bevitel...

Erika (37): Édesség csökkentése, kiváltása cukormentes saját készítésű lekvárral, rendszeres, kemény edzés.

Erzsébet (59): Ételeket odafigyeléssel választom meg.

Zsu (29): szénhidrát csökkentése és cukor elhagyása mellett kalória számlálás, plussz heti 1 gyümölcsnap (alma)

Annamari (22): mértékletes étkezés

Ritu (39): Meforal heti 3-zumba

Vanda (22): Az étrend változtatás és a több mozgás.

Edina (26): igazából én azt,hogy mindig figyeljem mit és mennyit meg mikor 3 gyerek mellett nem megy,de én 1 hét alatt 6 kg fogytam.mégpedig úgy hogy azt vontam meg amit imádok(kenyér) és azt ettem amit kevésbé szeretek.Szóval reggel délbe és este megette 1 natúr joghurtot 1 répát nyersen lereszelve, 1 almát meg puculva lereszelve 1 virslit beleszeletelve ezt összekevertem ill 1,5 l zöld tea

Judit (21): nem volt még

Renáta (33): Az abonett

Aranka (56): az édesség mennyiségének csökkentése

Kati (65): Próbáltam be tartani a napi 5 étkezést de nem túl lépni az 1000-1200 kalóriát minimum 2 liter folyadék és torna . Három hét alatt 4 kg tól sikerült meg szabadulnom .

Zsike (55): még sohasem fogyóztam

Judit (56): Napi kalóriabevitel kontrollja számlálással.(1700 alatt próbáltam tartani)

Kati (57): Februárban határoztam el, hogy fogyni AKAROK.Az igazság az , hogy füllentettem a doktornőmnek,amikor rákérdezett a súlyomra.103 kg voltam amikor utoljára voltam nála,és mondtam hogy amióta nem találkoztunk kicsit híztam sajnos(105 kg vallottam be)csak suttogva írom,hogy 115 voltam.Tehát meg volt a nyomás hogy ha fene fenét eszik is le kell fogynom!Azért írtam nagy betűvel,mert nem szeretnék,hanem AKAROK,TEHÁT MEG IS TESZEM!Úgy gondolom mindenkinél első fontos lépés az elhatározás valami véghez viteléhez.A lényeg, hogy négy hónap alatt megszabadultam 12 kg-tól.A fogyásinfó oldala adata meg a löketet ,rendeltem étrend kiegészítőket, számoltam a kalóriákat.Ez a szokásom is megmaradt ,kevesebbet eszem jelenleg is.Többet iszom.Jelenleg járok úszni és vízi tornára.Érlelődik bennem a gondolat, hogy az úszást beépítem az élet vitelembe,mivel szemlátomást alakul a formám minden nap.

Mária (63): IR. Diéta/-25.kg/

Tünde (46): Rendszeresített mozgás, 30 percet futok 3-4-szer egy héten, mellőzöm a szénhidrátokat, sok zöldséget eszem, sokat iszom

Zsolt (40): fehér liszt,cukor,zsíros ételek teljes elhagyása. sok zöldség és zsírszegény husok foyasztása. 2naponta 1-1.5óra intenzív edzés.

Anna (58): A 90 napos diéta és mellette (heti 4 alkalom) otthoni torna.

Mariann (37): Napi 5 étkezés keveset,és sok folyadék!Sok gyümölcs,kevés szénhidrát!-4kg

Angéla (19): kevesebb étkezés

Viki (18): Kalória számolás

Joco (37): lugos etelek es sok viz fogyasztasa

Elvira (38): fehércukor,fehérliszt kivonása az étrendből

Szabina (40): 90 napos szétválasztó diétát csináltam végig és így 9 kg fogytam, mellette pedig jártam heti 2-3x edzésre .

Kata (53): A Gastroyal zsírégető ételeit fogyasztom, még több gyümölcsöt eszem, több folyadékot iszom.

Ezsbet (53): diéta

Lenke (20): Napi többször étkezek, de keveset, sokkal több folyadékot viszek be a szervezetembe akár 6 litert is naponta. naponta többet sportolok, kerülöm a szénhidrátos termékeket, sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok. Mindezek segitségével 07.01-től mostanáig 09.01. 12kg-ot sikerült fogynom, nagyon szépen köszönöm a sok segitséget.

Évi (50): Ha nem ettem, vagy nagyon keveset !

Kriszta (44): Hay diéta kombinálva méregtelenítővel. (Nem reklámozom, ha valakit érdekel, privátban írom.)

Etelka (41): Sok folyadékot ittam...nem ettem kenyeret pl.,..sokszor ettem keveset

Andrea (36): szénhidrát bevitel csökkentése

Tünde (41): Aerobik edzés hetente 3-szor

Laura (19): Sok mozgás,többször ettem keveset.

Ágnes (31): Elhagytam a kenyeret,mindenféle cukros italokat,csak vizet iszom,sok gyümölcsöt, zöldség és fehérje.

Viola (19): Betartottam a szabályokat.

Jutka (47): vacsora kihagyása kenyér

Hajnalka (30): torna, kaloriaszamlalas

Zsuzsanna (57): Számoltam a bevitt szénhidrátot

Eva (48): KEVESEBBET ETTEM TOBBET MOZOGTAM

Ágnes katalin (60): Az hogy fiatalabb voltam, és tudtam mozogni.

Borbála (58): betegség :(

Móni (36): Kisebb adagokat eszek,kevesebb cukrot és lisztet.Próbálok többet inni és biciklivel járok dolgozni.Célkitűzéseim is vannak,pl.beleférni egy szép ruhába.

Gizella (51): egy életmód tanácsadó klubba jártam

Kata (28): update1

Zsuzsa (60): Talán az, hogy most már érzem a ruháimon hogy egy kicsit lötyög rajtam. Nagyon sokat iszom, fehér kenyeret már én sem fogyasztok, csak barnát és azt is nagyon keveset, általában csak reggel egy szeletet, esetleg délután uzsonnára és többet nem.

Ágnes (30): egyedül élés sokáig

Ilona (64): Dukan diéta 14 kg és 3 éve nem híztam vissza

Attika1 (46): sportolás...biciklizés és kondizás

Enikő (32): Ma kezdetem el a Dukan diétát, remélem ez az akció fog fogyáshoz vezetni.

Adrián (35): Szénhidrátbevitel csökkentése,cukor és zsir teljes elhagyása, valamint az edzésidőtartam kismértékű növelése.

Réka (27): Növeltem a sportolás heti rendszerességét, illetve átalakítottam az étrendemet. Este 6-7 óra után már nem nagyon ettem, főleg szénhidrátot nem. Bár a szénhidrátot napközben is jóval lecsökkentettem az előzőkhöz képest.

Julianna (35): Az első sikeres fogyássom a gyomor gyűrű műtét után volt, amit ki kellett vetetni, mert begyulladt. Ez nem volt egy sikeres fogyás, utána vissza híztam a leadott kilókat .

Laci (20): több zöldség és gyümölcs, kisebb adagok étkezésekkor

Zelma (44): Most már megiszom a napi 2-2,5 liter vizet (mert eddig alig ittam 2 pohárral naponta) és ezáltal nincs mindig éhségérzetem.Nem kivánom a nasit és oda figyelek az bevitt étel menyiségére, illetve kevesebbet eszem és lassan, nem pedig kapkodva mint régebben.

Krisztina (45): Kenyér, tészták elhagyása mindig abban az időben étkezem.

Zsolt (31): összességben kevesebb kenyeret eszem, este 6 után már nem eszem

Rozsa (60): grapfruit minden fo etel elott !! es minden reggel fel citrom leve egy kis langyos vizben.

Nóra (48): Életmód váltás. Napi egy óra kocogás.

Dóri (19): Sportolás, rostban gazdag étkezés

Gertrud (38): Talan a legtobbet Ti segitettetek, nem tartok semmilyen szigoru dietat, de tobb szempontot is figyelembe veszek, azert, hogy egeszsegeebben eljek, es ezzel egyutt jar az idealis testsuly elerese is. Ti ebresztettetek ra arra, hogy tulajdonkeppen csak egeszsegesen kell taplalkozzak ahoz, hogy csokkenjen a testsulyom. Harom hete Fogyokurazom, harom kilot fogytam. 71 rol 68ra ertem el. szeretnek meg fogyni. Koszonom a segitseget!

Tímea (25): Cukor, krumpli és fehér liszt elhagyás

Júlia (52): keveseb etel, es mozgas

Erika (60): zöldség, fehérje, gyümölcs kombináció

Mónika (33): torna(futás mellett),diéta

Mária (44): diéta

Lollo (58): citromlé és CH szegény étrend

Richárd (32): Rendszeresebb étrend.

Angéla (30): szénhidrátok visszaszorítása, minden napos mozgás, sok folyadék (víz) fogyasztása

Mmarika (42): Mozgás, étkezés, viz fogyaszt?s.

Viktor (24): Több mozgás, kisebb adag ételek, cukor és finomliszt fogyasztásának minimalizálása.

Zsanett (32): gyümöcs,zöldség,mozgás,4liter folyadék v?z és zöldt tea,adipex szedése

Sara (24): Nem eszek 18 óra után, több folyadékot iszom, stb

Szandra (23): Update táplálkozás

István (38): napi 1250-1300 kcal max bevitel + mozgás

Terez (41): a teak

Alexandra (20): többször kicsit ettem, többet ittam.

Attila (57): 10 kg. De azért mert magasabb volt a cukrom és 200 gr, széndidrátor fogyasztok azóta

Andrea (54): Tulajdonképpen az, hogy mindent eszem, de az eddigiek felét, kivéve azöldség-gyümölcsöt

Renáta (34): Elkezdtem tornázni rendszeresen. változtattam az étkezési szokásaimon, jelenleg 3 hét alatt 10 kg-ot fogytam.

Marika (41): 2013.áprilís 13-án kezdtem el a fogyókúrát Norbi uptad szerint. Tíz kilogramot fogytam, úgyhogy nem éhezem.

Enci (24): mozgás, 6 óra után nem eszem

Zita (43): Megtervezett étkezés, a szokásos adagjaimnál sokkal kevesebb. Több folyadék, mozgás. A szénhidrátok (nasik) radikális csökkentése.

Hencsi (25): Nem eszem cukrot,semmilyen cukros terméket sem eszem/iszom és nem hiányzik

Krisztina (46): up date torna felülés l carnitinnel kapszula (slim lady)

Peti (33): 5 étkezés,heti 3 kardió edzés.

Jóska (36): meg gyógyultam és aktívabban sportoltam és az étkezésre is nagyobb figyelmet fordítottam

Zoli (19): Étrend változtatása.

László (28): Kalória- és szénhidrátszegény diéta, valamint rendszeres futás, edzés (testépítés).

Zoltán (46): Betartottam a javasolt étkezési szokásokat, többszöri étkezés és egyszerre kevés kalória bevitel. Átalakítottam az étrendemet, csökkentettem a szénhidrát és zsír bevitelt és a zöldségeket és fehérjéket emeltem. Összesen 1200 max 1400 kalóriát vittem be és sportolással hetente kétszer alkalmankét 600-800 kalóriát égettem pluszban. Sikerült 1 hónap alatt 6 kilótol megszabadúlni és azóta (1 hónapja) tartom a súlyomat nehézségek nélkül.

Anikó (40): Diéta és Edzés heti 5 alkalommal.

Kriszti (23): Bizonyos ételek 'megvonása' és a testmozgás

Dalma (20): Víz és zöldtea fogyasztás, aerob és erősítő edzés

Beatrix (33): kalória táblázat,edzés

Gábor (22): Paleo diéta. sok hús zöldségel...

Zsuzsa (35): A reggeli bevezetése. Ezáltal nem voltam farkas éhes délre és nem faltam. Napi ötszöri kis étkezés. Napi zöldség fogyasztás.

Kati (32): sport

Marianna (51): Először is az elhatározás és a kitartás. A gyakori de kevesebb mennyiségű evés. Sok-sok saláta, kenyér helyettesítő dolgok, zsírmentes ételek, majdnem minden cukor mentesen eszek, iszok. Zsír égető teák pl. a kömény, a kardamon és a zöld tea. A gyömbért nyersen pépesítem citromlével és minden evésnél egy kiskanállal elfogyasztok belőle. Több vizet igyekszem inni. A torna nagyon fontos. Továbbra is, ami újat megtudok mi járulhat hozzá a fogyáshoz, majdnem mindent kipróbálok. Fogyasztó tablettákat sohasem szedtem, és sikeresen, mert már ott tartok, hogy 120 kg-ról 93 kg-ra lefogytam 6 hónap alatt, 178 cm magas vagyok és 51 éves. Már elég jól nézek ki. Habár még vagy 10-15 kg-t le szeretnék adni, ami tudom, hogy most már sikerülni is fog.

Hajni (19): Nem fogyasztok cukros üdítőket. csak vizet. Nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok.

Erika (25): a nasiról való lemondás, sokkal több zöldség

Pamela (21): Sport, rágógumi

Ilona (60): Az étkezések gyakoriságának növelése -2-3 alkalomról 5-6 alkalomra,valamint a mennyiségek - számomra jelentős- csökkentése. Az utóbbi nagy önfegyelmet igényel!!

Anikó (36): torna

Klementina (38): kalóriaszámolás,és a folyadékfogyasztás fontossága

Etelka (49): akupuntúra, fegyelmezett étkezés és mozgás

Zsolt (35): Az étkezések beosztásai, hogy mikor mit ehetek.

Éva (45): Kemény torna, biciklizés a szabadban, kőkemény elszántság és a kitartásom!

Gabriella (36): Sok séta...

Teréz Dorina (19): nem ettem

Pisti (56): 5 napos léböjt kúra, kevesebb szénhidrát,több folyadék (zsírégető teák), -5 kiló 10 nap alatt

Roland (34): Diéta,bőséges folyadék bevitel, 'tiszta étrend', mozgás,zsírégetők.

Éva (61): Elhagytam a rizst,tésztát,krumplit.Kenyeret eddig sem ettem. több húst felvágottat eszem,rengeteg paradicsom,paprikával.

Zsuzsanna (62): A kenyér evés elhagyása, kerékpározás

Tünde (41): Zsírégetés harcosai módszer alapján ( étrend-mozgás) sikerült 8kg-tól megszabadulni.

Borbála (21): sokat mozogtam, tornáztam és több vizet ittam, valamint jobban odafigyeltem arra, hogy mit eszem és mennyit

Bea (38): Elhagytam a fehérlisztet, cukrot, édesítőket, tartósítószereket. Sport.

Gigi (44): egy hétnapos diéta

Ibolya (27): RENDSZERES MOZGAS

Rozika (48): Kenyér, cukor elhagyása, és szétválasztó diéta

Zita (23): Nincs rajtam rengeteg súlyfelesleg, mindössze 8-10 kg. Viszont ezzel a néhány kilóval már évek óta küzdök. Hol leadok 5 kilót, hol felszedek 5-öt. Éppen ezért már nagyon rutinos vagyok a fogyókúrázásban :) Nekem nagyon sokat segít a fogyásban, ha többször eszem keveset egy nap, ahogy azt a fogyás.info oldala is javasolja és ha 5-6 óra után gyümölcsön kívül nem eszem mást. Ami viszont talán a legfontosabb, hogy ha valamit megkívánok, azt nem feltétlenül vonom meg magamtól. Eszem csokit és néha sültkrumplit is fogyókúra alatt, csak keveset, de ezzel együtt is sikerül a fogyás. Elsősorban az étel mennyiségén változtatok, a minőségén csak részben. Ez lassabb fogyást eredményez, de nekem ez vált be a legjobban.

Zsuzsa (46): Reggelire 1 db konspitsz kifli teával, tízórai és uzsonna jogobella light, ebéd 400-500 cal, vacsora magos kenyer pici vajjal csirkemell sonkaval és paradicsom. Napi 2x 1 dl Salvus viz, 2-3x kerékpározas 1 óra.

Mária (47): Az etrend megvaltoztatasa es heti 5x egy oras mozgas (uszas,fit labdan valo torna es gyors gyaloglas konditeremben.13kg fogytam december 2-tol mostanaig.

Margit (48): NEM VACSORÁZOM

Niki (18): 90 napos dieta

Mis (45): kaloria bevitel csökkentese

Orsi (28): Étrend változtatás, bizonyos ételek helyettesítése, több folyadék, és heti rendszeres mozgás.

Roland (39): A kalória tábla használata

Lizzy (52): saját magam motiválása

Éva (28): Kevesebb kaloria bevitel sok folyadek(lugos víz) heti 3-4 alkalommal torna

Kriszti (38): mozgás!!! szénhidrát minimálisra csökkentése

Alexandra (19): A különböző hasgyakorlatok,futás,és kerékpározás.

Paula (20): A nem evés

Kriszta (38): Többször is volt sikerem,különböző módszerekkel,de amint megendedek esti evést,vagy nassolást,vagy csak vissza térek a kenyér -pékáru fogyasztásához,mindig lassan vissza is szedem a nehezen leadott kilókat!

Andrea (20): van egy újságom ami a fogyáshoz vezethet engem de abban voltak ivó joghurt meg minden például még a good milk az is ivó joghurt meg még teljeskiőrlésű lisztből van kenyér ami érdekes

Erika (34): Szénhidrát diéta tornával egybekötve!

Era (26): Rendszeres mozgás és az étkezési szokáson való változás.

Angi (35): napi 5x étkezés kis adagokban,odafigyeltem,hogy sokat igyak,csökkentettem a tészta és kenyér félék fogyasztását heti 1-2 alkalomra,sok gyümölcs zöldség húsfélék,müzli,tejtermék fogyasztása mellet nem érzek éhséget.Ha édesre vágyom,édesítőszert használok.Semmit nem tagadok meg magamtól,csak módjával,oda figyelve étkezem.1 hónap alatt -5 kg :)

Lili (22): A sok sport, és rendszeres, jól időzített evés.

Zsuzsi (28): Kevesebb szénhidrát,Fehér cukor helyett nyírcukrot használok,

Angyal (46): Kalória számlálás, teljes étrend váltás,mozgás, 6 óra után nem étkezem...

Ilona (56): Több folyadék fogyasztása, mozgás

Monika (36): mozgas es az etrend

Judit (61): Az etkezessel kapcso;atos tanacsok.Hanyszor enni,menyit,mit..Foleg tobb folyadekot fogyasztok

László (64): Ötödik hete fogyókurázom, csak a piramis legalsó két sorát fogyasztom, a zöldségeknél mennyiségi korlátot nem tartok, hust minden nap ugy átlagosan 30-40 dkg, főve vagy sütve, általában két részlet

Zoltán (40): Futás heti négy alkalommal + kalória számlálás!

Antal (45): Levesporral egyik nap csak 3*2dl ittam sok folyadékkal a másik nap aszt ettem amit akartam igy sikerült 28kg ot leadnom 3honap alatt

Erika (26): Napi ötszöri étkezés mindig csak kicsit!

Kriszti (40): Kevesebb kalória

Zoli (49): Kcaĺ bevitel / kiadas

József (44): többször keveset eszem, sok vizet iszom

Veronika (26): kevesebbet eszem, több vizet iszom

Fruzsi (25): kalóriaszámolás - ne vigyél be többet, mint amennyit elégetsz, ha mégis, akkor mozogd le a többletet!

Angela (49): az ha elhagytam az edesseg fogyasztasat

Szilvia (52): áttértem a Norbi update ételekre

Timi (22): 5 mins shaper ?s ?trend változtat?s

Dóra (24): Rendszeres táplálkozás és mozgás.

Manyi (46): Látni, hogy mennyi kaloriát etem.

Eniko (39): A kemeny edzes

Nikolett (27): Szénhidrát szegény étrend

Vivien (29): Torna,bicikli

Virág (20): sport és sok zöldség

Gyula (39): Igazság szerint még csak most tervezek eliptikus trénert venni.

Rika (45): még nem tudom, lehet, hogy a kenyér elhagyása.

Zsuzsa (64): Az elszántság,de most van egy kicsi visszaesésem.

Aniko (54): Még rövid az idő ahoz hogy foggyak,de mostmár próbálok teljes kiőrlésü kenyeret a kifli helyett,mozogni többet egyenlőre! És ezt a ti javaslatotokra teszem!Köszi!

Dóri (21): Rendszeres sport, ez nálam a torna és a lovaglás volt, emellett figyeltem az étkezésre, bár azzal eddig se nagyon volt gondom illetve a víz fogyasztása. Végül még a párom, aki csinosnak lát azóta, mivel belül kezdem magam elfogadni és ez kifelé is látszik :)

Marusz (56): Torna, úszás, diéta.

Kinga (19): Citromlé

Angéla (27): aloe vera termékek és a mozgás

Dávid (19): Kevés cukor, mozgás, sok zöldség és gyümölcs

Marcsi (38): Minden étkezés előtt megittam egy zöld teát, kevesebb adagot ettem mindenből, majd az étkezés után egy lúgosító teakeveréket ittam.

Gábor (37): Kenyér, és a sok szénhidrát elhagyása, odafigyelés, mozgás.

Andrea (44): Cukor, liszt,?dess?gek elhagyása.Sok víz, zöld tea ,torna.

Anna (20): 90 napos diéta

Gai (45): Heti 4-szer 1-1 óra kerékpározás,plusz erősítő edzések,és a kalóriaszámlálás.

Sára (56): zumba- fitnesz-jóga

Evelin (24): Narancs diétázom :) és minden nap legalább 40 percet tornázom!:)

Márti (46): Vettem végre egy elliptikus trénert és és nagy örömmel használom

Denise (49): életmód váltás: megfelelő táplálkozás mellett mindennap tornázok.Heti 1-2 alkalommal futok ill. biciklizek.

Tîmea (43): Mozgás /zumba/ életmod váltás ,

Andrea (50): Adipex

Erika (45): heti 4X1,5-2 óra edzés és diéta

Edina (27): Mióta nem eszem glutén taralmú készitnényeket (Fehér kenyeret,és fehér lisztből készült dolgok)azóta már sikerült fogynom 5-kg

Emi (63): még egyiktől sem fogytam le

István (46): Probálkoztam de azt a fogyokura gyogyszert betiltották.Akkor leadtam 6-kg-ot.

Szilvia (34): Étrend

Gizella (51): az étrenden változtatás és a mozgás

Kriszta (45): Legjobban az vált be, hogy csökkentettem a lisztes és keményítős dolgokat pl: kenyér, krumpli, rizs, tészta, és az acélom, hogy teljesen el is hagyjam.

Stefi (18): Kevesebbet ettem mint ahogy szoktam

Csaba (53): A kalória számolás, mozgás.

Petra (27): Az étkezésemen változtattam.

Melinda (26): elkezdtem konditerembe járni

Bettina (24): rendes etkezes es mozgas

Dorottya (26): testmozgás

István (28): diéta,sulyzós torna

Angéla (52): Kezd átállni a szervezetem, még nem látványos fogyás, de én olyan ramaty állapotban voltam-vagyok, hogy idő kell ahhoz, hogy egyáltalán a fogyást megindíthassam! előtte a masszív Frontinozásról kell leszoktatni a szervezetem, a vízhiányos, és ételmegvonásos totális visszaéléstől a szervezetem! Aztán a normális, stresszmentesebb, lazább napi rutin, pszichés átalakulás, alvás tanulás, stb! Ezeken a területeken kezdek elérni sikereket, mindössze 10 nappal az elhatározást követően.

György (33): többszöri kevés étkezés, kevés vacsorával, sok zöldséggel és csirkemellel .

Szilvia (43): mozgás

Kati (63): szenhidratokat kihagyni az etkezesbol, bazis-sav aranyt betartani, sokat inni, 19 ora utan nem enni, napi egy orat mozogni

Brigitta (35): Szénhidrát bevitel nagyfokú csökkentése, Update1 kódos termékekkel és persze napi 30 perc mozgás!!!

Katalin (52): kevesebb szénhidrát

Gabu (43): Csökkentettem az édességet,fehér lisztet,és hetente 4-szer 20 perces torna

György (45): Fogadás de most magamért teszem és ebben is metaláltam a sikert.

Valika (35): testmozgas

Hajni (36): Kevesebbet ettem

Jutka (49): cm-ek változása

Viktória (26): többszöri, kevesebb evés

Éva (26): Nem eszem fehér kenyeret, nagyon minimális cukrot hasznälok. Igyekszem 6előtt megvacsorázni valami könnyűt.Egyébként mindent ettem csak olyan 14óráig.minden nap tornázom minimum 30percet.másfél hónap alatt ment le 5kg

Zita (37): A diéta betartása,és az edzés.

Rita (24): Több zöldséget fogyasztok és mozogni is elkezdtem

Maria (27): teljesen elhagytam a fehér lisztből készült ételeket, és a reggelt egy citromos vízzel kezdtem(2dl ásványvíz, 1/2 citrom kifacsart leve)

Éva (51): A króm tabletta.

Erika (53): kenyér , sertéshús, cukor, tészta elhagyása ill. sok zöldság, gyömölcs , hal fogyasztása, és napi mozgás ( tornázás, biciklizés, kocokos ez vált be a legjobban

Anita (41): több folyadék bevitel kevesebb evés

Ildikó (18): Kevesebbet nassoltam

Zsu (41): Nincs teltségérzetem. Sokan megdicsértek, hogy jól nézek ki, jól tartom magam.

Marika (63): többször kevés etkezés

Ildikó (36): nem tudok 1 dolgot kiemelni: édesgyökér, L-Karnitin, kevesebb szénhidrát, sok zöldség, kevés vacsora, testkezelések, sok folyadék

Gábor (30): Ketogén diéta

Imre (61): Csak fehérhús és hal, néha tojásrántotta, pékárúból hetente 3 db. zsemle napi 2x 1200 m futás,kocogás

Klári (61): rendszeres mozgás

Erzsébet (54): amikor két hétig csináltam a 90 napos diétát, de vendégségbe mentünk és feladtam

Pál (63): Sajnos még nem tudtam felkészülni a rengeteg vendég miatt, unoka Olaszországból, stb...!

Ági (61): A szęnhidrát erős korlátozása

Angéla (40): Az elszántság a mozgás területén.

Irén (35): Diéta és még tobb sport.

János (54): csak csirke

Reni (28): Nem nagyon ettem, inkább csak zöldségeket! Este 5 után semmit.

Csilla (42): KALORIA SZAMOLAS

Zsolt (37): Helyes étkezés,és több mozgás együtt

Ildikó (41): diéta és torna

Gabi (37): Fehérje diéta, a Teletáltól rendelem a Speed Fitt menüt és nagyon tudom ajánlani. Január közepén még 89 kg voltam, ma már csak 71 kg. 18 kg-ot fogytam, úgy hogy nem is éheztem, és finomakat ettem! Hihetetlen, hogy ilyen könnyű volt. Már csak a ruhatáram lecserélése okoz gondot! :)

Szilvia (50): kevesebbet eszem

Magdi (35): Diéta , napi 4km futás, cellulit kezelés

Anna (50): Nagyon odafigyelek mit eszek! Eddig nem tartottam a napi töbszöri étkezést.Egyszer esetleg kétszer ettem! Most naponta töbször, gyümölcsöt zöldséget! Kenyeret egyáltalán!!

Viktória (49): Szia! Igen, a káposzta leves, és most hogy 10 kg-ot leadtam, kezdek savanyúvá válni. nem csak azt eszem, de a leg hatékonyabb a leves.

Barbi (18): ha este nem eszek, illetve kevesebbet kell enni több adagba, tornázni kell, mozogni kell, és boldognak kell lenni :)

Ági (25): a fehér kenyeret felcseréltem rozskenyérre,több gyümölcsöt és zöldséget eszek :)

Marietta (31): kevesebb nasi, több folyadék

Rita (43): Nekem a táplálkozás megváltoztatása mellett nagyon sokat segített a heti háromszori cardio-edzés.

József (44): rendszer

Anett (20): kevesebbet eszek

Lili (21): Hétfő, Kedd 6 km futás, Szerda semmi, Csütörtök, Péntek 6 km futás, Szombat semmi, Vasárnap 10 km futás. közben 700 kalória bevitel, így eddig -> 2 hónap= -12 kg

Tímea (24): Rengeteg edzés, alacsony kalória bevitel.

Éva (57): A rendszeres testmozgás és étrendváltoztatás.

Emőke (34): sok folyadék, kevesebb kaja, sok gyümölcs, zöldség

Bea (41): Szénhidrát csökkentése, plusz a heti két TRX sportot kiegészítettem minden napos futással.

Borbála (58): csak halat és csirmellet ettem és párolt zöldséget és ha lehet tornézom szobakerékpározom. De csak kimérten mert térd protézisre várok.

Gergely (26): Kalóriaszámlálás+sport

Erzsébet (43): jobban oda figyeltem az étkezésemre :)

Alexandra (24): Edzés

Moni (49): Szerintem fejben dől el minden. Az akaraterő is. Kell egy cél, ami miatt úgy érzem,hogy feltétlenül le kell fogynom.

Renata (19): torna,egesseges etrend,kaloriaszamlalas

Aniko (65): zsirmentes etkezes, sok parolt zoldseg, korlatlan mennyisegben

Réka (20): Nem eszem annyi hízlaló ételt, és több egészséges étel szerepel az étrendemben.

Anna (25): Lemondtam a saját egészségem érdekében bizonyos ételekről. Minimálisan fogyasztok olajban sütött ételeket, és száműztem a majonézt is...

Marianna (34): Szénhidrát megvonása, heti 2-3 alkalommal futottam.

Ildiko (43): Bocsi Viki testreszabott tanacsadasaval

Zsu (45): Az ivás! Korábban keveset ittam, most tartok 2,5 liternél. Próbálkozom még egy kicsit emelni ezt a mennyiséget.

Nikoletta (28): A napi 5 étkezés, illetve az, hogy reggelizem. Arra is figyelek, hogy mit eszem és mennyit

Marian (30): sportolas,kevesebet etkezem

Zoltán (43): keveset ettem bicikliztem és nem utolsó sorban étvágycsökkentő készítményt szedtem

Attila (33): Kaposztaleves kura, napi kajaadag drasztikus csokkentese,sok folyadek.

Ildiko (56): javaslatotokra megemeltem a viz fogyasztast 3 literre, kevesebb kenyeret fogyasztottam a vacsihoz, es heti 4-5 alkalommal 15 perces izomfejleszto gyakorlatok. az eredmeny heti 1 kg suly csokkenes volt eddig

Laci (58): Kedves Bea, még nem sikerült semmit tennem a cél érdekében,igérem igyekszem,szükségem volna rá,de még az elhatározás hiányos. Köszönöm az érdeklődést,,ígérem igyekszem.

Irén (61): Több folyadék, több mozgás és az étrendre jobban figyelek.

Edina (36): Elfogyasztott kalória mennyiség kordában tartása és mozgás.

Lilla (34): kevesebb szénhidrát, több mozgás

Ágnes (57): Napi kalória bevitel 600-1000 közé csökkentése, párhuzamos mozgás terápiával, most jelenleg szétválasztó diéta.

Gyöngyi (45): rendszeres sport ( otthoni torna, és futás ), étkezési szokásaim változtatása( cukros és lisztes étel elhagyása)

Peti (19): sok mozgás, napi 1000 kalóriás táplálék bevitel

Andrea (49): Nyáron nem kezdtem bele semmibe

Bm (26): Kiegyensúlyozottabb étkezés, kardio és erősítő edzésekkel.

Attila (51): Rendszeres futás, kevesebb étel bevitel.

Szabina (19): Sok mozgás, egészséges étkezés és életmód. Odafigyelni a helyes táplálkozásra.

Maria (30): A heti 3sport; a reggelizes es 6-utan nem eszem

Árpád (47): kevesebb szénhidrát bevitel,só-cukor mellözés, az étel mennyiség megfelezése....és ninusz 15 kg 40 nap alatt könyedén szenvedés nélkül. Most kezdtem el konditerem--kardió-has..

Pál (50): bontott étkezési program (fehérje, zöldség,szénhidrát, gyümölcs),napi bontásban.

Emőke (32): több folyadék, ami inkább víz, illetve lúgos víz. Próbáltam glutén mentes lisztféleségeket vásárolni, többet mozogni, és édesítőszerként xillitet használok.

Erzsébet (49): Még jelenleg is fogyókúrázom. Elsősorban fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt eszek, sovány húsokat, valamint néhány szem mogyorót, mandulát. Cukrot, lisztet, és az élelmiszerekben található olajon kívül más zsiradékot nem fogyasztok, ellenben sok rostot és még több vizet.

Marianna (49): több folyadék bevitel oda figyelek mikor mit eszem

Judit (56): több mozgás, kevesebb, de minőségi étel, több folyadékbevitel

Ági (46): A rendszeres mozgás.

Rózsa (40): Elkezdtem rendszeresen mozogni.

Patrik (18): glutenmentes dieta,vercsoport dieta

Barbara (46): Flabelos gépet vettem..nem eszem kenyeret..tésztát..január harmadika óa..hét kiló ment le..

Vera (45): nem ettem csak minimális kalória bevitel volt

Renáta (20): Sokkal több folyadékot ittam és próbáltam mindennap mozogni egy kicsit. Természetesen az étkezésemre is odafigyeltem,csökkentettem a finomított szénhidrát és a cukor bevitelt.

Tünde (20): A további torna és a folyadékfogyasztás.

Etel (54): Először is nagyon megijedtem az egészségem romlása miatt,aztán ijedtemben össze-vissza keresgéltem a cikkek között.Majd jött a nagy elhatározás: muszáj tennem valamit az egészségemért.Azzal hogy fogyok segitek magamon, a romló állapotomon. Most reggel éhgyomorra almaecetet iszom,langyos vízzel majd Abonett keksszel szenvicset reggelizek..A 'normal' kenyeret. péksüteményeket nem eszem.Nem használok cukrot, házizsírt csak stivia édesítőt és étolajat ,olivaolajat.Próbállok nagyon sokat inni mert ez nekem idáig nem ment. Délelőtt csak gyümölcsöket eszem.Hát az ebédre muszály 'jókat' ennem de a vacsora megint Abonettes szenvics almaecetes vízzel.Ezekkel az apró változtatásokkal már lement 5kg-ez nálam igen nagy siker.

Luca (18): Nap 1250 kalóriát eszek és havonta járok diatetikushoz kontrollra, heti 6-ot edzek.

Erika (49): Nem eszem fehér lisztból készült kenyeret, finompékárut. Odafigyelek, hogy mikor mit és mivel eszem.

Tímea (35): kalóriaszámolgatás szigorúan

Péter (30): Diéta és test mozgás

Katalin (38): Pilates, sok folyadék fogyasztás, odafigyelni az étrendre

Edina (26): Több folyadék és mozgás!

Katalin (31): Sziasztok nem eszem édességet és rendszeresen tornázom.

Madonna (25): Mozgás

Erzsébet (25): kalóriaszámlálás+testmozgás (én a zumbára esküszöm) :)

Julcsi (45): Próbálok esete 6 után nem enni, sok vizet iszom. Figyelek arra is hogy mit eszem, de csak nagyjából, azért nem lettem fanatikus, de figyelek egy picit a kalóriákra is. Van amikor egyszerűen felezem az adagot. Pl reggel, vagy este.

Kriszti (31): A többször kevesebb étkezés és az édesség visszaszorítása.

Martina (37): Kevesebb szénhidrát bevitel, és picit több mozgás.

Mónika (46): éhezés nélküli fogyás

Adri (33): Igen, a 90 napos diéta.

Andi (41): cukor és szénhidrát bevitelének elhagyása

Györgyi (58): Level diéta

Szilvi (24): Mozgás és este nem evés vagy csak zöldség,gyümölcs

Szandrus (24): Aerobik, odacigyelés a napi kalóriabevitelre és tápanyageloszlásra

Erika (43): sok fojadekot iszok

Margit (38): napi ötszöri étkezés

Réka (24): Többször keveset enni, mozgás, sok folyadék

Veronika (24): torna, elsősorban kardio, valamint a lemondás a kenyérről és péksüteményekről

Katalin (31): este 6 óra után nem eszek,édesség csökkentés

Zoli (51): kevesebb kalóriabevitel, aktív élet, napfény

Gabriella (31): Nem ettem kenyeret és nem fogyasztottam üdítőket.

Vivi (20): Kevesebbet ettem

Anna (30): elkeztem kromot szedni megszüntek az éhség rohamaim, és rendszeresen járok futni 2 hete

Niki (28): önkontrol, tudatosság és akarat

Kata (31): Nálam az vezet legjobban eredményre, hog többször eszem kis mennyiséget. De viszont este hat óra után szigúran nem eszem csak egy almát. Így nem vagyok este lefekvéskor éhes, viszont nem üres a gyomrom.

Anna (62): Testmozgás

Eri (19): napi 4-5x-i kevés evés, délben picit több, egyáltalán nem eszek már kenyeret ha igen csak nagyon néha, hetente 1x-2x 1-1 szeletet. Heti 3-4 napi 20-50 perces edzés. Ebben Palkó Noémi videói segítettek hogy összerakjak egy saját edzéstervet. :) áprilisban még 72 kg voltam mára már 62 vagyok. :) A célom még -4 vagy 6 kg. az ideális 58 kg lenne a 158 cm magasságomhoz, de kis pocim még még akkor is lenne meg combom is. :D Szóval folytatom. :) Tízórai és Uzsona esetleg a vacsi is, gyümölcs vagy zöldség vagy ha nagyon éhes vagyok, 1 szelet bundáskenyér. :) Tartom a súlyom, s szerencsére mindig lentebb lentebb mennek a kilók. :) és nem szabad elfelejtkezni a napi 2 liter folyadékról sem. :) Mindenkinek kitartást, erőt is sikert kívánok a fogyáshoz! :)

Katalin (24): sok mozgas es lemondas az edesegrol

Ági (24): Tudatos táplálkozás, sok sport

Teréz (56): kevés szénhidrát,kevés cukor,sok séta

Renata (28): lisztes es cukros etelek 95%-os mellozese

Zsóka (35): Kevesebb édesség és péksüti!

Ildiko (51): csak lugos ételeket eszek,meg sok zöldséget,cukrosakat egyáltalan,meg kenyeret csak piritost.

Noemi (29): Etrend valtoztatas, taplalekkiegeszito, heti 3 sulyzos edzes

Tamás (22): hát kis kilotol meg szabadultam

Hajni (24): A kenyer es mas pekaruk kiiktatasa az etrendembol.

Magdi (42): Nagyon sok zöldséget kezdtem el enni, és megprobáltam oda figyelni a lúgosító ételekre. Rögtön 3kg lement egy hét alatt.

Gábor (60): Nálam a mozgás (gyaloglás) indította be a zsírégetést.

Judit (52): Folyamatosan kontrollálom a bevitt kalóriákat, egészséges tápanyag bevitel mellett igyekszem minél többet mozogni.

Gyuri (52): Fehér kenyér, péksütemények elhagyása, változó intenzítású mozgás.

Beáta (40): Torna es egyes elelmiszerek kihagyasa

Lenna (20): Sehogy se tudok lefogyni

Timi (38): Nem ettem cukrot, pèkárut,(szènhidrátot)köretet.

Tamás (31): Az evés nagymértékű mérséklése.

Judit (36): diéta,sport

Anita (37): mozgás,diéta,glabridin

Mónika (40): Csökkentettem cukor és a kenyér bevitelt.

György (44): A kitartás és a cél, s a múlt elleni küzdelem.Táplálkozás terén pedig az egészségesebb ételek, azok is mértékkel!

László (63): Kis adagok többször.sok mozgás. Cukorés szénhidrát csökkentés.

Szilvia (32): Többször keveset eszek. Nem nassolok, csak heti 1-2 alkalommal. Több gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok a nap folyamán és vacsorára csak gyümölcsöt és zöldséget eszek. Köszönöm a segítséget!

Enikő (46): Szénhidrát mentes étkezés, minden nap edzés.

Róbert (18): A testmozgás

Hanna szidónia (23): Sport, változatos étrend, hetente egy szelet csoki (halál komoly)

Vanessza (31): Kevesebb szénhidrát és zsír,több fehérje,zöldség és gyümölcs és torna

Ördög (29): Update1 termékek beiktatása az étrendembe, cukrozott-zsíros ételek kerülése,cukor helyett sztíviával való édesítés, magas cukortartalmú gyümölcsök kiiktatása, kenyérfogyasztás felére csökkentése, és csakis teljes kiőrlésű, sok-magvas fajták fogyasztása minimális mértékben, heti kétszeri testmozgás (futás alkalmanként 4-5 km távon, emelkedőkkel), mérték bevezetése az elfogyasztott adagok tekintetében.

Julia (48): odafigyeltem a vizivasra, naponta elfogyasztottam 2,5 litert. csokkentettem az elfogyasztott etel mennyiseget.

Réka (32): sokat ittam

Nikoletta (19): sportolás, mozgás és egészséges táplálkozás .

Gyöngyvér (44): A szokásos napi ételmennyiség 4 v. 5 adagra porciózása a napi 2x-i étk. helyett, sok víz, torna.

Zoltán (35): Nekem másfél hónap alatt sikerült lefogynom 12 kilót már, ami szép siker számomra. Betartottam, betartom továbra is a diétával kapcsolatos infokat, és az eredmény nem marad el szerencsére.

Reni (25): A rendszeres sportolás, egészséges étrenddel kiegészítve.

Anita (35): szénhidrát kihagyása étrendemből

Beatrice (15): Naponta ötször étkeztem és legalább 3 liter vizet megittam.Nagyon kevés húst ettem, viszont annál több zöldséget (főleg répát, uborkát és karfiolt). Heti háromszor 2 és fél órás aerobik- és kétszer 1 órás táncedzésre jártam. Próbáltam többet pihenni és gyalog járni (pl. iskolába, munkába).

Gábor (47): elhatározás,napi kb 600 Kcal

Réka (19): A súlyom csökkenésnek indult, bár kicsit neheziti a tény hogy nyár van, így több időm jut az evésre.

János (40): kenyér mellözése,illetve adagok csökentése

Adrienn (23): Este 5 után már nem eszek csak folyadékot iszok.

Timea leontina (18): REggel 2-héten keresztül 45-perc futás és 30 hasizom legelőször a második hétre ezt megnöveltem 5-tel.

Melissa (21): csökkentettem a kcal bevitelt, rengeteg folyadékot zöld teat, csalán teat ill. más gyogyteakat iszom amik segitik a méregtelenitest illetve napi szinten bevezettem a sportot, az intervallumos futassal égetem a zsirt.

Vivien (23): Mozgás

Melinda (34): Vacsorára már nem ettem: Rízs, krumpli, tészta, édességek. Ebédre kis tányérban kicsi adagot, semmi nassolás.

Kata (35): ideg ossze ropanas edesanyam hirtelen halala miat

Éva (60): étrendváltozás,

Zsuzsa (24): Rendszeres torna, futás.

Martina (21): Heti 3 alkalommal beépítettem a napirendembe a konditermi edzést 2 órában. 3 hét alatt úgy érzem irányított gyakorlatsorokkal feszesebbé tettem az egész testem. A hasam körcentiben karcsúsodott és a térdem körüli kis párnák is kezdenek eltűnni. Még pár hónap és remélem a kitűzött célhoz közelebb leszek. 10 kilónyi fogyást terveztem, de azt gondolom ahogy izmosodom nem a kilóbeli súlyom lesz a mérvadó, hanem a forma.

Andi (37): Kevesebb szénhidrát,több mozgás:)

Gabriella (44): diéta,mozgás

Ács szabó Ágnes (32): Terhességi alatt kemény dieta szénhidrát

Ildikó (19): Áttértem a vegán étrendre, és az nekem nagyon sikeresnek bizonyul, mind egészségügyileg, mind ízvilágra is tökéletes. Nem érzem magam fáradékonynak, rengeteg friss zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, a táplálkozásomnak ezek teszik ki a 70%-át, egyáltalán nem érzem, hogy hiányom lenne bármiből is, és fogyok is, és éhezni sem éhezem.

Éva (48): Szoó Judit Kilófaló termékek, nyírfacukor, kókuszzsír, csökkentett CH tartalmú étrend és mozgás

Erzsi (52): Kenyér, és cukor féleségek elhagyása. Sok folyadék, -víz ivása.

Marianna (41): megfelelő étrend,rendszeres mozgás

Zsuzsa (57): teljesen zsírmentes étkezés, ill. almaecet kapszula

Zsuzsa (33): 90 napos diéta

Ági (36): Rendszeres mozgás.Eleinte csak keveset bírtam(napi 20perc),de ma már a másfél órát végig edzem.

Ági (51): többet mozogtam

Zsuzsanna (53): Teljesen más étkezés. Sok hal,kevés szénhidrát ,több zöldség.

Mónika (37): Szénhidrát bevitel csökkentése

Elizabeth (40): Edzes (heti 5*500 kaloria egetes) es dieta (zoldseg, gyumolcs, hus napi 1000 kaloria)

Ramona (32): sport és L-carnitin. mértéktartás és rengeteg folyadék

Andrea (26): Igen pl:nem ettem este 5 után illetve csak gyümölcsöt ha éhes voltam .

Ani (49): akkupunktúrás kezelés, calanetics torna

Jani (54): a kórházban töltött 40 nap!!-9kg !cukorbeteg vagyok !a jobb lábam ortopéd lett!! lábbal való sport kizárva! esetleg sakk és ulti!!amugy dolgozok de gépen ami a lábam nem nagyon terheli!!

Ibolya (55): elhagytam a kenyeret beiktatam a zöldségeket .salátákat elhagytam a köreteket

Zsolt (36): Munkahely váltás..ahol napi 12-20 km sétáltam.Viszont megszokta a szervezetem és leállt a fogyás addig 10 kiló lement.Most viszont a legnehezebb,hogy menni kellene futni amit utálok sajna :)Inkább mennék háborúba mit futni.

Beáta (39): Rendszeres étkezés

Momo (18): Sajnos eddig semmi nem vezetett sikerhez, és nagyon elvagyok keseredve. félek hogy soha nem fogok tudni lefogyni. 165 cm magas vagyok, 87 kilóval.

Melinda (40): mozgás, mérsékelt táplálkozás

Tünde (39): A mozgás,a sok folyadék bevitel.Sok gyümölcsöt tudtamenni és így már kora délutántól nem ettem semmit.Cask a gyümölcsöt.

Zsuzsanna (46): kevesebb kalória, kevesebb szénhidrát,mit mivel eszek;húst zöldséggel,tésztát zölséggel,

Barbi (36): Minimális kenyér/pékáru,burgonya és rizs fogyasztása,illetve tésztafél?k mellőzése

Kinga (18): Jobban figyelek a taplalkozasomra es tobb vizet iszom!

Marcsi (52): A feher liszt es cukor, krumpli es rizs elhagyasa. Tobb zoldseg, tobb folyadek (gyogytea), este 6 utan semmi kaja! Rendszeres mozgas: heti 3-4x.

Edina (23): este 6 utan mar nem ettem, minden masodik nap torna.minden reggel reggelizem.

Timi (42): Kevesebb szénhidrát és cukor fogyasztás, rendszeres mozgás beiktatása.

Tamara (45): Édességek kerülése, mérséklése. Közel azonos időben történő étkezések, és a mennyiségek kontrollálása.

Zsolt (38): Mozgás kevesebb evés

Sanyi (63): Az öszinte válaszok

Anna (62): a kevesebb evés, az édesség csökkentése

Hajnalka (31): Tartos dieta

Tatjana (31): Este hat óra után nem ettem semmit csak gyümölcsöt ha nagyon megéheztem . Plusz heti 3-4 alkalom torna

Kitti (19): kevesebb krumpli, több nyers zöldség gyümölcs

Klára (62): 1liter folyadék helyett 3 liter folyadékot iszok naponta. Most már rendszeresen tornázom és a torna is hozzájárult a fogyásomhoz.

Edina (29): Kevesebbet eszem, tornázok hetente 5 alkalommal 1 órát

Marcsi (46): Rendszeres mozgás,kenyér kiiktatása amennyire lehet!Próbálok többször keveset enni!

Szilvia (29): Citromos víz, 6 óra után nem ettem, sok zöldséget fogyasztottam

Dorina (18): egészséges étrend, kalória számolás, és sport

Bea (36): Ganoderma lucidum

Alexa (21): Rendszeres táplálkozás naponta 5-őr alacsony kalória tartalmu ételeket illetve edzés.

Sandor (44): Valami gyogyszerek,kb 5 eve,de ahogy abbahagytam azonnal vissza is hiztam.

Gyula (63): Minimális szénhidrátot fogyasztottam, sok fehérjét ettem.

Zsuzsanna (40): elkezdtem kevesebbet enni mint eddig három hét alatt csak 2kg -fogytam le

Orsi (34): Sport, intenziv es rendszeres mozgas

Lenke (51): A szénhidrát bevitelének csökkentése.

Patrik (33): A szénhidrát és cukor fogyasztásának minimalizálása, a szénsavas üdítőitalok elhagyása, és persze valamennyi mozgás.

Móni (28): Életmódváltás

Anna (20): A barátommal lassan már 3 hete súlyzós edzést csinálok és mellette próbálok odafigyelni a táplálkozásra és a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásra. Súlyban nagy változás még nincs, de látványra már másabbul fest a testem. Úgy edzek, ahogyan ő, csak valamivel kevesebb súllyal, de ezt hatásosnak találom. Nem kardiózok, mert eredményesebbnek találom ezt a fajta edzést, amit most csinálok. Nincs sok felesleg rajtam, így ez nekem tökéletes. :)

Kitti (22): Megfogadtam a tanácsokat és odafigyeltem az étkezésre és sokkal többet mozogtam.

Dia (24): Szénhidrátbevitel erős csökkentése (semmi pékárú, semmi tészta).

Bea (25): Mozgás

Eszter (23): Sok víz, folyadék és tésztafélék kevesebb fogyasztása.

KlÁra (53): NEM IGAZÁN TUDOM, NAGYON NEHEZEN HALAD.

Edit (40): kenyer,edesseg elhagyasa,tobb gyumolcs es zoldseg

Zoltán (46): Délelőtt folyamatosan répát, almát ettem (napi 1 kg is simán), amitől soha nem voltam éhes. Hetente 3-4 alkalommal elmentem futni. A 100 méterről két hónap alatt sikerült a mennyiséget 5-6 km-re emelni alkalmanként.

Csaba (37): Töbet mozgok (futok).

Edit (52): 5-évvel ezelőtt, 3-hónap alatt fogytam 12-kg, de alig ettem, és tornáztam minden este,

Bea (53): Több víz, zöld tea fogyasztása. Kevesebb szénhidrát bevitele.

Ilona (26): Tobb mozg?s, ev?s helyett ittam, n?ha osszet?vesztettem.T?vesen azt hittem, teljesen kerulni kell a sz?nhidr?tokat, pedig nagyon nem.

Valéria (55): Még nem fogytam.

Kati (38): Kevesebbet eszem, kevesebb szénhidrátot, szétválasztó diétát részesítem előnyben, és kerékpárral járok dolgozni.

Marta (27): ki hagytam a lisztet cukrot es napi45perc torna

Marta (32): Elkezdtem a 90 napos dietat.

Katalin (50): Megnéztem, hogy súly, életkor, mozgás, magasság alapján heti 0,5 kg fogyáshoz 1282 kcal-t fogyaszthatok és ehhez probálom tartani magam.

Petra (19): Nem ettem.

Zsófi (26): Rengeteg víz...amint megeheztem ittam,es ittam..delelott ettem,delutan csak gyumolcs es viz!!

Krisztina (23): Sokszor kevesebb evés, több ivás, kevesebb szénhidrát fogyasztás, mozgásnak pedig futás és tornagyakorlatok.

Timea (27): Több folyadékot iszom, többször étkezem egy nap ( 4-5) a mennyiségre is vigyázok ( kevesebbet) , gyümölcs ,zöldségfélét naponta... kellett - péksüteményeket ha csak lehet kerülöm ( eddig sikeresen ). És egy héten legalább 3-rom alakalommal tornázok vagy kocogok. Eddig 5-6 kg adtam le. Még én sem hiszem el de megindult a fogyás. :)

Zsóka (38): Akkor konkrétan nem ettem.

Gábor (55): Áttértem a délelőtt csak gyümölcs fogyasztásra.

Ildikó (44): A szénhidrát diéta és a kocogás.

Bea (39): Reggelire zabkását, ebédre salátát sovány hússal, vacsorára gyümölcsöt fogyasztottam, és heti négy alkalommal mozogtam

Renáta (30): Edzés ,cukrot és szénhidrátot , pékárut kivontam az életemböl és a jo tanácsok

Imola (32): nagyon sok mozgas semi kenyer fele

Vivi (19): A gyümölcs, zöldség fogyasztása és a mozgás. Igaz nem sokat fogytam, de próbálok mindig keveset enni 5-6 alkalommal egy nap, csak pár kilótól akartam megszabadulni, aminek a fele már sikerült is. A napi folyadék mennyiséget is növeltem. Most már a szervezetem igényli is a folyadékot, aminek nagyon örülök.

Betti (26): Napi rendszeres folyadekbevitel tudatosan beepitve : reggel 6-tol este 10 ig vagyok aktiv. Minden oraban igyekeztem 2 dl vizet kifacsart citromlevel inni. Igy kb. megvolt a napi 2-2, 5 L, ami nekem nagy nehezseg volt eddig betartani. Illetve elhagytam a cukrot es a cukros eteleket, edesseget. Csak vizet iszom. Kenyeret, peksütit nem eszem. Es heti ketszeri Zumba januar ota. Este 7-8 utan nem ettem :)

Petra (19): kevesebb és egészségesebb étkezés.

Zita (37): kalória számolás

Andi (37): rendszeres edzés

Szilvia (37): drasztikus étrendváltoztatás és mennyiség csökkentés

Nóra (23): kevés szénhidrát, édesség

Katalin (45): tobb gyumolcsot es zoldseget eszem

Julcsi (21): diéta és edzés (súlyzós és kardió)

Márta (44): Éhség megakadályozására szedett tabletta. Minden egészségtelen étel száműzése. Zsírégető pulzuson végzett mozgás.

Piri (30): fehérje+zöldség fogyasztása, szinte semmi más

Kriszta (25): 30% Lelki motiváció, 30% Diéta, 40% Sport,Sport,Sport :)

Alexa (19): Életmód váltás

Izabella (38): Ha nem eszem fehér kenyeret és semmit ,ami fehér lisztből van.

Ani (25): mozgás, diéta

Teca (51): Szétválasztós diéta, több folyadék, intenzivebb mozgás, Nincs nasi!!!!!! De mindent megeszek amit szeretek, csoki, fagyi, szalonna, csak megnézem mit mivel eszem, több zöldség es gyümölcs, semmi kenyér es kenyerféle.

Brigitta Barbara (20): Kalóriaszámolgatás

Tris (22): Sport, kalória számlálás. Életmód váltás!!

Kriszti (37): Közel 13-éve nem eszek kenyeret

Marika (41): Norbi uptad diéta

László (47): Minden nap hasizom gyakorlatok.Heti 4 súlyzós edzés.Alkohol fogyasztás 90 százalékkal csökkentése.Kerékpározás.

Dániel (35): Keveset ettem többször és többet mozgok

Ildikó (44): Azt a 'programot' csinálom,amit e-mailben elküldtetek.

Gabriella (56): lisztes dolgok csökkentése, több mozgás, kevesebb vöröshús

Peter (31): Kezdetben sok kesu diot es mogyorot fogyasztottam,majd pedig edesitokent mezet kezdtem hasznalni.

Eszter (58): 8 hónapig napi 6-700cal ,napi 45-60 p torna hétvégén is .Pajzsmirígy szív és magas vérnyomás gondom van,az orvosaim nagyon leteremtettek a módszerem miatt, helytelenül fogytam le a 27kg-t

Berni (33): konkrét menü és mozgásterv, sok folyadék

Gabi (38): Diéta, sportolás

Andrea (32): tesztat es egy etkezest kihagyok

Anna (53): Minden étkezés előtt, egy citrom frissen facsart levét ittam meg, naponta 3-szor, és a teljes kiőrlésű kenyér. Három hét alatt 4kg.

Csilla (35): Csakis a kevesebb kalóriabevitel testmozgással kombinálva. Nagyon fontos az, hogy az alapvető mozgásomra is jobban figyelek, minden mozgásban ahol csak lehet megfeszítem az izmaimat.

Veronika (37): mozgás, diéta-kevesebb étel

Erzsike (61): 2hét alatt 2.5 kg szétvállaszó diétát kezdtem el

Gyongyver (44): napi 20 perc torna es minden masnap 40 perc,etrend valtoztatasa,tobbszor eszem es keveset,kenyeret es edeset mellozom, este 6 utan nem eszem.elszantsag,kitartas, 1 honap alatt 3,4 kg -ot fogytam

Zoltán (59): Próbáltam mindent megtenni hogy fogyjak.Segiteni akarnak

Zsolt (36): Akupunktúra,napi háromszori étkezés,vacsora helyett fehérje turmix

Réka (38): Elkezdtem rendszeresen mozogni és felhagytam a koplalással fogyással.

Peter (35): Etrend valtozas,rengeteg sport,mozgas

Rozália (45): A szénhidrátok szinte teljes elhagyása

Dávid (35): norbi update 1-es kód + kalória számolás (1300 kcal/nap)

Anikó (29): Elhagytam a kenyeret

Ferko (40): Sok mozgás,koplalás

Andrea (49): három hónapja egy power plate edzést kezdtem el,valamint elhagytam a kenyereket,burgonyát,péksüteményeket,cukrot egyáltalán nem fogyasztok,sem olyat ami ilyet tartalmaz-hat.Igyekszem többször enni kb 4-5 alkalommal de csak keveset és a főétkezés mindig úgy alakítom,hogy mind adagban,mind kb kalóriában alacsony legyen.Az egyik ,rendszerint a reggelit étkezést kiváltom kazein fogyasztásával.Sokkal több folyadékot fogyasztok,pl almaecetes víz,szűrt víz,natur tea.

Edit (53): a 90 napos diéta

Nóri (41): Szénhidrát és fehérje fogyasztásomat elkülönítettem egymástól.

Ildiko (46): el hagytam az esti nasit

Nikolett (40): nem eszem kenyeret,tésztát,cukrosat,szénhidrátot.

Mária (40): Először végigcsináltam a Los Angelesi fogyókúrát 3x5 napot, -2 kg, utána a 10 naposat, újabb -1 kg, azóta pedig próbálok szénhidrátmentese enni, ez most már kb 6. hét és - 1 kg . Heti 2x aerob mozgás+2-3 l víz naponta

Gabi (37): Sokkal többet iszok,étrend változás(-4kg);;))))

Bogika (27): Sport

Zsuzsanna (47): Liszt,cukor,tejtermékek, napraforgó olaj elhagyása, sok zöldség,magvak fogyasztása.

Marcsi (50): víz ,c vitamin2000,napfény.

Márta (47): nem ettem kenyeret sokat ittam

Ági (29): rengeteg sport, az édességek fogyasztását csökkentettem, az alkohol fogyaszasztást szinte teljesen abbahagytam

Juraj (58): a minusz háron kilo

Ibolya (40): a ch csökkentés

Ibolya (69): 1hónap éhezés,nagy bánat miatt

Nelly (30): l-karnitin króm tabletta és zöld tea fogyasztása több folyadék fogyasztás

Adri (32): étkezés változtatása, sport és az akarat.

Imola (28): Dieta es lugosito italok:zoldtea citromos viz

Monika (32): Dieta

Brigitta (32): Kevesebb edesseg, tobb gyumolcs es zoldseg! Kevesebb edesitett udito es sokkal tobb viz! Es nem mellekes a tavasszal tobb mozgas!

Mária (55): többet mozgok,nem eszem fehér lisztből készült ételt,cukrot

Edina (33): napi többszöri étkezés

Dávid (30): Nem tudom pontosan mi vezetett a sikerhez, mivel egyszerre több tanácsot fogadtam meg. Minimális rossz szénhidrát fogyasztás, több folyadék, naponta több étkezés. Két hétig nehéz utána át áll a szervezet. 2 hónap -11kg.

Szimonetta (18): rá szoktattam magam ara hogy egy nap 4szer eszek de keveset, sok gyümölcsöt eszek meg salátákat, csökkentettem a szénhidrátot is, most jól érzem magam a bőrömbe, el kezdtem sportolni is, 4 kilót fogytam, fel merek venni olyan ruhákat is amiket eddig nem, de több kilót nem nagyon szeretnék fogyni.

Zsuzsi (29): Szemelyi edzo, aki folyamatosan motivalt.

Niki (31): Sok torna, rendszeres napi 6szori étkezés, kis adagokban. Sok folyadék. Édességek, rágcsálni valók kerülése.

Tünde (53): Nekem a gluténmentes liszt és a szobabiciklizés indította be a fogyást.

Reni (26): Diéta, sport ( spinning)

Zsolt (30): Hétfő, szerda, péntek súlyzós edzés, kedd, csütörtök, szombat futás, ezekmellé diéta.

Éva (31): 90 napos diéta - két hónap alatt 15 kg.

Jolán (52): Heti 1 gyümölcsnap, kevesebb pékáru és édesség, több folyadék fogyasztása, rendszeres mozgás

Anna (40): 90 napos diéta

Erzsébet (54): Paleo-t eszem, de keveset és lassan + sok vizet iszom.

Mária (20): Az étrend átalakítása és a megfelelő folyadékbevitel.

Györgyi (48): Fehérje dieta, de csak egy hétig volt sikeres. Aztán megállt a fogyas.

Martina (32): reggelire 2 puffasztott rizsszeletet ettem felvágottal, ebédre a szokásos ebédet, és utána már nem ettem semmit. mellette napi 30-45 percet sétáltam futópadon. ennek eredménye 8 kg mínusz 2 hónap alatt. most nem tudom miért megállt a fogyásom.szerintetek miért?

Gábor (23): Szerintem az vezetett a siker útjához, hogy beiktatódott a mozgás és valamivel megfontoltabban étkeztem.

Judit (42): Heti 2x1 óra alakformáló torna, és a klasszikus dietetikusi útmutatás: semmi cukor, semmi fehér liszt, sok zöldség, gyümölcs, folyadék,napi 5x étkezés.

Melinda (39): Le kellett cserélnem a kenyeremet teljes kiőrlésűre és már ettől is észrevettem magamon nagyon pozitív változásokat.

Andrea (46): Beteg voltam. Nem bírtam enni. Sok citromos vizet iszok. Délig gyümölcsöt. Most kertészetben dolgozok.

Gabriella (26): rengeteg fehérjében gazdag étel, és egy héten keresztül dinnyét is ettem, Nah és persze ezt kiegeszitve naponta legalább egy óra cardio és sulyzos edzés is ez a sikeres fogyás titka tapasztaltam tényleg be válik.

Tibor (44): Almaecet fogyókúra, többszöri étkezés kevesebb mennyiséget, vacsorára kevesebb étel

Erika (60): Napi 4-5 szöri kevés étkezés, kenyér elhagyása és napi fél óra torna

Sándor (63): nagyrészt gyümölcs és zöldsé gböl állo étkezés 1 honap alatt 10 kg minusz éhezés nélkül

Zsüzsü (42): diéta + futópad

Gabriella (51): Étrend változás, heti 3-4 lakalom a fitneszteremben.

Rita (18): Rendszeres mozgás

Janos (32): mindent eszek ugyan ugy csak pekarut,cukrot,tesztat nem eszek.

Andrea (38): Következetes diéta kalória számolgatással, sok torna, sport.

Zsuzsi (29): 5 hét alatt 4 kg-t fogytam diétával és speed fitnessel.

Diána (17): A minden másnapi mozgás. Mivel kifárasztani nem akartam magam, de sokkal könnyebb elaludnom, ha fáradt vagyok testileg is teljesen. Ráadásul a kedvem is sokkal jobb ha mozgok.

Erika (30): nassolas helyett folyadekot ittam,citromos vizet.odafigyelek a napi 2 L folyadek bevitelre reggeli torna napi 15 perc

Kati (57): Sikertörténetem az,hogy 3 kg lekopott rólam 3 hét alatt.Megrendeltem az ideális csomagot az étrend kiegészítőkből.Nagyon gyorsan és korrekten leszállították.Február 22-én kezdtem életmód váltásba,,Február 25. óta szedem az étrend kiegészítőket.Jegyzem a kalóriákat kevesebbet eszem,igyekszem 1000 kcal alatt maradni/nap.Végül is elindult bennem egy folyamat a változtatásra.Már csak többet kellene mozognom. :-)

Gabriella (56): csökkentett szénhidrát bevitel

Andrea (36): Ahogy időm engedi tornázom. Kerékpárral járok mindenhová.Csökkentett szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása.Sok folyadék és kínai teát iszom napi 2x.

Erika (47): Sport és étrend váltás.

Zsóka (56): Lényegesen kevesebb evés..!!!!

Melinda (23): torna

Enikö (28): almaecetes vizet iszom,nem eszek kenyeret sem cukros ételeket, semmi édesség és amikor idöm engedi mozgok, este 7 után már csak vizet iszom

Ildiko (54): A mindennapos tornaval ertem el sikereket.

Fruzsi (18): CH-csökkentett étrend, sport

Barbara (32): kétnaponta reggel futottam és figyeltem az étkezésre - a testkontroll / elválasztásos módszert alkalmaztam.

Ibolya (27): Sok munkka keves kaja

Erika (50): Betartottam a szabályt

Judit (50): Mérsékletesség

Monika (55): Delutan ot ora utan mar nem ettem, es el kezdtem mozogni.

Marcsi (55): A teszt segített elindulni a dietetikusom által segített úton. A testem változik a labor eredményeim javultak.

Árpi (43): Nem eszem szénhidrátot. Azaz semmi kenyér, krumpli, rizs, tészta. csak annyit ami a zöldségekben van. ja és semmi édesség. Sok folyadék ( tea citrommal cukor nélkül )

Kitti (24): szénhidrátmentes étrend,lement a hasam,javult a közérzetem és nem tört rám napközben a farkaséhség.valamint 4ora után semmit nem eszek.a sok folyadékbevitel is elengedhetetlen.

Timea (21): Rendszeres torna,18 ora utánni evés elhagyás,és a cukor/édesség elhagyása

Hajnalka (24): Rengeteg sport, nem evés :)

Betti (20): 800 kalória maximum napi bevitel, heti 3x flabélos edzés, heti 3x 30 perc infraszauna tekercseléssel, heti 3x 30 perc ugrálókötelezés és láberősítő gyakorlatok egyben

Eszter (62): Diabetikus édességek fogyasztása.

Monika (22): Sprot! Mersekkel eves, 6utan nem ettem egyaltalan kenyeret! Edesseg kihagyasa illetve minimalisra csokkentese!

Norbert (19): Szénhidrát csökkentés, fittnesz.

Kati (60): Sok folyadék, és a jó idő, ami kicsábít a természetbe. Így a testedzés is könnyebb. Nem egyedül kezdtem neki a fogyókúrának és az életmódváltásnak.

Anikó (32): Rengeteg vízivás, szénhidrát 1gram/testtömegkilogram, 2gram fehérje/ttkg

Enikő (42): szénhidrát csökkentés és torna

Krisztián (32): Csirke mell salival fehér kenyér 0 a étrend kiegészítő edzés - 8,5 kg sok folyadék

Nikolett (18): torna

Marcsi (42): mozgás, édesség és köretek elhagyása

Valéria (47): rengeteget futottam és még több kefirt ettem müzlivel erre emlékszem mert már 10 éve volt most kezdem újra közel az 50 évhez remélem sikerül

Edina (26): Napi 2 szer eszem és tornázok minden nap!

Krisztina (24): Kicsivel többet mozgok, és átalakítottam az étrendemet!

Vera (28): 90 napos diéta

Anna (82): Szigorúan tartottam a diétát

Zsuzsa (39): Szigorú önkontroll az étkezés terén. Napi szinten számolom a kalóriákat, amit beviszek a szervezetembe. Fontos a tápanyagok eloszlása is, amire szintén figyelek. Az étkezési szokásaimat teljesen megváltoztattam. Próbálok napi 5* étkezni. A gyorsan felszívódó szénhidrátok helyébe, kevesebb alacsonyabb glikémiaindexes ételeket választok. Nem iszom cukros üdítőket, teákat csak ásványvizet. Sokkal több zöldséget és gyümölcsöt eszem, lehetőleg nyersen (bár ezzel még gondjaim vannak). Mind ezek nagy erőfeszítést igényeltek tőlem, de már jelentős változásokat tapasztaltam magamon. És igyekszem többet sportolni

Xénia (19): az étrend változtatás részéről volt sikeres

Kinga (32): Betegségem miatt a szénhidrátmentes diéta hozott egy kevéske eredményt.

Edith (31): A sikeres akcio nalam a gluten mentesseg volt!Igaz nagyon nehez,mert akinek fozni kell nap mint nap a gyerekeknek,es a konyhaban surog forog annak nagyon nehez ellenallni!!!

Nagy klaudia (23): a rendszeres mozgás kevesebbet eszem

Zsuzsa (54): Szinte teljesen elhagytam a fehér kenyér és péksütemények fogyasztását.Cukor helyett édesítőszert használok, igyekszem sok fehérjét tartalmazó ételeket enni. Igyekszem a folyadékbevitelt is növelni,mert sajnos elég kevés vizet iszom.

Éva (48): a gyaloglás ha rendszeresen végeztem

Nóra (20): A rendszeres (napi) komditermi hasznalat.

Ildikó (45): 6+1 diéta + mozgás: heti 3x45 perc, sok vizet iszom, C-vitamint és krómot szedek. Még csak 10 napja kezdtem, de már érzem a jótékony hatását. Sokkal jobban érzem magam, és a nadrágom sem szorít. :-)

Ilona (55): sport

Veronika (34): Kardió zóna és erősítő edzések itthon (Péntek Enikő).Az étkezésre odafigyelés és sok folyadék (víz). Éhgyomorra egy pohár citromos víz. Az edzés pedig heti 3-4 alkalom és kb félóra.

Márta (44): Nem eszem kenyeret csak reggel.Kevesebb édesség és persze több folyadék.

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Margó (48): Napi ötször, és keveset, plusz napi 3 liter folyadék.

Kinga (32): Norbi Update , Szétválasztó diéta

Zsófia (31): Hit önmagamban, hogy meg tudom csinálni. Nem fogyasztottam cukrot és fehérkenyeret.

Erzsébet (54): Rengeteget, napi haromliter vizet is meg iszok!

Tímea (26): A 90 Napos diéta

Eszti (20): Táplálkozás során a mérték betartása, sok mozgás.

László (54): Reggeli mindig csak és kizárólag gyümölcs. Ebéd normálisan. Vacsora, joghurt némi gyümölcs. Igy fogytam 3 hónap alatt 9-10 kgot. Sajnos vissza jött 3 kg, de igyekszem normalizálni az étkezéseimet.

Ildikó (40): Belekezdtem a cellRESET fogyás programba ami fantasztikus!

Eva (39): 90 NAPOS FOGYOKURA

Marina (53): Jobban figyeltem az étkezéseimre.. mit..mikor..és mennyit egyek..Sokkal több folyadékot fogyasztok azóta..

Márti (50): A testmozgás és többszöri kevés étkezés. Viszont ha nem értem rá napközben, este bepótoltam. Ugyanannyi kg vagyok.

János (55): monitorozás

Móni (38): szerelem :-) -15kg az eredmény

Eszter (27): rendszeres (napi) futás: kb. 5-6 km és diétás átrend

Nikolett (15): Sport

éva (34): a mozgás

Edit (53): napi többszöri kevés étkezés, szénhidrát, cukor csökkentése

Andrea (42): az étkezésre jobban odafigyeltem

Petra (24): Több folyadék bevitel.

Szilvia (39): Több zöldség,gyümölcs fogyasztása valamint több folyadék

Kriszti (18): Kevesebb evés több mozgás

Eva (23): a meg tobb gyumolcs fogyasztasa illetve sokkal kevesebbett ettem

Mária (48): Lényegesen több gyümölcs fogyasztása és a króm tabletta alkalmazása.

Brigitta (30): Elhagytam az étrendemből a fehér kenyeret, tésztákat és a kólát. Az evési mennyiségemet is csökkentettem, és lassabban kezdtem enni. Szinte minden nap tornázom 20-30 percet.

Éva (60): A szénhidrát és a zsír csökkentése,ugyanakkor a nagymennyiségű kényszerevés visszaszorítása,amely igen nagy önfegyelmet igényel.

Ágnes (36): Mozgás és nem eszem már olyan sok cukros ételt

József (40): Sport.

Máté (19): A 90 napos diéta hozta meg nekem a várva várt sikert, 3x csináltam végig, mellette persze mozogtam rendszeresen!

Gábor (22): Napi 5-6 étkezés, kevesebbet mint amikor kitöltöttem a tesztet (bár férfiként el kell, hogy mondjam nem könnyű) + a cukor helyett is természetes édesítőt használok. Szedek vitaminokat és az általatok javasolt Zsírégetőket.

Ágnes (59): Atkins diéta alapján: a szénhidrátok megvonása: semmi tészta, kenyér, rizs, krumpli,helyette fehér húsok, sajt és minimális zölssaláta és napi egy alma) + napi rendszerességgel biciklizés(ez a térdsérülésem előtt volt))

Erika (40): ha meleg van lefogyaszt mert csak zöldeket eszel meg sokat iszol

Eszti (18): Teljes életmódváltás. Az életemet teljesen megváltoztattam, a mozgás a mindennapjaimhoz tartozik már.

Kriszta (43): szénhidrátcsökkentés

Zsuzsanna (32): Mozgás diéta

Iki (35): A jó időben több időt töltünk a szabadban. Kertészkedünk, szépítjük az udvart. Észrevétlenül is többet mozgok.

Réka (20): Sok folyadek, keves szenhidratbevitel

Andi (32): Szénhidrát diéta, 4 hét alatt 5 kg, mivel a torna nem igazán nekem való így a tánc mint testmozgás sokat segített.

Petra (25): Több vizet iszom, heti 4-5 sport, este csak zöldség és fehérje, kb 1 ig nasi megengedett, mert nap során felhasználom a bevitt energiát, persze nem egy tábla csoki egyszerre :)

Dee (31): Sok folyadék (főleg víz), egészségesebb táplálkozás. Több mozgás, és az édességek, nasik radikális csökkentése.

Kata (22): A szénhidrát és az édesség/nasi teljes mellőzése. A rostos ételek előnyben részesítése, főleg a délelőtti órákban. Sok tea (zöld, cellulit, mate) fogyasztása.

Ingrid (38): Jóval több folyadékot iszok, este már nem eszek, sokat mozgok. És sok zöldséget, gyümölcsöt eszek nyersen.

Andrea (29): sok mozgás, méregtelenítő kúrák

Anna (57): Tobb folyadek, kenyeret egyaltalan nem eszem. Igazabol en nem dietazom hanem naponta 5-6 etkezem keveset. Igy 3 kg fogytam Heti egy alkalom 1 ora seta

Zoltán (42): Megértetem az étkezések összetevői és a mozgás fontossága közötti összefüggést. Ennek hatására életmódot váltottam, ettől a pillanattól minden pozitív irányba indult el az életemben. Az elért eredményem 6hét alatt fogytam 22kg-ot, koplalás nélkül de rengeteg mozgással. A legpozitívabb változás az, ami az állóképességemben javulása hozott és a sport által új barátaim lettek, akik ösztönzően hatnak rám.

Marcsi (43): 24 évesen 7és17 italporral 24 kg

Naola (19): Napi 2óra intenzív edzés és napi 6 étkezés(2 óránként).

Ildikó (56): Plank edzés, 30 napos hasizom, + heti 3 egyéb intenzív mozgás ( túra,evezés,úszás,tánc) fehér liszt, cukor végleges kiiktatása az étrendből

Irénke (58): Reggelizek rendzseresen-sok gyümölcsöt eszek-és ha tehetem szinte naponta 16-km-kerékpározok-és legaláb 2 liter folyadékot iszom-kizárólag forrásvizet.

Zsolt (21): Ételmegvonás, léböjt

Helen (19): Napi 1 étkezés tudatosan

Erzsébet (55): Étrendváltoztatás és a mindennapi mozgás bevezetése. (3 hónap -12 kiló)

Erzsébet (57): kenyér,burgonya, tészta mellőzése, zöldség fogyasztás

Judit (48): Rengeteg dolgom volt a munkahelyemen és nem volt időm a nassolásra. Csak azt ettem amit előre elkészítettem magamnak.

Brigitta (28): Rájöttem, hogy nem fogok megerőltető sportoktól meg éhezéstől fogyni. Táblázatban számolom a napi kalóriabevitelt, igyekszem betartani az ajánlott fehérje, zsír, szénhidrát (és cukor) arányokat, minden nap sétálok 5-10kilométert, amennyit kedvem és időm engedi. Néha szünetet tartok, de nem többet, mint hetente egyszer.

Eszter (24): Teljesen kihagyom a kenyeret és péktermékeket, valamint a hozzáadott cukrokat az étkezésemből.

István (34): Sok sok mozgás és futás:):)

Sziszko (26): Nem eszem cukrot semmilyen formában, mézet használok helyette. Fehér lisztet sem csak néha pogácsát (sajnos nagyon szeretem). Probálok lugosan étkezni, sem kávé, tej, tejtermékek, hus. Zöldség gyümölcs minden mennyis?gben. Lemondtam a süteményekről ami nagy szo, cukrászként. De hamar látványos volt az eredmény. 65-66 kilorol 61re fogytam. Kezdem beépiteni a futást a mindennapjaimba és tovább szeretnék fogyni. Ja és sok sok zöld tea!

Ildikó (46): csökentettem a menyiségen amit megeszek.

Mariann (35): A mozgás

Panni (23): Mozgas, Tanc :D

István (58): Sajnos a drasztikusság,nagyon kevés kalória,számomra lényeges volt a látványosság, ami ösztökélt,hogy ne hadjam abba.egy hónap alatt 10kg második hónap hat kg ment le.

Monika (36): kevés étel+sok edzés+KITARTÁS!!!

Ibolya (57): ?trend,

Judit (39): Kontrollált étkezés. Sport megfelelő mennyiségének megtalálása.

Adriana (45): 90 napos diéta

Éva (50): Fehérje diéta,naponta 5-6 étkezés,rengeteg folyadék.

Izabella (46): mennyiseg csokkentese

Anita (44): napi 5x étkezés és mozgás

Jacqueline (33): Mindennapi mozgás és próbálok 5-szőr kis adagban étkezni. És már jó két hete 2l iszok naponta.Sokkal szebb a bőröm is tőle...

Zsuzsi (34): Étrend megválasztása és ami nélkül nem tudtamvolna eredményt elérni az a heti 4futás ,ami már rendszeressé vállt és. Már nem tudnék meglenni nélküle.1óra naponta.Ezenkívül erősítö torna

Sándor (48): Táplálék mennyiség és szénhidrát csökkentés.

Anna (62): Minimális mennyiséget ettem.

Melinda (49): Meg nemfogtam hozza de sokmindenben valtoztattam

Renáta (31): Bevezettem a napi 5-i étkezést és figyeltem a bőséges folyadék fogyasztásra.1.5 hét alatt 3 kiló ment le :)

Ildiko (30): Az aloe Vera diéta!

Vivien dorottya (12): én sokat futottam , és nem ettem kenyeret , és este mindig csináltam 30 db felülést ,10 db vekfőtámaszt

Erika (18): Az erős paprika masszázsolaj, sportolás, diéta.

Csilla (42): Kevesebb kenyér félét ettem és kerültem a fehér lisztet, fehér rizst, és a cukrot. De még a mesterséges édesítőket is.

Anikó (45): Nálam az étrend, ami segített. Nem sok, de 2.5 kg lement..eddig. gondolom tovább is megy majd. Köszönöm a segítséget!

Zsuzska (36): komolyan vettem az általatok leírt programot amit a részemre kuldtetek :-)

Renáta (27): Megpróbáltam napi legalább 4 szer enni (eszek),kb. 3 liter vizet fogyasztok napont és napi 20 percet tornázom. Így 2 kg-ot fogytam 1 hónap alatt. Nem is a súly a problémám, bár az is jó hogy megy legy, inkább cm-ben látszik.

Kriszti (34): felülés, gyaloglás, futás, cukor fehér liszt, tészta mellőzése.

Rita (28): Cukor nélkül készített édesség, rendszeres testmozgás,

Klaudia (18): Napi ketszeri etkezes.. Delelott es delutan

Judit (53): Az étkezésre jobban figyeltem, fôleg arra, h mit egyek!

Lajos (56): Kevesebbet ettem.

Kati (72): nem ettem

Kata (20): több mozgás, egyszerre kis adagok, sok folyadék

Zoltán (36): Diéta és edzés.

Eszter (25): Mozgás, kezdésnek legalább heti 1x, valamint az étkezésen való változtatás.

Eliza (41): A cukor,édességek teljes elhagyása pótlása steviával,mézzel. Még több mozgás .Sok gyümölcs és zöldség fogyasztása.Nagyon nagy akarat erő pláne az első napokban,hetekben. Eddig -15kg 1.5 hónap alatt:)

Zsuzsi (28): Norbi Update, és minden nap torna

Otto (51): Kitartas

Szilvi (28): Nem ettem cukrot, lisztet, burgonyat es rizst, valamint este 6 ora utan nem ettem semmit, emellett jartam aerobickra heti 3x-4x.

Katalin (53): Jártam akupunktúrás kezeléseken és ez sokat segített, mert jobban be tudtam tartani az ötszöri étkezést, azonkívül a tornázást is.

Andrea (48): egy fogyókúra tea de csak részben sikerült fogynom.

Tagyi (35): nagyon sok mozgás,különböző feladatokkal elvontam a figyelmemet az állandó evésről,így nem ettem sokat,csak amennyi szükséges volt.

László (50): Diéta és mozgás

Erika (53): Szénhidrát diéta

Erika (48): csak az ha odafigyeltem mit eszem és előre elkészítettem minden ételt, nem akkor habzsoltam be amit éppen találtam amikor már nagyon éhes voltam

Annamari (44): A kalóriák + folyadék bevitel figyelése + TORNA!!- már akár napi 20'is.

Brigitta (39): Mozgás, kalóriaszámlálás

Kati (48): Torna,zöld kávé+ króm kapszula

Andi (42): kisebb adag ételek,sok séta,biciklizés

József (47): Életmódváltás,étkezési szokások változtatása stb.

Edit (25): Életmódváltás

Kata (35): sport

László (21): kcal és szénhidrát megvonás

Tibor (54): reggeli citrom ivása

Marcsi (26): diéta, rendszeres zsírégető+erősítő mozgás, sok folyadék

Mária (38): nem ettem semmi szénhidrátott -15kg,

Réka (18): Betartottam a megfelelő kalóriabevitelt, plussz még sokat edzettem mellette..., nem ettem édességeket, gyorskajákat, illetve péksüteményeket

Klára (34): kevesebb szénhidrát de csak valamedig ment a súly aztán megállt .

István (58): Házat építettem, és a nehéz testi munka.

Teréz (63): rendszeres evés

Mária (65): sajnos eddig semmi, mert pajzsmirigy alulmüködésem van és akárhogy fogyózok nem megy semmi

Niki (28): Cukor fogyasztás felfüggesztése

Péter (37): Sport , étrend

Mónika (26): Kalóriaszámolós módszer,minimális szénhidr?t bevitel,heti 4 edzés.

Anita (18): Többször kevesebbet ettem, csak azt és akkor, amikor tényleg kívántam. Hetente többször sétáltam néhány órát. Gyakran fogyasztottam folyadékot.

Bözse (51): Az hogy tudtam hány kalóriát ehetek egy nap. Hányszor ehetek.

Renáta (18): több folyadékot iszom mostmár és kevesebbszer (hetente kétszer) eszem csak húsokat

Enikő (19): rubint rékás edzés

Babu (19): több test mozgás

Katalin (45): Sok folyadék,tán még életemben nem ettem ennyi gyümölcsöt mint most,tulajdonképpen majdnem mindent megehetek amit szeretek ,és mégis fogyok, ennek ellenére nem éhezek,jobban oda figyelek az étkezésemre,nem eszek össze vissza mindent. Ráadásul a fogyókúra előtt,délutánra már szinte mindig be voltak dagadva a lábaim az ödémától,mióta fogyókúrázom nem dagad a lábam.

Daisy (22): diéta, mozgás mindennap

Ferenc (31): Sportolás és helyes étrend.

Ilike (54): Étkezésem radikális megreformálása és minden délután 45 perc torna (DUCI TORNA - NORBIVAL) segítségével. Egy hete csinálom és fogytam 2 kg-ot.

Dóra (21): Mozgás

Krisztina (32): Este 6 utan nem ettem. Szenhidratot reggel. Sok zoldseg.

Judit (44): Sajnos az amikor nem ettem.

Tímea (20): a spor és hogy kitartó voltam

Ari (39): heti 6 edzés, cukor és liszt elhagyása

Gábor (37): Minden nap valami mozgás (séta, bicikli) és a cukormentesség!

Éva (30): Evészavarom gyógyszeres kezelése és a cukrozott italok (édes kávé és tejtermékek) kiiktatása.

Timi (24): anorexia

Ildi (53): Tudatosabban étkeztem és látványosra sikerült a zabpehely és leves váltogatása.

Ilona (42): prutein dieta

Zsanett (22): szénhidrát számolás

Erika (41): változtattam az étrendemen, és figyelek a kalória bevitelre

Klara (60): Nem eszek egyaltalan azota edesseget es nem nassolok

Piroska (54): nem eszem kenyeret es tejet, tejes dolgokat

Ketrin (18): meg nem adtam le egy dekat sem sajnalom .nem tom hogy fondnak le.

Gréta (18): Életmódváltás és heti 2x mozgás.

Mate (19): A folyadék fogyasztás

Tünde (57): Léböjtkúra és utána rendszeres böjtnapok beiktatása. Mindennapi mozgásra odafigyelés. (Nem elég, hogy tudom, csinálni is kell...)

Ági (53): Glutén és laktózmentes élelmiszerre váltottam a rendszeres mozgás mellett

Irén (56): Sokat (minden nap)tornáztam

István (32): nem ettem pékárút(kenyeret), sok vízet ittam és odafigyeltem a mennyiségre

Zsuzsi (44): Szénhidrát elhagyása az étrendből. Folyadék bevitelre való odafigyelés. Rendszeres étkezés.

Viki (25): Rendszeres mozgás és a csökkentett kalóriabevitel

Judith (42): 6 + 1 diéta (kedvencem a 'bünözési nap'! ), ételek helyes t?rsit?sa, sok mozg?s, délelött csak gyümölcs, gluténmentes étkezés. A cukros tejes k?vé és az alkohol teljes kiiktat?sa

Tímea (19): kevesett ettem es mellette tornáztam

Zsu (27): keveset tobbszor ettem, es szamoltam a ragasaimat, emrt tudtam hogy nem ragom meg kulonben az etelt es igy kesobb jelentkezik majd a telitettseg erzese. Sokat mozogtam mindemellett es sokat ittam.

Hanna (23): Több mozgás

Anna (42): A türelem, bíztam a lassú fogyásban, 3 hónap alatt tartósan lefogytam 3 kg-ot, a következő 3 hónapban ugyanilyen intenzítással még 3 kg-ot akarok fogyni.

Évi (49): Szerelmi bánat.

Noémi (34): még semmi, mert még nem kezdtem fogyózni, de már megiszom a napi 2-2,5 liter folyadékot, de van amikor többet is

Anita (33): zöld tea kúra

Polett (26): 90 napos diétát csinálom jelenleg. 168 cm vagyok, 70 kilósan kezdtem el a diétát szülés után. Most a 8. hétnél tartok és leadtam 12 kilót, nem is igazán van rajtam mostmár felesleg, még talán 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Viszont azt meg kell jegyeznem, hogy a diétát 100%-osan betartottam, egyszer sem 'bűnöztem'!

László (63): minél több mozgás,valamint az étkezés kivállasztás!

Emese (32): rendszeres edzés

Inez (45): Sok folyadék fogyasztása.Önmagam elfogadása.

Krisztina (22): Meg folyamatbam van az alomtest elerese de sok hasznis cikket olvastam itt ami konnyebbe tette a fogyast, segitette. Rengeteget edzek es egeszsegesen rendesen taplalkozom.

Magdika (27): A napi többszörös étkezés, dél előtt szénhidrátot, gyümölcsöt,/délután fehérjét,zöldséget eszem. Tornázok amikor csak tudok. És méregtelenítő tea kúra,sok folyadék.Csökkentett cukor.

Glória (21): sok vizet iszok

Fanni (19): Sok sport. Ma már rendszeresen csinálom.

Marika (60): Eddig a legsikeresebb fogyókúrás módszerek közül az segített, amikor szénhidrátot csak délig, bizonyos gyümölcsöt, rizst és krumplit 3-ig ettem. Este meg már csak fehérjét. Elhagytam teljesen a kenyeret. Lehetőleg 5X ettem. Mellette sokat gyalogoltam. Még azt figyeltem meg, hogy ha kevés folyadékot iszom, azonnal feljön rám néhány kg.

Gabriella (33): Sok folyadék,fehérhús fogyaszt?s sok zöldség és gyümölcs.

Kata (25): növelt fehérje bevitel+edzés

Tünde (24): Cukros üdítők kerülése, nasinak magvakat eszem, kerültem a fehér kenyeret.

László (53): korai még sikerekről beszélni ,nem diétázok,csak értelmesebben eszek mint eddig.Reggelire mindent,ebéd egy tányérral vacsora saláta.Eredmény: két hét -2 kg.

Brigitta (38): Sport

Attila (33): A többszöri étkezés, kis mennyiségekben

Sándor (37): Étrend és mozgás megváltoztatása.

Tamara (32): szénhidrátok fogyasztásának minimumra csökkentése,este 6 után nem eszem,sok folyadékot fogyasztok,rendszeresen étkezem

Zsolt (42): este 5-kor egy gyenge kave edesitovel,ra fel orara egy muzli szelet majd ra egy orara 40 perc othoni trening.Lefekves elott,1.5-2-oraval nagy pohar hideg tej.Ez nekem tokeletesen bejott.

Erika (56): Mozgás, a táplálkozási szokások változtatása.

Erika (42): Mindenből minimális mennyiséget fogyasztok, próbálom kivonni étrendemből a kenyeret.

Andi (46): Szigorú szénhidrát és kalória kontroll diéta, napi 5x-i evés, napi 4-5 l folyadék

Andi (30): Nem paszos a nadrág, kényelmesen kezdek bele férni.

Eniko (35): 90 naps kurával fogytam 15kg

Andrea (33): Étkezési szokások megváltoztatása (egészséges étkezés) napi egy óra torna,napi 2-3 liter víz. 2013 dec.30.án kereken 90 kg voltam jelenleg 2014.feb.27.én 81.30 kg vagyok, és egyre jobb a közérzetem.

Jpiroska (62): szénhidrát csökkentése, sok mozgás

Betti (28): a 90 napos dieta es a mozgas

Mónika (49): sterssz,torna,kisebb adag étel,több folyadék

István (31): még nem indult meg a fogyás de viszont észrevettem h kevesebet eszem és keveseb a szénhidrát az életemben

Tamás (36): Sport és a táplálkozásom újragondolása, átszervezése és radikalizálása! 2 hónap alatt 87,5-ről 72,5-re fogytam le. Ez 10db másfélliteres ásványvíz!!! Ma volt elösször ideális a testsúlyom!! Folytatom még 68,5kg-ig. Nekem nagyon bejött és rengeteg sikerélményt jelent nap, mint nap. Vidáman ébredek, nagyon korán teljesen magamtól. Energikus vagyok, vidám, jó a közérzetem és minden másnap hajnalban lefutok 1.30 perc alatt 12,5km-t. Nagyon nagy boldogság megélni a sikereket! A kilók, meg zuhannak le rólam! A másik csodafegyverem a TRX! Ezt használom izomerősítőnek. Ott is érzem, hogy van izmom, ahol nem is gondoltam! Pár edzés után, már úgy megerősítette a hátizmaimat, hogy az elötte gyakran jelentkező hátfájásom eltünt teljesen!!! A bokámmal is sokat kínlódtam ,de a negyedik edzés óta semmi panaszom nincs! Az étkezésről rengeteget tudnék írni, mert szerintem 60%-ban ez a siker kúlcsa, de az elég hosszú lenne.

Csilla (52): A szétválasztó diéta.

Nóra (20): Mikor nem eszek semmit napi-.kg-t fogyok :) Az előző két napban ezzel 3kg ment le :)

Éva (27): kevesebb étel, több mozgás

Andrea (28): több folyadék fogyasztása

Kitti (20): Torna, rendszerezett étkezés

John (28): Kevesebb cukor, több mozgás.

Anita (34): kevesebb kalória bevitel, mint az alapanyagcsere.

Orsi (41): Cukor és szénhidrát megvonás

Csilla (46): Erős elhatározással indultam neki,kellően motivált voltam,célokat tűztem ki magam elé.Súlyvesztéskor büszke voltam és elégedett.Keveset és odafigyelve ettem.Első körben több,mint 20kilót fogytam.

Melinda (47): Joga,olivaolaj mas zsiradekok helyett,gyumolcs,zoldseg

Reka (31): en a norbi apdate 1 es kodszerint etkezek es nekem bevalt

Éva (52): Nagyon kevés evés föleg este 5 után.... Csak zöldség...

Irmus (56): Bár azt nem itt olvastam,de én a 7-napos káposztaleves diéta szigorú betartásával kezdtem. Folytattam a lisztes dolgok,részbeni elhagyásával, rengeteg gyümőlcsök beiktatásával, egészségesebb étrenddel. A sok folyadékfogyasztás betartása. Több mozgás.

Erika (31): Kisebb adagok

Enikő (28): Sok folyadékot iszom, és kevesebb szénhidrátot fogyasztok

Etelka (61): diét,torna

Gyöngyi (53): mozgás

Kira (31): Mikor nem eszek semmit

Irén (52): A folyadékfogyasztásra figyelek oda, csak liszt, cukor, zsír,olajat nem eszem, heti 3x4x tornázom alkalmanként 30-40 percet.

Zsolt (54): Sikerült olyan napi étrendet kialakitanom aminek rendszeres betartásával heti egy kg.fogyást értem el.

Aliz (20): Finomított fehérliszt elhagyása, szénhidrát csökkentett életmód.

Nóra (21): futás

Márti (29): Minimális mennyiségű szénhidrátot ettem, mást pedig naponta 5-ször;és hetente 3 alkalommal súlyzós edzést, valamint fegyencedzést végeztem.

Detti (29): Több víz, minosegi szénhidrát bevitel(rizs), kiiktattam a cukrokat, több fehérje, zöldség bevitel

Erzsi (45): egy kapszula növényi eredetű és ez mellett ehettem igaz kicsit kevesebbet, de megérte a lábaim nem fájnak.

Fruzsi (19): A 90 napos diéta.

Ágnes (21): 90 napos diéta, de már lefogytam vele annyira, hogy több kilót egyszer csak nem tudtam leadni

Brigitta (23): étvágytalanság

Erzsi (54): több folyadék,kevesebb étel

Katlyn (34): Több folyadék bevitel és elhagytam a kenyérfogyasztást

Andrea (29): Rendszeres sport, diéta. ( fehér, sovány hús, friss zöldséggel és a többi)

Csilla (46): napi 1200 cal., 5 x-i étkezéssel

Edit (60): torna, lépcsőzés, táplálkozás /sok zöldség, alma, ananász, citrom, hal, csirkehús, barna rizs, rozs kenyeret csak reggel eszek sorolhatnám tovább/ szóval életmódváltás, sok séta és egy kis kocogás.

Renáta (19): próbáltam kerülni a cukros ételeket illetve a szénsavas üditőket..igaz eddig még 1kg ment le,de nem is régóta csinálom.Nagyon sokat segit nekem ez az oldal..köszönöm. :)

Kati (30): koplalás

Ági (50): almaecet kúra

József (45): Kevesebb kaloriabevitel és sokkal több mozgás, edzés.

Tilda (65): A magam által bevezetett és lassan szokássá vált életforma. 1.! reggeli torna, 2. teljes kiőrlésű kenyér ( abból is kevés) 3./ sok zöldség, főzelék és csirke, máj, kevés vörös hús

Éva (35): Fehér liszt és cukor teljes elhagyása

Krisztina (33): Egyenlőre semmi

Tamás (23): A sok futás és edzés ja és a diéta

Zoltán (41): Egy időben elhagytam az étrendemből minden pékárút.

Tündi (26): még semmi :)

Erika (37): Elkezdtem szedni az ideális csomagot, több vizet iszok, és ébredés után minél előbb eszek, ahogy tanácsoltátok.

Gabi (37): A Teletál Speed Fitt zsírégető fehérje diétáját eszem. Ez egész napi menü a hét minden napjára.

Ildiko (55): A sok zoldseg fogyasztasa,nyersen es parolva,talan a citromos viz is segitett sokat.

M?ria (55): ?tszerveztem az evési szok?saimat, jobban odafigyelek, miböl mennyit és mikor eszem, persze még van min javitanom

Márti (49): a testkontroll által ajánlott szétválasztó étrend, a szénhidrát táblázat figyelése..

Krisztina (39): mozgás

Bojána (23): több testmozgás,oda figyeltem arra is h több folyadékot igyak,kerültem a cukros italokat és ez nagyon jó eredményhez vezetett,még nem értem el a végleges célomat ,de már nem kell sok hozzá,és ha azt sikerül is elérnem,továbbra is fogok rendszeresen sportolni,feltölt energiával .

Ádám (20): Kalóriaszámlálás a neten, sportolás nálam biciklizés és hiit futás, motivációt nyujtott a pulzusmérős kalóriaszámlálós órám.

Melinda (19): sok mozgás és a citromos víz

Piroska (46): Zumba, hetente 2x, tarsasagi tanc hetente 1x, gyalogolas minden nap hegyre 20 percet, egeszseges taplalozas, adagok csokkkentese - 4 kg-ot fogytam

Gabor (37): Rendszeres sport es a rendszeres, viszont egyszerre keves etel.

György (22): Igazából sok folyadék és a diéta!keményen edzek,bár néha el gyengülök az evéssel kapcsolatban,de utána többet edzek!

Erika (54): Amikor a kalóriát számolva le tudtam mondani a nassolásról.

Tamas (40): Napi max 1500kaloria. Crom tabletta. Acai bery tabletta.

István (59): Alapban szerintem elsődlegesen agyban dől el. Tényleg akarom-e, elhiszem, látom előre az eredményeket és aért hajlandóvagyok a szükséges (választott) módszer alakalmazására.

Erzsebet (45): rendszeres sport,meg a viz fogyasztasa

Edina (28): Nálam leginkább a szénhidrát és cukor megvonás és sokszori kis adagok amiket ettem!

Erika (34): Tőb időt forditottam sportra, jobban odafigyeltem az étkezésre.

Diána (40): 15 kg fogytam terhesség után, újra 55-58 kg vagyok. Edzés önmagában kevés, nagyon kemény diéta! 1-1 db csoki ok, üres sonka, kefír vacsi.

Judit (32): 90 napos diéta, sok folyadék + Flabelos edzés heti 3X és heti 2-3 alkalom sport (görkori, bicikli). Még az elején tartok, de már látható a változás. :-) + a közérzetem és erőnlétem is sokkal jobb!

Ágnes (61): Átgondoltam, milyen étkezési szokásaim vannak, ami miatt hízom, és hogy tudok ezeken úgy változtatni, hogy fogyjak, de a komfort érzetem is megmaradjon.

Adrienn (25): rendszeres edzés, kevés szénhidrát, többször kissebb mennyisegű étkezés

Gabi (43): Kenyér tészta elhagyása

Pálma (21): Sokat sportoltam szabadidőmben.

Zoltan (46): 90 napos dieta, meg tart ... 10 het alatt 15kg fogytam :)

Eszter (42): Szenhidrat megvonas

Sára (25): 90 napos diéta + fitnesz heti 3x

Bettina (16): kalóriabevitel lecsökkentése, torna

Mária (58): Céklás koktél reggeli elött egy órával. Az ételadag mennyiségének lecsökkentése, majdnem teljes mértékben a kenyér fogyasztásának kiiktatása. Vacsora kihagyása. Édességek mellözése.

Attila (39): Cardio , se búzaliszt se cukor ! 24kg/2hónap

Évi (28): Sok folyadék, este 6 után nem evés.

Márti (55): Sok-sok gyümölcs és napi min. 1 liter folyadék bevitel:-)

Mónika (21): egészséges étkezés, kevesebb étel + torna

Mónika (35): A tánc és a a zsírégető edzés (zumba-lady) mellé beiktattam heti 1-2 erősítő edzést is, valamint jelentősen csökkentettem a kenyérfogyasztást, max heti 2-3 kis szelet magvas, vagy tönkölybúza kenyeret eszem csak. Több zöldséget fogyasztok.

Gábor (29): Rendszeres mozgás odafigyelve a minél helyes táplálkozásra.

Judit (34): Norbi Update

Sándor (37): cukor,kenyér,tészta, ezeket egyáltalán nem ettem, és heti 3nap 1óra bicigli.

Nora (48): amikor számoltam mennyi kaloriát fogyasztok ésmozogtam rendszeresen

Kitti (38): cukor, fehérliszt elhagyása.Sok zöldség,folyadék (víz) pótlása,mozgás.

Zsuzsa (31): Kevesebb étel adagok, kalóriaszámlálás, rendszeres edzések.

Kata (28): sport

Dóri (29): Pákárukat nem fogyasztottam, most fehérje dús ételeket eszek, minimális ch bevitellel, és tkrnázok, amennyit időm enged...

Péter (31): Kevesebb étel meg a jó tanácsok.

Eniko (35): kaloria syamlalas es az otszori etkezes as a 2 liter folyadek,futas minden este min negyed ora szemelyre szabott dietaval fogyok

Kati (52): Számolom a kalóriákat, sok zöldséget, gyümölcsöt eszem.

Erzsébet (51): Kevés kalóriabevitel.Igaz nagyon nehéz volt mert mindig éhes voltam

Melinda (33): Több folyadék fogyasztás (szénsavments ásványvíz) és több mozgás, több jó minőségű és tipusú zsír fogyasztása (kókuszszír, lenmag olaj)

Zoltán (45): Szénhidrát bevitel drasztikus csökkentése

ágnes (53): sok folyadékot ittam, jobban odafigyeltem az étkezésekre

Rajmund (26): Táplálkozásra odafigyeltem!!kevés minimális szénhidrát bevitel sok fehérje

Anna (54): Étrend változás,torna

Liza (36): Zsírtőrés masszással,almaecet kúra

Ádám (22): Kontrollálni tudtam saját magam.

Bernadett (25): kesoi oraban nem ettem

Dóra (26): Vacsora kihagyása, kevesebb kenyér fogyasztása!

Krisztina (37): sport,több folyadék,és diéta.

Csaba (28): étrend+edzés

Rozália (50): Már este öt után nem ettem semmit, elhagytam a fehér kenyérféléket és többet mozogtam például futottam minden nap 2 km-t

Katalin (33): kenyérfélék, tészták, cukor megvonása

Georgina (27): Az segített a legtöbbet, hogy nem egyedül csinálom, mert a családom segít.

Zsolt (40): -sport -kenyér,cukor,műkaják,űditök elhagyása.

Imre (25): Napi 500-700 ckal bevitele, szénhidrát kerülése, kenyér és pékárú teljes kiküszöbölése, napi 1 citrom leve vízzel hígitva

Kitti (28): több mozgás,több folyadék,kevesebb zsíros étel,több fehérje fogyasztása és több zöldség fogyasztása.

Szilvia (33): Korábban 90 napos diéta, de az már nem játsszhat, mert a második turnusnál már tönkretettem vele a gyomrom és már nem tudom csinálni.

Katalin (54): gyakori étkezés kis adagok és szénhidrátmentes

Tünde (36): Szénhidrát csökkentés

Klára (52): Paleo étrenddel, de nálam csak pár kg-ról volt szó. A lányom találta ezt az oldalt. Főleg miatta olvastam és kíváncsiságból töltöttem ki a tesztet. Egyébként Ő is kitöltötte.

Piroska (60): A Norbi update diétával nem éhezek. Miután imádom a húst- a vércsoport diéta szerint ragadozó vagyok:)-, ehetem is. Odafigyelek arra is, hogy naponta többször, de keveset egyek. És természetesen megfelelő mennyiségű folyadékot iszom, és többet mozgok.

Erzsi (60): Számomra sokkal vékonyabb lett a PÉNZTÁRCÁM...

Nikolett (20): Próbálok jobban odafigyelni a napi ötszöri étkezésre.

Mirtill (20): Az edzés intenzitásának fokozása, A cukor és fehér liszt valamint a tej teljes mértékben történő kiiktatása az étrendből. Sokat segített a CLA szedése is.

Gabi (30): A rendszeres evés és a vacsora idő előbbre hozása. Ezzel -2 kg ment le idáig.

Nikolett (24): Többszöri étkezés és kisebb mennyiség, cukor elhagyása, folyadék mennyiség növelése

Magdi (53): nem ettem édességet!

Magdi (31): Nem vagyok benne biztos,de talán az,hogy több folyadékot ittam.

Zsolt (37): A fehérje diétát kezdtem el 3 hete. Akkor 150,2kg ról indultam, most 141.1 kg vagyok.

Zsuzsa (33): Áttértem egészséges étkezésre.Rendszeres sportolásra.

Anna (49): gyümölsc, zöldség, sport, sok víz és zöldtea

Petra (22): a pékárú megvonása.

Gyula (54): eddig semmi

Anita (35): torna,es az étrend változtatás

Gábor (50): Folyadékbevitel növelése a testsúlyhoz viszonyított arányban, és a citromos víz fogyasztása.

Évagabi (61): Nem eszek kenyeret, krumplit, rizst,tésztaféléket.Schaket iszok és a szervezet zsírtartalékát használja az emésztéshez.

Zita (34): testkontroll 'diéta' és zöldturmix

Zoltán (35): alacsony szénhidrát,magas fehérje

Gyöngyi (35): Lemondtam a kenyérről, a péksüteményekről és sokkal kevesebb édességet eszek. Zöldséget eszek a kenyér helyett.

Maria (42): a csalada velem egyutt csinalta es segitettek betartani... Es oda figyeltek elottem nem ettek nasit..

Tünde (31): Jelenleg stagnálok vagy inkább hízok. Annak ellenére, hogy sportolok, adiponix tablettát szedek és nem fogyasztok kenyeret.

Csilla (53): Több folyadék, anyagcseregyorsító , méregtelenîtő gyógyteák, több saláta, de. Csak gyümolcsöt fogyasztok, káposzta leves, glútén mentesebb élelmiszer, torna, táplálék kiegészítők.

Tímea (36): Sport

Károly (29): Rendszeres ?tkez?s, nemszabaf ?hezni, több zölds?g amiket szeretek is. Így nem kinzom magam.

Dávid (24): Nálam a sok mozgás vezetett sikerre, az étkezés terén bármit változtathattam, nem adtam le egy dekát sem, de heti 2-3 óra aktív sportolással egy hónap alatt 2 kilót leadtam

Ági (31): Életmód váltás

May (21): Nem innen vettem a fogyókúrás étrendet

Erika Noémi (38): Napi egy min felora edzes a konditeremben mar egy honapja. De inkabb tobb, hetei min 3 szor uszas, heti egy alkalom joga . A feher kenyer elhagyasa, hellyette teljes kiorlesu vagy magvas kenyerek, de abbol is minimalis , tobb feherjebevitel es kevesebb szenhidrat. EGy honap alatt leadtam 5 kg -ot

Erzsébet (31): kevesebbet ettem

Anikó (50): az idegesség

Szilvia (43): Kalória számolás, egészséges ételek fogyasztása, sok zöldség, kevés szénhidrát, sok folyadék.

Maria (53): az egeszseges etrendre valo atteres es a heti 3 alkalommal eltoltott 6o perces edzes..

Lara (31): A sport, már egy hónapja naponta tornázom. Hol több, hol kevesebb időm van, de egyetlen napot sem hagyok ki. Lassú folyamat és kitartónak kell lenni, akkor a végén eléred a célod. A gyors fogyásnak a hátránya az, hogy az ember gyorsan vissza is nyeri a kilókat. A legfontosabb a pozitív hozzáállás és a kitartás.

Dóra (23): Eltudtam hitetni magammal azt,hogy igenis képes vagyok lefogyni a saját erőmből is!

Bori (26): Több zöldséget gyümölcsöt fogyasztok valamint próbálok többet tornázni és odafigyelek a bevitt cukrokra-zsírokra.

Ildiko (31): Kevesebbet ettem egyszerre es tobszor ,nem laktam jol egy etkezesnel sem, edesseg kihagyasa.

Géza (63): egyhónapig reformkonyhán éltem

Zsuzsi (29): Napi 6-7 evés

Judit (49): Teljes életmód váltás. Mindenképpen a több mozgás és több zöldség, gyümölcs fogyasztása. Legalább 2 l. folyadék naponta.

Tamas (29): Futas

Alisa (35): torna és kevés kaja

Irén (62): Rengeteg mozgás, kevés evés, az is lehetőleg csak zöldség, gyümölcsből állt, semmi nasi.

Noémi (24): étkezésen való változtatás (ez nagyon sokat számít nálam)

Pál (44): A rendszeres mozgás. Séta, kocogás, futás.

Rita (31): Eletmod-valtas

Mónika (19): Minden napos, nem túl megerőltető testmozgás, megváltozott étrend.